Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Selam canlar

Sabah 9buçuk gibi
iki dilim beyaz ekmek
10 zeytin(şu zeytinden bi vazgecemiyorum)
Kibrit kutusundan az peynir
Domates salatalik

Ara
Dayanamayip dido yedim bi tane

Ögle 4 gibi
Bulgur pilavi
Nohut

Akşam 7buçuk gibi
Haşlanmiş bir kase misir

3lt su simdiye kadar
Türk kahvesi damla sakizli
Bi de yeşil çay şekersiz

Yatarken de yogurt kürüm var
3 kaşık yogurt yarım limon yarım çay kaşigi pulbiber ama benim mide problemim var pulbiber yerine zerdaçal kullaniyorum

Senin için ama ek bi sütun açarım verilecek kilosu = 0
55 olcam ben yaa
Bunlar hep kendine düşman edinme çabaları illede orada gözümüze sokacak çıtı pıtı olduğunu
Kuzuu ama şimdi bende takımdayım beni koysun bir yerlere saksı mıyım ben Bak kimseye zararım yok ki hem
pericim kızım hasta ateslendi
o düzelene kadar giremeyebilirim
kendinize iyi bbakın kızlar
Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin.

Menüm:
2 dilim çavdar ekmeğinden tost

Öğle:
1 tabak pırasa

Akşam:
Hamsi buğulama
Yeşil salata
yarım dilim helva

Spor:1 saat yürüyüş(+2 mil leslie ceza)
Su:1.5 lt
güzel menüüü helva çok küçüktü diye umuyorum
zeytin yemeyeceksin diye bişi yok zaten ama azaltabilirsin dido yemesen iyi olurdu tabi çok fena bulgur pilavı nohut üstüne mısır çok karbonhidrat olmuş hiç protein yok peynirden başka velhasıl cıksss yarına daha güzel bir menü olur inşallah

benim perşembe bi veli seminerim var ona hazırlık yapıcam kızlar benden bu kadar bu akşamlık iyi geceler herkese öpüyorum

Menü zamanı

Kahvaltı: 2 dlm tam buğdy ekmeği arasına+1 kk peynirli yağsız tost( avuçiçi kadardı)+3 zeytin+3 çeri domates+1 salatalık

Öğlen:1 tabak kıymalı yeşil mercimek yemeği+1 kase yogurt+1 küçük tabak salata+1 ymk kaşıgı domates soslu patlıcan

Ara:1 yeşil elma

Akşam: karnıbahar haşlaması(yumruk kadardı)+1 havuç(çiğden)1 kase yogurt+2 ymk kaşıgı kuru fasulye+azcık turşu

Su:2.5 lt olur.
Spor: yapınca yazarım

Canım benim homosistein rahatsizligim var hayvansal gidalar yememeliyim bu yuzden 9 düsük yaşadim
Gün içinde ya bir bardak süt ya bir bardak yogurt ya yumurta ya peynir hepsini ayni anda alamiyorum
Et olarak da bir köfte büyuklugunde et başkasi yok balik serbest
3 yasinda bir oglum var sukur
Dogumdan sonra salmıştım kendimi
Tekrar bebek istiyorum yine homosisteini düzeltmem lazim

iyi akşamlar sevgili takımım geçmişiokudun umarım herkes ,y,dir
yaa meni listeye 6 kilo verince almışlar aslında başlangıç kilom 17 haziranda 137 .7
25 haziranda 134.7 ile takıma geldim çok şükür o günlerden bu günlere

Menüm:
2 dilim çavdar ekmeğinden tost

Öğle:
1 tabak pırasa

Akşam:
Hamsi buğulama
Yeşil salata
yarım dilim helva

Spor:1 saat yürüyüş(+2 mil leslie ceza)
Su:1.5 lt
Helva küçüktür inşallllaaahhh, birde cezalısın bu hafta biliyorrssuunnn
Aaaa dido oldu mu hiiiiiççç
55 olcam ben yaa

Kuzuu ama şimdi bende takımdayım beni koysun bir yerlere saksı mıyım ben Bak kimseye zararım yok ki hem

Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin.
Tamam sana da uygun bi yer bulucam
Ayyneeenn öyleeeeee

ilk takıma geldiğinde galiba başlangıç kilosu öyle yazıyormuş listeye alınırken başlangıç kilosu öyle yazıyordu o yüzden bende direk onu aldım

Herkeslere günaydın, umarım güzel bir gün gecirisiniz.
Antepia27 ablam ne yaptın uyuyor musun hala, ben günü yariladim

yok canım mende erkenciyimdir okudun yazmamışım demekki nasılsın
herkese merhaba ben 160 boyunda 95 kilo 2 çocuk annesi bir tombulum.inşallah bu sefer istediğim kiloya inip sabitlemek istiyorum.kurallarınız neler.

hoş geldin canım

canım mende bu kilolarımla acaba çoçuklarımın büyüdüğünü göremeyecekmiyim diye korkardım
çoçuklarımla uzun zaman geçirmek istediğini yazınca aklıma geldi

canım tekrar geçmiş olsun
yaa o yeme canavarı çıkıyor zaman zaman bildiğin gibi sonrasında dizginlemek önemli

canım listemiş çok güzel olmuş ellerine sağlıkm en yakın zamanda kendi adınıda eklemeni dilerim

pericim kızım hasta ateslendi
o düzelene kadar giremeyebilirim
kendinize iyi bbakın kızlar

canım geçmiş olsun acil şifalar dilerim

Hosgeldiniz takıma bu arada geçmiş olsun hastalliginizdan dolayı zor günler getirmişsiniz .
Sizin doktorunuz nasıl bir beslenme tavsiye etti ama benim bildiğim kadarıyla hastalığınizde gi degeri düşük beslenmeniz gerekiyor çünkü şekeriniz ve kollestrol tsh seviyeniz dikkat edilmesi gerekiyor b 12 hatirladiklarim bunlar ama endokrin hastalıklarının cogu gi düşük beslenme gerekiyor bugünki menünüzde karbon çok yani gi degeri çok yüksek mısırın hele çok yüksek ukalalık yapmak istemiyorum beni yanlış anlamayın ama bildiklerim bunlar.

Geçmis olsun canım

Ay fatma bu kadar zamandır hiç kendimi bu kadar çaresiz hissetmedim nedir anlamadım. İnşallah kendimi dizginleyebilirim.

selam hanımlar bende menümü vereyim. bugün hiççç kaçamak yapmadım. şekersiz 2 .günüm. bunu 21 güne tamamlayacağım. hadi bakalım insallah :))
uyanınca: 2 bardak su ve 1 yemek kaşığı dut
sabh: 1 yumurta, 1 elma, 1o zeytin, 1 dilim ekmek, domates, salatalık
öğle: 2 tavuk baget, 1 adet haşlanmış patates, 1 su bardağı ayran
ara: 1 adet armut,
akşam : 6 yemek kaşığı etli kurufasulye, 1,5 dilim ekmek, 1 kase yoğurt
ara: 1 yemek kaşığı dut, domates, salatalık

su : 2lt ve 10 dk denise ile fat burning

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…