Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

perişko şimdi arkadaşlara kötü örnek olmayayım .

Peri ciğim haftasonu ve cuma menülerim çok kötü okuyor genelde
Yani miktar fazla
Dün yediklerim, sabah peynir zeytin yumurta ceviz fındık,miktar fazla
Aralarda sütlü kahve elma muz
Akşam brokoli ıspanak dövme pilavı
Aralarda, kuru incir, patlamış mısır
Su 2 lt spor yok
E bukadar yemeğe sabah 60,9
Bu haftakş planım şöyle
Haftaiçi 4 gün az yiyeceğim
Pazartesi prıtein günü
Salı sebze
Çarsamba meyve ve persembe yine protein günü yapacağım
Cuma cumartesi ve pazar sağlıklı olmak koşuluyla istediğimi yiyeceğim

dövme pilavı ne oluyor ki ilk defa duydum bence planında mantıklı sonuçta kendi bünyeni en iyi sen bilirsin

ya peri kuzenimin nişanı vardı olan orda oldu yoksa öncesinde gayet sağlıklı beslenmiştim .
Normalde zaten menülerinin ne kadar iyi olduğunu gayet iyi biliyorum sen bile şimdi yazmayayım dediğine göre korktum

çok sevindim kırılmadığına . diyet konuşmak için gelme sohbet etmeye gel arada
canım sizlerinde motivasyonunu kırmak istemem, toparlanacağım ama böyle gitmez, kıyafetlerim dar gelmeye başladı, hatta bir pantolonumu giyemiyorum bile..ve bunlar 1 ay içerisinde oldu

canım sizlerinde motivasyonunu kırmak istemem, toparlanacağım ama böyle gitmez, kıyafetlerim dar gelmeye başladı, hatta bir pantolonumu giyemiyorum bile..ve bunlar 1 ay içerisinde oldu

sen isteyince başarabiliyorsun . en kısa zamanda toparlanacağına eminim .

QUOTE="perigunlugu, post: 43947509, member: 422854"]döv: ne oluyor ki ilk defa duydum bence planında mantıklı sonuçta kendi bünyeni en iyi sen bilirsin

Normalde zaten menülerinin ne kadar iyi olduğunu gayet iyi biliyorum sen bile şimdi yazmayayım dediğine göre korktum [/QUOTE]
Asurelik buğdaydan yapılıyor:)))

regli olduğum zamanlarda her zaman olmasada ayda yılda bir böyle tozutabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…