Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ablam azcık kendini sıkmasan kilo konusunda bak gidecek zaten ama yinede uzaklaşma özlüyoruz seni

Aahhah kız inan bak doğru söylüyorum Ben bezelyeyi çok severim ama gl endeksi yüksek diye uzak duruyorum
Canım benim ben de özlüyorum
Şimdi biraz geçmişe baktım hemen zayiflama azmim pekisti. Hemen kararlar almaya başladım hele aebenim 67 yi hedeflemiş ben de 67 olabilirdim

Ayy ben 71 i de geçmeye başladım uff dizginlemem lazım kendimi.

Aahhah kız inan bak doğru söylüyorum Ben bezelyeyi çok severim ama gl endeksi yüksek diye uzak duruyorum
Evet, belkide öyle ama arada şart çünkü döngel aynı yemekleri yiyoruz zaten hayır yani, başkası bu hesapları yapsa anlayacagimda sen niye yapiyon. İşte en sevmediğim 2.kız tipisin. Gerçi birincisi de sensin ama neyse

Pelin Hoşgeldin tatlım, burda bol bol motive olup, sohbet edip birlikte kilo vereceğiz. Doğru yerdesin emin olabilirsin. Yoyo etkisini de kırarız, kilolardan da kurtuluruz

Ablacım bak istersen sende yapabilirsin nerde hata yaptığını biliyorsun karbonu biraz azaltsan gidecek zaten. Sadece vucudun direnç gösteriyor. 3 gün sıfır un beslenmeyi dene, kendine söz ver hatta seni motive edecekse beraber yapalım. 3 gün karbonsuz sebzeli, proteinli, meyveli ne dersin. Duygusal olarak etkileniyorsun ve kiloların direnç gösteriyor

Kesnlikleeee her gün bekliyorum seni buraya menülerini veriyorsun artık bak gözümden kaçmıyor kaç zamandır vermiyosun hiç
Tabiiki bu şekilde nöbet dönemlerinde sıkıntı olmaz menünü yazdığın, cuma bildirimine geç kalmadığın sürece hani bize öncesinde yazsan nöbetteyim diye en azından merak etmeyiz bizde

Oooooo rakiplerr fenaaaaaa
İşteee buduuurrrrr Ayneeen böyleee devam canım sonunda kazanan sen olacaksın cuma günü bildirim yaparken inanılmaz mutlu olacaksın bak görr
evet 30 dk power walk yapıldı sonrasında ballet workout yapayım dedim ama anammm sanırım öldüm Koyayım belki merak eden olur neler yaptıgımı
Ooooo efsaneee geri dönmüüşş
Hoşgeldin canım ilk sayfadaki kurallarımızı da okumuşsundur sanırım deneme süren başladıı :) şuan uyguladığın bir diyet programı var mı ?

Yanlış topiktesin herhalde kilo almak isteyenler değil burası

Benimde en sevmediğim kız tipi kendimim, ama diyet modundan çıktığımda aşırıya kaçıyor ve 1 gün yediğimi 1 haftada zor veriyorum. Ayrıca bende ki hastalık haline geldiği için kendimi öyle hissetmiyorum. Yiyip kendimi üzmektense yemeyip size eşlik ediyorum ve mutlu oluyorum. Ve şunu kalben söylüyorum zayıflamadan önce belki isteidğim kıyafeler güzel durmuyordu ama çok daha ruhen sağlıklı ve mutlu bir insandım.

Çok teşekkür ederim Selinanya. Yarın hemen başlıyorum. Bugün hazırlıklarımı da yaptım herşeyim tamam :) Artık sizinleyim inşallah hepimiz için sonuç çok güzel olsun.

Hoşgeldin tatlım. En doğru gruba geldiğini öncelikle belirtmek isterim. Biz seni sarıp sarmalar, 57 kiloya dusurene kadar bir yere birakamayiz
Destek desen bizde, motive desen bizde, deneyim desen surusuyle var
Sen sonuna kadar pes etmeden ilerlemek iste yeterki biz sana sonuna kadar yardımcı oluruz.
Bende kısaca kendimden bahsedeyim. Adım Naile, boyum 168. 98 kiloyla başladım 2 ay önce, şimdi 87 lerde devam ediyorum.

Ooooo efsaneee geri dönmüüşş
Baktım senin dönüşün efsane olmuş dedim ki kanka olmak bunu gerektirir bende dönüşümü yapayım

Çok teşekkür ederim Selinanya. Yarın hemen başlıyorum. Bugün hazırlıklarımı da yaptım herşeyim tamam :) Artık sizinleyim inşallah hepimiz için sonuç çok güzel olsun.
Ohh miss, ilk başlarda kimseyi tanımadığın için çekinebilirsin ama konu ne olursa olsun direk muhabbete katıl, yeme isteğin olduğunda, bunaldığında yaz buraya bak gör ne kadar destekçin olacak. Yoyo etkisine de son diyoruz Bu arada Ben selin 24 yaşındayım bekarım

İşteee kaankaaalık buuuduurr yaaaa

Sen kendine çok haksızlık yapıyorsun, seni boydan gordum. Çok guzelsin, zayifsin (ki bu seni bende en sevmediğim kız tipi yapıyor ) ve giydiklerin 'bu beden benim' diyecek kadar sana yakışıyor. Lütfen kendine haksızlık yapma

Ben bizzat kanlı canlı gördüm daha beterlerini dedim ama dinlemiyo

Hepiniz ne kadar tatlısınız. Şimdiden kendimi rahatlamış hissettim. Benim aslında Endokrinoloji doktorum tarafından verilen 1600 Kcal lik bir diyet listem var. Ona benzer bir program uygulamayı planlıyorum. Bugün dolabımı tamamen temizledim ve tamamen sağlıklı yiyeceklerle doldurdum. Yarın yanınızdayım her türlü.
İlk sayfada kuralları okudum. Deneme sürem başladı anladığım kadarıyla :) inşallah kalıcı bir üye olmaya da hak kazanırım ve hep birlikte hedeflerimize ulaşırız. Şimdilik benden bu kadar. Desteğiniz için herşey için şimdiden çok teşekkürler kızlar. İyi geceler , sevgiler.. :)

İşteee kaankaaalık buuuduurr yaaaa
Ayıpsınn karşiimmmm

Ahh kuzu dışı seni, içi beni yakar cinsinden ama daha iyiyim toplamaya çalışıyorum kendimi. Artık işi gırgıra vuruyorum yok olmayı hedefliyorum falan diye Bu arada teşekkür ederim en sevmediğin kız tipine söylediklerin için Yaza kadar sen çok daha güzelini olacaksın

Ayneen öyle tatlım deneme süren başladı 3. cuma inşallah listedesin katılımın ve menülerinle yarın ilk harika menünü bekliyoruuuzzzz

İyi geceler

Ahahh hayırlı kısmetler aranıyor

Sen bi susar mısın acaba

Evet hayırlı kısmetleri lütfen adresime yollayın yada katalog yapın aralarından seçiciimm aradığım en önemli özellik zengin olması ve beni sıkmaması özgür bırakması zira kendi kabuğuma zor sığıyorum bide başkasının kabuğuna sığamam kırarım

Ha yani böyle devam edeceksin yok olmana gönlüm razı değil, ben sana 10-15 kilo vereyim benim yerimde zayıfla
Bu psikoloji insandan insana değişiyor. Bende her kilo verdigimde sanki sıfır bedenmis gibi anneme gosteriyorum 'bak göbek mobek kalmadı" diye, kadında bıktı bana evet demekten

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…