- 2 Eylül 2015
- 204
- 427
- 33
- 29
Daha yeni geldiler hastaneden sol tarafı uyuştu ayağı felan tutmadı işte simdi geçti ama haftaya askere gidicek sanırım stres yapıyor ondan teşekkür ederimGeçmiş olsun, umarım önemli birseyi yoktur ?
Bugün ki menüm; 2 tb ekmeği arasına domates , peynir ile yapılmış sandviç ve 1 fincan yeşil çay.
Ara; 2 ceviz, 1 mandalina ve 2 yk yoğurt.
Öğlen; 3 tane Közlenmiş biber, 1 tb ekmeği, 1 kase yoğurt ve salata.
Ara; 1 elma ve sade kahve.
Akşam; 1 kepçe domates çorbası, 6 yk taze fasulye, 1 dlm tb ekmeği ve salata.
Ara; 1 elma ve 1 çay bardağı tarçınlı süt.
Su 2.5 lt, 45 dakika tempolu yürüyüş.
Nanacım ben sabaha ayaktayım kuzumama anca bakabildim yogunduk.acile bi hasta getirmişler adam hem içki içmiş fare zehiri içmiş yetmemiş kendini asmis ama ölmemiş onla uğraştık işte anla halimi
Daha yeni geldiler hastaneden sol tarafı uyuştu ayağı felan tutmadı işte simdi geçti ama haftaya askere gidicek sanırım stres yapıyor ondan teşekkür ederim
Meli abine geçmiş olsun canım umarım önemlimbir durum değildir ...Çok kötü bi gün geçirdim abim rahatsızlandı hastanedeydik akşam yemeğini yiyebildim anca ondan yani yoğurt bulabildim
Hadi bu hafta listeye girecek hanımlar güzel kilolar bekliyoruz sizden ...GÜNAYDIN HAYIRLI SABAHLAR GÜZEL BİR HAFTA DİLİYORUM HANIMLAR LÜTFEN BU HAFTA 7. OLAMAMAK İÇİN UĞRAŞALIM İNŞALLAH
Öldürmeyen Allah öldürmüyor işteNanacım ben sabaha ayaktayım kuzumama anca bakabildim yogunduk.acile bi hasta getirmişler adam hem içki içmiş fare zehiri içmiş yetmemiş kendini asmis ama ölmemiş onla uğraştık işte anla halimi
Abla seninkilere mi ikiz ?canım menimkilerde 17 yaş civarında paşalarım çok zorluklarını yaşadım ama şımdı o delikanlılar öyle mutlu oluyorumki
hala küçüklermiş gibi öpüp sarılırım hatrıma srs çıkarmıyorlar
Fatmacım özlüyoruzzGünaydın arkadaşlar güzel bir hafta olur inşallah. Haftasonu okuyamadım maalesef umarım birşey kaçırmadımöpüyorum hepinizi
Reyhamcım yasemin bacım benden önce yazmış kl. Diyetlerini çok sağlıklı görmüyorum . Helede şekerinde düzensizlik varsa . Bu durumda en sağlıklısı gl endeksine dikkat ederek sağlıklı beslenmenReyhan cim bu yemeklerine karşı kilon az o yüzden bişey derken açıkçası cekinerek yazıyorum ama kalori hesabı iyi bir seçim değil gebelikte şekerin çıktıysa şeker hastası olma adayısin o yüzden sana tavsiyem şu olur hayatından makarna pilavı mümkünse çıkar hiç yeme demiyorum ama en aza indir tatlı ihtiyacını tarçınlı sütle yanına bikaç badem findik cevizle geçiştir yada kuru meyve tabi bunların da porsiyonu var canim biraz gilisemik indeksi beslenirseniz hem daha sağlıklı olursunuz hemde kilo vermen kolay olur
Önümüzdeki hafta neye takılıcan acaba
Mutlucum dışarda düzen değişiyor tabiGünaydın hanımlar,
Öncelikle M Melininannesi15 çok geçmiş olsun.
Kardeşlerimize de Allahtan rahmet diliyorum.
Malesef dün giremedim çok fazla siteye, nişanlım geldi tüm gün beraberdik.
Dünkü menümü paylaşayım.
Sabah brunch gibi oldu,
Bir dilim kepek ekmeği,
Küçük kase közbiberli yumurta yağsız ve tuzsuz,
Peynir,zeytin,domates,salatalık.
Sonra dışarı çıktık ondan düzenim biraz şaştı.
Ikindi gibi çeyrek simit yedim.
Akşam da salatayla tavuk parçaları ve light cola ama tavuk parçaları kızarmıştı ondan çok fazla yemedim.
Spor iki saat yürüyüş ve su 2 litre kadar (dün biraz az oldu)
Ablacım, şeker hastası olma riskim olduğu için geçen hafta Chek up yaptırdim , şükür herşey normal, şeker de çıkmadı. Ama tabii ki yediklerime dikkat ediyorum. Burda diyete başladım başlyalı tatlıyı azalttım... Birden kesmek çok zor.. Yavaş yavaş azaltıyorum.Reyhan cim bu yemeklerine karşı kilon az o yüzden bişey derken açıkçası cekinerek yazıyorum ama kalori hesabı iyi bir seçim değil gebelikte şekerin çıktıysa şeker hastası olma adayısin o yüzden sana tavsiyem şu olur hayatından makarna pilavı mümkünse çıkar hiç yeme demiyorum ama en aza indir tatlı ihtiyacını tarçınlı sütle yanına bikaç badem findik cevizle geçiştir yada kuru meyve tabi bunların da porsiyonu var canim biraz gilisemik indeksi beslenirseniz hem daha sağlıklı olursunuz hemde kilo vermen kolay olur
Teşekkür ederim. Dikkat edicem önerilerinize.. Sizlerin menüleri takip ediyorum.Reyhamcım yasemin bacım benden önce yazmış kl. Diyetlerini çok sağlıklı görmüyorum . Helede şekerinde düzensizlik varsa . Bu durumda en sağlıklısı gl endeksine dikkat ederek sağlıklı beslenmenönemli olan ne kadar yediğinizden çok ne yediğinizdir .
Şöyle açıklayım ;
1 ince dl pasta misal 500 kl diyelim yada soslu bir tb. Makarna .
Onun yerine 1 tb sebze , salata ve yogurtda 500 kl eder .
Ayrıca 500 kl pasta yada makarna yenildiğinde kilo verilmezken (gl endeksi yüzünden )
500 kl li sebzeli menü kilo verdirir ...
Olaya bu pencereden bakar , normal doyana kadar gl endeksine dikkat edip yetseniz hem kilo verir hemde hedefinize ulaştıktan sonra daha rahat korursunuz ...
Unutmayın !!! kilo bir şekilde verilir ama onu korumak kilo vermekten daha zordur bunu bilesiniz
32 kişi ölmüş petrol rafinerisinde yasom..Hülya ne oldu Azerbaycanda nöbetteyim bisey den haberim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?