Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kimsede demiyor ki nais menun nerde
Bugün ki menüm;
Sabah kalkinalca 2 yk yoğurt (keten tohumu ekledim)
45 dakika tempolu yürüyüş.
Sabah; 2 yk lor, domates, salatalık, marul, 2 dlm tb ekmeği ve yeşil çay.
Ara; sade Türk kahvesi, 6 fındık ve 1 kivi.
Öğlen; yogurtlu brokoli, 1 dlm tb ekmeği ve salata.
Ara; 1 kivi ve 2 yk lor.
Akşam (çeyrek ayva); 6 yk bezerye yemeği, 1 kepçe tarhana çorbası, 1 dlm tb ekmeği ve salata.
Ara; 2 yk yoğurt.
2.5 lt su, 45 dakika tempolu yürüyüş.

hehehee yürüyüşte yenmişim nabeeeer

Off ! Sizin menüler harika, izlemedeyim...

Olmamış beğenmedim, begenmeyecegim işte bahane

Orada dur ablamevlenmiyorsam tek nedeni bekarken de seni yenmek, sonra arkamdan evliyken yendi ama bekarken yenememisti deme haftaya da evlenir öyle yenerim
hehehee yürüyüşte yenmişim nabeeeer
İyi dedin ablam, dur ben yarın daha fazla spor yapayım da gor sen bakalım

Son düzenleme:
Orada dur ablamevlenmiyorsam tek nedeni bekarken de seni yenmek, sonra arkamdan evliyken yendi ama bekarken yebememisti deme haftaya da evlenir öyle yenerim

İyi dedin ablam, dur ben yarın daha fazla spor yapayım da gor sen bakalım

yarın kaç dak yürüyecen acıcık kopya verde ona göre yürüyeyim

Kuzu genel olarak güzel ama akşam bana fazla geldi çünkü bezelye gl değeri yüksek, çorba,ekmek ama sen böyle ilerliyorsun o yüzden afiyet olsun

Kuzu genel olarak güzel ama akşam bana fazla geldi çünkü bezelye gl değeri yüksek, çorba,ekmek ama sen böyle ilerliyorsun o yüzden afiyet olsun
Kuzu senin çubuk bedenle benim bedeni bir sandın herhalde , sana fazla gelmedi normal
yarın kaç dak yürüyecen acıcık kopya verde ona göre yürüyeyim
10 dakika yururum ya fazla değil

Olmuş bu menü olmuş

Iyi akşamlar kızlar
Iyice burdan uzaklastim yaaa
Bugün eve 10 da geldim akşam mevlana yi anma programı yaptık kız yurdunda. Sonra da tefsir sohbetine yetiştim.

Sporumu yapmış olmam biraz gönlümü ferahlatsa da aslında kilo alıyorum

bugün 400 kez ip atlamadim.

Inanin hiç vaktim yok geçmişi okumak için. Yolda giderken gelirken okuyordum lafa söze varmaya başladı hocam seni hep tlf la görüyoruz diye. Ben de bıraktım yolda tlf a bakmayı.

Beslenmem yine pek düzenli değil bol karbonhidratlı menüler oluyo genelde. O da düzene girecek inşallah.

Ablam azcık kendini sıkmasan kilo konusunda bak gidecek zaten ama yinede uzaklaşma özlüyoruz seni

Hadi hadi inanmış gibi yapıyorum
Aahhah kız inan bak doğru söylüyorum Ben bezelyeyi çok severim ama gl endeksi yüksek diye uzak duruyorum

Yeni üyelerin katılım formu.
ADINIZ: PELİN G.

YAŞINIZ: 28

BOYUNUZ: 1.74

KİLONUZ: 76

HEDEF KİLONUZ: 57

KİLO ALMA NEDENİNİZ: Duygusal beslenme, stresten abur cubura yönelme

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Romatizma hastası olduğumdan dolayı doktorum kilo vermemi istedi. Ayrıca artık hiç bir kıyafetimin içine giremiyorum

BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: Küçüklükten beri her zaman iri bir çocuk oldum. İlkokul 5. sınıfta bile boyum 1.68 kilom 55ti. Bu durum üniversite 1. sınıfa kadar devam etti. En sonunda 44 beden pantolona zor girmeye başlayınca kendime geldim ve bir diyetisyene ve spor salonuna gitmeye başladım. 62 kiloya kadar zayıfladım ( 72 kiloydum) Sonrası tam bir yoyo etkisiydi. 3 kez diyetisyene gittim. Kavitasyon, spor salonları, zayıflama çayları... Sonuç mu? Evleneli 4 sene oldu ve ben evlendiğimde 61 kilo iken şuan 76 kiloyum. Ankilozan Spondilit hastasıyım. Kilo almam çok tehlikeli ve acil kilo vermem lazım. Doktor kontrolüne bile gidemiyorum kilo veremediğim için. Sonuçta yaklaşık 3 yıldır her pzt diyete başlıyorum ama en geç salıya bitiyor. Çok yoğun bir yerde yöneticiyim. artık motivasyonum o kadar düşük ki yapabileceğime inanamıyorum. Bu sebepten sizlerin desteğine çok ihtiyacım var. Şimdiden çok teşekkürler. Sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…