Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım onu bende bilmiyorum. Bilen arkadaşlar açıklarsa bende sevinirim.
Cevaplanın yanında çoklu alıntıya ekle var canım alıntılamak istediğiniz mesajları bu şekilde alıntılayın. Sonra mesaj yazma bölünme alıntıları ekle var oraya basınca seçtiğiniz mesajlar çıkıcak

canım oğle yoğundum biraz hszırlanamadım yemek yapmaya

Teşekkürler canım. Telden olunca yapamamıştım. Bidaha denerim böyle

Bende menümü yazayım.
Sabah 8 gibi bir elma
Kahvaltıda bir haşlanmış yumurta, bira peynir, domates, salatalık.
Ara; iki mandalina

Pazar old için öğünler karıştı.
Saat 5 gibi; bir porsiyon. Peynirlî makarna. 3-4 tatlı kaşığı puding

Saat 7 gibi bir tane içli köfte , bir bardak ayran.
Su ; 2 litre , ayrıca gün içinde 3-4 bardak şekersiz çay...

bence güzel puding olmamış oraya o olmasa daha güzel haftasonu böyle oluyor ya yarın düzene gireriz

Şimdiye kadarki menülerimi üstünkörü yapıyordum. Ama bundan sonra kalori hesabıyla yapıcam inşallah. İkizlere hamileyken gebelik şekeri çıkmıştı bende, günlük yaklaşık 2000 kalori alıyordum. Ve ikiz gebeliğe göre iyi bir kilo ile doğuma gittim.
Yarından itibaren yine kalori hesaplamaya başlıyorum..

ikizlerin var demek ne güzel yaşlanrındalar mı

ah bu tatlılar benim de etten sonra öle oluyor özellikle asitli içecekler beynim hala unutmadı doğumdan beri ağzıma koymadım aslında
Ben asitli içecek sevmiyorum ama Sütlü ve şerbetli tatlılara karşı koyamıyorum..
Hiç olmazsa şekerli bir çay içiyordum önceden(. Şimdi bıraktım şekeri)

Ben asitli içecek sevmiyorum ama Sütlü ve şerbetli tatlılara karşı koyamıyorum..
Hiç olmazsa şekerli bir çay içiyordum önceden(. Şimdi bıraktım şekeri)
benim de çayı çocukluğumdan ber şekersiz içerim kahve falan da öyle ama tatlılara gelince hiç fark etmez sütlü şerbetli her türlü çeşidini seviyorum sevmediğim bi tatlıya henüz rastlamadım aa yok yalan olmasın çanakkalede peynir tatlısı die bişi yemiştim o pek hoşuma gitmemiştivarmış

Hemdenasıl keyifli. Zorlukların çoğu geride kaldı şükür..
Bide ben çocuk çok seviyorum
ne güzel vallahi ben aslında pek sevmezdim ama kendi bebeğim olduktan sonra insan aşka bakıyor hem kendi çocuğuna dışardaki çocuklarada ben rehber öğretmenim ilkokulda öğrencilere bakışım bile çok değişti doğumdan sonra daha bebeğim altı aylık ama benim içim çekiyor valla yenisini ama daha erken tabi

Tatlım puding ve makarna pek olmamış sanırım sebze et salata yoğurt gibi şeyler yiyebilsen daha iyi olur sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…