Bu hafta listeye girecek arkadaşlar var yedekte maşallah 3 4 kişi ya var ya yokHadi bu hafta listeye girecek hanımlar güzel kilolar bekliyoruz sizden ...
Perim asil yedek listeler bu hafta oluyor dimi .
Yedek listede kimler var kimler yarışıyor etiketlede bilsinler
Bencede takma bişeye git takacaksan suya tak mesela bol bol su içwalla perim bişeye takılmasam iyi olur. yoksa giden kilolar, arkadaşlarıyla geri gelecekler :))
Canım kola olmasa daha iyiymişGünaydın hanımlar,
Öncelikle M Melininannesi15 çok geçmiş olsun.
Kardeşlerimize de Allahtan rahmet diliyorum.
Malesef dün giremedim çok fazla siteye, nişanlım geldi tüm gün beraberdik.
Dünkü menümü paylaşayım.
Sabah brunch gibi oldu,
Bir dilim kepek ekmeği,
Küçük kase közbiberli yumurta yağsız ve tuzsuz,
Peynir,zeytin,domates,salatalık.
Sonra dışarı çıktık ondan düzenim biraz şaştı.
Ikindi gibi çeyrek simit yedim.
Akşam da salatayla tavuk parçaları ve light cola ama tavuk parçaları kızarmıştı ondan çok fazla yemedim.
Spor iki saat yürüyüş ve su 2 litre kadar (dün biraz az oldu)
Eveeeett çoook haklısıınnnGünaydın 7. Takımın güzel bayanları
Sabah işe geç kaldım, münübüse binemedim bu nasıl bir kalabalıktı anlamadımHaliyle işe de 30 dk geç kaldım.
Ve bugün Pazartesi , haftasonu yaptığımız kaçamakları telafi etmek için koca 4 gün var. Artık bu hafta dereceye girmeliyiz. Diğer takımlara çok fazla avans vermedik mi?
Günaydın 7. Takımın güzel bayanları
Sabah işe geç kaldım, münübüse binemedim bu nasıl bir kalabalıktı anlamadımHaliyle işe de 30 dk geç kaldım.
Ve bugün Pazartesi , haftasonu yaptığımız kaçamakları telafi etmek için koca 4 gün var. Artık bu hafta dereceye girmeliyiz. Diğer takımlara çok fazla avans vermedik mi?
Sendrom mu o da neeEneee takımın sesi içine mi kaçmış, ne bu sessizlik. Yoksa Pazartesi sendromumu
Selam güzeller
Profilim hamilelik bölümüne döndü benim ya? Bebekle ilgili sorusu olan benim profilime yazmış hep
Ahaha sana uğramıyor tabi, haftasonu dinlenmeden yine işe başlayınca naparsınSendrom mu o da nee
Günaydın hanımlar bugün çok yığın bi gündeyim vaktim oldukça yazıcam size baktımki artık çalışma vaktim geldi iş aramaya çıkıyorum[/QUOTkolay gelsin M Melininannesi15 inş en hayırlı işi bulursun :)
Aaaa öyle deme pazar günü evdeydimAhaha sana uğramıyor tabi, haftasonu dinlenmeden yine işe başlayınca naparsın
Evdeydin de sanki iş mi yaptınAaaa öyle deme pazar günü evdeydim
Evdeydin de sanki iş mi yaptın
Evdeydin de sanki iş mi yaptın
Olsun olsun bence içine kaçan öküz neler yemiş onları da yazmerhaba kızlar . işler çok yoğundu anca gelebildim . bana bişeyler oldu yine hafta sonu içime bir öküz kaçtı sanki onun için hiç menü yazmıycam bugünden toparlamaya başladım ama İNŞALLAH o öküz uğramaz bir daha .
ay bende birgün sabahtan akşama kadar deliksiz uyumak istiyorum ya .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?