- 10 Ekim 2014
- 129
- 222
- 33
- 37
yarın sıcak yemek yiyeceğim inşallahhh ::):)Denizcım öylenine tost yerine sıcak yemek , akşamada salata yakışırdı
süpersin aebencim :) sadece pilates mi yapıyorsun peki yoksa kardiyo sonrasında mi yapıyorsun? spor salonlarında hep kardiyo üstüne pilates yaptırıyorlar ya. sadece pilates yapınca etkili oluyor mu. bir de haftada kaç gün kaç saat yapıyorsun?Biliyorum denizcim senelerce plates yaptım . Lakin hergün canlı olunca o saatde tv karşısına geçip yapmabiliyordumbi nevi mecburiyet ve alışkanlık yani
Genel olarak güzel ama inşallah tost beyaz ekmek değildirbende menümü vereyim :
sabah : 2 yemek kaşığı yulaf ezmesi, 1 çay bardağı süt, 2 ceviz, 1 elma
ara: 1 elma
öğle : 1 tost (yağsız), salata
ara: 1 trabzon hurması, 10 fıstık
akşam : tavuk ızgara, yoğurt
su : 1.5 lt, birazdan da pilates yapmayı düşünüyorum.
Bana da vermişti d vitamini doktor. ama doktorunla bir konuşursan daha iyi olur kilo veremediğine dairteşekkür ederim herkese inşallah güzelce veririz hepimiz
selinenya te testi istemem lazım yani şeker falan mı yoksa normal kan değerleriyse onu yazın yaptırdım demir falan normal sadece d vitamini düşük dvit ampül lullanıyorum
Valla yaradı hemde nasıl yürüyüşü bile arttırdımVeee merakla beklenen menü geldi. Baskılar işe yaramış , kaç kalori aceba bu yediklerin toplamda?
Yaaa Gizem sana yemek olsunda tazesi, kuru farkmetmiyor resmen
Çok şükür düzgün bir menü aferin çekirge
Ablam direk Selin diyebilirsin, başka selin yok takımda. Bence de kan değerlerin normalse troidlerde bir yavaşlık vardır belki.
Oooo kolaay gelsiiiinnn :)Bende menü vereyim haftasonu düzenim şaşıyor, birde hastayım ama ilaç kullanmadım vucut kendisi toplasın diye ondan menüm azcık değişik. Birde bugn karbon günü oldu farkındayım ama en azından sağlıklı
Kahvaltı: 1 dlim tahıllı ekmek+domates+salatalık+2 kk peynir+1 tatlı kaşığı Labne+2 dal biber kızartması
Ara:1 mandalina
Ara:1 elma
Ara:1 avuç kadar fıstık
Akşam: 1 kase yogurt+4 yemek kaşıgı kara buğday haşlaması( pişmiş hali 4 kaşık)
Belki sonra da bi tarbzon hurması yerim canım istiyor
Su:2.5 lt olur.
Spor: bütün gün temizlik yaptım ama zamanım kalırsa 30 dk yürüyüş yaparım.
Şimdi gidip annemin saçını boyuycam, müsadenizle
Her zamaaannnCüperrr cüperrrrhergün böyle istiyorum peri
Ayneen öyle sporsuz maalesef birşey olmadığını seneleeerdirr yapan biri olarak daha iyi bilirsinMenüm .
11 gibi :
1dl ekmek . Az yufka .
Kıymalı menemen
Peynir, vişne recelinin 3 vişnesi .
Çok az omlet ( kızım yaptı fırında tam omlet değil aslında )
İkindi :
Kıymalı karnınahar ..
Yogurt .
15 fındık ..
Yavrulara sütlaç yaptım tadı madı derken 1 kş yemiş olabilirim .
Su 2 lt
Spor yine yokkışın spor yapamıyorum yahu ebru şallı tvde program yapıyormu , bileniniz varmı ?canlı proğram olunca ne güzel yapılıyor .
Dip not : dünki menümde size göre cıs yoktu ama bana göre vardı kıyma soteyle yufka vardıya . Etle ekmek hemen kilo artışı yapıyor bende
Menülerim size göre iyi olabilir ama bana kilo verdirecek menüler değil helede spor yapmazken ...
bende menümü vereyim :
yaaa oldu dimi bugün bundan sonra hep böyle heeeeeppp :)))
Oooo kolaay gelsiiiinnn :)
denizcim önce biraz kendim tanıtsam iyi olacaksüpersin aebencim :) sadece pilates mi yapıyorsun peki yoksa kardiyo sonrasında mi yapıyorsun? spor salonlarında hep kardiyo üstüne pilates yaptırıyorlar ya. sadece pilates yapınca etkili oluyor mu. bir de haftada kaç gün kaç saat yapıyorsun?
ammaaa soru sordum aebencim. bende bunları düşünmekten pilatese başlayamıyorum :))
Kesinliklee katılıyorummmmmHadi bakalım canısı hergün böyle böyle olursa yılbaşı hedefi vurduk demektirohooo kolaylar geldi, gitti bile
Valla ablam jillian dan sonra pertim çıkıyorjillianı bende yapıyorum selinim .iyi terletiyor ...
allah rahmet eylesin yakınlarına da sabır versinEnerji firmasının dolum tesisi patlamış 32 kişi ölmüş allah rahmet etsin hepsine ülkede yas ilan edilmiş.
Dünyadan haber yaşıyorum bakarmisiniz utandım kendimden
bende yaptım bugün temizlik ah aynen katılıyorum akşama batıyor akşamaAntepia27 ablam mis gibi olmuştur ellerine sağlık, çok şükür benimde yeni bitti, bu temizlik de kilolar gibi nankör yap yap, 2 dk bırak hopp gelsin geri
hımmmmm güzeeeelllBugünkiii şahane menümü veriyorum herkes hazır olsun
Bugünki menümüSelinanya aeben ve @yasom7272 ye ithaf ediyorum
Sabah: (öğle gibi oldu biraz aslında)
1 dilim tb ekmeği
2 yumurtalı omlet
bir kaç parça peynir
domates, salatalık
Akşam:
3 parça et
salata
yoğurt
henüz 1,5 lt su içtim ama 2 2,5 olur yatana dek. 1 saat yürüyüş yaptım. birdee karışık bitki çayı içtim (adaçayı,yeşil çay,biberiye ve sarı papatya)
sanırım geç kalkıldığı için öğle yok ve bu kadar sık ara varBende menü vereyim haftasonu düzenim şaşıyor, birde hastayım ama ilaç kullanmadım vucut kendisi toplasın diye ondan menüm azcık değişik. Birde bugn karbon günü oldu farkındayım ama en azından sağlıklı
Kahvaltı: 1 dlim tahıllı ekmek+domates+salatalık+2 kk peynir+1 tatlı kaşığı Labne+2 dal biber kızartması
spor önemli bi başlasan gerisi geliyor aslında cnm herşeyden ölçülü şekilde yediğimiz sürece sıkıntı olmaz yufkadan falanMenüm .
11 gibi :
1dl ekmek . Az yufka .
Kıymalı menemen
Peynir, vişne recelinin 3 vişnesi .
Çok az omlet ( kızım yaptı fırında tam omlet değil aslında )
İkindi :
Kıymalı karnınahar ..
Yogurt .
15 fındık ..
Yavrulara sütlaç yaptım tadı madı derken 1 kş yemiş olabilirim .
Su 2 lt
Spor yine yokkışın spor yapamıyorum yahu ebru şallı tvde program yapıyormu , bileniniz varmı ?canlı proğram olunca ne güzel yapılıyor .
Dip not : dünki menümde size göre cıs yoktu ama bana göre vardı kıyma soteyle yufka vardıya . Etle ekmek hemen kilo artışı yapıyor bende
Menülerim size göre iyi olabilir ama bana kilo verdirecek menüler değil helede spor yapmazken ...
tost yerine sebze olsa 10 numara ama tost da yarım beyaz ekmeğe değilse iyi gene tabikibende menümü vereyim :
valla bende 24 üm henüz ama bu hikaye 18 yaşımdan sonrasına çok benziyordenizcim önce biraz kendim tanıtsam iyi olacak
canım 40 yaşındayım 3 yavrum varr en küçüğü liseye başladı ..
hayatım diyet 15 yaşında 68 kiloydum yani.
8-9 yıldırda buralardayım .6. takımdan 6 sene evvel mezun oldum .80 kilodan 58 e düştüm ..
buralardayım çünki hem kilo korumada hemde sizin gibi arkadaşlara buralarda deneyimlerimiz ve bilgilerimiz çerçevesinde yardımcı olmaya çalışıyoruz ..
sporla aslında iç içeydim .1-2 yıldır yürüyüşler dışında pek yapmıyorum . bu arada ideal bana yakışan kilom 62-65 arası .. şu an 68'im . ve artık her türlü diyeti bilen ve gardını alan bir bünyem var . yani kendimi ve bünyemi artık o kadar iyi tanıyorumki.ama işte bilmekle iş bitmiyor birde kolay değil 25 sene diyet içinde olmak
.. düzenli yaparsan pilates başlı başına yeter . kiloya çok fazla etki etmesede harika şekilendirir hiç düşünme başla ...hem kardio hem pilates fazla olur . ben bu kadar ağır spor yapılması taraftarı değilim . çünki hayat boyu yapılmazssa kilo tekrar gelir .. haftada 4-5 gün iyidir
ayyy bu kadını yapabilenlere helal olsun benimde girişimlerim oldu tabi ama maalesefjillianı bende yapıyorum selinim .iyi terletiyor ...
merhabalar, aeben abla ve selinenya burayı tavsiye etti çok fazla internete giremiyorum telefonumda akıllı dedğil:)) o yüzden gruba dahil olmadan yazılabilecğini bilmiyordum
gerçekten zayıflamak istiyorum aslında iki sene önce monti yaparak 10 kilo verdim ancak korkuma evresinde stresli durumlar sonucunda geceleri uyuyabilmek için yatmadan önce koca bir tabak makarna yemelerim sonucu geri aldım ve bir süre sonra ipin ucu kaçtı
2 kasımda 71,5 ile başladım serüvene arada bir hafta şehir dışındaydık azcık kaçamağım oldu ama çok değil şimdi gayet istikrarlı gidiyorum ancak istediğim gibi veremiyorum spora başlmaadım şuan sabah 68,4 üm 60 inip hamile kalmak istiyorum çünkü özel bir rahatsızlıktan ötürü hamileliğimde kilolu olmamam lazım verebilidiğim kadar vermeliyim yani
umarım bana da destek olursunuz :)))
AhahahaKız gel tam anlamıyla yardımcı ol yazayım senidefasulye yardımcı seni bi gün pişirir yerim ben fasulye deyip
Fasulyede mi yasak yaaaaaaaaa ama bu genç ya taze fasulye olur bundan
aslında çok fazla değil bence sabahki zeytin yerine diğerleride 2si bir porsiyona eşit ouyor e öğle yemeğini çok hafifgeçirmişsin dolayısıyle sıkıntı olmaz bence öğleyi geç alktıgın için mi öyle geçiştirdin cnmiyi akşamlar sevgili takımım
SABAH
2dlm civarı k ekmek
peynir
6 7 zeytin
domates
5 fındık
ARA
1 elma
ÖĞLE
Ayran salata
ARA
2 hurma
3 fındık
AKŞAM
musakka yoğurt
yeşillik
ARA
2 3 badem
2 LT CİVARI SU yürüyüş malasef temizlik vardı ne çok fındık badm yemişim ya yazınca fark ettim
hayırlı akşamlar sevgili takımım
Vay vayyBugünkiii şahane menümü veriyorum herkes hazır olsun
Bugünki menümüSelinanya aeben ve @yasom7272 ye ithaf ediyorum
Sabah: (öğle gibi oldu biraz aslında)
1 dilim tb ekmeği
2 yumurtalı omlet
bir kaç parça peynir
domates, salatalık
Akşam:
3 parça et
salata
yoğurt
henüz 1,5 lt su içtim ama 2 2,5 olur yatana dek. 1 saat yürüyüş yaptım. birdee karışık bitki çayı içtim (adaçayı,yeşil çay,biberiye ve sarı papatya)
Geçmiş olsun canımBende menü vereyim haftasonu düzenim şaşıyor, birde hastayım ama ilaç kullanmadım vucut kendisi toplasın diye ondan menüm azcık değişik. Birde bugn karbon günü oldu farkındayım ama en azından sağlıklı
Tost yerine çorba ya da yemek olsaymış daha iyi olurmuş canımbende menümü vereyim :
Ablam bence menün gayet güzeliyi akşamlar sevgili takımım
SABAH
2dlm civarı k ekmek
peynir
6 7 zeytin
domates
5 fındık
ARA
1 elma
ÖĞLE
Ayran salata
ARA
2 hurma
3 fındık
AKŞAM
musakka yoğurt
yeşillik
ARA
2 3 badem
2 LT CİVARI SU yürüyüş malasef temizlik vardı ne çok fındık badm yemişim ya yazınca fark ettim
Canım bulgur pilavını öğlen yemişsin zaten akşam kuru fasulyede varmış bulgur pilavı olmamış akşambende menüyü verim
sabah : 2 dilim tam buğday ekmeği 1 kk örgü peyniri 1 yumurta 1 dilimcik sucukdomates salatalık biber dereotu roka lahana
ara: 3 kuru kayısı
öğlen: 4 yk yumurtasız menemen 4 yk bulgur pilavı 1 kase yoğurt
ara: 1/2 kase yoğurt 10 badem
akşam: 8 yk kuru fasulye 4 yk bulgur pilavı salata
ara: 1 kase yoğurt 20 gr kuru üzüm 1 küçük elma
spor ebruli program tekrarı
su 2 lt falan galiba yatmadan süt çayı içip suyumu da tamamlarım 3 e
evt cnm haklısın bak buna dikkat edeceğim ekmek grubu fazla olmuş bende yazınca farkettimVay vayy
Geçmiş olsun canımMenün karbonda olsa azıcık güzel olmuş bence
Tost yerine çorba ya da yemek olsaymış daha iyi olurmuş canımSu iyi ama yatana kadar devam et 2'yi geçebiliyorsan geç
Ablam bence menün gayet güzel
Canım bulgur pilavını öğlen yemişsin zaten akşam kuru fasulyede varmış bulgur pilavı olmamış akşamPilav yerine biraz daha salata ya da yoğurt/ayran iyi olurdu
iyi akşamlar sevgili takımım
SABAH
2dlm civarı k ekmek
peynir
6 7 zeytin
domates
5 fındık
ARA
1 elma
ÖĞLE
Ayran salata
ARA
2 hurma
3 fındık
AKŞAM
musakka yoğurt
yeşillik
ARA
2 3 badem
bende menüyü verim
sabah : 2 dilim tam buğday ekmeği 1 kk örgü peyniri 1 yumurta 1 dilimcik sucukdomates salatalık biber dereotu roka lahana
ara: 3 kuru kayısı
öğlen: 4 yk yumurtasız menemen 4 yk bulgur pilavı 1 kase yoğurt
ara: 1/2 kase yoğurt 10 badem
akşam: 8 yk kuru fasulye 4 yk bulgur pilavı salata
ara: 1 kase yoğurt 20 gr kuru üzüm 1 küçük elma
spor ebruli program tekrarı
su 2 lt falan galiba yatmadan süt çayı içip suyumu da tamamlarım 3 e
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?