Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

perigunlugu
Ne zamndır miktar olarak cok yiyiyordum
Bugun az yedim protein günü yaptım
Sabah kalkınca 1 ceviz 4 fındık ve dibek kahvesi
Kahvaltı 2,5 haşlanmıl yumurta
Ara sütlü kahve
Öğlen 1 kase yoğurt
Akşam ton balığı
Ara tavada 1 yumurta
Su 2lt

CNM bende bekliyorum ki börekler i götürdün üzüm ve fıstık ara öğün olsa çok fazla degil bence

tekrar hoşgeldiniz çok fazla değilmiş kilonu sağlam bir irade ile kısa sürede amacınıza ulasirsiniz diye düşünüyorum

bu tarz beslenme çok iyi verdiriyor kısa sürede ama uzun süreli yapmamak lazım bi de ben sörf protein tükettiğim zamanlarda çok yorgun sinirli ve huysuz oluyorum

Tesekkur ederim bu konuda çok iradeliyim kendimi tutabiliyorum ama tedavi sonrası ilaçlardan sistim 4 haftada 56 kiloydum inşallah hepsini verebilirim ve bu yaz çok sıkı plates yaptım evde tekrar baslayabilirim inşallah

İlk etapta bunu düşünebilirim evet ben sonrası için düşünmüştüm ama böyle ufaktan başlayabilirim biraz araştırıyim o zaman şu sıfır şekeri Teşekkür ederim ablacım

Abla seninkilere mi ikiz ?

evet canım şubatta 17 yaşına girecekler inşallah

zaten toparlanmam lazım canım

canım önemli olan karar veip geri dönmek daha önce yaptın yine yaparsın yapmasanda yine gel buralara

Ablam senin suçun yok rakiben harika yap bakalım yuruyus bana yetişebilecek misin görelim. Yok yani rakibemin sonlarda olmasını istemem, o yüzden sıkı çalışta 2.ol

hahaa bugün yaklaşık 1 saat yürüdüm ne haber yariş cuma günü sonuçlanınca büyükdün abla diyeceksin

Evleniyomm ben artik akşamları bende girmicem

yaa bu hafta hemen evleneydin iyiydi mende rahat rAHAT SENİ geçerdim

Tesekkur ederim bu konuda çok iradeliyim kendimi tutabiliyorum ama tedavi sonrası ilaçlardan sistim 4 haftada 56 kiloydum inşallah hepsini verebilirim ve bu yaz çok sıkı plates yaptım evde tekrar baslayabilirim inşallah
himmm evet cnm o tarz ilaçlarda az da olsa kortizon var o da çok ödem tutulmasına sebep oluyor suyu artırıp tuzu azaltmak lazım

himmm evet cnm o tarz ilaçlarda az da olsa kortizon var o da çok ödem tutulmasına sebep oluyor suyu artırıp tuzu azaltmak lazım
Tuz çok aramiyorum sukur ama su bu ara az iciyorum kendime uygun bi diyet listem.vardı onun inşallah yarın başlıyorum

Aramıza hoşgeldin, bende Selin 24 yaşındayım

Ohhh tamam bu iş bitmiştir, huzura kavuştuysan merak etme yediklerin kalmaz vucudunda ama tekrar duygusal açlık ile kontrolsüz davranma İnşallah gönlüne göre de bir iş bulursun

Kolaylıkla verebilirsin hep beraber birbirimize destek olarak
Zamanla alışırsın canım sende ikisi birden olunca fazla geldi bi anda demekki
Cuma günleri takımlar arası yarışıyoruz ve yarışan arkadaşlarımızla liste oluşturuyoruz. bu listeye girebilmek içinde 2 haftalık deneme süresi oluyor yeni üyelerimizin ve 3. hafta bu listeye dahil oluyorlar

Birde ekstrem durumlar göz ardı edilebilir zaten dediğin gibi akşamları girdiğinde illaki 5 mesajı geçiyor her şekilde sohbet muhabbet derken
Kesinlikle diyetisyenin ne diyorsa o şekilde ilerle eminimki o senin durumunda daha iyi çözüm olacaktır
Sende benim gibi yumurtacısın ne güzeel :)) ama az olmuş sanki bugün protein yapayım derken baya baya az yemişsin

hahaa bugün yaklaşık 1 saat yürüdüm ne haber yariş cuma günü sonuçlanınca büyükdün abla diyeceksin
Yarın bende 1 saat + 15 dk yürüyecegim , cuma günü sonuçlar açıklandığında keşke kendime başka rakip secseydim diyeceksin, şimdiden alış diye söylüyorum bunları

yaa bu hafta hemen evleneydin iyiydi mende rahat rAHAT SENİ geçerdim
Olur mu öyle şey ablam, seni yenmeden Ölsem evlenmem

İyi akşamlar hanımlar. Bende menümü vermek istiyorum. İnşallah bugün doğru dürüst bir menü veririm.
Sabah peynirli omlet, salatalık, domates, 2-3 lokma bal, tereyağı, çay..
Ara ; bir Trabzon hurması, 3 tane ceviz

Öğlen, taze fasulye yemeği, ayran .

Akşam; tarhana çorbası, 3 kaşık etli bulgur pilavı, 3 kaşık salata...

Su 2,5 litre, spor yarım saat yürüyüş...

Nasılsın bacım evi yerleştirdinmi ?
Yok kız nerdee aslına bakarsan üşengeçlikten daha toparlanmadım bile ben Doğalgazın bağlanması 1-2 haftayı bulcak sanırım ona güvenip sallanıyorum hala Son gün in iki ayağım bi pabuca gircek galiba kıçımı kaldırıp eşyaları paketlemeye başlasam ii olcak

selam hanımlar :)) bugün stresli bir günümdeydim. öğlen çok yiyince akşam dengeleyeyim dedim. işte menüm.
uyanınca: limonlu su ve 1 yemek kaşığı kuru dur( aç karna yiyince barsaklar fora :))
sabah : 2 dilim tam tahıl ekmek, 1 kaşık labne, 1 yumurta, 5 zeytin domates
öğle: 1 kase mercimek çorbası, 1 tabak pilav, 4 aşık bamya, 1 kase cacık
ara: 1 tane 2 si bir arada kahve
akşam : 1 muz ve 1 mandalina
ara: 1 çay bardağı süt

2 lt su ve bgn spor yok maalesef :/

bugün leblebiye ve bala elveda dedimm :)) sıfır basit şekerli bir gün oldu :))

Nerelerdesin seeen ? menü yok bişi yok cezalıııssııınn
Ohhh sonunda takıntısız bir gün
ama pilav olmuş mu hiç bir tabak heeemdeee spor bile yoook

Menüm:
Kahvaltı:
2 yumurtalık omlet
2 dilim çavdar ekmeği
1 domates
1 dilim peynir

Ara:1 avuç leblebi

Öğlen:
1 tabak zeytinyağlı pırasa
1 bardak ayran

Ara:1 nescafe,3-4 badem

Akşam:
ızgara tavuk
patlıcan salatası

Ara:
yarım portakal

Spor:6 bin adım
Su:2,5 lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…