Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ay bende birgün sabahtan akşama kadar deliksiz uyumak istiyorum ya .
Bende battaniyenin altında miskin miskin film izlemek istiyorum yaaa
Aferin kuzu seni öldürebilme ihitmalini bilmen güzel

Ablam senin suçun yok rakiben harika yap bakalım yuruyus bana yetişebilecek misin görelim. Yok yani rakibemin sonlarda olmasını istemem, o yüzden sıkı çalışta 2.ol

yok canım ne kırması sadece koptum diyetten ve bir süre yazmama kararı aldım,
Böyle daha fazla kopmaz mısın? Gel burada şefkatli ellerimizle toplarız biz seni (menulerini haince eleştirilir cısslar engellenecek ve yenmemesi için psikolojik baskı yapılacak nihahahaha ). Burada daha motive olursun

Daha yeni geldiler hastaneden sol tarafı uyuştu ayağı felan tutmadı işte simdi geçti ama haftaya askere gidicek sanırım stres yapıyor ondan teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun canım ..
Ablam senin monti sayfana çok önceden bakıp çıkmıştım şuan merak ettim bakıcam bakalım tekrardan

Selamlar Nasılsınııız bakalım Yeni bir hafta başladııııııı bu hafta vücudumuzdaki yağlardan biraz daha kurtulduğumuz, sağlıklı, özgüvenli ve fit olma yolunda ilerlediğimiz bir hafta olsun Her şey bizim elimizde unutmayalım Bu forum sadece hedefe giden bir araç asıl iş bize, irademize,beynimize düşüyor Bizler tuttuğunu koparan, istedikten sonra elinden hiçbirşeyin kurtulamadığı kızlarız,bayanlarız. Kilo da neymiş onlarda gidicek elbet

Selam hanımlar trafikten tüm istanbula selam hatta,
Bugün ne yedim ne içtim pek anlamadım yoğunluktan,
Sabah bisey yiyemedim malesef
Ara öğünde bi avuç leblebi yedim
Öğle,
Bi kase balık çorbası,
4 ızgara kofte ve buharda pişmiş brokoli, brüksel lahanası ve karnıbahar,
Ayran
Ara öğün yine leblebi
Akşam yemeğim eve gidince olucak çok geç olacağından ananaslı yoğurt yapıcam kendime.
Su 2 litre kadar, 3 e tamamlarım
Spor yarım saat yürüyüş
İşte bu nedenle iyi mi kötü mü bilemedim menü

Öğlenin çok güzel olmuş , zaten başka öğünde yok ortada neyse leblebiler azda olsa dengelemiş
Leplep güzeli

inşallah inşallah hadi kızlar herkes kendini son gaz motive etsinnn

Herkesee günaydınlaaarrr az kalorili ve bol kahkahalı bir hafta olsun :)
amiiinnn
bravo cnm tebrik ederim seni bende şu an çayın yanında burçak yiyen anneme aynısını yapmaya çalışıorum götürüyor yaa

canım sizlerinde motivasyonunu kırmak istemem, toparlanacağım ama böyle gitmez, kıyafetlerim dar gelmeye başladı, hatta bir pantolonumu giyemiyorum bile..ve bunlar 1 ay içerisinde oldu
cnm böyle dönemler bende geçiriyorum genelde böyle zamanlarda diyet yapmayıp ama kilomu kontrol etmeye çalışınca en azından koruyunca tekrar motive olmak daha hızlı oluyor

biri bana mı seslendi ne

valla cnm pek bişi yememişsin ki öğlen iyi zaten bitek öğlen var çok az

slm hatunlar bu pazartesi beni fena çarptı bi dk boş geçmeden bu saat oldu okul zaten yoğundu eve geldim çocula ilgilendim sonra eşimle bankada bi işimiz vardı ona gittik sonra gel yemek hazırla ye topla çay demle şimdide çay içiyorum ama zihnim fena yorgun

bugünki menümü arz ederim

sabah: 1 kk örgü peyniri 1 tk tahin bal 2 dilim tam tahıllı ekmek 5 zeytin domates turp dereotu roka

ara: 3 kuru kayısı 1 mandalina

öğlen: karnabahar brokoli haşlama 1 kase yoğurt 2 dilim tam tahıllı ekmek

ara:10 badem

akşam: 6 yk ıspanak 3 yk bulgur pilavı 1 dilim tam tahıllı ekmek 2 bardak ayran 2 köfte

ara: 20 gr kuru üzüm 1 portakal 1 bardak süt

spor ebruli program tekrarrı

su bu bugün çok kötü yoğunluktan 1 lt içtim sanırım 1 fincan süt çayı var ama yatana kadar içerim hemen içebildiğim kadar

Menüm , yarın hülyanın günlüğünde tartı günü o yüzden bugun çok sıktım hergün böyle olmaz

Sabah:
2 yumurta , peynir . Domates,2 ceviz .

Öğlen:
3kş. Kıymalı karnıbahar .
2 kase yogurt çorbası ( yoğurt, yumurta,nane kırmızı biber )

Ara : arkadaşa gitmiştim ben gidene kadar tabak hazırmış yok yok . Neyseki yakın arkadaşım
Domates , salatalık ..

Akşam :
3 ceviz . Peynir .
Salatalık . 1 br. Sütle mistik çay .

40 dk yürüdüm .
2.5 lt de su
2 kupa karışık çaylar .

Akşam canım bişi istemedi . Aslında istedi çoçuklara fellah köftesi yapmıştım onu yiyemiyceğim için bunlarla geçiştirdim .
Artık 67 yi görmek istiyoruuummmmm ..

Çok iyisin ablam, hadi inş 67 yi görmüş olursun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…