- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
İyi geeceeeeleeerrr, seni yesin cüceeleerrrYarın biriken sayfaları okurken kulaklarımı çınlatınSaati 12 yaptığıma göre ben bi gidip yatayım artık, güzel rüyalar görün canlar
Ah kuzum benimYaza kadar sen
Sağolasin nanacim ölüyorum yorgunluktan hava çok soğuk burada resmen takatim kesiliyorİyi geceler hatunlar
Aslında iyiyim kuzum ama vakitsiz oldum bu aralar gün yetmiyorHoşgeldin gurbaneyyNasılsın ablam
Tabiki seni tutuyorum bacım nanada kimmişsen yaşına yakın bu hatunu destekle görsün arkamda kimler var belkim tırsar oda
Nanan akşamin çok karbon olmuş bezelye sebze degil gl endeksi baya yüksek baklagildirKimsede demiyor ki nais menun nerde
Bugün ki menüm;
Sabah kalkinalca 2 yk yoğurt (keten tohumu ekledim)
45 dakika tempolu yürüyüş.
Sabah; 2 yk lor, domates, salatalık, marul, 2 dlm tb ekmeği ve yeşil çay.
Ara; sade Türk kahvesi, 6 fındık ve 1 kivi.
Öğlen; yogurtlu brokoli, 1 dlm tb ekmeği ve salata.
Ara; 1 kivi ve 2 yk lor.
Akşam (çeyrek ayva); 6 yk bezerye yemeği, 1 kepçe tarhana çorbası, 1 dlm tb ekmeği ve salata.
Ara; 2 yk yoğurt.
2.5 lt su, 45 dakika tempolu yürüyüş.
Ha yani böyle devam edeceksin yok olmana gönlüm razı değil, ben sana 10-15 kilo vereyim benim yerimde zayıfla
Bu psikoloji insandan insana değişiyor. Bende her kilo verdigimde sanki sıfır bedenmis gibi anneme gosteriyorum 'bak göbek mobek kalmadı" diye, kadında bıktı bana evet demekten
Anneler evet demek için varlar sonra da yeter demek içinAh kuzum benimideal kiloma kavusayim kimseye resmimi göstermeden 2.olarak sana gosterecegim . ne tatli dillisin sen oyle
Ablam bu aralar günler kimseye yetmiyor sanırımAslında iyiyim kuzum ama vakitsiz oldum bu aralar gün yetmiyor
Pelin hoşgeldin canım .Çok teşekkür ederim Selinanya. Yarın hemen başlıyorum. Bugün hazırlıklarımı da yaptım herşeyim tamam :) Artık sizinleyim inşallah hepimiz için sonuç çok güzel olsun.
Pelin hoşgeldin canım .
Eger burdan uzaklaşmazsan inan hedefine ulaşırsın
Su içmeyiii unutmaaaaaHerkeslere güüünayddıııınnn!Bu sabah tartıldım tekrar ve ne göreyim 76.6 amaaa sabahki menüm belli tam buğday ekmeğine 1 dilim yağsız kaşar peyniri ince dilimli ,marul , 1 dilim yağsız jambon salatalık, domatesten oluşan soğuk sandviç önden 2 bardak su içtim bile Sevgilerr...
Vuuu hafta sonu felaketi baya baya toplanmışgünaydınlar herkese
dünkü menüm
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates
salatalık ,
ara
1 adet mandalina
öğlen
koca bir kase salata
1 avuç kadar çiğ fındık
1 kutu yoğurt
ara
1 adet elma
akşam
2 yumurta ile yapılmış sebzeli omlet
1 kutu yoğurt
su 1,5 litre
spor : 40 dk koşu bandında yürüyüş 1 saat step
Canım benim ben de özlüyorum
Şimdi biraz geçmişe baktım hemen zayiflama azmim pekisti. Hemen kararlar almaya başladım hele aebenim 67 yi hedeflemiş ben de 67 olabilirdim
Ayy ben 71 i de geçmeye başladım uff dizginlemem lazım kendimi.
Eeee benim menüleri örnek alırsın 67ye gelirsin tabiPeri cadısı 67 ye ramak kaldı sen pinekle 68 de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?