Orası öyle de herkes eğlenirken tek durmak çok da iyi değilAman da aman fıstığım
Bayıldım menün süper maşallah
ay kıyamam sana ben, büyüynce çok gidersin tatlım az daha sabret
Biz lise3 teyken kent meydanındakine giderdik, onlar alıyordu. Birde fsm de var adını unuttum ama çoğu kimlik soruyorduAyy teşekkür ederim kuzumBen bu ayakkabıları çok aradım canım süet istemedim bilerek deri aldım daha iyi duruyo böyle Ayyy bir dee kuzenlerim kutlamaya bara gidiyooo yaşım tutmuyo diye gidemiyorum ağlıcam şuan herkes eğlencede ben orta yaşla oturdum offf
Olsun bebebğim, herşeyin bir zamanı varOrası öyle de herkes eğlenirken tek durmak çok da iyi değil
Ya 12 den sonraya o yüzden hiç girilmiyo cha cha ya gidiyolar nilüferdeBiz lise3 teyken kent meydanındakine giderdik, onlar alıyordu. Birde fsm de var adını unuttum ama çoğu kimlik soruyordu
Seni gördüm ki ben zaten yaaa ben o kıyafetle olanı istiyorumAvatara koyuyim
Ahaha görürsem selamnı da söylerimBen fotoğrafımı koymicam yüz görümlülüğü isterim
Bi gider misin lütfen gözüm şuan seni görmek istemiyorAaaa iyi söyledin raporu yapayım derken unuttumvalla bugün dövebilirsiniz berbat ötesi bir menü oldu
Sabah:
1 dilim tb ekmeği
biraz peynir
omlet
Öğle:
çiğköfte dürüm
Akşam:
tost (gözünüzde canlanan yarım ekmeğe tost değil)
kış çayı (içerisinde bir çok bitki varmış ama neler var bilmiyorum valla)
1,5 lt su içtim. 30 dk yürüyüş yaptım.
Ahaha kesin görmüşsündür Gizem'i takip ediyorsan eger, ahaha artık sıska olduğumu söylüyorlar da ben inanmıyorum
Bir söz vardır unutma "ön tekerlek nereye giderse arka tekerlekte oraya gidermişAaaa iyi söyledin raporu yapayım derken unuttumvalla bugün dövebilirsiniz berbat ötesi bir menü oldu
Sabah:
1 dilim tb ekmeği
biraz peynir
omlet
Öğle:
çiğköfte dürüm
Akşam:
tost (gözünüzde canlanan yarım ekmeğe tost değil)
kış çayı (içerisinde bir çok bitki varmış ama neler var bilmiyorum valla)
1,5 lt su içtim. 30 dk yürüyüş yaptım.
Aayneeeennnn öyleeee vallaaaaa :))
Bi gider misin lütfen gözüm şuan seni görmek istemiyorBen sana akşam karbon yok demiyor muyum ya bırak akşamı full karbon yolucam seni
Bir söz vardır unutma "ön tekerlek nereye giderse arka tekerlekte oraya gidermiş
Hı hı kesin öyle olurHer insan bazen beşer şaşar niye öyle diyosunuz ki
Yarın utandırıcam sizi bakında görün
Ben seni beşirip şaşırıcam sonundaAayneeeennnn öyleeee vallaaaaa :))
Her insan bazen beşer şaşar niye öyle diyosunuz ki
Yarın utandırıcam sizi bakında görün
Ççooook teşekkürler saraycam...hoşbuldum canım, sende yardımcı olmuşsun hayırlı olsun, buralar şenlensin biraz
teşekkür ederim canım, hoşbuldum
geçmiş olsun
çok teşekkür ederim canım, senin güzel haberlerini okudum ama yazamadım nedense ,sen kilo verdikçe inan senin kadar mutlu oluyorum,
teşekkür ederim bitanem,
dur bari yarın yazayım güzel kilomu
aynura canım yeni işin hayırlı olsun, senin adına sevindim,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?