Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

çok geçmiş olsun canım, yaşlandıkça, çocuk oluyor bu anne ve babalar

o iştah patlaması bende de var, çözüm bulursan söyle

Merabalar bugün sabah önce limonlu su sonra 2 haşlanmış yumurta 3 adet zeytin tulum peyniri bi parça ve bi dilim süzme peynir şekersizçay. Öğlen 1 tavuk butu yarım kade çorba yarım domates 2 ymk Kaşığı patates salatası maden suyu akşam yeşil çay su bidesut belki bnm menüm bu arkdslar

kelebekçim menünü böyle sıralı yazarsan daha iyi anlaşılır .
içtiğin suyu listenin sonuna yaz 1-2. lt diye , bide yaptığın sporu .

akşam bişiler ye ..

ne yapacaaksın ata işte bacım gönlünü kırmayacan
aslında senin bünyenin farklı bir şeylere ihtiyacı vardı belki bu vesile olur yasemin tekrar diyete dönünce bünyen düzene girer belki
menü vermeye başla

Akşam tüm menünü paylaşırsın canım birde bildiğin kadarıyla diğer arkadaşların menülerine yorum yapıp sorabilirsin herkese İnşallaah güzel güzel vereceksin sende kilolarını
Şu an ara öğünümü alıyorum, bütün menümü akşam paylaşacağım :)
Aynen öyle canım akşama paylaşırsın tüm menünü
aebenim çok iyi gidiyorsun, cumaya güzel sonuç alacağına inanıyorum
(bu arada periden ümitli değilim bende)
Aaaaa aşşşk olsuun yaaa insan böyle mi motive edilir, teessüf ederim
Cuma görürsün
Menülerini akşam ve alt alta sıralı yazarsan daha rahat ayırtedebiliriz canım birde menü paylaşımı sırasında o günki su ve sporunu da yazmayı unutma
he ya bende,bende

sende topla artık kendini saraycam sana hiç yakıştıramıyorum ben seni böyle tanımadım
Sana da teessüf ediyorum

yasom7272 yaş ilerledikçe insanlar hastaneden nefret eder oluyor hep ya belki de kısmen haklılar aslında bilemedim.

Ayrıca o iştahına da bi dur deee bak gizem gelirse seni komple keser de

Güzel grubumun güzel insalari
Merhaba
Merhabbaa canım hoşgeldiinn Hep beraber kilolarımızı vereceğiz inşallah

İlk sayfada kurallarımız ve formumuz var onlara bir bak istersen, daha sonra formumuzu doldurup hem bana hem burayada gönderebilir misin ?

Burdaki cuma yarışmalardan haberin varmı peki hiç ?

çok geçmiş olsun canım, yaşlandıkça, çocuk oluyor bu anne ve babalar

o iştah patlaması bende de var, çözüm bulursan söyle
Sağol saraycam
Saraycam aslında çok abartmadan yiyodum spor yapamadım da 3 gundur ne oldu anlamadim gözüm dondu Batuhan da geldi bizimkiler o kel simit ten istiyorlar her akşam gelde yeme . dün bide kahvaltıyı disarda yaptık aman allahım olecem sandım akşama kadar sindiremedim.
Bugün inşallah yemem

ADINIZ:kvrck

YAŞINIZ:31

BOYUNUZ:170

KİLONUZ:86

HEDEF KİLONUZ:66

KİLO ALMA NEDENİNİZ:tatlı ve kortizon

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:fıstık gibi olmak istiyorum tabi bi de göbüşte bebek
Ahh o tatlılar yok mu tatlılaaaarr hep berabeeeeer vereceğiiizz kilolarımızıııı

İnşallah aebenim ama bunun önüne geçmezsem kilo alırım korkusuna girdim şakam gerçeğe donecek

ay o kel simitler gece 9 dan sonra çıkıyor değil mi, bi ben sevemedim onu
canım sen dizginlersin kendini, oğluşunla babanlarla keyifli vakit geçir, sonra yeniden düzenini kurarsın nasılsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…