Babanlar gittimi bacım ?Bende 24 saat tutuyorum nöbetleri
hoş geldin cnmADINIZ:melike
YAŞINIZ:32
BOYUNUZ:160
KİLONUZ:95
HEDEF KİLONUZ:60
KİLO ALMA NEDENİNİZ:doğumlar stres
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:sağlığım için.kendim dahi aynaya bakmak istemediğim vücudumun şekle girmesi için.çocuklarımla daha uzun bir arada olabilmek için.
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:hemşireyim ama 11 yıldır çalışmıyorum.kendim istemedim. şuan ev hanımıyım.bir kaç kez zayıflayıp tekrar aldım.yada pes ettim anladım ki desteğe benim gibi diyet yapan dostlara ihtiyacım var.
ben 14. gruptan mezun oldumYeni gelen ve denemedeki arkadaşlar , daha evvel diyet guruplarında yarıştınızmı hiç ?
menü fena değil ama akşamın olmaması doğru değil benceMerabalar bugün sabah önce limonlu su sonra 2 haşlanmış yumurta 3 adet zeytin tulum peyniri bi parça ve bi dilim süzme peynir şekersizçay. Öğlen 1 tavuk butu yarım kade çorba yarım domates 2 ymk Kaşığı patates salatası maden suyu akşam yeşil çay su bidesut belki bnm menüm bu arkdslar
ADINIZ:kvrck
YAŞINIZ:31
BOYUNUZ:170
KİLONUZ:86
HEDEF KİLONUZ:66
KİLO ALMA NEDENİNİZ:tatlı ve kortizon
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:fıstık gibi olmak istiyorum tabi bi de göbüşte bebek
hoş geldin cnm allah bağışlasın bebişini de ne kadar oldu doğum yapalıSelam
Yaş 31 boyum 1.70
Kendimi bildim bileli balık etliyim yani kilom75 ile 80 arasinda degisir
25 yaşinda diyete basladim ve yaklaşik 1.5 senede 58 kiloya düstüm
Uzun zaman korudum kilomu
Evlendim ve evliligin rahatligiyla ben tekrar 80lere yukseldim bebek istedik ama benim trambofili ve homosistein sorunum varmiş 9 düşük yaptım
Doktor acil kilo ver dedi
1 senenin sonun da 60a düştüm
Sükür bir oglum oldu
Hamileyken cok fazla kortizon kullandim ve şuan şiştikçe şiştim 89 a kadar geldim
Başlıycam şimdi kilolara dedim yeter da
Şuan 86 kiloyum ama durdum olmuyo bebek istiyorum yine doktorum zayiflamadan yine olmaz dedi
Ölümüne diyete hazırım
gzl olmuş cnm afiyet olsunSelam canlar,
Unutmadan menümü yazayım,
Sabah,
Bi dilim kepek ekmeği,
Bi light üçgen peynir,
Zeytin,domates,salatalık
Ara,
Bi ceviz, iki badem, kuru üzüm ve kayısılı çay
Öğle,
Bi kase mercimek çorba,
Dört adet lahana sarma,
Yoğurt ve salata
Ara öğün,
Yine ceviz ve badem aynı şekilde
Akşam,
Bi kase çorba ve yoğurt
Su 3 litre, 40 dakika da yürüyüş, benden bu kadar. Bugünü de atlattık çok şükür :)
misafirlik güzel atlatılmış tebriklerİyi akşamlar
Menüm:
Sabah:
2dl ekmekle pizza tost (bol mantar kırmızı biber,beyaz peynir,kekik pul biber )
Salatalık, domates. 2 ceviz .
Öğlen :
1 br. Kefir ( kendim mayaladım )
Yr. Tr. Hurması.
İkindi (misafirlikte)
2 kş. Patat salatası.
Ara:yr. Tr. Hurması .
Akşam
Sebzeli 2 yumurtalı omlet .
Ayran.
Su. 2 lt.
Spor yok .
hımmm protein ağırlıklı gidiyorsun kaptanımBende menümü yazıyorum öhöööm öhhhööömm
Sabah:
1 dilim tb ekmeği
1 şekersiz çay
1 kk peynir
3 4 zeytin
2 haşlanmış yumurta
domates,salatalık
Öğlen:
Ton balıklı salata (ton balığı, kıvırcık ve 1 kaşık mısır)
1 parça peynir
Akşam:
1 kase tarhana çorbası
2 yumurtalı çılbır
salata
1,5 lt su içtim. 30 dk yürüyüş, karışık bitki çayımı yapıyorum şimdi içicem (ada çayı, yeşilçay, papatya ve biberiye)
Yok canım bu sabah endokrine götürdüm rizeye tahlilerinı filmleri yeniden isteyince kıyamet koptu geri donduk.haftaya gidecekler bende gidebilirim onlarla bakalimBabanlar gittimi bacım ?
Biliyorum ablam aksine gaza geliyorum bende size takılıyorum hepAy kıyamam mucuks .Peri cadısı Kız gaz veriyoz ,bende senden gaz alıyom işte ne güzel ,sen menüleri gazladın iyce sana yetişmeye çalışıyom ne yapayım
Peri senin içine tavuk kaçmış kız hiç bilmiyommu hergün sabah 2 akşam 2 aboo oo masallah karaciğerinı böbreğini yorarsın şimdi gençsin farkında değilsin dikkat et
Yumurta yiye yiye gıdıklayacan gizemmm
Güzel olmuşdolu dolu menü
Aklın yolu bir bakPeri senin içine tavuk kaçmış kız hiç bilmiyommu hergün sabah 2 akşam 2 aboo oo masallah karaciğerinı böbreğini yorarsın şimdi gençsin farkında değilsin dikkat et
Ben ilçedeyim ama ilçeye göre yoğun bir hastane ve ben 43 yaşındayımHangi ildesin canm yogunmu hastaneniz
Yumurta demeyin ya omlet çok olmuş miğdem bulandıBiliyorum ablam aksine gaza geliyorum bende size takılıyorum hep
aslında hep olmuyor böyle sabah akşam yumurta ama niyeyse yumurtayı yedikçe yiyesim geliyor bi gün kusucam eminim
piliç gibi hatun derler işte
Acilde anestezi ne yapar yaseminim ? Bilmediğimden soruyorumBen ilçedeyim ama ilçeye göre yoğun bir hastane ve ben 43 yaşındayımgünlük 8 9 bazen 12 14 vaka yapabiliyoruz vaka hariç mavi koda bakıyoruz yani ilçeye göre yoğun bir hastane
neler yapıyoruz acilde solunumu durmuş hastaları entübe ederiz resültasyon yaparız yani hayata geri çevirmek için neler yapılabilirseAcilde anestezi ne yapar yaseminim ? Bilmediğimden soruyorumben sadece ameliyat diye biliyorum ama sizin iş çok kapsamlı bacım ..
acilde her türlü iş çok zoryaa bi de yoğun bakımda sanırım allah yokluğunu da göstermesin ama kimseyide düşürmesinneler yapıyoruz acilde solunumu durmuş hastaları entübe ederiz resültasyon yaparız yani hayata geri çevirmek için neler yapılabilirseaçamadıkları damar yollarına çağırırlar servislerden.bazen entübeli hastaları başka hastanelere sevklerde ambulansla gideriz vsvs çok işlere çağırırlar tomografiye çoçuk uyutmaya endoskopilerde kolonoskopilerde uyutmaya heryere çağırırlar yakında paspas da yaparız galiba
Cinlatiyorum emin ol selinYarın biriken sayfaları okurken kulaklarımı çınlatınSaati 12 yaptığıma göre ben bi gidip yatayım artık, güzel rüyalar görün canlar
merhaba saraycım :) kısa zamanda çok iyi kilo vermişsin. ben öyle karatay dukan filan diyetleri yapamıyorum. kendimi kısıtlanmış hissedip daha çok yemek yiyorum. ama yediklerime dikkat edip, senin gibi gibi spor yapıp bir de ödül koyarsam sanırım bende verebilirim. benim düzensiz ve gece yemelerim çok fazla oluyor:/merhab, hoşgeldin öncelikle benim 3 sene önceki diyetimde haftada 2-3 öğün ödül hakkım vardı ve karatay yaparak aynı zamanda her gün olmasa da haftada 4-5 saat spor yaparak yaklaşık 20 kg vermiştim , yalan olmasın 4-5 ay gibi bir sürede, sonra hamile kaldım yeniden aldım o ayrı bir konu tabiki
Anladım bnde kadın doğum hastanesindeyim rahat sukur ama şuan gorevlendrmyle ilçeye çektilerBen ilçedeyim ama ilçeye göre yoğun bir hastane ve ben 43 yaşındayımgünlük 8 9 bazen 12 14 vaka yapabiliyoruz vaka hariç mavi koda bakıyoruz yani ilçeye göre yoğun bir hastane
15 kilo verenlerden biride benimhedefe kilitlen vee zayıf hallerini hayal et her cıs önüne geldiğinde kaçamak yapmamak için gayret göster "amaan hallederim nasıl olsa" deme sakın, hedefe kilitlen ve olurda kaçamak yaparsan battı balık yan gider olmasın o günü muhakkak telafi etmeye çalış
zayıf halimi hayal ediyorum. ben böyle olamam diyip tekrar yiyorum. psikolojik benim herhalde yaww:/
Bu cuma sonucunu merakla bekliyorummmmm :))))slm kızlar iyi akşamlar
menümü paylaşayım hemen
sabah: 1 kk örgü peyniri 1 yumurta 1 tk tahin pekmez 2 dilim tam tahıllı ekmek 5 zeytin domates turp roka dereotu
ara: 3 kuru kayısı 1 fincan fitomilk
öğlen: 4 yk ıspanak yemeği 1 kase yoğurt 2 dilim tam tahıllı ekmek
ara : 1 bardak ayran 10 badem
akşam: 2 köfte kadar tavuk göğsü 2 kaşık brokoli karnabahar salatası 6 yk pirinç pilavı
ara: 20 gr kuru üzüm 1 portakal 1 çay bardağı süt
spor ebruli program tekrarı
su 2 lt tamamlandı yatana kadar 3 olacak
İşte ne büyük yanlışı yapamam diyerek yapıyosun aksine yaparım başarırım diyeceksin çünkü gerçekten başarabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?