Kuzularinannesi ya rumuzunSelam güzeller
Profilim hamilelik bölümüne döndü benim ya? Bebekle ilgili sorusu olan benim profilime yazmış hep
Canım benim ben de özlüyorumAblam azcık kendini sıkmasan kilo konusunda bak gidecek zaten ama yinede uzaklaşma özlüyoruz seni
Aahhahkız inan bak doğru söylüyorum Ben bezelyeyi çok severim ama gl endeksi yüksek diye uzak duruyorum
Evet, belkide öyle ama arada şart çünkü döngel aynı yemekleri yiyoruz zatenAahhahkız inan bak doğru söylüyorum Ben bezelyeyi çok severim ama gl endeksi yüksek diye uzak duruyorum
Pelin Hoşgeldin tatlım, burda bol bol motive olup, sohbet edip birlikte kilo vereceğiz. Doğru yerdesin emin olabilirsin. Yoyo etkisini de kırarız, kilolardan da kurtuluruzYeni üyelerin katılım formu.
ADINIZ: PELİN G.
YAŞINIZ: 28
BOYUNUZ: 1.74
KİLONUZ: 76
HEDEF KİLONUZ: 57
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Duygusal beslenme, stresten abur cubura yönelme
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Romatizma hastası olduğumdan dolayı doktorum kilo vermemi istedi. Ayrıca artık hiç bir kıyafetimin içine giremiyorum
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: Küçüklükten beri her zaman iri bir çocuk oldum. İlkokul 5. sınıfta bile boyum 1.68 kilom 55ti. Bu durum üniversite 1. sınıfa kadar devam etti. En sonunda 44 beden pantolona zor girmeye başlayınca kendime geldim ve bir diyetisyene ve spor salonuna gitmeye başladım. 62 kiloya kadar zayıfladım ( 72 kiloydum) Sonrası tam bir yoyo etkisiydi. 3 kez diyetisyene gittim. Kavitasyon, spor salonları, zayıflama çayları... Sonuç mu? Evleneli 4 sene oldu ve ben evlendiğimde 61 kilo iken şuan 76 kiloyum. Ankilozan Spondilit hastasıyım. Kilo almam çok tehlikeli ve acil kilo vermem lazım. Doktor kontrolüne bile gidemiyorum kilo veremediğim için. Sonuçta yaklaşık 3 yıldır her pzt diyete başlıyorum ama en geç salıya bitiyor. Çok yoğun bir yerde yöneticiyim. artık motivasyonum o kadar düşük ki yapabileceğime inanamıyorum. Bu sebepten sizlerin desteğine çok ihtiyacım var. Şimdiden çok teşekkürler. Sevgiler.
Ablacım bak istersen sende yapabilirsin nerde hata yaptığını biliyorsun karbonu biraz azaltsan gidecek zaten. Sadece vucudun direnç gösteriyor. 3 gün sıfır un beslenmeyi dene, kendine söz ver hatta seni motive edecekse beraber yapalım. 3 gün karbonsuz sebzeli, proteinli, meyveli ne dersin. Duygusal olarak etkileniyorsun ve kiloların direnç gösteriyorCanım benim ben de özlüyorum
Şimdi biraz geçmişe baktım hemen zayiflama azmim pekisti. Hemen kararlar almaya başladım hele aebenim 67 yi hedeflemiş ben de 67 olabilirdim
Ayy ben 71 i de geçmeye başladım uff dizginlemem lazım kendimi.
Kesnlikleeee her gün bekliyorum seni buraya menülerini veriyorsun artık bak gözümden kaçmıyor kaç zamandır vermiyosun hiçValla böyle cezaya can kurban tamda bana lazım olan şeyBugünlerde okadar ağrımki her işi 2 katı vakitte aheste aheste yapıyorum bi bakıyorum gece olmuş gün bitmiş hiç nedenini anlamıyorum Yarım saat zıplamak beni silkeler belki ,hatta belkisi yok bi zahmet silkelesin
Tabiiki bu şekilde nöbet dönemlerinde sıkıntı olmaz menünü yazdığın, cuma bildirimine geç kalmadığın süreceSelinanya teşekkürler canım perigunlugu normalde yazabilirim msj sıkıntı yok ama işte olunca nobetim 24 saat sadece listeyi yazıp cikabilirim buda hasta gelip gelmemesine bagli tabi hastanede çalıştığım için .
iyi geceler sevgili takım arkadaşlarım menümü veriyorum
SABAH
2 dlm civarı k ekmeği
1 hş yumurta
peynir domats yeşillil
5 6 civarı zeytin 5 fındık
ÖĞLE
ton balıklı salata
ayran
AKŞAM
et salata ayran
1 saatı aşkın yürüyüş 2 lt civarı su herkese hayırlı aşkamlar
Oooooo rakiplerr fenaaaaaaKimsede demiyor ki nais menun nerde
Bugün ki menüm;
Sabah kalkinalca 2 yk yoğurt (keten tohumu ekledim)
45 dakika tempolu yürüyüş.
Sabah; 2 yk lor, domates, salatalık, marul, 2 dlm tb ekmeği ve yeşil çay.
Ara; sade Türk kahvesi, 6 fındık ve 1 kivi.
Öğlen; yogurtlu brokoli, 1 dlm tb ekmeği ve salata.
Ara; 1 kivi ve 2 yk lor.
Akşam (çeyrek ayva); 6 yk bezerye yemeği, 1 kepçe tarhana çorbası, 1 dlm tb ekmeği ve salata.
Ara; 2 yk yoğurt.
2.5 lt su, 45 dakika tempolu yürüyüş.
İşteee buduuurrrrrperigunlugu valla bacım, arkadaşım bu gün harnuplu, tarçınlı kek yapıp getirmişti, senin korkundan yiyemedim. Belki yarın yerim diyordum, Allah'tan çocuklar yedi bitirdiler. Senden alkış aldım , değdi bugünkü nefis terbiyeme...
Ooooo efsaneee geri dönmüüşşevet 30 dk power walk yapıldı sonrasında ballet workout yapayım dedim ama anammm sanırım öldümKoyayım belki merak eden olur neler yaptıgımı
Hoşgeldin canım ilk sayfadaki kurallarımızı da okumuşsundur sanırımYeni üyelerin katılım formu.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Romatizma hastası olduğumdan dolayı doktorum kilo vermemi istedi. Ayrıca artık hiç bir kıyafetimin içine giremiyorum
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: Küçüklükten beri her zaman iri bir çocuk oldum. İlkokul 5. sınıfta bile boyum 1.68 kilom 55ti. Bu durum üniversite 1. sınıfa kadar devam etti. En sonunda 44 beden pantolona zor girmeye başlayınca kendime geldim ve bir diyetisyene ve spor salonuna gitmeye başladım. 62 kiloya kadar zayıfladım ( 72 kiloydum) Sonrası tam bir yoyo etkisiydi. 3 kez diyetisyene gittim. Kavitasyon, spor salonları, zayıflama çayları... Sonuç mu? Evleneli 4 sene oldu ve ben evlendiğimde 61 kilo iken şuan 76 kiloyum. Ankilozan Spondilit hastasıyım. Kilo almam çok tehlikeli ve acil kilo vermem lazım. Doktor kontrolüne bile gidemiyorum kilo veremediğim için. Sonuçta yaklaşık 3 yıldır her pzt diyete başlıyorum ama en geç salıya bitiyor. Çok yoğun bir yerde yöneticiyim. artık motivasyonum o kadar düşük ki yapabileceğime inanamıyorum. Bu sebepten sizlerin desteğine çok ihtiyacım var. Şimdiden çok teşekkürler. Sevgiler.
Yanlış topiktesin herhalde kilo almak isteyenler değil burasıCanım benim ben de özlüyorum
Şimdi biraz geçmişe baktım hemen zayiflama azmim pekisti. Hemen kararlar almaya başladım hele aebenim 67 yi hedeflemiş ben de 67 olabilirdim
Ayy ben 71 i de geçmeye başladım uff dizginlemem lazım kendimi.
Benimde en sevmediğim kız tipi kendimim, ama diyet modundan çıktığımda aşırıya kaçıyor ve 1 gün yediğimi 1 haftada zor veriyorum. Ayrıca bende ki hastalık haline geldiği için kendimi öyle hissetmiyorum. Yiyip kendimi üzmektense yemeyip size eşlik ediyorum ve mutlu oluyorum. Ve şunu kalben söylüyorum zayıflamadan önce belki isteidğim kıyafeler güzel durmuyordu ama çok daha ruhen sağlıklı ve mutlu bir insandım.Evet, belkide öyle ama arada şart çünkü döngel aynı yemekleri yiyoruz zatenhayır yani, başkası bu hesapları yapsa anlayacagimda sen niye yapiyon. İşte en sevmediğim 2.kız tipisin. Gerçi birincisi de sensin ama neyse
Pelin Hoşgeldin tatlım, burda bol bol motive olup, sohbet edip birlikte kilo vereceğiz. Doğru yerdesin emin olabilirsin. Yoyo etkisini de kırarız, kilolardan da kurtuluruz
Ablacım bak istersen sende yapabilirsin nerde hata yaptığını biliyorsun karbonu biraz azaltsan gidecek zaten. Sadece vucudun direnç gösteriyor. 3 gün sıfır un beslenmeyi dene, kendine söz ver hatta seni motive edecekse beraber yapalım. 3 gün karbonsuz sebzeli, proteinli, meyveli ne dersin. Duygusal olarak etkileniyorsun ve kiloların direnç gösteriyor
Hoşgeldin tatlım. En doğru gruba geldiğini öncelikle belirtmek isterim. Biz seni sarıp sarmalar, 57 kiloya dusurene kadar bir yere birakamayizYeni üyelerin katılım formu.
Baktım senin dönüşün efsane olmuş dedim ki kanka olmak bunu gerektirir bende dönüşümü yapayımOoooo efsaneee geri dönmüüşş
Ohh miss, ilk başlarda kimseyi tanımadığın için çekinebilirsin ama konu ne olursa olsun direk muhabbete katıl, yeme isteğin olduğunda, bunaldığında yaz buraya bak gör ne kadar destekçin olacak. Yoyo etkisine de son diyoruzÇok teşekkür ederim Selinanya. Yarın hemen başlıyorum. Bugün hazırlıklarımı da yaptım herşeyim tamam :) Artık sizinleyim inşallah hepimiz için sonuç çok güzel olsun.
İşteee kaankaaalık buuuduurr yaaaaBaktım senin dönüşün efsane olmuş dedim ki kanka olmak bunu gerektirir bende dönüşümü yapayım
Ohh miss, ilk başlarda kimseyi tanımadığın için çekinebilirsin ama konu ne olursa olsun direk muhabbete katıl, yeme isteğin olduğunda, bunaldığında yaz buraya bak gör ne kadar destekçin olacak. Yoyo etkisine de son diyoruzBu arada Ben selin 24 yaşındayım bekarım
Sen kendine çok haksızlık yapıyorsun, seni boydan gordum. Çok guzelsin, zayifsin (ki bu seni bende en sevmediğim kız tipi yapıyorBenimde en sevmediğim kız tipi kendimim, ama diyet modundan çıktığımda aşırıya kaçıyor ve 1 gün yediğimi 1 haftada zor veriyorum. Ayrıca bende ki hastalık haline geldiği için kendimi öyle hissetmiyorum. Yiyip kendimi üzmektense yemeyip size eşlik ediyorum ve mutlu oluyorum. Ve şunu kalben söylüyorum zayıflamadan önce belki isteidğim kıyafeler güzel durmuyordu ama çok daha ruhen sağlıklı ve mutlu bir insandım.
Ben bizzat kanlı canlı gördüm daha beterlerini dedim ama dinlemiyoSen kendine çok haksızlık yapıyorsun, seni boydan gordum. Çok guzelsin, zayifsin (ki bu seni bende en sevmediğim kız tipi yapıyor) ve giydiklerin 'bu beden benim' diyecek kadar sana yakışıyor. Lütfen kendine haksızlık yapma
Kesnlikleeee her gün bekliyorum seni buraya menülerini veriyorsun artık bak gözümden kaçmıyor kaç zamandır vermiyosun hiç
Tabiiki bu şekilde nöbet dönemlerinde sıkıntı olmaz menünü yazdığın, cuma bildirimine geç kalmadığın sürecehani bize öncesinde yazsan nöbetteyim diye en azından merak etmeyiz bizde
Oooooo rakiplerr fenaaaaaa
İşteee buduuurrrrrAyneeen böyleee devam canım sonunda kazanan sen olacaksın cuma günü bildirim yaparken inanılmaz mutlu olacaksın bak görr
Ooooo efsaneee geri dönmüüşş
Hoşgeldin canım ilk sayfadaki kurallarımızı da okumuşsundur sanırımdeneme süren başladıı :) şuan uyguladığın bir diyet programı var mı ?
Hoşgeldin tatlım. En doğru gruba geldiğini öncelikle belirtmek isterim. Biz seni sarıp sarmalar, 57 kiloya dusurene kadar bir yere birakamayiz
Destek desen bizde, motive desen bizde, deneyim desen surusuyle var
Sen sonuna kadar pes etmeden ilerlemek iste yeterki biz sana sonuna kadar yardımcı oluruz.
Bende kısaca kendimden bahsedeyim. Adım Naile, boyum 168. 98 kiloyla başladım 2 ay önce, şimdi 87 lerde devam ediyorum.
Baktım senin dönüşün efsane olmuş dedim ki kanka olmak bunu gerektirir bende dönüşümü yapayım
Ohh miss, ilk başlarda kimseyi tanımadığın için çekinebilirsin ama konu ne olursa olsun direk muhabbete katıl, yeme isteğin olduğunda, bunaldığında yaz buraya bak gör ne kadar destekçin olacak. Yoyo etkisine de son diyoruzBu arada Ben selin 24 yaşındayım bekarım
İşteee kaankaaalık buuuduurr yaaaa
Ahh kuzu dışı seni, içi beni yakar cinsinden ama daha iyiyim toplamaya çalışıyorum kendimi. Artık işi gırgıra vuruyorum yok olmayı hedefliyorum falan diyeSen kendine çok haksızlık yapıyorsun, seni boydan gordum. Çok guzelsin, zayifsin (ki bu seni bende en sevmediğim kız tipi yapıyor) ve giydiklerin 'bu beden benim' diyecek kadar sana yakışıyor. Lütfen kendine haksızlık yapma
Ahahh hayırlı kısmetler aranıyorYeni gelenler için bende kendimi tanıtayımİsmim Gizem 26 yaşındayım bekarım ve öğretmenim
Sen bi susar mısın acabaBen bizzat kanlı canlı gördüm daha beterlerini dedim ama dinlemiyo
Ayneen öyle tatlım deneme süren başladı 3. cuma inşallah listedesin katılımın ve menülerinleHepiniz ne kadar tatlısınız. Şimdiden kendimi rahatlamış hissettim. Benim aslında Endokrinoloji doktorum tarafından verilen 1600 Kcal lik bir diyet listem var. Ona benzer bir program uygulamayı planlıyorum. Bugün dolabımı tamamen temizledim ve tamamen sağlıklı yiyeceklerle doldurdum. Yarın yanınızdayım her türlü.
İlk sayfada kuralları okudum. Deneme sürem başladı anladığım kadarıyla :) inşallah kalıcı bir üye olmaya da hak kazanırım ve hep birlikte hedeflerimize ulaşırız. Şimdilik benden bu kadar. Desteğiniz için herşey için şimdiden çok teşekkürler kızlar. İyi geceler , sevgiler.. :)
Ayıpsınn karşiimmmm
Ahh kuzu dışı seni, içi beni yakar cinsinden ama daha iyiyim toplamaya çalışıyorum kendimi. Artık işi gırgıra vuruyorum yok olmayı hedefliyorum falan diyeBu arada teşekkür ederim en sevmediğin kız tipine söylediklerin için Yaza kadar sen çok daha güzelini olacaksın
Ahahh hayırlı kısmetler aranıyor
Sen bi susar mısın acaba
Ha yani böyle devam edeceksin yok olmana gönlüm razı değil, ben sana 10-15 kilo vereyim benim yerimde zayıflaAhh kuzu dışı seni, içi beni yakar cinsinden ama daha iyiyim toplamaya çalışıyorum kendimi. Artık işi gırgıra vuruyorum yok olmayı hedefliyorum falan diyeBu arada teşekkür ederim en sevmediğin kız tipine söylediklerin için Yaza kad
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?