Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Vayy! Azmine hayran kaldım ablacım, çok güzel kilo vermişsin. Senin tavsiyelerini dikkatle uygularım inşallah..
Eleştirilerede gücenmem. Özellikle sizin üslubunuz çok yapıcı...

Evet birazcık simit bölgemin de erimesi lazım ama yine de atayım Bir de mezun olunca atarım Yüzümü de görmek isterseniz avatara eklerim Eki Görüntüle 1709077

vaaav maşallah bu ne güzellik

ellerine sağlık canım

İyilik ablam çok şükür.Kahvaltı ediyordum şimdi temizlik zamanıııı...damla da iyi.keyfi yerinde çok şükür...sen ne yapıyon?kilon ne durumda

aynura nasılsın canım sizin ürünleri kullanıyor bir arkadaş 4 kilo vermiş hemen 3 ayda 30 kilo 40 kilo veren var diyor öylemi

İyiyim çok şükür ablacım sen nasılsın?

iyiyz canım hamdolsun kuzucukları öpüyorum

ayy temizlik yeni bitti ah hep böyle kalsa eşım evde yabancı birinin iş yapmasını pek istemiyor ama ne yapayım ara sıra ıkna ediyorum beraber yapınca daha iyi oldu
yaa menim 6 gündür reglim geçikti tavsiye edeceğiniz bir şeyler varmı

Fatmamurum sağlıkla kilo verip tekrar almamak istiyorsan o ürünlerden uzakdur !!!!

Monti linkinde banum var onunda geçikmişti sogan kabuğu suyu içmiş ama ayrıntısını bilmiyorum fatmam netden bir bak ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…