Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın 7. Takımın güzel bayanları

Sabah işe geç kaldım, münübüse binemedim bu nasıl bir kalabalıktı anlamadım Haliyle işe de 30 dk geç kaldım.

Ve bugün Pazartesi , haftasonu yaptığımız kaçamakları telafi etmek için koca 4 gün var. Artık bu hafta dereceye girmeliyiz. Diğer takımlara çok fazla avans vermedik mi?

Hadi bu hafta listeye girecek hanımlar güzel kilolar bekliyoruz sizden ...

Perim asil yedek listeler bu hafta oluyor dimi .
Yedek listede kimler var kimler yarışıyor etiketlede bilsinler
Bu hafta listeye girecek arkadaşlar var yedekte maşallah 3 4 kişi ya var ya yok menü vermeyeni yedeğe bile almam
walla perim bişeye takılmasam iyi olur. yoksa giden kilolar, arkadaşlarıyla geri gelecekler :))
Bencede takma bişeye git takacaksan suya tak mesela bol bol su iç
Canım kola olmasa daha iyiymiş
Eveeeett çoook haklısıınnn )

Çook haklısın canım, bu hafta bomba gibi bi giriş yapalım

Eneee takımın sesi içine mi kaçmış, ne bu sessizlik. Yoksa Pazartesi sendromumu

merhaba kızlar . işler çok yoğundu anca gelebildim . bana bişeyler oldu yine hafta sonu içime bir öküz kaçtı sanki onun için hiç menü yazmıycam bugünden toparlamaya başladım ama İNŞALLAH o öküz uğramaz bir daha .

Evdeydin de sanki iş mi yaptın
orasıda doğru haklısın valla. aaaayy demin önüme zorla koydular kurabiye paketi ite ite bi hal oldum. en sonunda içimden diyorum ki evet içinden bi tanecikten ne olur diye geçiyor olabilir ama selin seni öldürür gizem yeme dedim yemedim
Olsun olsun bence içine kaçan öküz neler yemiş onları da yaz
ay bende birgün sabahtan akşama kadar deliksiz uyumak istiyorum ya .

Hiç zevkli değil ya sıkılıyosun bi zaman sonra aay ne boş geçti gün diyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…