Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bugün menü yazamıyorum çünkü öğlen okulda arkadaşımın doğum gününü kutladık akşam evde ablamla doğum günlerimiz arasında 4 gün var nişan telaşından anca kutlayabildik gecikmeli doğum günü pastamı kestim Veee bir bilge klasiği lise öğrencisi olmak perşembe sınavlarım var haftaya çarşambaya kadar Ve ben tekrardan gidiyorum bu akşam ve haftasonu uğrarım Bir de başarabilir miyim bilmiyorum ama yarın tatlı yememe diyetine başlıycamm O nasıl diyet demeyin ben uydurdum yani haftaya cumartesiye kadar tatlı yok çok istersem az sütlaç ya da bunun benzeri sütlü tatlılar olabilir İlk bunu başarayım tatlı düşkünlüğümden kurtulmam lazım Herşey psikolojik sonuçta bu sefer kendi kendime psikolojik baskı yapmayı düşünüyorum başarırsam sizlerle de paylaşırım

Hadi gelinim Allah zihin açıklığı versin

Canım ümidini kaybetme iş bigünde bulunmaz ki nasibin bi yerdedir elbet bulucaksın. Ama o üzüntüyle çikolataları gömmeseydin keşke, neyse canın sağolsun, Telafi edersin

Canım ümidini kaybetme iş bigünde bulunmaz ki nasibin bi yerdedir elbet bulucaksın. Ama o üzüntüyle çikolataları gömmeseydin keşke, neyse canın sağolsun, Telafi edersin

Efsane geri döndü

Zaten söylenebilecek şeyleri söylemişler, ben arkandayım kuzusu bundan sonra hep böyle

Tatlım bak biz ona sıfır şeker diyoruz, ve emin ol sıfır şeker dediğin zaman canın istemiyor bile. Herşey beyinde ama şöyle yapabilirsin 3 gün sıfır şeker 1 gün dinlenme ve o dinlenme gününde 1 hak koy kendine. Abartmadan ama Bu arada sınavlarında başarılar fıstığım

M Melininannesi15 amann sen beğenmişsin, eşin beğenmiş gerisi boşver. Aileler alıştıkları sınırların dışına çıkınca ilk başta kabul edemiyorlar. Onlarda alışır. Hem kızına yabancı gelmen normal şuan ayna da bile kendine yabancısın. Ben saçlarımı kestirince 10 dk bir aynaya bakıyorum Yediklerine çare yok ama napıyoruz kalkıp yürüyüş yapıyoruz hızlı tempo ve mümkün olduğunda yediklerimi yakıyoruz

Menü zamanı, valla kendi kendime nazar ediyorum artık etrafımdakileri geçtim. Ne güzel devam ediyordum, maşallah da diyorum kendime ama akşam resmen doymak bilmedim. Birde annem börek yapıyor diye yanında takıldım, niye duruyorsun çık git di mi

Kahvaltı: 2 yumurta+ 2 kk peynir+1 salatalık+ 3 çeri domates+3 zeytin

Öğlen:1 kase şehriyeli tavuk çorbası+2 köfte (küçüktüler)+1 küçük kase yogurt+1 küçük tabak salata+1 ymk kaşıgı brokoli

Ara: 1 küçük yeşil elma

Akşam: yarım kaseden az tavuksuyu çorbası+ 1 kase yogurt+4 ymk kaşıgı kara buğday haşlaması ( çok haşlamışım neyse ki bitti)
1 avuç kadar siyah kuru üzüm+1 avuçdan az fıstık+1 kk peynir (böreğini yaparken tırtıkladım )

Su:2.5 lt olur
Spor: en az 45 dk yürüyüş hızlı tempo

Yeni üyelerin katılım formu.

ADINIZ:Belya Nur

YAŞINIZ:24

BOYUNUZ:155

KİLONUZ:59.5

HEDEF KİLONUZ:50

KİLO ALMA NEDENİNİZ: Düzensiz beslenme spor az yapma ve bebk tedavisinde kullandığım ilaç hormonlar daha fazla etkili.

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ : Tüp bebek yaptırabilmek için yada normal yolla hamile kalabilmek için

BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:Röntgen teknikeriyim çalışıyorum kitab okumayı diyet ve sporla uğraşmayı seviyorum bebeğim olmasını çok istiyorum stresli biriyim

CNM hep aynı yorumu alıyorum da napacagimi bende şaşırdım diyetisyen listesinin aynısını yapmaya çalışıyorum ne eksik ne de fazla sabah 2 dilim öğlen 4 yk pilav 1 dilim ekmek Aksam 1 kase çorba 3 yk pilav 1 dilim ekmek yazıyor listede emzirdigim için bu kadar fazla herhalde

Olcaaak olcaaak böyle olcak artıkk
Tatlım sen beğenmişsin daha ötesi var mı menünü de yarın hemenciiik düzeltiyorrssuunnn
Evleniyomm ben artik akşamları bende girmicem

Bak bak bak sen! Daha cumartesi gününe kadarki menüleri ne cabukta unutmuş
İki dakika havaya girdim bi durun ya

Evet muhtemelen, zaten dediğim gibi bana göre fazla ama sana göre gayet normal :))))

İnşallah alışırım sanırım bi anda perçem ve sarı ağır geldi bana beyaz tenliyim çocukkende sarı saçlıydım zaten sarılık yakışmadı değil sanırım ben perçemime alışamadım neyse artık alışırım heralde yürüyüş yaptım eşimi arabayla eve yollayıp kendim yürüdüm pişman olup yediklerimden kuaförümüde aradım boyayalım diye git başka yerde boyat bidahada gelme boyatırsan dedi oda güldürdü azcık beni geçti sanırım huzursuzluğum sizde moral verdiniz Selinanya

Şimdi ben yarından itibaren ilk sayfada yazılanları yapmam lazım demi bide. Deneme suresi fln diyor bnm ne kdr surecek ve günlük 5 msj diyor ama ben yarın 24 saat nobetciyim ve bulunduğum yerde internet sıkıntılı devamlı girememiştir girip yediklerini akşam yapabilirim ama fazla msj yazamayabilirim

Evet muhtemelen, zaten dediğim gibi bana göre fazla ama sana göre gayet normal :))))
Bunu bi becereyim de benimde daha az tuketecegim zamanlar gelecektir herhalde sizler gibi şimdilik işin ucunda süt olduğu için diyetisyenime güvenmekten başka çarem yok az da olsa emziriyorum kesilirse çok üzülürüm hem haftada yarım kilo verebiliyorum en az önemli olan önce emzirmek sonra incelme e ikiside az az var şimdilik idare edelim bu kadarı da beni mutlu ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…