Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Selam canlar,
Unutmadan menümü yazayım,
Sabah,
Bi dilim kepek ekmeği,
Bi light üçgen peynir,
Zeytin,domates,salatalık
Ara,
Bi ceviz, iki badem, kuru üzüm ve kayısılı çay
Öğle,
Bi kase mercimek çorba,
Dört adet lahana sarma,
Yoğurt ve salata
Ara öğün,
Yine ceviz ve badem aynı şekilde
Akşam,
Bi kase çorba ve yoğurt
Su 3 litre, 40 dakika da yürüyüş, benden bu kadar. Bugünü de atlattık çok şükür :)

İyi akşamlar

Menüm:

Sabah:
2dl ekmekle pizza tost (bol mantar kırmızı biber,beyaz peynir,kekik pul biber )
Salatalık, domates. 2 ceviz .

Öğlen :
1 br. Kefir ( kendim mayaladım )
Yr. Tr. Hurması.

İkindi (misafirlikte)
2 kş. Patat salatası.

Ara:yr. Tr. Hurması .

Akşam
Sebzeli 2 yumurtalı omlet .
Ayran.

Su. 2 lt.
Spor yok .

tamam vallahi daha çok dikkat edicem :) zaten sevgilimde benle diyete başladı.. artık beraber yemek yemekten keyif alan değil beraber vakit geçirmekten keyif alan bir çift olmamızın zamanı gelmiş öyle diyo
Çok mantıklııı bencedeee
Ellerine sağlık canım. Çok güzel olmuş..
Beğenmene sevindimm canımm ilk sayfaya da ekledim her hafta güncelliceem herkes görsün verilen güzelimmm kiloları
bu arada yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz :) en kısa sürede daha sık aranızda olucam inşallah.. bir toplanayım olacak yani ben inanıyorum :)
Helee biii gelmee hele bii gelmeeeeeeeee
Ahh birde artıyla gelirsen cezalardan ceza beğeeeeen
Öğlen için tam emin olmamakla beraber güzel bir menü olmuş

Ahh rakibem çok az yemişsin güçsüz kalıcan azıcık daha ye aman yorma kendini spor yapma kıyamam sana

Bende menümü yazıyorum öhöööm öhhhööömm

Sabah:
1 dilim tb ekmeği
1 şekersiz çay
1 kk peynir
3 4 zeytin
2 haşlanmış yumurta
domates,salatalık

Öğlen:
Ton balıklı salata (ton balığı, kıvırcık ve 1 kaşık mısır)
1 parça peynir

Akşam:
1 kase tarhana çorbası
2 yumurtalı çılbır
salata

1,5 lt su içtim. 30 dk yürüyüş, karışık bitki çayımı yapıyorum şimdi içicem (ada çayı, yeşilçay, papatya ve biberiye)

Slm hoşgeldin kelebek sanırım rontgen tekn.siniz bende anestezı tekn yim nöbette ayakta olmak malesef spordan saymıyoruz akşama kadar 10 bin 12 bin adim atsanda tempolu efor sarfetmedigimiz için pazarda yürüyüş gibi kabul ediyoruz kızma oldumu canim

Ay kıyamam mucuks .Peri cadısı Kız gaz veriyoz ,bende senden gaz alıyom işte ne güzel , sen menüleri gazladın iyce sana yetişmeye çalışıyom ne yapayım

Peri senin içine tavuk kaçmış kız hiç bilmiyommu hergün sabah 2 akşam 2 aboo oo masallah karaciğerinı böbreğini yorarsın şimdi gençsin farkında değilsin dikkat et

Hayır kizmadim 24 saat olduğu için nobetim işten başka spora vaktim.olmayacağını anlatmak için yazdım cnm

delüüü
Akşam çok yemişim valla miğdeme oturdu

Son düzenleme:
Yumurta yiye yiye gıdıklayacan gizemmm

Güzel olmuş dolu dolu menü

Herşey kafada bitiyor nanacım sende biliyorsun eğer kaçamak yapmak istiyorsa kimse engelleyemez o yüzden herkese önerim şu olur sağlıklı olmak istiyorlarsa bunu hayat tarzı haline getirmeleri gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…