orasıda doğru haklısın valla. aaaayy demin önüme zorla koydular kurabiye paketi ite ite bi hal oldum. en sonunda içimden diyorum ki evet içinden bi tanecikten ne olur diye geçiyor olabilir ama selin seni öldürür gizem yeme dedim yemedim
Olsun olsun bence içine kaçan öküz neler yemiş onları da yaz
Hiç zevkli değil ya sıkılıyosun bi zaman sonra aay ne boş geçti gün diyosun
Katılım ve menüleri dikkate alarak ceza veriyoruz ya o yüzden dedim yoksaaaaa çarşamba günü değerlendirme raporunda valla 30 dk sporu veririmperişko şimdi arkadaşlara kötü örnek olmayayım .
Katılım ve menüleri dikkate alarak ceza veriyoruz ya o yüzden dedim yoksaaaaa çarşamba günü değerlendirme raporunda valla 30 dk sporu veririmsıfırcı öğretmene döndüm bende ya
Offf durum o kadar fena diyorsun yani eyvaaaah eyvaaahh korktum ciddensen ordan bana 1 saat spor cezasını ver bence
Peri ciğim haftasonu ve cuma menülerim çok kötü okuyor geneldeDaha öncede bu şekilde mi kilo verdin canım bilemiyorum ama sanki hani birşey yemişsin ama yememişsin gibi çok karışık geldi bana
Henüz akşam yemeğini yemedim yer yemez yazıcaaaammaayy ben tembelim kuzu benden hayır yerine zarar gelir
hoşgeldinHer zaman tatlımmm, sen yeterki iste ve istikrarla devam et, o kilolarda geldikleri gibi giderleeer ))
yok canım ne kırmasıSarayca nerelerdesin . ya geçen gün seni istemeden kırdım mı ? eğer öyle yaptıysam özür dilerim ben sadece seni gaza getireyim dedim .
Offf durum o kadar fena diyorsun yani eyvaaaah eyvaaahh korktum cidden
yok canım ne kırmasısadece koptum diyetten ve bir süre yazmama kararı aldım,
dövme pilavı ne oluyor ki ilk defa duydumPeri ciğim haftasonu ve cuma menülerim çok kötü okuyor genelde
Yani miktar fazla
Dün yediklerim, sabah peynir zeytin yumurta ceviz fındık,miktar fazla
Aralarda sütlü kahve elma muz
Akşam brokoli ıspanak dövme pilavı
Aralarda, kuru incir, patlamış mısır
Su 2 lt spor yok
E bukadar yemeğe sabah 60,9
Bu haftakş planım şöyle
Haftaiçi 4 gün az yiyeceğim
Pazartesi prıtein günü
Salı sebze
Çarsamba meyve ve persembe yine protein günü yapacağım
Cuma cumartesi ve pazar sağlıklı olmak koşuluyla istediğimi yiyeceğim
Normalde zaten menülerinin ne kadar iyi olduğunu gayet iyi biliyorumya peri kuzenimin nişanı vardı olan orda oldu yoksa öncesinde gayet sağlıklı beslenmiştim .
canım sizlerinde motivasyonunu kırmak istemem, toparlanacağım ama böyle gitmez, kıyafetlerim dar gelmeye başladı, hatta bir pantolonumu giyemiyorum bile..ve bunlar 1 ay içerisinde olduçok sevindim kırılmadığına . diyet konuşmak için gelme sohbet etmeye gel arada
canım sizlerinde motivasyonunu kırmak istemem, toparlanacağım ama böyle gitmez, kıyafetlerim dar gelmeye başladı, hatta bir pantolonumu giyemiyorum bile..ve bunlar 1 ay içerisinde oldu
dövme pilavı ne oluyor ki ilk defa duydumbence planında mantıklı sonuçta kendi bünyeni en iyi sen bilirsin
Normalde zaten menülerinin ne kadar iyi olduğunu gayet iyi biliyorumsen bile şimdi yazmayayım dediğine göre korktum
zaten toparlanmam lazım canımsen isteyince başarabiliyorsun . en kısa zamanda toparlanacağına eminim .
Sayende yeni birşey daha öğrendimAsurelik buğdaydan yapılıyor:)))
Ama olsun yinede biz spor cezası verelimregli olduğum zamanlarda her zaman olmasada ayda yılda bir böyle tozutabiliyorum
İsteseeen anııınndaa toparlanıırsınzaten toparlanmam lazım canım
evet peri dönüşüm her zaman söylediğim gibi muhteşem olacakİsteseeen anııınndaa toparlanıırsınsen ki bir anda resmen bana depar atıp geçtin ya
biraz bekle de bari bende yaklaşayım sanaevet peri dönüşüm her zaman söylediğim gibi muhteşem olacak
bu gidişle öyle olacak zaten, benim hemen toparlanmam lazımbiraz bekle de bari bende yaklaşayım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?