Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ADINIZ:melike

YAŞINIZ:32

BOYUNUZ:160

KİLONUZ:95

HEDEF KİLONUZ:60

KİLO ALMA NEDENİNİZ:doğumlar stres

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:sağlığım için.kendim dahi aynaya bakmak istemediğim vücudumun şekle girmesi için.çocuklarımla daha uzun bir arada olabilmek için.

BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:hemşireyim ama 11 yıldır çalışmıyorum.kendim istemedim. şuan ev hanımıyım.bir kaç kez zayıflayıp tekrar aldım.yada pes ettim anladım ki desteğe benim gibi diyet yapan dostlara ihtiyacım var.

herkese merhaba ben 160 boyunda 95 kilo 2 çocuk annesi bir tombulum.inşallah bu sefer istediğim kiloya inip sabitlemek istiyorum.kurallarınız neler.

Tekrar hoşgeldin canım çoook doğru bir yere gelmişsin

Kurallarımız ilk sayfada yazıyor cuma yarışması içerisindeyiz yani her cuma en geç 12ye dek kilo bildirimi yapıyoruz ve takımlar arası yarışıyoruz. bu listeye girebilmek içinde 2 hafta deneme süren var 3. haftada katılımına göre listeye giriyorsun sende kilona yakın arkadaşlarımızda var

Uyguladığın bir diyet listesi var mı yada aklında birşeyler

Her konuda burdan çekinmeden sorabilirsin

hoşbulduk canım.önerebileceğiniz bir diyet listesi varsa sevinirim bu konuda kafam çok karışık.

Yeni gelen ve denemedeki arkadaşlar , daha evvel diyet guruplarında yarıştınızmı hiç ?

yasom7272 bacım dün gelmedin meraktayım ...
Slm tünaydın dün sabah babamlari gene Dr götürdün nöbet çıkışı olunca çok yorgundum akşamda misafir vardı .sabah gene rizeye gittik endokrine kıyamet kopardı kan aldırmaycam diye delik deşik ettiniz dedi geri donduk istanbula gidecekler orda gitsin artık ne yapayım .
Bu arada diyet çok berbat gidiyor Rabbim iştahımı kapatsın iştah patlaması yasiyorum

hoşbulduk canım.önerebileceğiniz bir diyet listesi varsa sevinirim bu konuda kafam çok karışık.
Şahsen sabit bir listeden ziyade sağlıklı beslenme diye düşünerek hareket edebilirsin diye düşünüyorum örneğin karbonu azaltmak (hatta akşamları hiç olmaması) şeker zaten illaki gidecek az çok zamanla menüleri gördükçe yorumlar yapıldıkça sende de şekillenir birşeyler ve senin bünyene göre hareket edebilirsin
Cumaya görcizzz kim kimin tozunu yutuyo

çok iddialı konuşuyorum bende ama bi de hiç düşündüğüm gibi olmazsa fena yani

günaydın kızlar.

Böyle daha fazla kopmaz mısın? Gel burada şefkatli ellerimizle toplarız biz seni (menulerini haince eleştirilir cısslar engellenecek ve yenmemesi için psikolojik baskı yapılacak nihahahaha ). Burada daha motive olursun
çok tatlısın nanacım
teşekkürler canım

Sarayca canım sakın benim düşdüyüm hatalara düşme...bak kebdimi bıraktım 68lere çıktım.şimdi tekrar çabakıyorum 63leri görmek içun halbuki eylülde 62iydim...ah kafan ahhh...
aynuram çok kilo almamak için çabalıyorum, toparlıycam inşallah,

ayrılmıyorum buradan, sadece biraz diyet konuşmak istemiyorum
inşallah 3-5 güne kendime geleceğim canım

Aramıza hoşgeldin, birlikte güzel güzel vereceğiz kiloları, ohh ne güzel ev hanımısında sürekli gelirsin takıma

Bu arada ben Selin 24 yaşındayım

Ablacım geçmiş olsun, dönem dönem oluyor öyle iştah patlaması geçiçek merak etme sadece sağlıklı şeylerden yana kullan yeter patlamaları

Biliyorum biliyorum okudum kuralları cuma sabahı inşallah güzel güzel verdiğim kilomu paylaşırım

Hoşbulduk cnm girebildiğim kadar girmeye çalışıyorum sisteme. Bakalım hayırlısı :) inşallah hep birlikte halledeceğiz =)

herkese merhaba ben 160 boyunda 95 kilo 2 çocuk annesi bir tombulum.inşallah bu sefer istediğim kiloya inip sabitlemek istiyorum.kurallarınız neler.

Melikecim sen de hoşgeldin ben de yeniyim :)
Hep birlikte üstesinden geleceğiz inşallah. Ben endokrinoloji profesörüne gitmiştim sağlıklı beslenme listesi vermişti. Benim bazal metabolizmam 1360 kcal ama listem 1600 kcal nedeni de doktorumun aktif olarak her gün spor yapmamı istemesi. Bende durum bu. Şimdilik sevgiler :)

diyet listeni paylaşabilirmisin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…