- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
cumayı bekliyorum heyecanla, belki listeye bile girersinAkşam tüm menünü paylaşırsın canımbirde bildiğin kadarıyla diğer arkadaşların menülerine yorum yapıp sorabilirsin herkese İnşallaah güzel güzel vereceksin sende kilolarını
Aynen öyle canım akşama paylaşırsın tüm menünü
Aaaaa aşşşk olsuun yaaa insan böyle mi motive edilir, teessüf ederim
Cuma görürsün
Menülerini akşam ve alt alta sıralı yazarsan daha rahat ayırtedebiliriz canımbirde menü paylaşımı sırasında o günki su ve sporunu da yazmayı unutma
Sana da teessüf ediyorum
cumayı bekliyorum heyecanla, belki listeye bile girersin
Yine aynı nickle mi katılmıştın peki ona göre bakalım ayrılış sebebi olarak ne yazılmışBen 3 ya da 4 sene önce katilmistim buraya ama hangi gruptu hatirlamiyorum
Yeteri kadar bilgi paylasamiyordum derslerim vardi o yuzden ayrilmak zorunda kalmistim
Ayni nick diye biliyorumYine aynı nickle mi katılmıştın peki ona göre bakalım ayrılış sebebi olarak ne yazılmış
2 hafta deneme süren var canımListeye girmek için kaç kilo vermek gerekiyor ki
Beni hemen alın listeye ne olur ne olur
Vay be tam 16 kilo almisim2 hafta deneme süren var canımsonrasında katılımını ve menülerini iyi tutarsan listedesin
İzinli ayırmışlar seni canım
212. etapta
kvrck ( 70,8 / 70,8 / 0,0 / 0,00 % ) bu haftadan sonra geri dönmek üzere izine ayrıldı
Akşam bisey yemiyorum canım bugünde spor yapamam suyuda un uttgm.için sonra ekledim daha nasıl sıralı yapayimkelebekçim menünü böyle sıralı yazarsan daha iyi anlaşılır .
içtiğin suyu listenin sonuna yaz 1-2. lt diye , bide yaptığın sporu .
akşam bişiler ye ..
Akşam bisey yemiyorum canım bugünde spor yapamam suyuda un uttgm.için sonra ekledim daha nasıl sıralı yapayimkelebekçim menünü böyle sıralı yazarsan daha iyi anlaşılır .
içtiğin suyu listenin sonuna yaz 1-2. lt diye , bide yaptığın sporu .
akşam bişiler ye ..
İnşaallah66 olana dek giitmeeek yooook
Gece ustun açık kalmış herhaldecumayı bekliyorum heyecanla, belki listeye bile girersin
Ben bi arkadaşımdan duymuştumbu on beş yirmi kilo veren arkadaşları walla gönülden tebrik ediyorum. yaw arkadaşlar motivasyonunuzu nasıl sağlıyorsunuz. kaçamak yapıyorsanız hafta da kaç gün ne olarak yapıyorsunuz.
İşte kendini çok iyi tanıyan birio kadar büyük hedefler kurmasak daha iyi olur sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?