Bende battaniyenin altında miskin miskin film izlemek istiyorum yaaaay bende birgün sabahtan akşama kadar deliksiz uyumak istiyorum ya .
Aferin kuzu seni öldürebilme ihitmalini bilmen güzelorasıda doğru haklısın valla. aaaayy demin önüme zorla koydular kurabiye paketi ite ite bi hal oldum. en sonunda içimden diyorum ki evet içinden bi tanecikten ne olur diye geçiyor olabilir ama selin seni öldürür gizem yeme dedim yemedim
Olsun olsun bence içine kaçan öküz neler yemiş onları da yaz
Hiç zevkli değil ya sıkılıyosun bi zaman sonra aay ne boş geçti gün diyosun
Ablam senin suçun yok rakiben harikabayılıyorum senin menülerine ya bukadar iyi olmak zorundamısınnasıl geçerim men seni yaa dahabide 30 dk yaptıği yürüyüşü 45 dk çıkarmış gitte evde pasta börek yap misafir çağır falan ne işin var yürüyüşte falan işim zor ama çıkıyorum sabah sabah inşallah en az 40 dk yürüyüşüme sen kiminle aşık attığını bilmiyorsun
Böyle daha fazla kopmaz mısın? Gel burada şefkatli ellerimizle toplarız biz seni (menulerini haince eleştirilir cısslar engellenecek ve yenmemesi için psikolojik baskı yapılacak nihahahahayok canım ne kırmasısadece koptum diyetten ve bir süre yazmama kararı aldım,
Sen böyle devam edersen nişanda ben sana yetisecegim asılbiraz bekle de bari bende yaklaşayım sana
Çok geçmiş olsun canım ..Daha yeni geldiler hastaneden sol tarafı uyuştu ayağı felan tutmadı işte simdi geçti ama haftaya askere gidicek sanırım stres yapıyor ondan teşekkür ederim
Ablam senin monti sayfana çok önceden bakıp çıkmıştım şuan merak ettim bakıcam bakalım tekrardanReyhancım GL endeks ; yiyeceklerin kan şekerimiz üzerindeki etkisi ..
Misal patatesin gl endeksi 90 ise salatalığınki 10 dur ...
Belli bir endeksten yukarısı kanşekerini yükseltince pankres fazla insülin salgılar ve yediklerimiz depoya gider ...
Bende hpoglisemiyim yani şeker düşüklüğüm var . İlerde şeker hastası olma ihtimalim var o yüzden gl endeksine dikkat ederek beslenmeye çalışıyorum ...
Ayrıca gl endeksibe dayalı beslenmek sadece kilo verdirmez sağlıkda verir . Kendimden örnek verirsem eger dikkat etmez beyaz un ve tatlıya dalarsam direk püskül gibi dökülürüm hiç halim olmaz
Nişan mi var ufuktaSen böyle devam edersen nişanda ben sana yetisecegim asıl
Öğlenin çok güzel olmuş , zaten başka öğünde yok ortadaSelam hanımlar trafikten tüm istanbula selam hatta,
Bugün ne yedim ne içtim pek anlamadım yoğunluktan,
Sabah bisey yiyemedim malesef
Ara öğünde bi avuç leblebi yedim
Öğle,
Bi kase balık çorbası,
4 ızgara kofte ve buharda pişmiş brokoli, brüksel lahanası ve karnıbahar,
Ayran
Ara öğün yine leblebi
Akşam yemeğim eve gidince olucak çok geç olacağından ananaslı yoğurt yapıcam kendime.
Su 2 litre kadar, 3 e tamamlarım
Spor yarım saat yürüyüş
İşte bu nedenle iyi mi kötü mü bilemedim menü
Yok nisan yazacaktımda telefonun azizliği sonuç nişan olduNişan mi var ufukta
Allah söyletmiştirYok nisan yazacaktımda telefonun azizliği sonuç nişan oldu
Bak bakalım gelinim . Gl tablosu vardı orda ...Çok geçmiş olsun canım ..
Ablam senin monti sayfana çok önceden bakıp çıkmıştım şuan merak ettim bakıcam bakalım tekrardan
inşallah inşallah hadi kızlar herkes kendini son gaz motive etsinnnGünaydın 7. Takımın güzel bayanları
Sabah işe geç kaldım, münübüse binemedim bu nasıl bir kalabalıktı anlamadımHaliyle işe de 30 dk geç kaldım.
Ve bugün Pazartesi , haftasonu yaptığımız kaçamakları telafi etmek için koca 4 gün var. Artık bu hafta dereceye girmeliyiz. Diğer takımlara çok fazla avans vermedik mi?
amiiinnnHerkesee günaydınlaaarrraz kalorili ve bol kahkahalı bir hafta olsun :)
bravo cnm tebrik ederim seni bende şu an çayın yanında burçak yiyen anneme aynısını yapmaya çalışıorum götürüyor yaaorasıda doğru haklısın valla. aaaayy demin önüme zorla koydular kurabiye paketi ite ite bi hal oldum. en sonunda içimden diyorum ki evet içinden bi tanecikten ne olur diye geçiyor olabilir ama selin seni öldürür gizem yeme dedim yemedim
Olsun olsun bence içine kaçan öküz neler yemiş onları da yaz
Hiç zevkli değil ya sıkılıyosun bi zaman sonra aay ne boş geçti gün diyosun
cnm böyle dönemler bende geçiriyorum genelde böyle zamanlarda diyet yapmayıp ama kilomu kontrol etmeye çalışınca en azından koruyunca tekrar motive olmak daha hızlı oluyorcanım sizlerinde motivasyonunu kırmak istemem, toparlanacağım ama böyle gitmez, kıyafetlerim dar gelmeye başladı, hatta bir pantolonumu giyemiyorum bile..ve bunlar 1 ay içerisinde oldu
biri bana mı seslendi neSelamlarNasılsınııız bakalım Yeni bir hafta başladııııııı bu hafta vücudumuzdaki yağlardan biraz daha kurtulduğumuz, sağlıklı, özgüvenli ve fit olma yolunda ilerlediğimiz bir hafta olsun Her şey bizim elimizde unutmayalım Bu forum sadece hedefe giden bir araç asıl iş bize, irademize,beynimize düşüyor Bizler tuttuğunu koparan, istedikten sonra elinden hiçbirşeyin kurtulamadığı kızlarız,bayanlarız. Kilo da neymiş onlarda gidicek elbet
valla cnm pek bişi yememişsin ki öğlen iyi zaten bitek öğlen var çok azSelam hanımlar trafikten tüm istanbula selam hatta,
Bugün ne yedim ne içtim pek anlamadım yoğunluktan,
Sabah bisey yiyemedim malesef
Ara öğünde bi avuç leblebi yedim
Öğle,
Bi kase balık çorbası,
4 ızgara kofte ve buharda pişmiş brokoli, brüksel lahanası ve karnıbahar,
Ayran
Ara öğün yine leblebi
Akşam yemeğim eve gidince olucak çok geç olacağından ananaslı yoğurt yapıcam kendime.
Su 2 litre kadar, 3 e tamamlarım
Spor yarım saat yürüyüş
İşte bu nedenle iyi mi kötü mü bilemedim menü
Sağolasın hülyam.
İyiyim ablacım çok şükür...tabi canıııım...vaaav maşallah bu ne güzellik
ellerine sağlık canım
aynura nasılsın canım sizin ürünleri kullanıyor bir arkadaş 4 kilo vermiş hemen 3 ayda 30 kilo 40 kilo veren var diyor öylemi
iyiyz canım hamdolsun kuzucukları öpüyorum
Menüm , yarın hülyanın günlüğünde tartı günü o yüzden bugun çok sıktım hergün böyle olmaz
Sabah:
2 yumurta , peynir . Domates,2 ceviz .
Öğlen:
3kş. Kıymalı karnıbahar .
2 kase yogurt çorbası ( yoğurt, yumurta,nane kırmızı biber )
Ara : arkadaşa gitmiştim ben gidene kadar tabak hazırmış yok yok . Neyseki yakın arkadaşım
Domates , salatalık ..
Akşam :
3 ceviz . Peynir .
Salatalık . 1 br. Sütle mistik çay .
40 dk yürüdüm .
2.5 lt de su
2 kupa karışık çaylar .
Akşam canım bişi istemedi . Aslında istedi çoçuklara fellah köftesi yapmıştımonu yiyemiyceğim için bunlarla geçiştirdim .
Artık 67 yi görmek istiyoruuummmmm ..
Naa yapıyo bakimm bu iş kadınıİyiyim ablacım çok şükür...tabi canıııım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?