Nasılsın bacım evi yerleştirdinmi ?Herkese hayırlı pazarlar kızlar
Monti linkinde banum var onunda geçikmişti sogan kabuğu suyu içmiş ama ayrıntısını bilmiyorum fatmam netden bir bak ...
Fatmamurum sağlıkla kilo verip tekrar almamak istiyorsan o ürünlerden uzakdur !!!!
Abla onunla gaza geleyim derken olan bana oluyorSelin ,Bırak yesin löp löp karbonu
Sen menüyü verde bakarız harika mı değil mibakın görün bugün harika bi menü vericeeeeemmm
Ooo kolay gelsin evimizin kızı
Antepia27 ablam mis gibi olmuştur ellerine sağlık, çok şükür benimde yeni bitti, bu temizlik de kilolar gibi nankör yap yap, 2 dk bırak hopp gelsin geri
Antepia27 ablam mis gibi olmuştur ellerine sağlık, çok şükür benimde yeni bitti, bu temizlik de kilolar gibi nankör yap yap, 2 dk bırak hopp gelsin geri
Onu ben sana atarım bir araSeni gördüm ki ben zaten yaaa ben o kıyafetle olanı istiyorum
Teşekkür ederim ablamvay benim güzel kuzum çok güzel olmuşsun
kozacım o simit bölgen niye var biliyonmu tatlıya düşkünlüğünden tatlıyı kıs şekerli gıdalar göbek bölgesinde yağ olarak sana dönüyor sende biliyosun çukulata falan yeme onun yerine meyvelerle geçiştir tatlı ihtiyacını bitanem o zaman göbeğin ve yanlar gidecek bana inan.
Normalde çok belli olmuyor ama bu elbise tamamen dar o yüzden azıcık simitlerin gözüküyoAynı benim vücudum yaa.azcık basen ve dışarı çıkan simit
Teşekkür ederim ablamvaaav maşallah bu ne güzellik
ellerine sağlık canım
aynura nasılsın canım sizin ürünleri kullanıyor bir arkadaş 4 kilo vermiş hemen 3 ayda 30 kilo 40 kilo veren var diyor öylemi
iyiyz canım hamdolsun kuzucukları öpüyorum
Aa bu aralar çok takip edemedim haberleri ben de bilmiyodumEnerji firmasının dolum tesisi patlamış 32 kişi ölmüş allah rahmet etsin hepsine ülkede yas ilan edilmiş.
Dünyadan haber yaşıyorum bakarmisiniz utandım kendimden
Daha öncede bu şekilde mi kilo verdin canım bilemiyorum ama sanki hani birşey yemişsin ama yememişsin gibi çok karışık geldi banaperigunlugu dunku menüm
Sabah sucuklu yumurta peynir zeytin
Aralarda sütlü kahve ve elma mandalina, 1 avuç şaö fıstığı çekirdek
Aksam makarna yoğurt 1 tabak
Aralarda 2 avuç kadar patlamış mısır ve muz
2 lt kadar su
Spor yok
Henüz akşam yemeğini yemedim yer yemez yazıcaaaammAbla onunla gaza geleyim derken olan bana oluyoryolucam saçını başını onun perigunlugu
Sen menüyü verde bakarız harika mı değil miHem kolay gelsin diyeceğine azcık işin ucundan tutsana
Onu ben sana atarım bir ara
hoşgeldinmerhabalar, aeben abla ve selinenya burayı tavsiye etti çok fazla internete giremiyorum telefonumda akıllı dedğil:)) o yüzden gruba dahil olmadan yazılabilecğini bilmiyordum
gerçekten zayıflamak istiyorum aslında iki sene önce monti yaparak 10 kilo verdim ancak korkuma evresinde stresli durumlar sonucunda geceleri uyuyabilmek için yatmadan önce koca bir tabak makarna yemelerim sonucu geri aldım ve bir süre sonra ipin ucu kaçtı
2 kasımda 71,5 ile başladım serüvene arada bir hafta şehir dışındaydık azcık kaçamağım oldu ama çok değil şimdi gayet istikrarlı gidiyorum ancak istediğim gibi veremiyorum spora başlmaadım şuan sabah 68,4 üm 60 inip hamile kalmak istiyorum çünkü özel bir rahatsızlıktan ötürü hamileliğimde kilolu olmamam lazım verebilidiğim kadar vermeliyim yani
umarım bana da destek olursunuz :)))
Hoşgeldin canıım tabiki tam destek oluruz sana doğru yerdesin kesinliklemerhabalar, aeben abla ve selinenya burayı tavsiye etti çok fazla internete giremiyorum telefonumda akıllı dedğil:)) o yüzden gruba dahil olmadan yazılabilecğini bilmiyordum
gerçekten zayıflamak istiyorum aslında iki sene önce monti yaparak 10 kilo verdim ancak korkuma evresinde stresli durumlar sonucunda geceleri uyuyabilmek için yatmadan önce koca bir tabak makarna yemelerim sonucu geri aldım ve bir süre sonra ipin ucu kaçtı
2 kasımda 71,5 ile başladım serüvene arada bir hafta şehir dışındaydık azcık kaçamağım oldu ama çok değil şimdi gayet istikrarlı gidiyorum ancak istediğim gibi veremiyorum spora başlmaadım şuan sabah 68,4 üm 60 inip hamile kalmak istiyorum çünkü özel bir rahatsızlıktan ötürü hamileliğimde kilolu olmamam lazım verebilidiğim kadar vermeliyim yani
Kız gel tam anlamıyla yardımcı ol yazayım senideHoşgeldin canıım tabiki tam destek oluruz sana doğru yerdesin kesinlikleBen bilge 16 yaşındayım takımın fasulye kaptan yardımcısıyım
Valla bizim erkeklerden de fayda yok ablam da anneme kıyamıyorum diye, ben elimden geldiğince yapıyorum.seninde ellerine sağlık anneleriniz çok şanslı bizimkiler erkek olunca işler genelde bana kalıyor bu ünv sınavları olunca bişeyde diyemiyorum evin her yeri kitap
Hoşgeldin, çok sevindim seni gördüğüme. Doğru yerdesin burası hem motive edicek hemde kilo vereceksin. Ayrıca tekrar hatırlatayım bir an önce tahlil yaptır, değerlerine baktır ve günde en az 30 dk yürüyüş bile yeterli olacaktır, kilo verimini hızlandırır. Hem 60 birşey kalmamış merak etmemerhabalar, aeben abla ve selinenya burayı tavsiye etti çok fazla internete giremiyorum telefonumda akıllı dedğil:)) o yüzden gruba dahil olmadan yazılabilecğini bilmiyordum
Güzell, yerken beni düşünHenüz akşam yemeğini yemedim yer yemez yazıcaaaammaayy ben tembelim kuzu benden hayır yerine zarar gelir
Zeynom çok gelemesende her fırsatta gelirsinmerhabalar, aeben abla ve selinenya burayı tavsiye etti çok fazla internete giremiyorum telefonumda akıllı dedğil:)) o yüzden gruba dahil olmadan yazılabilecğini bilmiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?