Anlıyorum. Burası beni gerçekten motive ediyor... Birde kendimi sizlere karşı sorumlu hissediyorum.Tüühh ordan görürdüm ben
Haklısın canım anlıyorum seni ama biliyorsun diyette en önemlisi motivasyon ve burda da takım olmamızdaki eeen büyük amaç birbirimize destek olmak ve motive etmek
reyhancım biraz fazla eleştirmiş göründüm ama inanki kilona bakmamıştım okadar yemek yemeğe genede kilon azmış güzelim haksızlık etmişim sana ama genede bir abla olarak tavsiyem yaşın genç yediklerini porsiyonlarını küçültmen bile senin kilo vermene yeterli olacaktır . sabah kahvaltısında pankek 3tane değilde 1tane yesen ve yanında güzel bir peynir yumurta ve yeşillikler süper olur.içli köftede olsada yesek dermişimYaa sizler böyle söyleyince, diyetten önce gerçektende çok ve kalorili yiyormuşum , onu anladım. Ben öğlenleri, abartmıyorum; çeyrek ekmeğe 2 yk krem çikolata sürer yerdim. Çaylarım tek şekerliydi, şimdi şekersiz içiyorum. Evde olduğum günler sürekli birşeyler atıştırmakla meşgul olurdum, şimdi burayı hatırlayıp, kendimi dizginliyorum.
Ama yinede gidecek çok yolum olduğu anlaşılıyor .
vay benim güzel kuzum çok güzel olmuşsunEvet birazcık simit bölgemin de erimesi lazım ama yine de atayımBir de mezun olunca atarım Yüzümü de görmek isterseniz avatara eklerim Eki Görüntüle 1709077
İyilik ablam çok şükür.Kahvaltı ediyordum şimdi temizlik zamanıııı...damla da iyi.keyfi yerinde çok şükür...sen ne yapıyon?kilon ne durumda_AYNURA_ cım nasılsın günaydın nasıl gidiyor kuzum damla nasıl?
Size abla dememde bi sakınca varmı bilmiyorum , inanın buraya yazmaya başladıktan sonra hem öğünlerimi düzenledim hemde porsiyonlarımı azalttım. Yeterli olmadığının farkındayım.reyhancım biraz fazla eleştirmiş göründüm ama inanki kilona bakmamıştım okadar yemek yemeğe genede kilon azmış güzelim haksızlık etmişim sana ama genede bir abla olarak tavsiyem yaşın genç yediklerini porsiyonlarını küçültmen bile senin kilo vermene yeterli olacaktır . sabah kahvaltısında pankek 3tane değilde 1tane yesen ve yanında güzel bir peynir yumurta ve yeşillikler süper olur.içli köftede olsada yesek dermişimhaşlama ve 2yi aşma yanında bol salata ve ayranla güzel bir menü olabilir.
afiyet olsun aynuram damlayıda öp yerime arada resmini yolla banaİyilik ablam çok şükür.Kahvaltı ediyordum şimdi temizlik zamanıııı...damla da iyi.keyfi yerinde çok şükür...sen ne yapıyon?kilon ne durumda
elbette abla diyebilirsin reyhancım kendimi tanıtayım sana 43yaşında evli 1 çoçuk annesi ve devlet memuruyum buraya 85 kilo ile başladım şuan65 66 kilom. kilom durduğu için listede değilim ama inşallah yeniden vermeye başladığımda listeye girip mezun olacam seninle aynı boydayım arada eleştirilerimiz sert olursa sakın kırılıp gücenme olurmu canımSize abla dememde bi sakınca varmı bilmiyorum , inanın buraya yazmaya başladıktan sonra hem öğünlerimi düzenledim hemde porsiyonlarımı azalttım. Yeterli olmadığının farkındayım.
Sizlerin eleştirileri dönüp kendime bakmamı sağlıyor, o yüzden devam... Eleştirilerinize ve tavsiyelerinize açığım.
Aynı benim vücudum yaa.azcık basen ve dışarı çıkan simitvay benim güzel kuzum çok güzel olmuşsun
kozacım o simit bölgen niye var biliyonmu tatlıya düşkünlüğünden tatlıyı kıs şekerli gıdalar göbek bölgesinde yağ olarak sana dönüyor sende biliyosun çukulata falan yeme onun yerine meyvelerle geçiştir tatlı ihtiyacını bitanem o zaman göbeğin ve yanlar gidecek bana inan.
Dün kızlarımın birinden bir şey duydum giya onu yaptım bağlrsaklarımın temizlenmesi fresh olması için.dut pekmezi ile yapılıyor.ama çok fena yaptı beni.miydem berbat durumda bağırsaklar normak.bi nane demleyip içeyim.zeten sevmezdem meretiafiyet olsun aynuram damlayıda öp yerime arada resmini yolla banakilo durumuna gelince aynı kuzum şimdi annmler geldi onlar gidene kadar yeme düzenimde bozuldu o yüzdende kilo alma ihtimalim çok yüksek dün akşam yediklerimi duysan kesersin beni
elbette abla diyebilirsin reyhancım kendimi tanıtayım sana 43yaşında evli 1 çoçuk annesi ve devlet memuruyum buraya 85 kilo ile başladım şuan65 66 kilom. kilom durduğu için listede değilim ama inşallah yeniden vermeye başladığımda listeye girip mezun olacam seninle aynı boydayım arada eleştirilerimiz sert olursa sakın kırılıp gücenme olurmu canım
Gecmis olsun canım pekmezi içine ne koydunuz Aynuram seni bukadar kötü etti?Dün kızlarımın birinden bir şey duydum giya onu yaptım bağlrsaklarımın temizlenmesi fresh olması için.dut pekmezi ile yapılıyor.ama çok fena yaptı beni.miydem berbat durumda bağırsaklar normak.bi nane demleyip içeyim.zeten sevmezdem mereti
Listeye girmem için 1.8kilo vermem lazım yaa insaafff :)))))Hı hı kesin öyle olurböyle bahanelere sığınma gir bu hafta listeye de görelim bakalım
Tamam şaşırt beni hahahahBen seni beşirip şaşırıcam sonunda
Günaydıın :) nasıl gidiyor iş dünyasıGünaydın canlarımmmm....nasılsınız bakalım...inşallah herkes iyidir.ben de iyiyim çok şükür.bugün malum pazar evdeyiz...bu cuma ne oldu bakem?kaçıncı olduk?
Dün kızlarımın birinden bir şey duydum giya onu yaptım bağlrsaklarımın temizlenmesi fresh olması için.dut pekmezi ile yapılıyor.ama çok fena yaptı beni.miydem berbat durumda bağırsaklar normak.bi nane demleyip içeyim.zeten sevmezdem mereti
Hayır ablacım haftaya cumartesi nasipseElifimm döndünmü ?
İyiyim çok şükür ablacım sen nasılsın?mende bu mesajını alıntılayacağim
canım hoşgeldin nasılsın
canım yatana kadar daha içerim çok teşekkürler
-------
güzel menuBugünki menüm
Sabah
1 dilim tambuğday ekmeğine labne peyniri
Domates maydonoz
2 bardak çay
Öğlen
1 kase tarhana çorbası
2 kaşık yoğurt
Salata
Akşam
1 dilim ızgara tavuk
Salata
3 y kaşığı ıspanak
3 litre su
1 saat yürüyüş
yani eeee Ooo oo evet berbatAaaa iyi söyledin raporu yapayım derken unuttumvalla bugün dövebilirsiniz berbat ötesi bir menü oldu
Sabah:
1 dilim tb ekmeği
biraz peynir
omlet
Öğle:
çiğköfte dürüm
Akşam:
tost (gözünüzde canlanan yarım ekmeğe tost değil)
kış çayı (içerisinde bir çok bitki varmış ama neler var bilmiyorum valla)
1,5 lt su içtim. 30 dk yürüyüş yaptım.
Hülya ne oldu Azerbaycanda nöbetteyim bisey den haberim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?