Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Estagfirullah sevinirim eleştirilerinize ve yorumlariniza
Ben de trambofili var homosistein bunu daha da arttiriyor bu yuzden yaptim düşüklerimi
Çok kilo vermem lazim ve sifira yakin hayvansal gida almaliyim
B12 b6 vitaminleri eksik bir de folbiol
Ben tavuga bayilirim 7 24 yiyebilirim
Ogluma hamile kalmadan bunlara dikkat ederek 60 kiloya kadar düştüm dogumdan sonra saldım çayıra mevlam kayıra
Ve haklisiniz bugun biraz dengesiz beslendim ama düzelecek insaallah

Kıvırcık hoşgeldin
Menün tam anlamıyla karbon bombası olmuş

Ay fatma bu kadar zamandır hiç kendimi bu kadar çaresiz hissetmedim nedir anlamadım. İnşallah kendimi dizginleyebilirim.
Aman ablam canın sağ olsun. Tatil gibi dusun tatil bitince sen de eski yasom ablam olacaksın. Uzun süren yalnızlıktan sonra birileri olunca çok yemen normal ablam

Ya kızlar ben hani şu iki ya da üç günlük uygulanan detokslar var ya onlardan yapmak istiyorum denediniz mi hiç

Denizcim kuru dutu bu kadar yeme bide patatı
Denizim meyveyi öğünle yeme aranda ye

Öyleninde patat yerine salata olmalıydı

Akşamda salata
Zamanla daha süper olacak inşallah

Anladim geçmiş olsun ama sıfır proteın değildir diye biliyorum ama sonuçta sizi takip eden bir endokrin uzmanıniz vardır ve sizi yönlendiriyordur. Benimde hasimato olduğu için endokrin hastalıklarını çok araştırıp okumusumdur ve sağlıklıciyım o yüzden böyle bir öneride bulundum benim bildiklerim bunlar yada hatirladiklarim diyim .kusura bakmayın olurmu ukalalık olarak düşünmeyin sadece kıçı kırık bir anestezı tekn yim

Ya kızlar ben hani şu iki ya da üç günlük uygulanan detokslar var ya onlardan yapmak istiyorum denediniz mi hiç
Diyete yeni başladıysanız hiç önermem
Uzun süre diyet yaparsınız yada yogun kaçamak sonrası yeni alınmış kilolar için yaparsınız o zaman olur .

Allah iyilini versin yasemin
Yarından itibaren menü verebilirmisin ?

Merhaba arkadaşlar. Nasılsıniz çooook uzun zamandır giremedim siteye ama uzaktan takip ediyorum yazdıklarınızı bakıyorum arada.aynura ise başlamış peri kaptan olmuş yeni üyeler katılmış. Ve maşallah ne güzel kilolar vermişsin iz .gurur duydum ve yeniden gaza geldim.ben de tekrar menü verebilir miyim yeni kaptanim

Aman ablam canın sağ olsun. Tatil gibi dusun tatil bitince sen de eski yasom ablam olacaksın. Uzun süren yalnızlıktan sonra birileri olunca çok yemen normal ablam
Cok yemekmi fatma oh oh keşke çok yemek olsa dünden beri midemde taş var valla okadar yersen olacağı bu bu akşam 1 saat yürüdüm belki rahatlarım diyeama nerde hergece söz veriyorum yarın yemeyecen diye ben şımardım simardim tam dayakligim

Hadi yediklerini yaz desem diyet menüsü çıkarırsın yasemin
Hallolur bacım

Ablaaaaaammmm başlama yine ozurlere yaaa. Burada herkes biliyor senin ne kadar bilgili ve yardımsever olduğunu. Yeni gelen arkadaşlar da iki güne fark eder zaten. Bak kizacagim ama haksızlık etme benim ablama

Denizcim kuru dutu bu kadar yeme bide patatı
Denizim meyveyi öğünle yeme aranda ye

Öyleninde patat yerine salata olmalıydı

Akşamda salata
Zamanla daha süper olacak inşallah

he yaww:)) bu sefer dut fazla kaçmış di mi neyse yavaş yavaş düzeliyor işte.
karbo almazsam doymayacakmışım gibi geliyor. onun için en azından bir dilim yiyeyim dedim. bir dahakine daha dikkatli olurum aeben cimm :))

Hoşgeldin irem .. 9. takımdan bize gelmiştin dimi yanlış hatırlıyor olabilirim ...

Anladim canim sag ol ben endokrin doktoruna gitmiyorum kadin dogum uzmanim sag olsun beni takip ediyor
Hayvansal gida olarak gün için de bir yumurta ya da peynir
bir bardak yogurt yada süt ve
bir köfte büyüklügün de et yeme hakkim var
Bol yeşillik ve günde bir kiloya yakin meyve

Diyete yeni başladıysanız hiç önermem
Uzun süre diyet yaparsınız yada yogun kaçamak sonrası yeni alınmış kilolar için yaparsınız o zaman olur .
Ya o zaman kalsin ben yavaş yavaş diyet yapayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…