55 olcam ben yaaSenin için ama ek bi sütun açarım verilecek kilosu = 0
Kuzuu ama şimdi bende takımdayım beni koysun bir yerlere saksı mıyım benBunlar hep kendine düşman edinme çabalarıillede orada gözümüze sokacak çıtı pıtı olduğunu
Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin.pericim kızım hasta ateslendi
o düzelene kadar giremeyebilirim
kendinize iyi bbakın kızlar
güzel menüüü helva çok küçüktü diye umuyorumMenüm:
2 dilim çavdar ekmeğinden tost
Öğle:
1 tabak pırasa
Akşam:
Hamsi buğulama
Yeşil salata
yarım dilim helva
Spor:1 saat yürüyüş(+2 mil leslie ceza)
Su:1.5 lt
zeytin yemeyeceksin diye bişi yok zaten ama azaltabilirsin dido yemesen iyi olurdu tabi çok fena bulgur pilavı nohut üstüne mısır çok karbonhidrat olmuş hiç protein yok peynirden başka velhasıl cıksss yarına daha güzel bir menü olur inşallahSelam canlar
Sabah 9buçuk gibi
iki dilim beyaz ekmek
10 zeytin(şu zeytinden bi vazgecemiyorum)
Kibrit kutusundan az peynir
Domates salatalik
Ara
Dayanamayip dido yedim bi tane
Ögle 4 gibi
Bulgur pilavi
Nohut
Akşam 7buçuk gibi
Haşlanmiş bir kase misir
3lt su simdiye kadar
Türk kahvesi damla sakizli
Bi de yeşil çay şekersiz
Yatarken de yogurt kürüm var
3 kaşık yogurt yarım limon yarım çay kaşigi pulbiber ama benim mide problemim var pulbiber yerine zerdaçal kullaniyorum
Canım benim homosistein rahatsizligim var hayvansal gidalar yememeliyim bu yuzden 9 düsük yaşadimgüzel menüüü helva çok küçüktü diye umuyorum
zeytin yemeyeceksin diye bişi yok zaten ama azaltabilirsin dido yemesen iyi olurdu tabi çok fena bulgur pilavı nohut üstüne mısır çok karbonhidrat olmuş hiç protein yok peynirden başka velhasıl cıksss yarına daha güzel bir menü olur inşallah
Helva küçüktür inşallllaaahhh, birde cezalısın bu hafta biliyorrssuunnnMenüm:
2 dilim çavdar ekmeğinden tost
Öğle:
1 tabak pırasa
Akşam:
Hamsi buğulama
Yeşil salata
yarım dilim helva
Spor:1 saat yürüyüş(+2 mil leslie ceza)
Su:1.5 lt
Aaaa dido oldu mu hiiiiiçççSelam canlar
Sabah 9buçuk gibi
iki dilim beyaz ekmek
Domates salatalik
Ara
Ögle 4 gibi
Bulgur pilavi
Nohut
Akşam 7buçuk gibi
Haşlanmiş bir kase misir
3lt su simdiye kadar
Bi de yeşil çay şekersiz
3 kaşık yogurt yarım limon yarım çay kaşigi pulbiber ama benim mide problemim var pulbiber yerine zerdaçal kullaniyorum
55 olcam ben yaa
Kuzuu ama şimdi bende takımdayım beni koysun bir yerlere saksı mıyım benBak kimseye zararım yok ki hem
Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin.
Ayyneeenn öyleeeeeeOkudum o anda cevap yazamadım Yaaa ama kızlarperigunlugu Perişkomun üstüne çok geliyorsunuz, bu defa kararlıyız. Hepinizi şaşırtıcaz bak Selin didi dersiniz. Gizem di mi Ayrıca yakınen kontrol altında bir dahaki buluşmaya elimde mezura ile gidip ölçüsünü de alıcam
Menü zamanı
Kahvaltı: 2 dlm tam buğdy ekmeği arasına+1 kk peynirli yağsız tost( avuçiçi kadardı)+3 zeytin+3 çeri domates+1 salatalık
Öğlen:1 tabak kıymalı yeşil mercimek yemeği+1 kase yogurt+1 küçük tabak salata+1 ymk kaşıgı domates soslu patlıcan
Ara:1 yeşil elma
Akşam: karnıbahar haşlaması(yumruk kadardı)+1 havuç(çiğden)1 kase yogurt+2 ymk kaşıgı kuru fasulye+azcık turşu
Su:2.5 lt olur.
Spor: yapınca yazarım
ilk takıma geldiğinde galiba başlangıç kilosu öyle yazıyormuş listeye alınırken başlangıç kilosu öyle yazıyordu o yüzden bende direk onu aldımiyi akşamlar sevgili takımım geçmişiokudun umarım herkes ,y,dir
yaa meni listeye 6 kilo verince almışlar aslında başlangıç kilom 17 haziranda 137 .7
25 haziranda 134.7 ile takıma geldim çok şükür o günlerden bu günlere
Herkeslere günaydın, umarım güzel bir gün gecirisiniz.
Antepia27 ablam ne yaptın uyuyor musun hala, ben günü yariladim
herkese merhaba ben 160 boyunda 95 kilo 2 çocuk annesi bir tombulum.inşallah bu sefer istediğim kiloya inip sabitlemek istiyorum.kurallarınız neler.
ADINIZ:melike
YAŞINIZ:32
BOYUNUZ:160
KİLONUZ:95
HEDEF KİLONUZ:60
KİLO ALMA NEDENİNİZ:doğumlar stres
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:sağlığım için.kendim dahi aynaya bakmak istemediğim vücudumun şekle girmesi için.çocuklarımla daha uzun bir arada olabilmek için.
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:hemşireyim ama 11 yıldır çalışmıyorum.kendim istemedim. şuan ev hanımıyım.bir kaç kez zayıflayıp tekrar aldım.yada pes ettim anladım ki desteğe benim gibi diyet yapan dostlara ihtiyacım var.
Slm tünaydın dün sabah babamlari gene Dr götürdün nöbet çıkışı olunca çok yorgundum akşamda misafir vardı .sabah gene rizeye gittik endokrine kıyamet kopardı kan aldırmaycam diye delik deşik ettiniz dedi geri donduk istanbula gidecekler orda gitsin artık ne yapayım .
Bu arada diyet çok berbat gidiyor Rabbim iştahımı kapatsın iştah patlaması yasiyorum
pericim kızım hasta ateslendi
o düzelene kadar giremeyebilirim
kendinize iyi bbakın kızlar
Hosgeldiniz takıma bu arada geçmiş olsun hastalliginizdan dolayı zor günler getirmişsiniz .Selam canlar
Sabah 9buçuk gibi
iki dilim beyaz ekmek
Domates salatalik
Ara
Ögle 4 gibi
Bulgur pilavi
Nohut
Akşam 7buçuk gibi
Haşlanmiş bir kase misir
3lt su simdiye kadar
Bi de yeşil çay şekersiz
Canım benim homosistein rahatsizligim var hayvansal gidalar yememeliyim bu yuzden 9 düsük yaşadim
Gün içinde ya bir bardak süt ya bir bardak yogurt ya yumurta ya peynir hepsini ayni anda alamiyorum
Et olarak da bir köfte büyuklugunde et başkasi yok balik serbest
3 yasinda bir oglum var sukur
Dogumdan sonra salmıştım kendimi
Tekrar bebek istiyorum yine homosisteini düzeltmem lazim
Hadi yat kuzum iyi gecelerAh bitti geçmiş sonundaama benim de uykum geldi
Sağol ablam yatayım bari. Sen nasılsın ablam çok özledim ınan.Hadi yat kuzum iyi geceler
Ay fatma bu kadar zamandır hiç kendimi bu kadar çaresiz hissetmedim nedir anlamadım. İnşallah kendimi dizginleyebilirim.yok canım mende erkenciyimdir okudun yazmamışım demekki nasılsın
hoş geldin canım
canım mende bu kilolarımla acaba çoçuklarımın büyüdüğünü göremeyecekmiyim diye korkardım
çoçuklarımla uzun zaman geçirmek istediğini yazınca aklıma geldi
canım tekrar geçmiş olsun
yaa o yeme canavarı çıkıyor zaman zaman bildiğin gibi sonrasında dizginlemek önemli
canım listemiş çok güzel olmuş ellerine sağlıkm en yakın zamanda kendi adınıda eklemeni dilerim
canım geçmiş olsun acil şifalar dilerim
Hamdolsun kuzum iyiyim sadece yorgun bende çok özledim yarın uygunolursan konuşalım.Sağol ablam yatayım bari. Sen nasılsın ablam çok özledim ınan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?