Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Nerelerdesin seeen ? menü yok bişi yok cezalıııssııınn

Ohhh sonunda takıntısız bir gün
ama pilav olmuş mu hiç bir tabak heeemdeee spor bile yoook

walla olmamış, önümde duruyordu. 2 yemk kaşığı alıcam bitecek dedim. o kaşığın boyutu büyük olunca tabak tamamen bitti. :/

Menün güzelmiş hadi bugünden yırttın

reyhancım süpersin :)
reyhancım süpersin darısı benimde başıma inşallah :))

her gün +30 dk spor cezan vaarrr
Valla böyle cezaya can kurban tamda bana lazım olan şey Bugünlerde okadar ağrımki her işi 2 katı vakitte aheste aheste yapıyorum bi bakıyorum gece olmuş gün bitmiş hiç nedenini anlamıyorum Yarım saat zıplamak beni silkeler belki ,hatta belkisi yok bi zahmet silkelesin

iyi geceler sevgili takım arkadaşlarım menümü veriyorum
SABAH
2 dlm civarı k ekmeği
1 hş yumurta
peynir domats yeşillil
5 6 civarı zeytin 5 fındık
ÖĞLE
ton balıklı salata
ayran
AKŞAM
et salata ayran
1 saatı aşkın yürüyüş 2 lt civarı su herkese hayırlı aşkamlar

sandığimdan daha çetin ceviz çıktın amaaaaaa hala çok iddalıyım evlensen iyiydi ama hadi seni yeneyimde öyle evlen men sana özgüvenin sarsılmasın diye bi fırsat vermiştim sen yenilip hayata küsmeyi tercih ettin

10 numara 5 yıldız

Kekebekçim tekrar hoşgeldin canım

Sanırım kiloların yeni , geldiği gibide gidecek inşallah ...

Bizde kendimizi tAnıtalım . Ben takımın ihtiyar heyetinden ve demir başlarından 40 yaşındayım ( alıştım yav 40 demeye )3 yavrum var .8 yıldır buralardayım

Tesekkur ederim abla yeni sayılır vermiştim bu yaz ben de bebk istiyorum en vokda onun için vermek istiyorum inşallah hedefine ulasabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…