Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Nanan akşamin çok karbon olmuş bezelye sebze degil gl endeksi baya yüksek baklagildir ekmek ,bezelye, tarhana üçüde karbon .
Bugün pro pek almamışsın hep karbon olmuş , bak fatmanur bacım seni sollar ha dimedi dime afiyet olsun güzelliğim ...

Herkeslere güüünayddıııınnn! Bu sabah tartıldım tekrar ve ne göreyim 76.6 amaaa sabahki menüm belli tam buğday ekmeğine 1 dilim yağsız kaşar peyniri ince dilimli ,marul , 1 dilim yağsız jambon salatalık, domatesten oluşan soğuk sandviç önden 2 bardak su içtim bile Sevgilerr...

Ah kuzum benim ideal kiloma kavusayim kimseye resmimi göstermeden 2.olarak sana gosterecegim . ne tatli dillisin sen oyle
Anneler evet demek için varlar sonra da yeter demek için Kız ben kilo vericem diye psikolojimi bozdum sen vereyim diyorsun O zaman senden bomba gibi bir önce sonra fotografı bekliyorum

Çok teşekkür ederim Selinanya. Yarın hemen başlıyorum. Bugün hazırlıklarımı da yaptım herşeyim tamam :) Artık sizinleyim inşallah hepimiz için sonuç çok güzel olsun.
Pelin hoşgeldin canım .
Eger burdan uzaklaşmazsan inan hedefine ulaşırsın

günaydınlar herkese

dünkü menüm
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates
salatalık ,

ara
1 adet mandalina

öğlen
koca bir kase salata
1 avuç kadar çiğ fındık
1 kutu yoğurt

ara
1 adet elma

akşam
2 yumurta ile yapılmış sebzeli omlet
1 kutu yoğurt

su 1,5 litre

spor : 40 dk koşu bandında yürüyüş 1 saat step

Pelin hoşgeldin canım .
Eger burdan uzaklaşmazsan inan hedefine ulaşırsın

Çook teşekkür ederim aeben :) çok yoğun çalışıyorum ama bilgisayarımda hemen ayarladım. Hep hep buralarda olacağım inşallah bu yaz ilk defa gönül rahatlığıyla bikinimi de giyeceğim Hep beraber hedefimiz ulaşalım inşallahhh.. Artık bitsin bu çilemiz

Su içmeyiii unutmaaaaa ayrıcaaa bugün 76.6 derken biiirr bakmışsın hedef kilondaasıınn sana tavsiyem her gün tartılma, sadece cumaalarrrıı
Vuuu hafta sonu felaketi baya baya toplanmış

firuzeew kendini sıkma biraz rahatla diycem ama rahatladıkça salıyorsun
Bacım yasaksız sağlıklı beslenmeye geç bir an evvel ve mutlaka menü bildirimi yap !!!!! Geçmişi okumaya vaktın yoksa okuma ama menü bildirimi günlük 5 dk nı alır .ahu kadar yokmusun wc ye girerken al. teli
Seni böyle görmek istemiyorummmmm

Herkese günaydınlaarr

grgn_p ve kelebek19 kızlaarrr cuma en geç saat 12ye dek sizde bildirim yapmayı unutmayın emi Kilo bildirimi de şu şekilde oluyor

Geçen hafta:
Bu hafta:
Fark:
Yüzde:

Gelecek hafta için hedef kilo:

Yüzde ise aşağıdakı şekilde hesaplanır;
((geçen haftaki kilo-bu haftaki kilo)*100)/geçen haftaki kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…