Evleniyomm benAllah söyletti bak nişan falan oooo hayırdır
Bak bak bak sen! Daha cumartesi gününe kadarki menüleri ne cabukta unutmuşO zaman benim menülerimi örnek alabilirsin aeben abla
Dimi amaBak bak bak sen! Daha cumartesi gününe kadarki menüleri ne cabukta unutmuş
Hadi gelinim Allah zihin açıklığı versinBugün menü yazamıyorum çünkü öğlen okulda arkadaşımın doğum gününü kutladık akşam evde ablamla doğum günlerimiz arasında 4 gün var nişan telaşından anca kutlayabildik gecikmeli doğum günü pastamı kestimVeee bir bilge klasiği lise öğrencisi olmak perşembe sınavlarım var haftaya çarşambaya kadar Ve ben tekrardan gidiyorum bu akşam ve haftasonu uğrarım Bir de başarabilir miyim bilmiyorum ama yarın tatlı yememe diyetine başlıycamm O nasıl diyet demeyin ben uydurdum yani haftaya cumartesiye kadar tatlı yok çok istersem az sütlaç ya da bunun benzeri sütlü tatlılar olabilir İlk bunu başarayım tatlı düşkünlüğümden kurtulmam lazım Herşey psikolojik sonuçta bu sefer kendi kendime psikolojik baskı yapmayı düşünüyorum başarırsam sizlerle de paylaşırım
Canım ümidini kaybetme iş bigünde bulunmaz ki nasibin bi yerdedir elbet bulucaksın. Ama o üzüntüyle çikolataları gömmeseydin keşke, neyse canın sağolsun, Telafi edersinİyi akşamlar hanımlar sıkıntılı günümdeyim sanırım berbat hissediyorum iş bulamadım hayatımda bi değişiklik istedim saclarımı sarıya boyatıp perçem kestirdim berbat oldum aşırı derecede bunalımdayım eşim beğendi ama ailem beğenmedi berbat durumdayım menümü veriyim bunalımdan fazla yedim sanırım
Sabah
2 dilim çavdar ekmeğine sucuk kasarlı tost
2 bardak çay
Öğlen
Hiç bişey yemedim
Akşam
1 tabak makarna
1 kase yoğurt
2 tane çikolata
3 litre su 2 saat yürüyüş
Canım ümidini kaybetme iş bigünde bulunmaz ki nasibin bi yerdedir elbet bulucaksın. Ama o üzüntüyle çikolataları gömmeseydin keşke, neyse canın sağolsun, Telafi edersinİyi akşamlar hanımlar sıkıntılı günümdeyim sanırım berbat hissediyorum iş bulamadım hayatımda bi değişiklik istedim saclarımı sarıya boyatıp perçem kestirdim berbat oldum aşırı derecede bunalımdayım eşim beğendi ama ailem beğenmedi berbat durumdayım menümü veriyim bunalımdan fazla yedim sanırım
Sabah
2 dilim çavdar ekmeğine sucuk kasarlı tost
2 bardak çay
Öğlen
Hiç bişey yemedim
Akşam
1 tabak makarna
1 kase yoğurt
2 tane çikolata
3 litre su 2 saat yürüyüş
Teşekkür ederim ablam aminHadi gelinim Allah zihin açıklığı versin
Efsane geri döndü
Tatlım bak biz ona sıfır şeker diyoruz, ve emin ol sıfır şeker dediğin zaman canın istemiyor bile. Herşey beyinde ama şöyle yapabilirsin 3 gün sıfır şeker 1 gün dinlenme ve o dinlenme gününde 1 hak koy kendine. Abartmadan amaBugün menü yazamıyorum çünkü öğlen okulda arkadaşımın doğum gününü kutladık akşam evde ablamla doğum günlerimiz arasında 4 gün var nişan telaşından anca kutlayabildik gecikmeli doğum günü pastamı kestimVeee bir bilge klasiği lise öğrencisi olmak perşembe sınavlarım var haftaya çarşambaya kadar Ve ben tekrardan gidiyorum bu akşam ve haftasonu uğrarım Bir de başarabilir miyim bilmiyorum ama yarın tatlı yememe diyetine başlıycamm O nasıl diyet demeyin ben uydurdum yani haftaya cumartesiye kadar tatlı yok çok istersem az sütlaç ya da bunun benzeri sütlü tatlılar olabilir İlk bunu başarayım tatlı düşkünlüğümden kurtulmam lazım Herşey psikolojik sonuçta bu sefer kendi kendime psikolojik baskı yapmayı düşünüyorum başarırsam sizlerle de paylaşırım
Allah yardımcıları olsun , ailelerine sabır versinYok abla kaza diyolar...hiç beklenmedik bi olaymış...dalgaların boyu çok fazlaymış...ona hazırlıklı deyilmişler...kaç kişi kayp.
CNM hep aynı yorumu alıyorum da napacagimi bende şaşırdım diyetisyen listesinin aynısını yapmaya çalışıyorum ne eksik ne de fazla sabah 2 dilim öğlen 4 yk pilav 1 dilim ekmek Aksam 1 kase çorba 3 yk pilav 1 dilim ekmek yazıyor listede emzirdigim için bu kadar fazla herhaldeAllah söyletti bak nişan falan oooo hayırdır
Pek bir dengesiz olmuş cıs olmamasına rağmen
Hayııııırrr demeyi öğreniyoruz böylece
Aaa su çok az olmuşşşş, birde normalde daha mı fazla ekmek yiyordun acaba ? bugün 5 dilim ekmek olmuş bana biraz fazla geldi sanki
Olcaaak olcaaak böyle olcak artıkkçok çok çok güzelllhep böyle olsun lütfennn
tabi cnm sürekli bu kadar az beslenmek sağlık soeunlarına sebep olur ama tartıdan önceki bi güncük çok iyi oluyor böyle
himmmm cnm bence biraz alışınca o kadar da kötü gelmez saçların gözünün alışması lazım eşin beğenmiş işte zaten bizim en büyük hatamız içimizdeki psikolojik boşlukları yemekle doldurmak böyle durumlar için çikolata yerine daha verimli ve sonradan pişmanlık çektirmeyecek aktiveteler bulmamız lazım
Tatlım sen beğenmişsin daha ötesi var mıBu aralar biraz bunalıma girdim sanırım 2 gündür ne yaptığımıbilmiyorum yarın çok güzel bi menüyle karsınıza çıkıcam inşallah ben sevdim ama işte ilk gören 5 kişiden 1 i beğenince morelim sıfırlandı kızım bile tuhaf tuhaf bakıyo sanki bana
Evleniyomm benartik akşamları bende girmicem
İki dakika havaya girdim bi durun yaBak bak bak sen! Daha cumartesi gününe kadarki menüleri ne cabukta unutmuş
Evet muhtemelen, zaten dediğim gibi bana göre fazla ama sana göre gayet normal :))))CNM hep aynı yorumu alıyorum da napacagimi bende şaşırdım diyetisyen listesinin aynısını yapmaya çalışıyorum ne eksik ne de fazla sabah 2 dilim öğlen 4 yk pilav 1 dilim ekmek Aksam 1 kase çorba 3 yk pilav 1 dilim ekmek yazıyor listede emzirdigim için bu kadar fazla herhalde
Bunu bi becereyim de benimde daha az tuketecegim zamanlar gelecektir herhalde sizler gibi şimdilik işin ucunda süt olduğu için diyetisyenime güvenmekten başka çarem yok az da olsa emziriyorum kesilirse çok üzülürüm hem haftada yarım kilo verebiliyorum en az önemli olan önce emzirmek sonra incelme e ikiside az az var şimdilik idare edelim bu kadarı da beni mutlu ediyorEvet muhtemelen, zaten dediğim gibi bana göre fazla ama sana göre gayet normal :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?