İnşallah mutlum ...Çok iyisin ablam, hadi inş 67 yi görmüş olursun :)
Allah söyletti bak nişan falan oooo hayırdırSen böyle devam edersen nişanda ben sana yetisecegim asıl
Pek bir dengesiz olmuş cıs olmamasına rağmenSelam hanımlar trafikten tüm istanbula selam hatta,
Bugün ne yedim ne içtim pek anlamadım yoğunluktan,
Sabah bisey yiyemedim malesef
Ara öğünde bi avuç leblebi yedim
Öğle,
Bi kase balık çorbası,
4 ızgara kofte ve buharda pişmiş brokoli, brüksel lahanası ve karnıbahar,
Ayran
Ara öğün yine leblebi
Akşam yemeğim eve gidince olucak çok geç olacağından ananaslı yoğurt yapıcam kendime.
Su 2 litre kadar, 3 e tamamlarım
Spor yarım saat yürüyüş
İşte bu nedenle iyi mi kötü mü bilemedim menü
Hayııııırrr demeyi öğreniyoruz böyleceinşallah inşallah hadi kızlar herkes kendini son gaz motive etsinnn
amiiinnn
bravo cnm tebrik ederim seni bende şu an çayın yanında burçak yiyen anneme aynısını yapmaya çalışıorum götürüyor yaa
cnm böyle dönemler bende geçiriyorum genelde böyle zamanlarda diyet yapmayıp ama kilomu kontrol etmeye çalışınca en azından koruyunca tekrar motive olmak daha hızlı oluyor
biri bana mı seslendi ne
valla cnm pek bişi yememişsin ki öğlen iyi zaten bitek öğlen var çok az
Aaa su çok az olmuşşşş, birde normalde daha mı fazla ekmek yiyordun acaba ? bugün 5 dilim ekmek olmuş bana biraz fazla geldi sankislm hatunlar bu pazartesi beni fena çarptı bi dk boş geçmeden bu saat oldu okul zaten yoğundu eve geldim çocula ilgilendim sonra eşimle bankada bi işimiz vardı ona gittik sonra gel yemek hazırla ye topla çay demle şimdide çay içiyorum ama zihnim fena yorgun
bugünki menümü arz ederim
sabah: 1 kk örgü peyniri 1 tk tahin bal 2 dilim tam tahıllı ekmek 5 zeytin domates turp dereotu roka
ara: 3 kuru kayısı 1 mandalina
öğlen: karnabahar brokoli haşlama 1 kase yoğurt 2 dilim tam tahıllı ekmek
ara:10 badem
akşam: 6 yk ıspanak 3 yk bulgur pilavı 1 dilim tam tahıllı ekmek 2 bardak ayran 2 köfte
ara: 20 gr kuru üzüm 1 portakal 1 bardak süt
spor ebruli program tekrarrı
su bu bugün çok kötü yoğunluktan 1 lt içtim sanırım 1 fincan süt çayı var ama yatana kadar içerim hemen içebildiğim kadar
Oooooo sizden böyle menüler gelir miydiiiiiiiiiiiiiiMenüm , yarın hülyanın günlüğünde tartı günü o yüzden bugun çok sıktım hergün böyle olmaz
Sabah:
2 yumurta , peynir . Domates,2 ceviz .
Öğlen:
3kş. Kıymalı karnıbahar .
2 kase yogurt çorbası ( yoğurt, yumurta,nane kırmızı biber )
Ara : arkadaşa gitmiştim ben gidene kadar tabak hazırmış yok yok . Neyseki yakın arkadaşım
Domates , salatalık ..
Akşam :
3 ceviz . Peynir .
Salatalık . 1 br. Sütle mistik çay .
40 dk yürüdüm .
2.5 lt de su
2 kupa karışık çaylar .
Akşam canım bişi istemedi . Aslında istedi çoçuklara fellah köftesi yapmıştımonu yiyemiyceğim için bunlarla geçiştirdim .
Artık 67 yi görmek istiyoruuummmmm ..
İyiyim ablam..çalışıyorum işte harıl harıl...çok yoruluyorum ama seviyorum çalışmayı...Naa yapıyo bakimm bu iş kadını?
Benimde hiç haberimm yoktu burdan öğrendimİyi akşamlar kızlar...nasılsını bakalım...iyi dilekleriniz için çok sağolun.kaç gündür tv izlemiyorsum.bu gün bi 15dakikalık habere denk geldim.aileleri konuşturdular içim parçalandı yaa...Allah sabr versin ailelerine
senin için güzel menü makbulemslm hatunlar bu pazartesi beni fena çarptı bi dk boş geçmeden bu saat oldu okul zaten yoğundu eve geldim çocula ilgilendim sonra eşimle bankada bi işimiz vardı ona gittik sonra gel yemek hazırla ye topla çay demle şimdide çay içiyorum ama zihnim fena yorgun
bugünki menümü arz ederim
sabah: 1 kk örgü peyniri 1 tk tahin bal 2 dilim tam tahıllı ekmek 5 zeytin domates turp dereotu roka
ara: 3 kuru kayısı 1 mandalina
öğlen: karnabahar brokoli haşlama 1 kase yoğurt 2 dilim tam tahıllı ekmek
ara:10 badem
akşam: 6 yk ıspanak 3 yk bulgur pilavı 1 dilim tam tahıllı ekmek 2 bardak ayran 2 köfte
ara: 20 gr kuru üzüm 1 portakal 1 bardak süt
spor ebruli program tekrarrı
su bu bugün çok kötü yoğunluktan 1 lt içtim sanırım 1 fincan süt çayı var ama yatana kadar içerim hemen içebildiğim kadar
Yok benim haberim vardl olmamak mümkünmü sadece tv izlemiyordum gerçeklerden uzaktım...Benimde hiç haberimm yoktu burdan öğrendim
Pehhhh Hep gelirOooooo sizden böyle menüler gelir miydiiiiiiiiiiiiii
Bende şahane menümü yazıyorum
Sabah:
1 dilim tb ekmeği
2 haşlanmış yumurta
biraz peynir zeytin
domates salatalık
1 şekersiz çay
öğlen:
1 havuç
1 konserve ton balığı
akşam:
2 parça haşlama tavuk
salata
yoğurt
2 lt su içtim. kış çayı içicem30 dk yürüyüş yaptım.
Oh ohhh işte kaptan menüsüüü...Bende şahane menümü yazıyorum
Sabah:
1 dilim tb ekmeği
2 haşlanmış yumurta
biraz peynir zeytin
domates salatalık
1 şekersiz çay
öğlen:
1 havuç
1 konserve ton balığı
akşam:
2 parça haşlama tavuk
salata
yoğurt
Peri geri döndüüüüüü oleyyyyyyyBende şahane menümü yazıyorum
Sabah:
1 dilim tb ekmeği
2 haşlanmış yumurta
biraz peynir zeytin
domates salatalık
1 şekersiz çay
öğlen:
1 havuç
1 konserve ton balığı
akşam:
2 parça haşlama tavuk
salata
yoğurt
O zaman benim menülerimi örnek alabilirsin aeben ablaPehhhh Hep gelir
Çokta gelmesin perim , çokta sağlıklı değil
Canım sen de hoş gelmişsin takıma...hedefine ulaşman dileyiyleGüzel menü perim
Güzel menü perim
Oh ohhh işte kaptan menüsüüü...
Peri geri döndüüüüüü oleyyyyyyy
Gelsin 65 lerrrrrrr ...
Aynuram kazamı başka bir durummu ?Yok benim haberim vardl olmamak mümkünmü sadece tv izlemiyordum gerçeklerden uzaktım...
Eh artık dönsün bi zahmet , yoksa benim sopama selininde kurşunlarına gelecektinnEfsane geri döndü
Yok abla kaza diyolar...hiç beklenmedik bi olaymış...dalgaların boyu çok fazlaymış...ona hazırlıklı deyilmişler...kaç kişi kayp.Aynuram kazamı başka bir durummu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?