Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tüühh ordan görürdüm ben

Haklısın canım anlıyorum seni ama biliyorsun diyette en önemlisi motivasyon ve burda da takım olmamızdaki eeen büyük amaç birbirimize destek olmak ve motive etmek
Anlıyorum. Burası beni gerçekten motive ediyor... Birde kendimi sizlere karşı sorumlu hissediyorum.

reyhancım biraz fazla eleştirmiş göründüm ama inanki kilona bakmamıştım okadar yemek yemeğe genede kilon azmış güzelim haksızlık etmişim sana ama genede bir abla olarak tavsiyem yaşın genç yediklerini porsiyonlarını küçültmen bile senin kilo vermene yeterli olacaktır . sabah kahvaltısında pankek 3tane değilde 1tane yesen ve yanında güzel bir peynir yumurta ve yeşillikler süper olur.içli köftede olsada yesek dermişimhaşlama ve 2yi aşma yanında bol salata ve ayranla güzel bir menü olabilir.

Evet birazcık simit bölgemin de erimesi lazım ama yine de atayım Bir de mezun olunca atarım Yüzümü de görmek isterseniz avatara eklerim Eki Görüntüle 1709077
vay benim güzel kuzum çok güzel olmuşsun
kozacım o simit bölgen niye var biliyonmu tatlıya düşkünlüğünden tatlıyı kıs şekerli gıdalar göbek bölgesinde yağ olarak sana dönüyor sende biliyosun çukulata falan yeme onun yerine meyvelerle geçiştir tatlı ihtiyacını bitanem o zaman göbeğin ve yanlar gidecek bana inan.

Size abla dememde bi sakınca varmı bilmiyorum , inanın buraya yazmaya başladıktan sonra hem öğünlerimi düzenledim hemde porsiyonlarımı azalttım. Yeterli olmadığının farkındayım.
Sizlerin eleştirileri dönüp kendime bakmamı sağlıyor, o yüzden devam... Eleştirilerinize ve tavsiyelerinize açığım.

İyilik ablam çok şükür.Kahvaltı ediyordum şimdi temizlik zamanıııı...damla da iyi.keyfi yerinde çok şükür...sen ne yapıyon?kilon ne durumda
afiyet olsun aynuram damlayıda öp yerime arada resmini yolla bana kilo durumuna gelince aynı kuzum şimdi annmler geldi onlar gidene kadar yeme düzenimde bozuldu o yüzdende kilo alma ihtimalim çok yüksek dün akşam yediklerimi duysan kesersin beni
elbette abla diyebilirsin reyhancım kendimi tanıtayım sana 43yaşında evli 1 çoçuk annesi ve devlet memuruyum buraya 85 kilo ile başladım şuan65 66 kilom. kilom durduğu için listede değilim ama inşallah yeniden vermeye başladığımda listeye girip mezun olacam seninle aynı boydayım arada eleştirilerimiz sert olursa sakın kırılıp gücenme olurmu canım

Aynı benim vücudum yaa.azcık basen ve dışarı çıkan simit

Dün kızlarımın birinden bir şey duydum giya onu yaptım bağlrsaklarımın temizlenmesi fresh olması için.dut pekmezi ile yapılıyor.ama çok fena yaptı beni.miydem berbat durumda bağırsaklar normak.bi nane demleyip içeyim.zeten sevmezdem mereti

Gecmis olsun canım pekmezi içine ne koydunuz Aynuram seni bukadar kötü etti?

Hı hı kesin öyle olur böyle bahanelere sığınma gir bu hafta listeye de görelim bakalım
Listeye girmem için 1.8kilo vermem lazım yaa insaafff :)))))
Ben seni beşirip şaşırıcam sonunda
Tamam şaşırt beni hahahah
Günaydın canlarımmmm....nasılsınız bakalım...inşallah herkes iyidir.ben de iyiyim çok şükür.bugün malum pazar evdeyiz...bu cuma ne oldu bakem?kaçıncı olduk?
Günaydıın :) nasıl gidiyor iş dünyası
7. Olduk

Geçmiş olsun ablacım, nane limon çok iyi geliyo mideye rahatlatır inş biraz

güzel menu

yani eeee Ooo oo evet berbat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…