Hakettim cezam neNerelerdesin seeen ? menü yok bişi yok cezalıııssııınn
Ohhh sonunda takıntısız bir gün
ama pilav olmuş mu hiç bir tabak heeemdeee spor bile yoook
Nerelerdesin seeen ? menü yok bişi yok cezalıııssııınn
Ohhh sonunda takıntısız bir gün
ama pilav olmuş mu hiç bir tabak heeemdeee spor bile yoook
her gün +30 dk spor cezan vaarrrHakettim cezam ne
walla olmamış, önümde duruyordu. 2 yemk kaşığı alıcam bitecek dedim. o kaşığın boyutu büyük olunca tabak tamamen bitti. :/
Menün güzelmiş hadi bugünden yırttınMenüm:
Kahvaltı:
2 yumurtalık omlet
2 dilim çavdar ekmeği
1 domates
1 dilim peynir
Ara:1 avuç leblebi
Öğlen:
1 tabak zeytinyağlı pırasa
1 bardak ayran
Ara:1 nescafe,3-4 badem
Akşam:
ızgara tavuk
patlıcan salatası
Ara:
yarım portakal
Spor:6 bin adım
Su:2,5 lt
reyhancım süpersin darısı benimde başıma inşallah :))İyi akşamlar hanımlar. Bende menümü vermek istiyorum. İnşallah bugün doğru dürüst bir menü veririm.
Sabah peynirli omlet, salatalık, domates, 2-3 lokma bal, tereyağı, çay..
Ara ; bir Trabzon hurması, 3 tane ceviz
Öğlen, taze fasulye yemeği, ayran .
Akşam; tarhana çorbası, 3 kaşık etli bulgur pilavı, 3 kaşık salata...
Su 2,5 litre, spor yarım saat yürüyüş...
Valla böyle cezaya can kurban tamda bana lazım olan şeyher gün +30 dk spor cezan vaarrr
Anamm bulgur pilavı da vardı bak yemedim onu katmerli azarlanırım diyeMenün güzelmiş hadi bugünden yırttın
Yarın bende 1 saat + 15 dk yürüyecegim , cuma günü sonuçlar açıklandığında keşke kendime başka rakip secseydim diyeceksin, şimdiden alış diye söylüyorum bunları
Olur mu öyle şey ablam, seni yenmeden Ölsem evlenmem
10 numara 5 yıldıziyi geceler sevgili takım arkadaşlarım menümü veriyorum
SABAH
2 dlm civarı k ekmeği
1 hş yumurta
peynir domats yeşillil
5 6 civarı zeytin 5 fındık
ÖĞLE
ton balıklı salata
ayran
AKŞAM
et salata ayran
1 saatı aşkın yürüyüş 2 lt civarı su herkese hayırlı aşkamlar
Çok tatlı bir rekabet var burdasandığimdan daha çetin ceviz çıktın amaaaaaa hala çok iddalıyım evlensen iyiydi ama hadi seni yeneyimde öyle evlen men sana özgüvenin sarsılmasın diye bi fırsat vermiştim sen yenilip hayata küsmeyi tercih ettin
Kekebekçim tekrar hoşgeldin canımSelinanya teşekkürler canım perigunlugu normalde yazabilirim msj sıkıntı yok ama işte olunca nobetim 24 saat sadece listeyi yazıp cikabilirim buda hasta gelip gelmemesine bagli tabi hastanede çalıştığım için .
Çok tatlı bir rekabet var burda
Laf aramızda nana çetin ceviz emme sende süpersinaebenim bu gençlerde bana meydan okuyor arkadaşım nasıl baş edeceğim men bu hırslı yarışmacıyla atıyom tutuom laf aramızdatırsıyorumda
Tesekkur ederim abla yeni sayılır vermiştim bu yaz ben de bebk istiyorum en vokda onun için vermek istiyorum inşallah hedefine ulasabilirimKekebekçim tekrar hoşgeldin canım
Sanırım kiloların yeni , geldiği gibide gidecek inşallah ...
Bizde kendimizi tAnıtalım . Ben takımın ihtiyar heyetinden ve demir başlarından40 yaşındayım ( alıştım yav 40 demeye )3 yavrum var .8 yıldır buralardayım
Hayırlısıyla inşallah ...Tesekkur ederim abla yeni sayılır vermiştim bu yaz ben de bebk istiyorum en vokda onun için vermek istiyorum inşallah hedefine ulasabilirim
Laf aramızda nana çetin ceviz emme sende süpersincumayı bende merakla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?