Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İnşallah sende burdan mezun olup düyününde fıstık gibi bi gelin olursun güzelim...bende 27yaşında 4yıllık evliyim.2.5 yaşında bi kızım var...eski kaptanım

Arkadaşlar bende yumurtalıklarda kist( pko) var tup bebek yaptiracagiz yaza yada sonbahara doktorum banada zayifla dedi bu yaz vermiştir ama 2 aydr biraktim tekrar alıyorum burda daha iyi motive olurum.diye ben hangi gruba gelmeliyim dedim arkadaş burayı söyledi sağolsun şimdi ne yapmam gerekiyor

gerçekten çok iradeli menü

hoş geldin cnm inşallah biran önce alırsın bebeğini kucağına

Eh artık dönsün bi zahmet , yoksa benim sopama selininde kurşunlarına gelecektinn

Allahım yarabbim 2 gün adam gibi menü verdi başıma hoca kesildi
Eeee naparsıınn hemen havaya girdim işte
Hoşgeldin canım aramıza inşallah güle oynaya beraber vereceğiz kilolarımızı ilk sayfamızda kurallarımız ve formumuz var, onları oku istersen canım formuda doldurup hem buraya hem bana gönderebilir misin

İyi akşamlar hanımlar sıkıntılı günümdeyim sanırım berbat hissediyorum iş bulamadım hayatımda bi değişiklik istedim saclarımı sarıya boyatıp perçem kestirdim berbat oldum aşırı derecede bunalımdayım eşim beğendi ama ailem beğenmedi berbat durumdayım menümü veriyim bunalımdan fazla yedim sanırım
Sabah
2 dilim çavdar ekmeğine sucuk kasarlı tost
2 bardak çay

Öğlen
Hiç bişey yemedim

Akşam
1 tabak makarna
1 kase yoğurt
2 tane çikolata

3 litre su 2 saat yürüyüş

Hoşgeldin kelebek .. İnşallah hayırlı bir zamanda yavrunu kucağına alırsın

canım bence öncelikle sen beğendin mi önemli olan o, beğenmesen dahi sonuçta değiştirebilirsin kökü sende ama bunu sebep edep neden menünü böyle yaptın hiç olmamış

çok çok çok güzelll hep böyle olsun lütfennn

Aslında karbon yemeyince pek açıkma olmuyor . Ama bu sürekli uygulanacak birşey değil
tabi cnm sürekli bu kadar az beslenmek sağlık soeunlarına sebep olur ama tartıdan önceki bi güncük çok iyi oluyor böyle

himmmm cnm bence biraz alışınca o kadar da kötü gelmez saçların gözünün alışması lazım eşin beğenmiş işte zaten bizim en büyük hatamız içimizdeki psikolojik boşlukları yemekle doldurmak böyle durumlar için çikolata yerine daha verimli ve sonradan pişmanlık çektirmeyecek aktiveteler bulmamız lazım

canım bence öncelikle sen beğendin mi önemli olan o, beğenmesen dahi sonuçta değiştirebilirsin kökü sende ama bunu sebep edep neden menünü böyle yaptın hiç olmamış
Bu aralar biraz bunalıma girdim sanırım 2 gündür ne yaptığımıbilmiyorum yarın çok güzel bi menüyle karsınıza çıkıcam inşallah ben sevdim ama işte ilk gören 5 kişiden 1 i beğenince morelim sıfırlandı kızım bile tuhaf tuhaf bakıyo sanki bana

Melim eşin beğenmiş kuzum , hemde beğenmediysen değiştirirsin
İş içinde rabbım hayırlı işler versin , neyin hayırlı olduğunu biz bilemeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…