Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

cumayı bekliyorum heyecanla, belki listeye bile girersin

Selam
Yaş 31 boyum 1.70
Kendimi bildim bileli balık etliyim yani kilom75 ile 80 arasinda degisir
25 yaşinda diyete basladim ve yaklaşik 1.5 senede 58 kiloya düstüm
Uzun zaman korudum kilomu
Evlendim ve evliligin rahatligiyla ben tekrar 80lere yukseldim bebek istedik ama benim trambofili ve homosistein sorunum varmiş 9 düşük yaptım
Doktor acil kilo ver dedi
1 senenin sonun da 60a düştüm
Sükür bir oglum oldu
Hamileyken cok fazla kortizon kullandim ve şuan şiştikçe şiştim 89 a kadar geldim
Başlıycam şimdi kilolara dedim yeter da
Şuan 86 kiloyum ama durdum olmuyo bebek istiyorum yine doktorum zayiflamadan yine olmaz dedi
Ölümüne diyete hazırım

Ben 3 ya da 4 sene önce katilmistim buraya ama hangi gruptu hatirlamiyorum
Yeteri kadar bilgi paylasamiyordum derslerim vardi o yuzden ayrilmak zorunda kalmistim

Ben 3 ya da 4 sene önce katilmistim buraya ama hangi gruptu hatirlamiyorum
Yeteri kadar bilgi paylasamiyordum derslerim vardi o yuzden ayrilmak zorunda kalmistim
Yine aynı nickle mi katılmıştın peki ona göre bakalım ayrılış sebebi olarak ne yazılmış

Listeye girmek için kaç kilo vermek gerekiyor ki
Beni hemen alın listeye ne olur ne olur

Listeye girmek için kaç kilo vermek gerekiyor ki
Beni hemen alın listeye ne olur ne olur
2 hafta deneme süren var canım sonrasında katılımını ve menülerini iyi tutarsan listedesin

İzinli ayırmışlar seni canım

212. etapta
kvrck ( 70,8 / 70,8 / 0,0 / 0,00 % ) bu haftadan sonra geri dönmek üzere izine ayrıldı

Vay be tam 16 kilo almisim

kelebekçim menünü böyle sıralı yazarsan daha iyi anlaşılır .
içtiğin suyu listenin sonuna yaz 1-2. lt diye , bide yaptığın sporu .

akşam bişiler ye ..
Akşam bisey yemiyorum canım bugünde spor yapamam suyuda un uttgm.için sonra ekledim daha nasıl sıralı yapayim

bu on beş yirmi kilo veren arkadaşları walla gönülden tebrik ediyorum. yaw arkadaşlar motivasyonunuzu nasıl sağlıyorsunuz. kaçamak yapıyorsanız hafta da kaç gün ne olarak yapıyorsunuz.
Ben bi arkadaşımdan duymuştum
Ev de bir beden kücük pantolon ve dar penyeler giyiyormuş
Vücut içinde çok rahatsız oldugu için yemek istemiyormuş ve her an aklinda oluyormuş kilolu oldugu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…