Ellerine sağlık canım. Çok güzel olmuş..
Yazı düzeni olarak ,Altalta hepsi 1 mesajdaAkşam bisey yemiyorum canım bugünde spor yapamam suyuda un uttgm.için sonra ekledim daha nasıl sıralı yapayim
Çok mantıklııı bencedeeetamam vallahi daha çok dikkat edicem :) zaten sevgilimde benle diyete başladı.. artık beraber yemek yemekten keyif alan değil beraber vakit geçirmekten keyif alan bir çift olmamızın zamanı gelmiş öyle diyo
Beğenmene sevindimm canımmEllerine sağlık canım. Çok güzel olmuş..
Helee biii gelmee hele bii gelmeeeeeeeeebu arada yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz :) en kısa sürede daha sık aranızda olucam inşallah.. bir toplanayım olacak yani ben inanıyorum :)
Öğlen için tam emin olmamakla beraber güzel bir menü olmuşSelam canlar,
Unutmadan menümü yazayım,
Sabah,
Bi dilim kepek ekmeği,
Bi light üçgen peynir,
Zeytin,domates,salatalık
Ara,
Bi ceviz, iki badem, kuru üzüm ve kayısılı çay
Öğle,
Bi kase mercimek çorba,
Dört adet lahana sarma,
Yoğurt ve salata
Ara öğün,
Yine ceviz ve badem aynı şekilde
Akşam,
Bi kase çorba ve yoğurt
Su 3 litre, 40 dakika da yürüyüş, benden bu kadar. Bugünü de atlattık çok şükür :)
İyi akşamlar
Menüm:
Sabah:
2dl ekmekle pizza tost (bol mantar kırmızı biber,beyaz peynir,kekik pul biber )
Salatalık, domates. 2 ceviz .
Öğlen :
1 br. Kefir ( kendim mayaladım )
Yr. Tr. Hurması.
İkindi (misafirlikte)
2 kş. Patat salatası.
Ara:yr. Tr. Hurması .
Akşam
Sebzeli 2 yumurtalı omlet .
Ayran.
Su. 2 lt.
Spor yok .
Çoook geçmiş olsun canım, arada haberdar et bizi durumundanpericim kızım hasta ateslendi
o düzelene kadar giremeyebilirim
kendinize iyi bbakın kızlar
Slm hoşgeldin kelebek sanırım rontgen tekn.siniz bende anestezı tekn yim nöbette ayakta olmak malesef spordan saymıyoruzİnterneti. Çok.sıkıntılı hastanede zor görebiliyorum.ondan düzenli yazamadim.ve akşam giremem bsy olur diye şimdi yazdım ama bnm diyetlistwm byle değişen bys olmaz çok canm ama sporun.bugün yok nöbetlerde yapamam bn ama surekli ayaktayim hareket halindeyim .onuda yuruyus sayabilirsinz
Ay kıyamam mucuks .Peri cadısı Kız gaz veriyoz ,bende senden gaz alıyom işte ne güzel ,Akşam tüm menünü paylaşırsın canımbirde bildiğin kadarıyla diğer arkadaşların menülerine yorum yapıp sorabilirsin herkese İnşallaah güzel güzel vereceksin sende kilolarını
Aynen öyle canım akşama paylaşırsın tüm menünü
Aaaaa aşşşk olsuun yaaa insan böyle mi motive edilir, teessüf ederim
Cuma görürsün
Menülerini akşam ve alt alta sıralı yazarsan daha rahat ayırtedebiliriz canımbirde menü paylaşımı sırasında o günki su ve sporunu da yazmayı unutma
Sana da teessüf ediyorum
Peri senin içine tavuk kaçmış kız hiç bilmiyommu hergün sabah 2 akşam 2 aboo oo masallah karaciğerinı böbreğini yorarsın şimdi gençsin farkında değilsin dikkat etBende menümü yazıyorum öhöööm öhhhööömm
Sabah:
1 dilim tb ekmeği
1 şekersiz çay
1 kk peynir
3 4 zeytin
2 haşlanmış yumurta
domates,salatalık
Öğlen:
Ton balıklı salata (ton balığı, kıvırcık ve 1 kaşık mısır)
1 parça peynir
Akşam:
1 kase tarhana çorbası
2 yumurtalı çılbır
salata
1,5 lt su içtim. 30 dk yürüyüş, karışık bitki çayımı yapıyorum şimdi içicem (ada çayı, yeşilçay, papatya ve biberiye)
Hayır kizmadim 24 saat olduğu için nobetim işten başka spora vaktim.olmayacağını anlatmak için yazdım cnmSlm hoşgeldin kelebek sanırım rontgen tekn.siniz bende anestezı tekn yim nöbette ayakta olmak malesef spordan saymıyoruzakşama kadar 10 bin 12 bin adim atsanda tempolu efor sarfetmedigimiz için pazarda yürüyüş gibi kabul ediyoruz kızma oldumu canim
Callan im çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versinpericim kızım hasta ateslendi
Çok mantıklııı bencedeee
Beğenmene sevindimm canımmilk sayfaya da ekledim her hafta güncelliceem herkes görsün verilen güzelimmm kiloları
Helee biii gelmee hele bii gelmeeeeeeeee
Ahh birde artıyla gelirsen cezalardan ceza beğeeeeen
Öğlen için tam emin olmamakla beraber güzel bir menü olmuş
Ahh rakibem çok az yemişsin güçsüz kalıcan azıcık daha yeaman yorma kendini spor yapma kıyamam sana
Bende 24 saat tutuyorum nöbetleriHayır kizmadim 24 saat olduğu için nobetim işten başka spora vaktim.olmayacağını anlatmak için yazdım cnm
Callanım geçmiş olsun , geldimi üst üstte geliyorpericim kızım hasta ateslendi
Yumurta yiye yiye gıdıklayacan gizemmmBende menümü yazıyorum öhöööm öhhhööömm
Sabah:
1 dilim tb ekmeği
1 şekersiz çay
1 kk peynir
3 4 zeytin
2 haşlanmış yumurta
domates,salatalık
Öğlen:
Ton balıklı salata (ton balığı, kıvırcık ve 1 kaşık mısır)
1 parça peynir
Akşam:
1 kase tarhana çorbası
2 yumurtalı çılbır
salata
1,5 lt su içtim. 30 dk yürüyüş, karışık bitki çayımı yapıyorum şimdi içicem (ada çayı, yeşilçay, papatya ve biberiye)
Herşey kafada bitiyor nanacım sende biliyorsun eğer kaçamak yapmak istiyorsa kimse engelleyemez o yüzden herkese önerim şu olur sağlıklı olmak istiyorlarsa bunu hayat tarzı haline getirmeleri gerekiyorBu kesinlikle yanlış bir dusunce. Ve sonu hastalık. Bir müddet sonra yemek istese bile midesi kabul etmez çıkarır. Vücudu şekilsiz olur. Ve Zayıflamak uğruna ölüm tam olarak budur. İyi ve sağlıklı Zayıflamak en doğrusu.
Yasemin ablam sen bu konuları daha iyi anlatırsın. Daha çok bilgin var.
Hangi ildesin canm yogunmu hastanenizBende 24 saat tutuyorum nöbetleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?