Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bayılıyorum senin menülerine ya bukadar iyi olmak zorundamısınnasıl geçerim men seni yaadahabide 30 dk yaptıği yürüyüşü 45 dk çıkarmış gitte evde pasta börek yap misafir çağır falan ne işin var yürüyüşte falanişim zor ama çıkıyorum sabah sabah inşallah en az 40 dk yürüyüşüme sen kiminle aşık attığını bilmiyorsun

Nanacım ben sabaha ayaktayım kuzum ama anca bakabildim yogunduk.acile bi hasta getirmişler adam hem içki içmiş fare zehiri içmiş yetmemiş kendini asmis ama ölmemiş onla uğraştık işte anla halimi

ya sabah sabah güldüm ama canım ALLAH yardımcınız olsun ALLAH o kişiyede hidayet nasip etsinde canından vaz geçmesin belkide dayanamadığı bir hikayesi vardır ALLAH yardımcısı olsun

Daha yeni geldiler hastaneden sol tarafı uyuştu ayağı felan tutmadı işte simdi geçti ama haftaya askere gidicek sanırım stres yapıyor ondan teşekkür ederim

canım geçmiş olsun ALLAH yolunu açık etsin tüm mehmetçiklerimizinde kardeşininde

GÜNAYDIN HAYIRLI SABAHLAR GÜZEL BİR HAFTA DİLİYORUM HANIMLAR LÜTFEN BU HAFTA 7. OLAMAMAK İÇİN UĞRAŞALIM İNŞALLAH
Hadi bu hafta listeye girecek hanımlar güzel kilolar bekliyoruz sizden ...

Perim asil yedek listeler bu hafta oluyor dimi .
Yedek listede kimler var kimler yarışıyor etiketlede bilsinler

Nanacım ben sabaha ayaktayım kuzum ama anca bakabildim yogunduk.acile bi hasta getirmişler adam hem içki içmiş fare zehiri içmiş yetmemiş kendini asmis ama ölmemiş onla uğraştık işte anla halimi
Öldürmeyen Allah öldürmüyor işte
Senin işte zor be bacım rabbım yardımcınız olsun ...

Reyhamcım yasemin bacım benden önce yazmış kl. Diyetlerini çok sağlıklı görmüyorum . Helede şekerinde düzensizlik varsa . Bu durumda en sağlıklısı gl endeksine dikkat ederek sağlıklı beslenmen önemli olan ne kadar yediğinizden çok ne yediğinizdir .
Şöyle açıklayım ;
1 ince dl pasta misal 500 kl diyelim yada soslu bir tb. Makarna .

Onun yerine 1 tb sebze , salata ve yogurtda 500 kl eder .

Ayrıca 500 kl pasta yada makarna yenildiğinde kilo verilmezken (gl endeksi yüzünden )
500 kl li sebzeli menü kilo verdirir ...

Olaya bu pencereden bakar , normal doyana kadar gl endeksine dikkat edip yetseniz hem kilo verir hemde hedefinize ulaştıktan sonra daha rahat korursunuz ...

Unutmayın !!! kilo bir şekilde verilir ama onu korumak kilo vermekten daha zordur bunu bilesiniz

Günaydın hanımlar,
Öncelikle M Melininannesi15 çok geçmiş olsun.
Kardeşlerimize de Allahtan rahmet diliyorum.
Malesef dün giremedim çok fazla siteye, nişanlım geldi tüm gün beraberdik.
Dünkü menümü paylaşayım.
Sabah brunch gibi oldu,
Bir dilim kepek ekmeği,
Küçük kase közbiberli yumurta yağsız ve tuzsuz,
Peynir,zeytin,domates,salatalık.
Sonra dışarı çıktık ondan düzenim biraz şaştı.
Ikindi gibi çeyrek simit yedim.
Akşam da salatayla tavuk parçaları ve light cola ama tavuk parçaları kızarmıştı ondan çok fazla yemedim.
Spor iki saat yürüyüş ve su 2 litre kadar (dün biraz az oldu)

Mutlucum dışarda düzen değişiyor tabi yinede iyi menün sadece diyetde olsa coladan uzak dur !!! Colanın tek zararı şekeri değil !

Ablacım, şeker hastası olma riskim olduğu için geçen hafta Chek up yaptırdim , şükür herşey normal, şeker de çıkmadı. Ama tabii ki yediklerime dikkat ediyorum. Burda diyete başladım başlyalı tatlıyı azalttım... Birden kesmek çok zor.. Yavaş yavaş azaltıyorum.
Birde glisemik indeks nedir ablam?

Reyhancım GL endeks ; yiyeceklerin kan şekerimiz üzerindeki etkisi ..

Misal patatesin gl endeksi 90 ise salatalığınki 10 dur ...

Belli bir endeksten yukarısı kanşekerini yükseltince pankres fazla insülin salgılar ve yediklerimiz depoya gider ...

Bende hpoglisemiyim yani şeker düşüklüğüm var . İlerde şeker hastası olma ihtimalim var o yüzden gl endeksine dikkat ederek beslenmeye çalışıyorum ...

Ayrıca gl endeksibe dayalı beslenmek sadece kilo verdirmez sağlıkda verir . Kendimden örnek verirsem eger dikkat etmez beyaz un ve tatlıya dalarsam direk püskül gibi dökülürüm hiç halim olmaz

Teşekkür ederim. Dikkat edicem önerilerinize.. Sizlerin menüleri takip ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…