Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Antepia27 ablam mis gibi olmuştur ellerine sağlık, çok şükür benimde yeni bitti, bu temizlik de kilolar gibi nankör yap yap, 2 dk bırak hopp gelsin geri

Antepia27 ablam mis gibi olmuştur ellerine sağlık, çok şükür benimde yeni bitti, bu temizlik de kilolar gibi nankör yap yap, 2 dk bırak hopp gelsin geri

seninde ellerine sağlık anneleriniz çok şanslı bizimkiler erkek olunca işler genelde bana kalıyor bu ünv sınavları olunca bişeyde diyemiyorum evin her yeri kitap

merhabalar, aeben abla ve selinenya burayı tavsiye etti çok fazla internete giremiyorum telefonumda akıllı dedğil:)) o yüzden gruba dahil olmadan yazılabilecğini bilmiyordum
gerçekten zayıflamak istiyorum aslında iki sene önce monti yaparak 10 kilo verdim ancak korkuma evresinde stresli durumlar sonucunda geceleri uyuyabilmek için yatmadan önce koca bir tabak makarna yemelerim sonucu geri aldım ve bir süre sonra ipin ucu kaçtı
2 kasımda 71,5 ile başladım serüvene arada bir hafta şehir dışındaydık azcık kaçamağım oldu ama çok değil şimdi gayet istikrarlı gidiyorum ancak istediğim gibi veremiyorum spora başlmaadım şuan sabah 68,4 üm 60 inip hamile kalmak istiyorum çünkü özel bir rahatsızlıktan ötürü hamileliğimde kilolu olmamam lazım verebilidiğim kadar vermeliyim yani
umarım bana da destek olursunuz :)))

Teşekkür ederim ablam Evet ablam çok haklısıın biliyorum ama tatlıdan uzak duramıyorum ki çok ah zaten kilo almamın sebebi tatlılardı

Teşekkür ederim ablam

Enerji firmasının dolum tesisi patlamış 32 kişi ölmüş allah rahmet etsin hepsine ülkede yas ilan edilmiş.
Dünyadan haber yaşıyorum bakarmisiniz utandım kendimden
Aa bu aralar çok takip edemedim haberleri ben de bilmiyodum Çok üzüldüm Allah rahmet eylesin..

Daha öncede bu şekilde mi kilo verdin canım bilemiyorum ama sanki hani birşey yemişsin ama yememişsin gibi çok karışık geldi bana
Abla onunla gaza geleyim derken olan bana oluyor yolucam saçını başını onun perigunlugu

Sen menüyü verde bakarız harika mı değil mi Hem kolay gelsin diyeceğine azcık işin ucundan tutsana
Henüz akşam yemeğini yemedim yer yemez yazıcaaaamm aayy ben tembelim kuzu benden hayır yerine zarar gelir
Onu ben sana atarım bir ara

hoşgeldin Her zaman tatlımmm, sen yeterki iste ve istikrarla devam et, o kilolarda geldikleri gibi giderleeer ))

Hoşgeldin canıım tabiki tam destek oluruz sana doğru yerdesin kesinlikle Ben bilge 16 yaşındayım takımın fasulye kaptan yardımcısıyım

seninde ellerine sağlık anneleriniz çok şanslı bizimkiler erkek olunca işler genelde bana kalıyor bu ünv sınavları olunca bişeyde diyemiyorum evin her yeri kitap
Valla bizim erkeklerden de fayda yok ablam da anneme kıyamıyorum diye, ben elimden geldiğince yapıyorum.

Hoşgeldin, çok sevindim seni gördüğüme. Doğru yerdesin burası hem motive edicek hemde kilo vereceksin. Ayrıca tekrar hatırlatayım bir an önce tahlil yaptır, değerlerine baktır ve günde en az 30 dk yürüyüş bile yeterli olacaktır, kilo verimini hızlandırır. Hem 60 birşey kalmamış merak etme

Zeynom çok gelemesende her fırsatta gelirsin takımın yarısı listede değil bu arada yalnız hissetme kendini ...
Her gün menü verebilirsen daha iyi motive edersin kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…