Canım onu bende bilmiyorum. Bilen arkadaşlar açıklarsa bende sevinirim.birden fazla alıntı nasıl yapılıyor peki ?
Cevaplanın yanında çoklu alıntıya ekle var canım alıntılamak istediğiniz mesajları bu şekilde alıntılayın. Sonra mesaj yazma bölünme alıntıları ekle var oraya basınca seçtiğiniz mesajlar çıkıcakCanım onu bende bilmiyorum. Bilen arkadaşlar açıklarsa bende sevinirim.
aslında çok fazla değil bence sabahki zeytin yerine diğerleride 2si bir porsiyona eşit ouyor e öğle yemeğini çok hafifgeçirmişsin dolayısıyle sıkıntı olmaz bence öğleyi geç alktıgın için mi öyle geçiştirdin cnm
Teşekkürler canım. Telden olunca yapamamıştım. Bidaha denerim böyleCevaplanın yanında çoklu alıntıya ekle var canım alıntılamak istediğiniz mesajları bu şekilde alıntılayın. Sonra mesaj yazma bölünme alıntıları ekle var oraya basınca seçtiğiniz mesajlar çıkıcak
bence güzel puding olmamış oraya o olmasa daha güzelBende menümü yazayım.
Sabah 8 gibi bir elma
Kahvaltıda bir haşlanmış yumurta, bira peynir, domates, salatalık.
Ara; iki mandalina
Pazar old için öğünler karıştı.
Saat 5 gibi; bir porsiyon. Peynirlî makarna. 3-4 tatlı kaşığı puding
Saat 7 gibi bir tane içli köfte , bir bardak ayran.
Su ; 2 litre , ayrıca gün içinde 3-4 bardak şekersiz çay...
Puding çok az yedim. Hamurişi yedikten sonra benim canım hep tatlı birşeyler çeker.bence güzel puding olmamış oraya o olmasa daha güzelhaftasonu böyle oluyor ya yarın düzene gireriz
ikizlerin var demek ne güzel yaşlanrındalar mıŞimdiye kadarki menülerimi üstünkörü yapıyordum. Ama bundan sonra kalori hesabıyla yapıcam inşallah. İkizlere hamileyken gebelik şekeri çıkmıştı bende, günlük yaklaşık 2000 kalori alıyordum. Ve ikiz gebeliğe göre iyi bir kilo ile doğuma gittim.
Yarından itibaren yine kalori hesaplamaya başlıyorum..
ah bu tatlılar benim de etten sonra öle oluyor özellikle asitli içecekler beynim hala unutmadı doğumdan beri ağzıma koymadım aslındaPuding çok az yedim. Hamurişi yedikten sonra benim canım hep tatlı birşeyler çeker.
İki yeni bitti.ikizlerin var demek ne güzel yaşlanrındalar mı
maşallah allah bağışlasın cnm ikiz büyütmek heleki yardımcı olacak birileri yoksa çok zor ama eminim çok keyifli bişidirİki yeni bitti.
Ben asitli içecek sevmiyorum ama Sütlü ve şerbetli tatlılara karşı koyamıyorum..ah bu tatlılar benim de etten sonra öle oluyor özellikle asitli içecekler beynim hala unutmadı doğumdan beri ağzıma koymadım aslında
Hemdenasıl keyifli. Zorlukların çoğu geride kaldı şükür..maşallah allah bağışlasın cnm ikiz büyütmek heleki yardımcı olacak birileri yoksa çok zor ama eminim çok keyifli bişidir
benim de çayı çocukluğumdan ber şekersiz içerim kahve falan da öyle ama tatlılara gelince hiç fark etmez sütlü şerbetli her türlü çeşidini seviyorum sevmediğim bi tatlıya henüz rastlamadım aa yok yalan olmasın çanakkalede peynir tatlısı die bişi yemiştim o pek hoşuma gitmemiştiBen asitli içecek sevmiyorum ama Sütlü ve şerbetli tatlılara karşı koyamıyorum..
Hiç olmazsa şekerli bir çay içiyordum önceden(. Şimdi bıraktım şekeri)
ne güzel vallahi ben aslında pek sevmezdim ama kendi bebeğim olduktan sonra insan aşka bakıyor hem kendi çocuğuna dışardaki çocuklarada ben rehber öğretmenim ilkokulda öğrencilere bakışım bile çok değişti doğumdan sonra daha bebeğim altı aylık ama benim içim çekiyor valla yenisini ama daha erken tabiHemdenasıl keyifli. Zorlukların çoğu geride kaldı şükür..
Bide ben çocuk çok seviyorum
İyi geceler canımneyse bakalım yarın pazartesi dolayısıyle ben yatar herkese iyi geceler güzel ve bol eksili bir hafta olsun kızlar
Bende menümü yazayım.
Sabah 8 gibi bir elma
Kahvaltıda bir haşlanmış yumurta, bira peynir, domates, salatalık.
Ara; iki mandalina
Pazar old için öğünler karıştı.
Saat 5 gibi; bir porsiyon. Peynirlî makarna. 3-4 tatlı kaşığı puding
Saat 7 gibi bir tane içli köfte , bir bardak ayran.
Su ; 2 litre , ayrıca gün içinde 3-4 bardak şekersiz çay...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?