Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hemdenasıl keyifli. Zorlukların çoğu geride kaldı şükür..
Bide ben çocuk çok seviyorum

canım menimkilerde 17 yaş civarında paşalarım çok zorluklarını yaşadım ama şımdı o delikanlılar öyle mutlu oluyorumki
hala küçüklermiş gibi öpüp sarılırım hatrıma srs çıkarmıyorlar

Bugün ki menüm; 2 tb ekmeği arasına domates , peynir ile yapılmış sandviç ve 1 fincan yeşil çay.
Ara; 2 ceviz, 1 mandalina ve 2 yk yoğurt.
Öğlen; 3 tane Közlenmiş biber, 1 tb ekmeği, 1 kase yoğurt ve salata.
Ara; 1 elma ve sade kahve.
Akşam; 1 kepçe domates çorbası, 6 yk taze fasulye, 1 dlm tb ekmeği ve salata.
Ara; 1 elma ve 1 çay bardağı tarçınlı süt.
Su 2.5 lt, 45 dakika tempolu yürüyüş.

Ablam menun çok güzel ama aksam yedigin bademi ilk yada ikinci ara yapsan daha iyi olur, akşam arada meyve ve sut\yoğurt hem vücudunu dinlendirir hemde rahat uyumana yardımcı olur

Öğlen olmamış, yemek yemediysen keşke öğlen 4-5 gibi birşeyler atistirsaydin

wuuhuuuuu hayran kaldım sana :)) bende 10 senedir diyet yapıyorum. ve bu konuda başarısızım. sonraaaa bende aranıza katılmak istedim :) gerçekten büyük motive oluyor insan :))

Genel olarak güzel ama inşallah tost beyaz ekmek değildir Birde suyunu 2 lt tamamlarsın değil mi yatana kadar
yok yok selinim. ekmeğim daima tam buğday veya tahıllıdır. beyaz ekmek yiyemiyorum. yazdıkça birşeyi farkettim. bişeye taktım mı takıyorum. geçen hafta neredeyse her gün leblebi yerken şimdi tost yiyorum

M Melininannesi15 çok geçmiş olsun canımm.

Ben asitli içecek sevmiyorum ama Sütlü ve şerbetli tatlılara karşı koyamıyorum..
Hiç olmazsa şekerli bir çay içiyordum önceden(. Şimdi bıraktım şekeri)
Reyhan cim bu yemeklerine karşı kilon az o yüzden bişey derken açıkçası cekinerek yazıyorum ama kalori hesabı iyi bir seçim değil gebelikte şekerin çıktıysa şeker hastası olma adayısin o yüzden sana tavsiyem şu olur hayatından makarna pilavı mümkünse çıkar hiç yeme demiyorum ama en aza indir tatlı ihtiyacını tarçınlı sütle yanına bikaç badem findik cevizle geçiştir yada kuru meyve tabi bunların da porsiyonu var canim biraz gilisemik indeksi beslenirseniz hem daha sağlıklı olursunuz hemde kilo vermen kolay olur

Önümüzdeki hafta neye takılıcan acaba

Nanacım ben sabaha ayaktayım kuzum ama anca bakabildim yogunduk.acile bi hasta getirmişler adam hem içki içmiş fare zehiri içmiş yetmemiş kendini asmis ama ölmemiş onla uğraştık işte anla halimi

Bir arkadaş kilo verememismi kilosumu durmuş anlamadım tahlilleri sormuşlar açıkçası Dr gitsede senin istediğin tahlili yapmıyorlar genede şansını denesin troid lerine b vitamini demir eksikliği dvitamini zaten düşükmuş ilaç kullanıyor bence bir ilacı bitsin o zaman gidince Dr hatırlatsın insafına kalmış

Nanacım ben sabaha ayaktayım kuzum ama anca bakabildim yogunduk.acile bi hasta getirmişler adam hem içki içmiş fare zehiri içmiş yetmemiş kendini asmis ama ölmemiş onla uğraştık işte anla halimi
Ablam zaten boylelerine bisey olmuyor. Annenler nasil ablam, hastaneye gidiyor musunuz yine? Bu gece nöbette misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…