Allahım yarabbim 2 gün adam gibi menü verdi başıma hoca kesildiO zaman benim menülerimi örnek alabilirsin aeben abla
Hb @aynuracım umarım. Tekrar kısa tanıtayım kendimi, adım Serap 24 yaşında nişanlıyım, mühendisim inş ağustosta evlenicem o nedenle zayıflamak şart oldu, bu takımla motive olup çabalıyorum, gerisi nasip :)Canım sen de hoş gelmişsin takıma...hedefine ulaşman dileyiyle
İnşallah sende burdan mezun olup düyününde fıstık gibi bi gelin olursun güzelim...bende 27yaşında 4yıllık evliyim.2.5 yaşında bi kızım var...eski kaptanımHb @aynuracım umarım. Tekrar kısa tanıtayım kendimi, adım Serap 24 yaşında nişanlıyım, mühendisim inş ağustosta evlenicem o nedenle zayıflamak şart oldu, bu takımla motive olup çabalıyorum, gerisi nasip :)
Kayıplardamı varYok abla kaza diyolar...hiç beklenmedik bi olaymış...dalgaların boyu çok fazlaymış...ona hazırlıklı deyilmişler...kaç kişi kayp.
Amiiin, kızçeni de Allah bağışlasın canım, en tatlı zamanlarıdır şimdi :)İnşallah sende burdan mezun olup düyününde fıstık gibi bi gelin olursun güzelim...bende 27yaşında 4yıllık evliyim.2.5 yaşında bi kızım var...eski kaptanım
gerçekten çok iradeli menüMenüm , yarın hülyanın günlüğünde tartı günü o yüzden bugun çok sıktım hergün böyle olmaz
Sabah:
2 yumurta , peynir . Domates,2 ceviz .
Öğlen:
3kş. Kıymalı karnıbahar .
2 kase yogurt çorbası ( yoğurt, yumurta,nane kırmızı biber )
Ara : arkadaşa gitmiştim ben gidene kadar tabak hazırmış yok yok . Neyseki yakın arkadaşım
Domates , salatalık ..
Akşam :
3 ceviz . Peynir .
Salatalık . 1 br. Sütle mistik çay .
40 dk yürüdüm .
2.5 lt de su
2 kupa karışık çaylar .
Akşam canım bişi istemedi . Aslında istedi çoçuklara fellah köftesi yapmıştımonu yiyemiyceğim için bunlarla geçiştirdim .
Artık 67 yi görmek istiyoruuummmmm ..
hoş geldin cnm inşallah biran önce alırsın bebeğini kucağınaArkadaşlar bende yumurtalıklarda kist( pko) var tup bebek yaptiracagiz yaza yada sonbahara doktorum banada zayifla dedi bu yaz vermiştir ama 2 aydr biraktim tekrar alıyorum burda daha iyi motive olurum.diye ben hangi gruba gelmeliyim dedim arkadaş burayı söyledi sağolsun şimdi ne yapmam gerekiyor
Eh artık dönsün bi zahmet , yoksa benim sopama selininde kurşunlarına gelecektinn
Eeee naparsıınn hemen havaya girdim işteAllahım yarabbim 2 gün adam gibi menü verdi başıma hoca kesildi
Hoşgeldin canım aramızaArkadaşlar bende yumurtalıklarda kist( pko) var tup bebek yaptiracagiz yaza yada sonbahara doktorum banada zayifla dedi bu yaz vermiştir ama 2 aydr biraktim tekrar alıyorum burda daha iyi motive olurum.diye ben hangi gruba gelmeliyim dedim arkadaş burayı söyledi sağolsun şimdi ne yapmam gerekiyor
Aslında karbon yemeyince pek açıkma olmuyor . Ama bu sürekli uygulanacak birşey değilgerçekten çok iradeli menü
tsklersenin için güzel menü makbulem
Belli mi olur kısmet belki deYok nisan yazacaktımda telefonun azizliği sonuç nişan oldu
Hoşgeldin kelebek .. İnşallah hayırlı bir zamanda yavrunu kucağına alırsınArkadaşlar bende yumurtalıklarda kist( pko) var tup bebek yaptiracagiz yaza yada sonbahara doktorum banada zayifla dedi bu yaz vermiştir ama 2 aydr biraktim tekrar alıyorum burda daha iyi motive olurum.diye ben hangi gruba gelmeliyim dedim arkadaş burayı söyledi sağolsun şimdi ne yapmam gerekiyor
canım bence öncelikle sen beğendin mi önemli olan o, beğenmesen dahi sonuçta değiştirebilirsin kökü sendeİyi akşamlar hanımlar sıkıntılı günümdeyim sanırım berbat hissediyorum iş bulamadım hayatımda bi değişiklik istedim saclarımı sarıya boyatıp perçem kestirdim berbat oldum aşırı derecede bunalımdayım eşim beğendi ama ailem beğenmedi berbat durumdayım menümü veriyim bunalımdan fazla yedim sanırım
Sabah
2 dilim çavdar ekmeğine sucuk kasarlı tost
2 bardak çay
Öğlen
Hiç bişey yemedim
Akşam
1 tabak makarna
1 kase yoğurt
2 tane çikolata
3 litre su 2 saat yürüyüş
Allah söyletmiştir
Oldu o zaman ben çevreye bakmaya başlıyorumBelli mi olur kısmet belki de
çok çok çok güzelllBende şahane menümü yazıyorum
Sabah:
1 dilim tb ekmeği
2 haşlanmış yumurta
biraz peynir zeytin
domates salatalık
1 şekersiz çay
öğlen:
1 havuç
1 konserve ton balığı
akşam:
2 parça haşlama tavuk
salata
yoğurt
2 lt su içtim. kış çayı içicem30 dk yürüyüş yaptım.
tabi cnm sürekli bu kadar az beslenmek sağlık soeunlarına sebep olur ama tartıdan önceki bi güncük çok iyi oluyor böyleAslında karbon yemeyince pek açıkma olmuyor . Ama bu sürekli uygulanacak birşey değil
himmmm cnm bence biraz alışınca o kadar da kötü gelmez saçların gözünün alışması lazım eşin beğenmiş işte zaten bizim en büyük hatamız içimizdeki psikolojik boşlukları yemekle doldurmak böyle durumlar için çikolata yerine daha verimli ve sonradan pişmanlık çektirmeyecek aktiveteler bulmamız lazımİyi akşamlar hanımlar sıkıntılı günümdeyim sanırım berbat hissediyorum iş bulamadım hayatımda bi değişiklik istedim saclarımı sarıya boyatıp perçem kestirdim berbat oldum aşırı derecede bunalımdayım eşim beğendi ama ailem beğenmedi berbat durumdayım menümü veriyim bunalımdan fazla yedim sanırım
Sabah
2 bardak çay
Öğlen
Hiç bişey yemedim
Akşam
1 tabak makarna
1 kase yoğurt
2 tane çikolata
Bu aralar biraz bunalıma girdim sanırım 2 gündür ne yaptığımıbilmiyorum yarın çok güzel bi menüyle karsınıza çıkıcam inşallah ben sevdim ama işte ilk gören 5 kişiden 1 i beğenince morelim sıfırlandı kızım bile tuhaf tuhaf bakıyo sanki banacanım bence öncelikle sen beğendin mi önemli olan o, beğenmesen dahi sonuçta değiştirebilirsin kökü sendeama bunu sebep edep neden menünü böyle yaptın hiç olmamış
İyi akşamlar hanımlar sıkıntılı günümdeyim sanırım berbat hissediyorum iş bulamadım hayatımda bi değişiklik istedim saclarımı sarıya boyatıp perçem kestirdim berbat oldum aşırı derecede bunalımdayım eşim beğendi ama ailem beğenmedi berbat durumdayım menümü veriyim bunalımdan fazla yedim sanırım
Sabah
2 bardak çay
Öğlen
Hiç bişey yemedim
Akşam
1 tabak makarna
1 kase yoğurt
2 tane çikolata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?