Vayy! Azmine hayran kaldım ablacım, çok güzel kilo vermişsin. Senin tavsiyelerini dikkatle uygularım inşallah..afiyet olsun aynuram damlayıda öp yerime arada resmini yolla banakilo durumuna gelince aynı kuzum şimdi annmler geldi onlar gidene kadar yeme düzenimde bozuldu o yüzdende kilo alma ihtimalim çok yüksek dün akşam yediklerimi duysan kesersin beni
elbette abla diyebilirsin reyhancım kendimi tanıtayım sana 43yaşında evli 1 çoçuk annesi ve devlet memuruyum buraya 85 kilo ile başladım şuan65 66 kilom. kilom durduğu için listede değilim ama inşallah yeniden vermeye başladığımda listeye girip mezun olacam seninle aynı boydayım arada eleştirilerimiz sert olursa sakın kırılıp gücenme olurmu canım
Selin ,Bırak yesin löp löp karbonuBi gider misin lütfen gözüm şuan seni görmek istemiyorBen sana akşam karbon yok demiyor muyum ya bırak akşamı full karbon yolucam seni
Süper yorum makbuleegüzel menu
yani eeee Ooo oo evet berbat
güzel menu
yani eeee Ooo oo evet berbat
Günaydın canlarım
Aileyle güzel bir kahvaltı yapıldı ve yine süpürge,kova 2lisi iş başında. Temizlikdekilere kolay gelsin, gezmelerdekilere iyi gezmeler diliyipp, Selin kaçar
Büyük facia .kayıplara Allah rahmet eylesin . Sabır diliyorum ..
Evet birazcık simit bölgemin de erimesi lazım ama yine de atayımBir de mezun olunca atarım Yüzümü de görmek isterseniz avatara eklerim Eki Görüntüle 1709077
LİSTEDEKİLER2 ARALIK - 5 ARALIK DEĞERLENDİRME RAPORU
Antepia27 Katılımı gayet yeterli
02 Aralık - 9 mesaj
03 Aralık - 9 mesaj
04 Aralık - 8 mesaj
Menü tam
@Naz Katılım gayet yeterli
2 Aralık - 6 mesaj
3 Aralık - 6 mesaj
4 Aralık - 6 mesaj
Menüler tam
@nananais Katılımı gayet yeterli
2 Aralık - 12 mesaj
3 Aralık - 21 mesaj
4 Aralık - 16 mesaj
Menüler tam
shadelima Katılım yetersiz. Bu hafta +30 dk spor cezası verildi.
2 Aralık - 1 mesaj
3 Aralık - 3 mesaj
4 Aralık - 4 mesaj
Menüler eksik
@tozpembefil Katılım yetersiz, kilo bildirimine geç kaldı. Bu hafta +30 dk spor cezası verildi.
2 Aralık - 3 mesaj
3 Aralık - 1 mesaj
4 Aralık - 2 mesaj
Menüler eksik
İyilik ablam çok şükür.Kahvaltı ediyordum şimdi temizlik zamanıııı...damla da iyi.keyfi yerinde çok şükür...sen ne yapıyon?kilon ne durumda
İyiyim çok şükür ablacım sen nasılsın?
Büyük facia .kayıplara Allah rahmet eylesin . Sabır diliyorum ..
Allah hepsine rahmet eğlesin kalanlarına sabır versin şimdi duydum bendeEnerji firmasının dolum tesisi patlamış 32 kişi ölmüş allah rahmet etsin hepsine ülkede yas ilan edilmiş.
Dünyadan haber yaşıyorum bakarmisiniz utandım kendimden
Enerji firmasının dolum tesisi patlamış 32 kişi ölmüş allah rahmet etsin hepsine ülkede yas ilan edilmiş.
Dünyadan haber yaşıyorum bakarmisiniz utandım kendimden[/ ((((((]
Enerji firmasının dolum tesisi patlamış 32 kişi ölmüş allah rahmet etsin hepsine ülkede yas ilan edilmiş.
Dünyadan haber yaşıyorum bakarmisiniz utandım kendimden
Fatmamurum sağlıkla kilo verip tekrar almamak istiyorsan o ürünlerden uzakdur !!!!vaaav maşallah bu ne güzellik
ellerine sağlık canım
aynura nasılsın canım sizin ürünleri kullanıyor bir arkadaş 4 kilo vermiş hemen 3 ayda 30 kilo 40 kilo veren var diyor öylemi
iyiyz canım hamdolsun kuzucukları öpüyorum
Monti linkinde banum var onunda geçikmişti sogan kabuğu suyu içmiş ama ayrıntısını bilmiyorum fatmam netden bir bak ...ayy temizlik yeni bitti ah hep böyle kalsa eşım evde yabancı birinin iş yapmasını pek istemiyor ama ne yapayım ara sıra ıkna ediyorum beraber yapınca daha iyi oldu
yaa menim 6 gündür reglim geçikti tavsiye edeceğiniz bir şeyler varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?