- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.314
- 798
- 44
herkese merhaba ben 160 boyunda 95 kilo 2 çocuk annesi bir tombulum.inşallah bu sefer istediğim kiloya inip sabitlemek istiyorum.kurallarınız neler.
ADINIZ:melike
YAŞINIZ:32
BOYUNUZ:160
KİLONUZ:95
HEDEF KİLONUZ:60
KİLO ALMA NEDENİNİZ:doğumlar stres
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:sağlığım için.kendim dahi aynaya bakmak istemediğim vücudumun şekle girmesi için.çocuklarımla daha uzun bir arada olabilmek için.
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:hemşireyim ama 11 yıldır çalışmıyorum.kendim istemedim. şuan ev hanımıyım.bir kaç kez zayıflayıp tekrar aldım.yada pes ettim anladım ki desteğe benim gibi diyet yapan dostlara ihtiyacım var.
AhahaBana birşey olmaz ya sen yeterki hedefe ulaş
Aynen ablam, senden öğrendiğim, öğreneceğim çokk şey var, canımsın
T tozpembefil canım nerelerdesin ? cumadan beri yoksun
Çok geçmiş olsun canımtamam sabit yazıyorum seni
Ahh ahh çok kötü oldu böyle neyse artık tamam izinli yazıyorum seni de
Çook teşekkür ederimaynura işe başladı ve baya yoğun olduğu için böyle bir karar aldı
Ahhh aahhhh yazdın yazdın ama hangi sopamla kovalasam seni bilemedim şuangünaydın kaptanım iyiyim... sorma işler başımdan aştı... sana özelden mesaj yazdım zaten :)
hoşbulduk canım.önerebileceğiniz bir diyet listesi varsa sevinirim bu konuda kafam çok karışık.Tekrar hoşgeldin canımçoook doğru bir yere gelmişsin
Kurallarımız ilk sayfada yazıyorcuma yarışması içerisindeyiz yani her cuma en geç 12ye dek kilo bildirimi yapıyoruz ve takımlar arası yarışıyoruz. bu listeye girebilmek içinde 2 hafta deneme süren var 3. haftada katılımına göre listeye giriyorsun sende kilona yakın arkadaşlarımızda var
Uyguladığın bir diyet listesi var mı yada aklında birşeyler
Her konuda burdan çekinmeden sorabilirsin
Nasıl oldun pempecim ?teşekkür ederim :)
Hoşgeldin melike ...hoşbulduk canım.önerebileceğiniz bir diyet listesi varsa sevinirim bu konuda kafam çok karışık.
Cumaya görcizzz kim kimin tozunu yutuyotozumu yutayım derken yemekleri yutma hee
@Ahu060812 nereleerdessiiinnn :)
Günaydın canım hoşgeldinyeni amaaa ne zaman başlıyorsun diyete ne oldu
Slm tünaydın dün sabah babamlari gene Dr götürdün nöbet çıkışı olunca çok yorgundum akşamda misafir vardı .sabah gene rizeye gittik endokrine kıyamet kopardı kan aldırmaycam diye delik deşik ettiniz dedi geri donduk istanbula gidecekler orda gitsin artık ne yapayım .yasom7272 bacım dün gelmedin meraktayım ...
Şahsen sabit bir listeden ziyade sağlıklı beslenme diye düşünerek hareket edebilirsin diye düşünüyorumhoşbulduk canım.önerebileceğiniz bir diyet listesi varsa sevinirim bu konuda kafam çok karışık.
Cumaya görcizzz kim kimin tozunu yutuyo
çok tatlısın nanacımBöyle daha fazla kopmaz mısın? Gel burada şefkatli ellerimizle toplarız biz seni (menulerini haince eleştirilir cısslar engellenecek ve yenmemesi için psikolojik baskı yapılacak nihahahaha). Burada daha motive olursun
teşekkürler canıminşallah inşallah hadi kızlar herkes kendini son gaz motive etsinnn
amiiinnn
bravo cnm tebrik ederim seni bende şu an çayın yanında burçak yiyen anneme aynısını yapmaya çalışıorum götürüyor yaa
cnm böyle dönemler bende geçiriyorum genelde böyle zamanlarda diyet yapmayıp ama kilomu kontrol etmeye çalışınca en azından koruyunca tekrar motive olmak daha hızlı oluyor
biri bana mı seslendi ne
valla cnm pek bişi yememişsin ki öğlen iyi zaten bitek öğlen var çok az
aynuram çok kilo almamak için çabalıyorum, toparlıycam inşallah,Sarayca canım sakın benim düşdüyüm hatalara düşme...bak kebdimi bıraktım 68lere çıktım.şimdi tekrar çabakıyorum 63leri görmek içun halbuki eylülde 62iydim...ah kafan ahhh...
evet canım şubatta 17 yaşına girecekler inşallah
canım önemli olan karar veip geri dönmek daha önce yaptın yine yaparsın yapmasanda yine gel buralara
hahaa bugün yaklaşık 1 saat yürüdüm ne haber yariş cuma günü sonuçlanınca büyükdün abla diyeceksin
yaa bu hafta hemen evleneydin iyiydi mende rahat rAHAT SENİ geçerdim
Aramıza hoşgeldin, birlikte güzel güzel vereceğiz kiloları, ohh ne güzel ev hanımısında sürekli gelirsin takımaADINIZ:melike
YAŞINIZ:32
BOYUNUZ:160
KİLONUZ:95
HEDEF KİLONUZ:60
KİLO ALMA NEDENİNİZ:doğumlar stres
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:sağlığım için.kendim dahi aynaya bakmak istemediğim vücudumun şekle girmesi için.çocuklarımla daha uzun bir arada olabilmek için.
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:hemşireyim ama 11 yıldır çalışmıyorum.kendim istemedim. şuan ev hanımıyım.bir kaç kez zayıflayıp tekrar aldım.yada pes ettim anladım ki desteğe benim gibi diyet yapan dostlara ihtiyacım var.
Ablacım geçmiş olsun, dönem dönem oluyor öyle iştah patlaması geçiçek merak etme sadece sağlıklı şeylerden yana kullan yeter patlamalarıSlm tünaydın dün sabah babamlari gene Dr götürdün nöbet çıkışı olunca çok yorgundum akşamda misafir vardı .sabah gene rizeye gittik endokrine kıyamet kopardı kan aldırmaycam diye delik deşik ettiniz dedi geri donduk istanbula gidecekler orda gitsin artık ne yapayım .
Bu arada diyet çok berbat gidiyor Rabbim iştahımı kapatsın iştah patlaması yasiyorum
Biliyorum biliyorum okudum kuralları cuma sabahı inşallah güzel güzel verdiğim kilomu paylaşırımHerkese günaydınlaarr
grgn_p ve kelebek19 kızlaarrr cuma en geç saat 12ye dek sizde bildirim yapmayı unutmayın emi Kilo bildirimi de şu şekilde oluyor
Geçen hafta:
Bu hafta:
Fark:
Yüzde:
Gelecek hafta için hedef kilo:
Yüzde ise aşağıdakı şekilde hesaplanır;
((geçen haftaki kilo-bu haftaki kilo)*100)/geçen haftaki kilo
örnek alıyorum kendime bu menüleri ☺☺☺
Hoşgeldin cnm burda motivasyonun kralı var sen yeterki işte ve şık sık gir buraya zaten bi süre sonra gruba karşı sorumluluk duygusu yemeye engel olacak
oooovvv çok güzel menu ekmek yemiyor bu grubun kızları
herkese merhaba ben 160 boyunda 95 kilo 2 çocuk annesi bir tombulum.inşallah bu sefer istediğim kiloya inip sabitlemek istiyorum.kurallarınız neler.
Hayır canım bnm ilk bu sayfaYeni gelen ve denemedeki arkadaşlar , daha evvel diyet guruplarında yarıştınızmı hiç ?
diyet listeni paylaşabilirmisin canımBiliyorum biliyorum okudum kuralları cuma sabahı inşallah güzel güzel verdiğim kilomu paylaşırım
Hoşbulduk cnm girebildiğim kadar girmeye çalışıyorum sisteme. Bakalım hayırlısı :) inşallah hep birlikte halledeceğiz =)
Melikecim sen de hoşgeldin ben de yeniyim :)
Hep birlikte üstesinden geleceğiz inşallah. Ben endokrinoloji profesörüne gitmiştim sağlıklı beslenme listesi vermişti. Benim bazal metabolizmam 1360 kcal ama listem 1600 kcal nedeni de doktorumun aktif olarak her gün spor yapmamı istemesi. Bende durum bu. Şimdilik sevgiler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?