Hemdenasıl keyifli. Zorlukların çoğu geride kaldı şükür..
Bide ben çocuk çok seviyorum
İyi akşamlar hanımlar menümü yazıyım
Sabah
3 dilim kızarmış hellim peyniri
1 domates
2 dilim t buğday ekmeği
2 bardak çay
Öğlen
1 kase yoğurt
Akşam
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
Salata
1 saat yürüyüş 2,5litre su
Kaç haftadır veremedinListeye girmem için 1.8kilo vermem lazım yaa insaafff :)))))
Ablam menun çok güzel ama aksam yedigin bademi ilk yada ikinci ara yapsan daha iyi olur, akşam arada meyve ve sut\yoğurt hem vücudunu dinlendirir hemde rahat uyumana yardımcı oluriyi akşamlar sevgili takımım
SABAH
2dlm civarı k ekmek
peynir
6 7 zeytin
domates
5 fındık
ARA
1 elma
ÖĞLE
Ayran salata
ARA
2 hurma
3 fındık
AKŞAM
musakka yoğurt
yeşillik
ARA
2 3 badem
2 LT CİVARI SU yürüyüş malasef temizlik vardı ne çok fındık badm yemişim ya yazınca fark ettim
hayırlı akşamlar sevgili takımım
Öğlen olmamış, yemek yemediysen keşke öğlen 4-5 gibi birşeyler atistirsaydinİyi akşamlar hanımlar menümü yazıyım
Sabah
3 dilim kızarmış hellim peyniri
1 domates
2 dilim t buğday ekmeği
2 bardak çay
Öğlen
1 kase yoğurt
Akşam
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
Salata
1 saat yürüyüş 2,5litre su
Çok kötü bi gün geçirdim abim rahatsızlandı hastanedeydik akşam yemeğini yiyebildim anca ondan yani yoğurt bulabildimÖğlen olmamış, yemek yemediysen keşke öğlen 4-5 gibi birşeyler atistirsaydin
wuuhuuuuu hayran kaldım sana :)) bende 10 senedir diyet yapıyorum. ve bu konuda başarısızım. sonraaaa bende aranıza katılmak istedim :) gerçekten büyük motive oluyor insan :))denizcim önce biraz kendim tanıtsam iyi olacak
canım 40 yaşındayım 3 yavrum varr en küçüğü liseye başladı ..
hayatım diyet 15 yaşında 68 kiloydum yani.
8-9 yıldırda buralardayım .6. takımdan 6 sene evvel mezun oldum .80 kilodan 58 e düştüm ..
buralardayım çünki hem kilo korumada hemde sizin gibi arkadaşlara buralarda deneyimlerimiz ve bilgilerimiz çerçevesinde yardımcı olmaya çalışıyoruz ..
sporla aslında iç içeydim .1-2 yıldır yürüyüşler dışında pek yapmıyorum . bu arada ideal bana yakışan kilom 62-65 arası .. şu an 68'im . ve artık her türlü diyeti bilen ve gardını alan bir bünyem var . yani kendimi ve bünyemi artık o kadar iyi tanıyorumki.ama işte bilmekle iş bitmiyor birde kolay değil 25 sene diyet içinde olmak
.. düzenli yaparsan pilates başlı başına yeter . kiloya çok fazla etki etmesede harika şekilendirir hiç düşünme başla ...hem kardio hem pilates fazla olur . ben bu kadar ağır spor yapılması taraftarı değilim . çünki hayat boyu yapılmazssa kilo tekrar gelir .. haftada 4-5 gün iyidir
Geçmiş olsun, umarım önemli birseyi yoktur ?Çok kötü bi gün geçirdim abim rahatsızlandı hastanedeydik akşam yemeğini yiyebildim anca ondan yani yoğurt bulabildim
yok yok selinim. ekmeğim daima tam buğday veya tahıllıdır. beyaz ekmek yiyemiyorum. yazdıkça birşeyi farkettim. bişeye taktım mı takıyorum. geçen hafta neredeyse her gün leblebi yerken şimdi tost yiyorumGenel olarak güzel ama inşallah tost beyaz ekmek değildirBirde suyunu 2 lt tamamlarsın değil mi yatana kadar
Reyhan cim bu yemeklerine karşı kilon az o yüzden bişey derken açıkçası cekinerek yazıyorum ama kalori hesabı iyi bir seçim değil gebelikte şekerin çıktıysa şeker hastası olma adayısin o yüzden sana tavsiyem şu olur hayatından makarna pilavı mümkünse çıkar hiç yeme demiyorum ama en aza indir tatlı ihtiyacını tarçınlı sütle yanına bikaç badem findik cevizle geçiştir yada kuru meyve tabi bunların da porsiyonu var canim biraz gilisemik indeksi beslenirseniz hem daha sağlıklı olursunuz hemde kilo vermen kolay olurBen asitli içecek sevmiyorum ama Sütlü ve şerbetli tatlılara karşı koyamıyorum..
Hiç olmazsa şekerli bir çay içiyordum önceden(. Şimdi bıraktım şekeri)
Önümüzdeki hafta neye takılıcan acabayok yok selinim. ekmeğim daima tam buğday veya tahıllıdır. beyaz ekmek yiyemiyorum. yazdıkça birşeyi farkettim. bişeye taktım mı takıyorum. geçen hafta neredeyse her gün leblebi yerken şimdi tost yiyorum
M Melininannesi15 çok geçmiş olsun canımm.
Kaç haftadır veremedin
Çook geçmil olsun canımÇok kötü bi gün geçirdim abim rahatsızlandı hastanedeydik akşam yemeğini yiyebildim anca ondan yani yoğurt bulabildim
Ablam zaten boylelerine bisey olmuyor. Annenler nasil ablam, hastaneye gidiyor musunuz yine? Bu gece nöbette misin?Nanacım ben sabaha ayaktayım kuzumama anca bakabildim yogunduk.acile bi hasta getirmişler adam hem içki içmiş fare zehiri içmiş yetmemiş kendini asmis ama ölmemiş onla uğraştık işte anla halimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?