- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
CNM bende bekliyorum ki börekler i götürdün üzüm ve fıstık ara öğün olsa çok fazla degil benceMenü zamanı, valla kendi kendime nazar ediyorum artık etrafımdakileri geçtim. Ne güzel devam ediyordum, maşallah da diyorum kendime ama akşam resmen doymak bilmedim. Birde annem börek yapıyor diye yanında takıldım, niye duruyorsun çık git di mi
Kahvaltı: 2 yumurta+ 2 kk peynir+1 salatalık+ 3 çeri domates+3 zeytin
Öğlen:1 kase şehriyeli tavuk çorbası+2 köfte (küçüktüler)+1 küçük kase yogurt+1 küçük tabak salata+1 ymk kaşıgı brokoli
Ara: 1 küçük yeşil elma
Akşam: yarım kaseden az tavuksuyu çorbası+ 1 kase yogurt+4 ymk kaşıgı kara buğday haşlaması ( çok haşlamışım neyse ki bitti)
1 avuç kadar siyah kuru üzüm+1 avuçdan az fıstık+1 kk peynir (böreğini yaparken tırtıkladım)
Su:2.5 lt olur
Spor: en az 45 dk yürüyüş hızlı tempo
tekrar hoşgeldiniz çok fazla değilmiş kilonu sağlam bir irade ile kısa sürede amacınıza ulasirsiniz diye düşünüyorumYeni üyelerin katılım formu.
ADINIZ:Belya Nur
YAŞINIZ:24
BOYUNUZ:155
KİLONUZ:59.5
HEDEF KİLONUZ:50
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Düzensiz beslenme spor az yapma ve bebk tedavisinde kullandığım ilaç hormonlar daha fazla etkili.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ : Tüp bebek yaptırabilmek için yada normal yolla hamile kalabilmek için
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:Röntgen teknikeriyim çalışıyorum kitab okumayı diyet ve sporla uğraşmayı seviyorum bebeğim olmasını çok istiyorum stresli biriyim
bu tarz beslenme çok iyi verdiriyor kısa sürede ama uzun süreli yapmamak lazım bi de ben sörf protein tükettiğim zamanlarda çok yorgun sinirli ve huysuz oluyorumperigunlugu
Ne zamndır miktar olarak cok yiyiyordum
Bugun az yedim protein günü yaptım
Sabah kalkınca 1 ceviz 4 fındık ve dibek kahvesi
Kahvaltı 2,5 haşlanmıl yumurta
Ara sütlü kahve
Öğlen 1 kase yoğurt
Akşam ton balığı
Ara tavada 1 yumurta
Su 2lt
Tesekkur ederim bu konuda çok iradeliyim kendimi tutabiliyorum ama tedavi sonrası ilaçlardan sistim 4 haftada 56 kiloydum inşallah hepsini verebilirim ve bu yaz çok sıkı plates yaptım evde tekrar baslayabilirim inşallahCNM bende bekliyorum ki börekler i götürdün üzüm ve fıstık ara öğün olsa çok fazla degil bence
tekrar hoşgeldiniz çok fazla değilmiş kilonu sağlam bir irade ile kısa sürede amacınıza ulasirsiniz diye düşünüyorum
İlk etapta bunu düşünebilirim evet ben sonrası için düşünmüştüm ama böyle ufaktan başlayabilirim biraz araştırıyim o zaman şu sıfır şekeriZaten söylenebilecek şeyleri söylemişler, ben arkandayım kuzusu bundan sonra hep böyle
Tatlım bak biz ona sıfır şeker diyoruz, ve emin ol sıfır şeker dediğin zaman canın istemiyor bile. Herşey beyinde ama şöyle yapabilirsin 3 gün sıfır şeker 1 gün dinlenme ve o dinlenme gününde 1 hak koy kendine. Abartmadan amaBu arada sınavlarında başarılar fıstığım
Abla seninkilere mi ikiz ?
zaten toparlanmam lazım canım
Ablam senin suçun yok rakiben harikayap bakalım yuruyus bana yetişebilecek misin görelim. Yok yani rakibemin sonlarda olmasını istemem, o yüzden sıkı çalışta 2.ol
Arkadaşlar bende yumurtalıklarda kist( pko) var tup bebek yaptiracagiz yaza yada sonbahara doktorum banada zayifla dedi bu yaz vermiştir ama 2 aydr biraktim tekrar alıyorum burda daha iyi motive olurum.diye ben hangi gruba gelmeliyim dedim arkadaş burayı söyledi sağolsun şimdi ne yapmam gerekiyor
Evleniyomm benartik akşamları bende girmicem
Anladım cnmbu tarz beslenme çok iyi verdiriyor kısa sürede ama uzun süreli yapmamak lazım bi de ben sörf protein tükettiğim zamanlarda çok yorgun sinirli ve huysuz oluyorum
himmm evet cnm o tarz ilaçlarda az da olsa kortizon var o da çok ödem tutulmasına sebep oluyor suyu artırıp tuzu azaltmak lazımTesekkur ederim bu konuda çok iradeliyim kendimi tutabiliyorum ama tedavi sonrası ilaçlardan sistim 4 haftada 56 kiloydum inşallah hepsini verebilirim ve bu yaz çok sıkı plates yaptım evde tekrar baslayabilirim inşallah
Tuz çok aramiyorum sukur ama su bu ara az iciyorum kendime uygun bi diyet listem.vardı onun inşallah yarın başlıyorumhimmm evet cnm o tarz ilaçlarda az da olsa kortizon var o da çok ödem tutulmasına sebep oluyor suyu artırıp tuzu azaltmak lazım
Aramıza hoşgeldin, bende Selin 24 yaşındayımYeni üyelerin katılım formu.
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Düzensiz beslenme spor az yapma ve bebk tedavisinde kullandığım ilaç hormonlar daha fazla etkili.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ : Tüp bebek yaptırabilmek için yada normal yolla hamile kalabilmek için
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:Röntgen teknikeriyim çalışıyorum kitab okumayı diyet ve sporla uğraşmayı seviyorum bebeğim olmasını çok istiyorum stresli biriyim
Ohhh tamam bu iş bitmiştir, huzura kavuştuysan merak etme yediklerin kalmaz vucudunda ama tekrar duygusal açlık ile kontrolsüz davranmaİnşallah alışırım sanırım bi anda perçem ve sarı ağır geldi bana beyaz tenliyim çocukkende sarı saçlıydım zaten sarılık yakışmadı değil sanırım ben perçemime alışamadım neyse artık alışırım heralde yürüyüş yaptım eşimi arabayla eve yollayıp kendim yürüdüm pişman olup yediklerimden kuaförümüde aradım boyayalım diye git başka yerde boyat bidahada gelme boyatırsan dedi oda güldürdü azcık beni geçti sanırım huzursuzluğum sizde moral verdinizSelinanya
Kolaylıkla verebilirsin hep beraber birbirimize destek olarakYeni üyelerin katılım formu.
Zamanla alışırsın canım sende ikisi birden olunca fazla geldi bi anda demekkiİnşallah alışırım sanırım bi anda perçem ve sarı ağır geldi bana beyaz tenliyim çocukkende sarı saçlıydım zaten sarılık yakışmadı değil sanırım ben perçemime alışamadım neyse artık alışırım heralde yürüyüş yaptım eşimi arabayla eve yollayıp kendim yürüdüm pişman olup yediklerimden kuaförümüde aradım boyayalım diye git başka yerde boyat bidahada gelme boyatırsan dedi oda güldürdü azcık beni geçti sanırım huzursuzluğum sizde moral verdinizSelinanya
Cuma günleri takımlar arası yarışıyoruz ve yarışan arkadaşlarımızla liste oluşturuyoruz. bu listeye girebilmek içinde 2 haftalık deneme süresi oluyor yeni üyelerimizin ve 3. hafta bu listeye dahil oluyorlarŞimdi ben yarından itibaren ilk sayfada yazılanları yapmam lazım demi bide. Deneme suresi fln diyor bnm ne kdr surecek ve günlük 5 msj diyor ama ben yarın 24 saat nobetciyim ve bulunduğum yerde internet sıkıntılı devamlı girememiştir girip yediklerini akşam yapabilirim ama fazla msj yazamayabilirim
Kesinlikle diyetisyenin ne diyorsa o şekilde ilerle eminimki o senin durumunda daha iyi çözüm olacaktırBunu bi becereyim de benimde daha az tuketecegim zamanlar gelecektir herhalde sizler gibi şimdilik işin ucunda süt olduğu için diyetisyenime güvenmekten başka çarem yok az da olsa emziriyorum kesilirse çok üzülürüm hem haftada yarım kilo verebiliyorum en az önemli olan önce emzirmek sonra incelme e ikiside az az var şimdilik idare edelim bu kadarı da beni mutlu ediyor
Sende benim gibi yumurtacısın ne güzeel :)) ama az olmuş sanki bugün protein yapayım derken baya baya az yemişsinperigunlugu
Ne zamndır miktar olarak cok yiyiyordum
Bugun az yedim protein günü yaptım
Sabah kalkınca 1 ceviz 4 fındık ve dibek kahvesi
Kahvaltı 2,5 haşlanmıl yumurta
Ara sütlü kahve
Öğlen 1 kase yoğurt
Akşam ton balığı
Ara tavada 1 yumurta
Su 2lt
İnşallaaah canımm :) bak bu hafta önemli senin için listeye gireceksinperigunlugu kesinlikle yarın menümü düzeltiyorum yarınki denemelerimde işimi bulup şaçımada alışıyorum yarın bana uğur getirir inşallah
Yarın bende 1 saat + 15 dk yürüyecegim , cuma günü sonuçlar açıklandığında keşke kendime başka rakip secseydim diyeceksin, şimdiden alış diye söylüyorum bunlarıhahaa bugün yaklaşık 1 saat yürüdüm ne haber yariş cuma günü sonuçlanınca büyükdün abla diyeceksin
Olur mu öyle şey ablam, seni yenmeden Ölsem evlenmemyaa bu hafta hemen evleneydin iyiydi mende rahat rAHAT SENİ geçerdim
İyi akşamlar hanımlar. Bende menümü vermek istiyorum. İnşallah bugün doğru dürüst bir menü veririm.
Sabah peynirli omlet, salatalık, domates, 2-3 lokma bal, tereyağı, çay..
Ara ; bir Trabzon hurması, 3 tane ceviz
Öğlen, taze fasulye yemeği, ayran .
Akşam; tarhana çorbası, 3 kaşık etli bulgur pilavı, 3 kaşık salata...
Su 2,5 litre, spor yarım saat yürüyüş...
Yok kız nerdee aslına bakarsan üşengeçlikten daha toparlanmadım bile benNasılsın bacım evi yerleştirdinmi ?
Nerelerdesin seeen ? menü yok bişi yok cezalıııssııınnYok kız nerdee aslına bakarsan üşengeçlikten daha toparlanmadım bile benDoğalgazın bağlanması 1-2 haftayı bulcak sanırım ona güvenip sallanıyorum hala Son gün in iki ayağım bi pabuca gircek galiba kıçımı kaldırıp eşyaları paketlemeye başlasam ii olcak
Ohhh sonunda takıntısız bir günselam hanımlar :)) bugün stresli bir günümdeydim. öğlen çok yiyince akşam dengeleyeyim dedim. işte menüm.
uyanınca: limonlu su ve 1 yemek kaşığı kuru dur( aç karna yiyince barsaklar fora :))
sabah : 2 dilim tam tahıl ekmek, 1 kaşık labne, 1 yumurta, 5 zeytin domates
öğle: 1 kase mercimek çorbası, 1 tabak pilav, 4 aşık bamya, 1 kase cacık
ara: 1 tane 2 si bir arada kahve
akşam : 1 muz ve 1 mandalina
ara: 1 çay bardağı süt
2 lt su ve bgn spor yok maalesef :/
bugün leblebiye ve bala elveda dedimm :)) sıfır basit şekerli bir gün oldu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?