- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
Anaaa selin benim öğrencim olduğun nasilda belliKuzu genel olarak güzel ama akşam bana fazla geldi çünkü bezelye gl değeri yüksek, çorba,ekmek ama sen böyle ilerliyorsun o yüzden afiyet olsun
örnek alıyorum kendime bu menüleri ☺☺☺Kimsede demiyor ki nais menun nerde
Bugün ki menüm;
Sabah kalkinalca 2 yk yoğurt (keten tohumu ekledim)
45 dakika tempolu yürüyüş.
Sabah; 2 yk lor, domates, salatalık, marul, 2 dlm tb ekmeği ve yeşil çay.
Ara; sade Türk kahvesi, 6 fındık ve 1 kivi.
Öğlen; yogurtlu brokoli, 1 dlm tb ekmeği ve salata.
Ara; 1 kivi ve 2 yk lor.
Akşam (çeyrek ayva); 6 yk bezerye yemeği, 1 kepçe tarhana çorbası, 1 dlm tb ekmeği ve salata.
Ara; 2 yk yoğurt.
2.5 lt su, 45 dakika tempolu yürüyüş.
Hoşgeldin cnm burda motivasyonun kralı var sen yeterki işte ve şık sık gir buraya zaten bi süre sonra gruba karşı sorumluluk duygusu yemeye engel olacakYeni üyelerin katılım formu.
ADINIZ: PELİN G.
YAŞINIZ: 28
BOYUNUZ: 1.74
KİLONUZ: 76
HEDEF KİLONUZ: 57
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Duygusal beslenme, stresten abur cubura yönelme
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Romatizma hastası olduğumdan dolayı doktorum kilo vermemi istedi. Ayrıca artık hiç bir kıyafetimin içine giremiyorum
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: Küçüklükten beri her zaman iri bir çocuk oldum. İlkokul 5. sınıfta bile boyum 1.68 kilom 55ti. Bu durum üniversite 1. sınıfa kadar devam etti. En sonunda 44 beden pantolona zor girmeye başlayınca kendime geldim ve bir diyetisyene ve spor salonuna gitmeye başladım. 62 kiloya kadar zayıfladım ( 72 kiloydum) Sonrası tam bir yoyo etkisiydi. 3 kez diyetisyene gittim. Kavitasyon, spor salonları, zayıflama çayları... Sonuç mu? Evleneli 4 sene oldu ve ben evlendiğimde 61 kilo iken şuan 76 kiloyum. Ankilozan Spondilit hastasıyım. Kilo almam çok tehlikeli ve acil kilo vermem lazım. Doktor kontrolüne bile gidemiyorum kilo veremediğim için. Sonuçta yaklaşık 3 yıldır her pzt diyete başlıyorum ama en geç salıya bitiyor. Çok yoğun bir yerde yöneticiyim. artık motivasyonum o kadar düşük ki yapabileceğime inanamıyorum. Bu sebepten sizlerin desteğine çok ihtiyacım var. Şimdiden çok teşekkürler. Sevgiler.
oooovvv çok güzel menu ekmek yemiyor bu grubun kızlarıgünaydınlar herkese
dünkü menüm
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates
salatalık ,
ara
1 adet mandalina
öğlen
koca bir kase salata
1 avuç kadar çiğ fındık
1 kutu yoğurt
ara
1 adet elma
akşam
2 yumurta ile yapılmış sebzeli omlet
1 kutu yoğurt
su 1,5 litre
spor : 40 dk koşu bandında yürüyüş 1 saat step
Günaaayyddııınnnnn az kalorili bol kilo vermeli bir gün olsun, herkes yarın tartıda -500 gr görsün en azBu arada Günaydın herkese çok sağlıklı bir gün olsun
Peri cadısı daha fazla spor yap bana yetişmek için yoksa tozumu yutacanGünaaayyddııınnnnn az kalorili bol kilo vermeli bir gün olsun, herkes yarın tartıda -500 gr görsün en az
Peri cadısı daha fazla spor yap bana yetişmek için yoksa tozumu yutacan
Ne yapıyım makbule kaç aydır yerinde sayıyo peri az gaza gelsin yoksa kilo vereceği yokHimmm çok sert
Tek öyle olsunGünaydıınn
Hafta sonunuz nasıl geçti
Hafta sonu antalyaya gittim buraya gelemedim
Peri cadısı daha fazla spor yap bana yetişmek için yoksa tozumu yutacan
Günaydın canım hoşgeldinGünaydıınn
Hafta sonunuz nasıl geçti
Hafta sonu antalyaya gittim buraya gelemedim
İyiyim bende ablam Allaha şükür, annemin de maşallahı var bu ay uğurlu geldi daha hızlı yürüyor.Sağolasin nanacim ölüyorum yorgunluktan hava çok soğuk burada resmen takatim kesiliyorsen nasılsın canım annenle ilgili var mi yeni bir gelişme? Bu arada rakibinin ismi fatma eğer inadı bir tutarsa allah kurtarsın seni derim
Hep kıskançlık bunlarTabiki seni tutuyorum bacım nanada kimmişmucuks nanam
AhahaEeee benim menüleri örnek alırsın 67ye gelirsin tabi
Gayet iyi menüler veriyorum daha napim yaperşembe lapa yapıcam zaten çooktaaan karar verdik selinle, yazık kızda benim yüzümden kuruyup kalacak
Aynen ablam, senden öğrendiğim, öğreneceğim çokk şey var, canımsınAnaaa selin benim öğrencim olduğun nasilda belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?