Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Eki Görüntüle 1711572

Bu listemizi ilk sayfamıza da ekledim aktif olarak katılım sağlamayan denemedeki arkadaşlarımızı eklemedim. Ama olur ya gözümden kaçan birşey varsa söylemeye çekinmeyin
Bunu sık paylaşalım bazen unutuyorum bazılarının kilosunu. Bu arada ilk kilolarini da yazsan iyi reklamimiz olur

bu on beş yirmi kilo veren arkadaşları walla gönülden tebrik ediyorum. yaw arkadaşlar motivasyonunuzu nasıl sağlıyorsunuz. kaçamak yapıyorsanız hafta da kaç gün ne olarak yapıyorsunuz.
merhab, hoşgeldin öncelikle benim 3 sene önceki diyetimde haftada 2-3 öğün ödül hakkım vardı ve karatay yaparak aynı zamanda her gün olmasa da haftada 4-5 saat spor yaparak yaklaşık 20 kg vermiştim , yalan olmasın 4-5 ay gibi bir sürede, sonra hamile kaldım yeniden aldım o ayrı bir konu tabiki

bu on beş yirmi kilo veren arkadaşları walla gönülden tebrik ediyorum. yaw arkadaşlar motivasyonunuzu nasıl sağlıyorsunuz. kaçamak yapıyorsanız hafta da kaç gün ne olarak yapıyorsunuz.
15 kilo verenlerden biride benim hedefe kilitlen vee zayıf hallerini hayal et her cıs önüne geldiğinde kaçamak yapmamak için gayret göster "amaan hallederim nasıl olsa" deme sakın, hedefe kilitlen ve olurda kaçamak yaparsan battı balık yan gider olmasın o günü muhakkak telafi etmeye çalış
İşte kendini çok iyi tanıyan biri

3-4 ay demek istedin herhalde

Lütfen abartmayalım

Akşam bisey yemiyorum canım bugünde spor yapamam suyuda un uttgm.için sonra ekledim daha nasıl sıralı yapayim
Bahsetmeye çalıştığı şu canım, hani menünü yazarken yanyana devam ediyorsun ya öyle değilde aşağıdaki gibi yap mesela

SABAH:

ÖĞLE:

AKŞAM:

SU VE SPOR

Ben bi arkadaşımdan duymuştum
Ev de bir beden kücük pantolon ve dar penyeler giyiyormuş
Vücut içinde çok rahatsız oldugu için yemek istemiyormuş ve her an aklinda oluyormuş kilolu oldugu
Bu kesinlikle yanlış bir dusunce. Ve sonu hastalık. Bir müddet sonra yemek istese bile midesi kabul etmez çıkarır. Vücudu şekilsiz olur. Ve Zayıflamak uğruna ölüm tam olarak budur. İyi ve sağlıklı Zayıflamak en doğrusu.

Yasemin ablam sen bu konuları daha iyi anlatırsın. Daha çok bilgin var.

ADINIZ:kvrck

YAŞINIZ:31

BOYUNUZ:170

KİLONUZ:86

HEDEF KİLONUZ:66

KİLO ALMA NEDENİNİZ:tatlı ve kortizon

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:fıstık gibi olmak istiyorum tabi bi de göbüşte bebek
Aramıza hoşgeldin

Eki Görüntüle 1711572

Bu listemizi ilk sayfamıza da ekledim aktif olarak katılım sağlamayan denemedeki arkadaşlarımızı eklemedim. Ama olur ya gözümden kaçan birşey varsa söylemeye çekinmeyin
Yaa sen beni neden bir yerlere koymuyorsun kendime ayrı bir sutun istiyorum tek başına Cumhuriyet olan

Ayyy onu da düşündüm aslında biliyo musun hem ne kadar kilocuklar vermişiz görürüz diye
İnterneti. Çok.sıkıntılı hastanede zor görebiliyorum.ondan düzenli yazamadim.ve akşam giremem bsy olur diye şimdi yazdım ama bnm diyetlistwm byle değişen bys olmaz çok canm ama sporun.bugün yok nöbetlerde yapamam bn ama surekli ayaktayim hareket halindeyim .onuda yuruyus sayabilirsinz

Tamam canım anladım, olurda akşamları giremediğin zamanlar olursa ertesi gün sabahta girdiğinde yazabilirsin menünü. Hani gün bitmediği için akşam mesela hesapta olmayan birşey yenir (tabii cıs olmayan) yada su spor gibi birşeyler eklenirse diye özellikle akşamları paylaşalım diyoruz, olmadı ertesi sabahta bir önceki günün menüsünü paylaşabilirsin

Spor olarakta dediğin gibi illaki çok yoğun olduğumuz dönemler olabiliyor illaki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…