Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hoş geldin cnm

Yeni gelen ve denemedeki arkadaşlar , daha evvel diyet guruplarında yarıştınızmı hiç ?
ben 14. gruptan mezun oldum
menü fena değil ama akşamın olmaması doğru değil bence

ADINIZ:kvrck

YAŞINIZ:31

BOYUNUZ:170

KİLONUZ:86

HEDEF KİLONUZ:66

KİLO ALMA NEDENİNİZ:tatlı ve kortizon

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:fıstık gibi olmak istiyorum tabi bi de göbüşte bebek

hoş geldin cnm allah bağışlasın bebişini de ne kadar oldu doğum yapalı

gzl olmuş cnm afiyet olsun

misafirlik güzel atlatılmış tebrikler

hımmm protein ağırlıklı gidiyorsun kaptanım cumaya çok iyi olacak sonucun

Ay kıyamam mucuks .Peri cadısı Kız gaz veriyoz ,bende senden gaz alıyom işte ne güzel , sen menüleri gazladın iyce sana yetişmeye çalışıyom ne yapayım
Biliyorum ablam aksine gaza geliyorum bende size takılıyorum hep
Peri senin içine tavuk kaçmış kız hiç bilmiyommu hergün sabah 2 akşam 2 aboo oo masallah karaciğerinı böbreğini yorarsın şimdi gençsin farkında değilsin dikkat et
aslında hep olmuyor böyle sabah akşam yumurta ama niyeyse yumurtayı yedikçe yiyesim geliyor bi gün kusucam eminim
Yumurta yiye yiye gıdıklayacan gizemmm

Güzel olmuş dolu dolu menü
piliç gibi hatun derler işte

slm kızlar iyi akşamlar

menümü paylaşayım hemen

sabah: 1 kk örgü peyniri 1 yumurta 1 tk tahin pekmez 2 dilim tam tahıllı ekmek 5 zeytin domates turp roka dereotu

ara: 3 kuru kayısı 1 fincan fitomilk

öğlen: 4 yk ıspanak yemeği 1 kase yoğurt 2 dilim tam tahıllı ekmek

ara : 1 bardak ayran 10 badem

akşam: 2 köfte kadar tavuk göğsü 2 kaşık brokoli karnabahar salatası 6 yk pirinç pilavı

ara: 20 gr kuru üzüm 1 portakal 1 çay bardağı süt

spor ebruli program tekrarı

su 2 lt tamamlandı yatana kadar 3 olacak

Ben ilçedeyim ama ilçeye göre yoğun bir hastane ve ben 43 yaşındayım günlük 8 9 bazen 12 14 vaka yapabiliyoruz vaka hariç mavi koda bakıyoruz yani ilçeye göre yoğun bir hastane
Acilde anestezi ne yapar yaseminim ? Bilmediğimden soruyorum ben sadece ameliyat diye biliyorum ama sizin iş çok kapsamlı bacım ..

Acilde anestezi ne yapar yaseminim ? Bilmediğimden soruyorum ben sadece ameliyat diye biliyorum ama sizin iş çok kapsamlı bacım ..
neler yapıyoruz acilde solunumu durmuş hastaları entübe ederiz resültasyon yaparız yani hayata geri çevirmek için neler yapılabilirse açamadıkları damar yollarına çağırırlar servislerden.bazen entübeli hastaları başka hastanelere sevklerde ambulansla gideriz vsvs çok işlere çağırırlar tomografiye çoçuk uyutmaya endoskopilerde kolonoskopilerde uyutmaya heryere çağırırlar yakında paspas da yaparız galiba

aebenim entübe şu demek soluk borusuna hastanın soluması için bir tüp yerleştirilir ve sürekli bir balon eşliğinde havalndırılır .

acilde her türlü iş çok zoryaa bi de yoğun bakımda sanırım allah yokluğunu da göstermesin ama kimseyide düşürmesin

merhaba saraycım :) kısa zamanda çok iyi kilo vermişsin. ben öyle karatay dukan filan diyetleri yapamıyorum. kendimi kısıtlanmış hissedip daha çok yemek yiyorum. ama yediklerime dikkat edip, senin gibi gibi spor yapıp bir de ödül koyarsam sanırım bende verebilirim. benim düzensiz ve gece yemelerim çok fazla oluyor:/

Ben ilçedeyim ama ilçeye göre yoğun bir hastane ve ben 43 yaşındayım günlük 8 9 bazen 12 14 vaka yapabiliyoruz vaka hariç mavi koda bakıyoruz yani ilçeye göre yoğun bir hastane
Anladım bnde kadın doğum hastanesindeyim rahat sukur ama şuan gorevlendrmyle ilçeye çektiler

Bu cuma sonucunu merakla bekliyorummmmm :))))
İşte ne büyük yanlışı yapamam diyerek yapıyosun aksine yaparım başarırım diyeceksin çünkü gerçekten başarabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…