Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar lazer epilasyon konusu geçmiş . Daha evvel yazmıştım . Ev tipi plihps lumea almıştım . Malum iki yetişkin kızım var ...
Makinadan memnunum düzenli kullanamadıgım halde koltuk altım bitti . Bikini bölgesinin üst kısmı %80 bitti . Alt kısmı %50 bitti . Ama 4-5 kez ancak yapmışımdir ...
Daha evvelde yazmıştım yine yazayım müslüman bir bayanın , müslüman bir başka bayana avret yerini açması caiz değildir !

Aaa gercektenmi bacım çok sevindim en kısa zamanda almaya çalışayım bende hep çekindiğimiz gitmedim lazere utanırım daha buygun yaşıma kadar bacağımı bile kimse aldırmış degilim.
Bu arada avatarım zayıflar icin

Bugünkiii şahane menümü veriyorum herkes hazır olsun
Bugünki menümü Selinanya aeben ve yasom7272 ye ithaf ediyorum

Sabah: (öğle gibi oldu biraz aslında)
1 dilim tb ekmeği
2 yumurtalı omlet
bir kaç parça peynir
domates, salatalık

Akşam:
3 parça et
salata
yoğurt

henüz 1,5 lt su içtim ama 2 2,5 olur yatana dek. 1 saat yürüyüş yaptım. birdee karışık bitki çayı içtim (adaçayı,yeşil çay,biberiye ve sarı papatya)

Veee merakla beklenen menü geldi. Baskılar işe yaramış , kaç kalori aceba bu yediklerin toplamda?

Fasulyede mi yasak yaaaaaaaaa ama bu genç ya taze fasulye olur bundan
Yaaa Gizem sana yemek olsunda tazesi, kuru farkmetmiyor resmen

Çok şükür düzgün bir menü aferin çekirge

Ablam direk Selin diyebilirsin, başka selin yok takımda. Bence de kan değerlerin normalse troidlerde bir yavaşlık vardır belki.

Bende menü vereyim haftasonu düzenim şaşıyor, birde hastayım ama ilaç kullanmadım vucut kendisi toplasın diye ondan menüm azcık değişik. Birde bugn karbon günü oldu farkındayım ama en azından sağlıklı

Kahvaltı: 1 dlim tahıllı ekmek+domates+salatalık+2 kk peynir+1 tatlı kaşığı Labne+2 dal biber kızartması

Ara:1 mandalina

Ara:1 elma

Ara:1 avuç kadar fıstık

Akşam: 1 kase yogurt+4 yemek kaşıgı kara buğday haşlaması( pişmiş hali 4 kaşık)

Belki sonra da bi tarbzon hurması yerim canım istiyor

Su:2.5 lt olur.
Spor: bütün gün temizlik yaptım ama zamanım kalırsa 30 dk yürüyüş yaparım.

Şimdi gidip annemin saçını boyuycam, müsadenizle

Cüperrr cüperrrr hergün böyle istiyorum peri

Zeynom dr kilo veremediğini söyle genel olarak baksın ;(
Hormon ve şeker dengeleri önemli birde demir . Bu konuda yasom7272 daha ayrıntı verir sana

Menüm .

11 gibi :
1dl ekmek . Az yufka .
Kıymalı menemen
Peynir, vişne recelinin 3 vişnesi .
Çok az omlet ( kızım yaptı fırında tam omlet değil aslında )

İkindi :
Kıymalı karnınahar ..
Yogurt .
15 fındık ..
Yavrulara sütlaç yaptım tadı madı derken 1 kş yemiş olabilirim .

Su 2 lt
Spor yine yok kışın spor yapamıyorum yahu ebru şallı tvde program yapıyormu , bileniniz varmı ?canlı proğram olunca ne güzel yapılıyor .

Dip not : dünki menümde size göre cıs yoktu ama bana göre vardı kıyma soteyle yufka vardıya . Etle ekmek hemen kilo artışı yapıyor bende

Menülerim size göre iyi olabilir ama bana kilo verdirecek menüler değil helede spor yapmazken ...

canım youtube var. ben ordan yapıyorum. ebru şallının da videoları var, daha eğlenceli pilates videoları da var.

canım youtube var. ben ordan yapıyorum. ebru şallının da videoları var, daha eğlenceli pilates videoları da var.
Biliyorum denizcim senelerce plates yaptım . Lakin hergün canlı olunca o saatde tv karşısına geçip yapmabiliyordum bi nevi mecburiyet ve alışkanlık yani

Denizcım öylenine tost yerine sıcak yemek , akşamada salata yakışırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…