çok geçmiş olsun canım, yaşlandıkça, çocuk oluyor bu anne ve babalarSlm tünaydın dün sabah babamlari gene Dr götürdün nöbet çıkışı olunca çok yorgundum akşamda misafir vardı .sabah gene rizeye gittik endokrine kıyamet kopardı kan aldırmaycam diye delik deşik ettiniz dedi geri donduk istanbula gidecekler orda gitsin artık ne yapayım .
Bu arada diyet çok berbat gidiyor Rabbim iştahımı kapatsın iştah patlaması yasiyorum
aebenim çok iyi gidiyorsun, cumaya güzel sonuç alacağına inanıyorumCumaya görcizzz kim kimin tozunu yutuyo
he ya bende,bendeaebenim çok iyi gidiyorsun, cumaya güzel sonuç alacağına inanıyorum
(bu arada periden ümitli değilim bende)
Merabalar bugün
sabah önce limonlu su
sonra 2 haşlanmış yumurta
3 adet zeytin
tulum peyniri bi parça
bir dilim süzme peynir
şekersizçay.
Öğlen 1 tavuk butu yarım kade
çorba
yarım domates
2 ymk Kaşığı patates salatası
maden suyu
akşam
yeşil çay su bide sut belki
bnm menüm bu arkdslar
ne yapacaaksın ata işte bacım gönlünü kırmayacanSlm tünaydın dün sabah babamlari gene Dr götürdün nöbet çıkışı olunca çok yorgundum akşamda misafir vardı .sabah gene rizeye gittik endokrine kıyamet kopardı kan aldırmaycam diye delik deşik ettiniz dedi geri donduk istanbula gidecekler orda gitsin artık ne yapayım .
Bu arada diyet çok berbat gidiyor Rabbim iştahımı kapatsın iştah patlaması yasiyorum
Akşam tüm menünü paylaşırsın canımBiliyorum biliyorum okudum kuralları cuma sabahı inşallah güzel güzel verdiğim kilomu paylaşırım
Hoşbulduk cnm girebildiğim kadar girmeye çalışıyorum sisteme. Bakalım hayırlısı :) inşallah hep birlikte halledeceğiz =)
Melikecim sen de hoşgeldin ben de yeniyim :)
Hep birlikte üstesinden geleceğiz inşallah. Ben endokrinoloji profesörüne gitmiştim sağlıklı beslenme listesi vermişti. Benim bazal metabolizmam 1360 kcal ama listem 1600 kcal nedeni de doktorumun aktif olarak her gün spor yapmamı istemesi. Bende durum bu. Şimdilik sevgiler :)
Aynen öyle canım akşama paylaşırsın tüm menünüŞu an ara öğünümü alıyorum, bütün menümü akşam paylaşacağım :)
Aaaaa aşşşk olsuun yaaa insan böyle mi motive edilir, teessüf ederimaebenim çok iyi gidiyorsun, cumaya güzel sonuç alacağına inanıyorum
(bu arada periden ümitli değilim bende)
Menülerini akşam ve alt alta sıralı yazarsan daha rahat ayırtedebiliriz canımMerabalar bugün sabah önce limonlu su sonra 2 haşlanmış yumurta 3 adet zeytin tulum peyniri bi parça ve bi dilim süzme peynir şekersizçay. Öğlen 1 tavuk butu yarım kade çorba yarım domates 2 ymk Kaşığı patates salatası maden suyu akşam yeşil çay su bidesut belki bnm menüm bu arkdslar
Sana da teessüf ediyorumhe ya bende,bende
sende topla artık kendini saraycam sana hiç yakıştıramıyorum ben seni böyle tanımadım
Merhabbaa canım hoşgeldiinnGüzel grubumun güzel insalari
Merhaba
Ben yarışmadım daha önce.Yeni gelen ve denemedeki arkadaşlar , daha evvel diyet guruplarında yarıştınızmı hiç ?
Sağol saraycamçok geçmiş olsun canım, yaşlandıkça, çocuk oluyor bu anne ve babalar
o iştah patlaması bende de var, çözüm bulursan söyle
Ahh o tatlılar yok mu tatlılaaaarrADINIZ:kvrck
YAŞINIZ:31
BOYUNUZ:170
KİLONUZ:86
HEDEF KİLONUZ:66
KİLO ALMA NEDENİNİZ:tatlı ve kortizon
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:fıstık gibi olmak istiyorum tabi bi de göbüşte bebek
İnşallah aebenim ama bunun önüne geçmezsem kilo alırım korkusuna girdim şakam gerçeğe donecekne yapacaaksın ata işte bacım gönlünü kırmayacan
aslında senin bünyenin farklı bir şeylere ihtiyacı vardı belki bu vesile olur yasemin tekrar diyete dönünce bünyen düzene girer belki
menü vermeye başla
ay o kel simitler gece 9 dan sonra çıkıyor değil mi, bi ben sevemedim onuSağol saraycam
Saraycam aslında çok abartmadan yiyodum spor yapamadım da 3 gundur ne oldu anlamadim gözüm dondu Batuhan da geldi bizimkiler o kel simit ten istiyorlar her akşam gelde yeme .dün bide kahvaltıyı disarda yaptık aman allahım olecem sandım akşama kadar sindiremedim.
Bugün inşallah yemem
toparlıycam inşallahhe ya bende,bende
sende topla artık kendini saraycam sana hiç yakıştıramıyorum ben seni böyle tanımadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?