Estagfirullah sevinirim eleştirilerinize ve yorumlarinizaHosgeldiniz takıma bu arada geçmiş olsun hastalliginizdan dolayı zor günler getirmişsiniz .
Sizin doktorunuz nasıl bir beslenme tavsiye etti ama benim bildiğim kadarıyla hastalığınizde gi degeri düşük beslenmeniz gerekiyor çünkü şekeriniz ve kollestrol tsh seviyeniz dikkat edilmesi gerekiyor b 12 hatirladiklarim bunlar ama endokrin hastalıklarının cogu gi düşük beslenme gerekiyor bugünki menünüzde karbon çok yani gi degeri çok yüksek mısırın hele çok yüksek ukalalık yapmak istemiyorum beni yanlış anlamayın ama bildiklerim bunlar.
Kıvırcık hoşgeldinSelam canlar
Sabah 9buçuk gibi
iki dilim beyaz ekmek
10 zeytin(şu zeytinden bi vazgecemiyorum)
Kibrit kutusundan az peynir
Domates salatalik
Ara
Dayanamayip dido yedim bi tane
Ögle 4 gibi
Bulgur pilavi
Nohut
Akşam 7buçuk gibi
Haşlanmiş bir kase misir
3lt su simdiye kadar
Türk kahvesi damla sakizli
Bi de yeşil çay şekersiz
Yatarken de yogurt kürüm var
3 kaşık yogurt yarım limon yarım çay kaşigi pulbiber ama benim mide problemim var pulbiber yerine zerdaçal kullaniyorum
Aman ablam canın sağ olsun. Tatil gibi dusun tatil bitince sen de eski yasom ablam olacaksın. Uzun süren yalnızlıktan sonra birileri olunca çok yemen normal ablamAy fatma bu kadar zamandır hiç kendimi bu kadar çaresiz hissetmedim nedir anlamadım. İnşallah kendimi dizginleyebilirim.
Ya hiç sorma halledicez insaallahKıvırcık hoşgeldin
Menün tam anlamıyla karbon bombası olmuş
Denizcim kuru dutu bu kadar yeme bide patatıselam hanımlar bende menümü vereyim. bugün hiççç kaçamak yapmadım. şekersiz 2 .günüm. bunu 21 güne tamamlayacağım. hadi bakalım insallah :))
uyanınca: 2 bardak su ve 1 yemek kaşığı dut
sabh: 1 yumurta, 1 elma, 1o zeytin, 1 dilim ekmek, domates, salatalık
öğle: 2 tavuk baget, 1 adet haşlanmış patates, 1 su bardağı ayran
ara: 1 adet armut,
akşam : 6 yemek kaşığı etli kurufasulye, 1,5 dilim ekmek, 1 kase yoğurt
ara: 1 yemek kaşığı dut, domates, salatalık
su : 2lt ve 10 dk denise ile fat burning
Anladim geçmiş olsun ama sıfır proteın değildir diye biliyorum ama sonuçta sizi takip eden bir endokrin uzmanıniz vardır ve sizi yönlendiriyordur. Benimde hasimato olduğu için endokrin hastalıklarını çok araştırıp okumusumdur ve sağlıklıciyım o yüzden böyle bir öneride bulundum benim bildiklerim bunlar yada hatirladiklarim diyim .kusura bakmayın olurmu ukalalık olarak düşünmeyin sadece kıçı kırık bir anestezı tekn yimEstagfirullah sevinirim eleştirilerinize ve yorumlariniza
Ben de trambofili var homosistein bunu daha da arttiriyor bu yuzden yaptim düşüklerimi
Çok kilo vermem lazim ve sifira yakin hayvansal gida almaliyim
B12 b6 vitaminleri eksik bir de folbiol
Ben tavuga bayilirim 7 24 yiyebilirim
Ogluma hamile kalmadan bunlara dikkat ederek 60 kiloya kadar düştüm dogumdan sonra saldım çayıra mevlam kayıra
Ve haklisiniz bugun biraz dengesiz beslendim ama düzelecek insaallah
Diyete yeni başladıysanız hiç önermemYa kızlar ben hani şu iki ya da üç günlük uygulanan detokslar var ya onlardan yapmak istiyorum denediniz mi hiç
Allah iyilini versin yaseminAnladim geçmiş olsun ama sıfır proteın değildir diye biliyorum ama sonuçta sizi takip eden bir endokrin uzmanıniz vardır ve sizi yönlendiriyordur. Benimde hasimato olduğu için endokrin hastalıklarını çok araştırıp okumusumdur ve sağlıklıciyım o yüzden böyle bir öneride bulundum benim bildiklerim bunlar yada hatirladiklarim diyim .kusura bakmayın olurmu ukalalık olarak düşünmeyin sadece kıçı kırık bir anestezı tekn yim
Tabiki hallolur canım . Yeterki isteyin hepinizi mezun edicez inşallahYa hiç sorma halledicez insaallah
Cok yemekmi fatmaAman ablam canın sağ olsun. Tatil gibi dusun tatil bitince sen de eski yasom ablam olacaksın. Uzun süren yalnızlıktan sonra birileri olunca çok yemen normal ablam
Ih ıh vereyim dövün beniAllah iyilini versin yasemin
Yarından itibaren menü verebilirmisin ?
Hadi yediklerini yaz desem diyet menüsü çıkarırsın yaseminCok yemekmi fatmaoh oh keşke çok yemek olsa dünden beri midemde taş var valla okadar yersen olacağı bu bu akşam 1 saat yürüdüm belki rahatlarım diye ama nerde hergece söz veriyorum yarın yemeyecen diye ben şımardım simardim tam dayakligim
Anladim geçmiş olsun ama sıfır proteın değildir diye biliyorum ama sonuçta sizi takip eden bir endokrin uzmanıniz vardır ve sizi yönlendiriyordur. Benimde hasimato olduğu için endokrin hastalıklarını çok araştırıp okumusumdur ve sağlıklıciyım o yüzden böyle bir öneride bulundum benim bildiklerim bunlar yada hatirladiklarim diyim .kusura bakmayın olurmu ukalalık olarak düşünmeyin sadece kıçı kırık bir anestezı tekn yim
Denizcim kuru dutu bu kadar yeme bide patatı
Denizim meyveyi öğünle yeme aranda ye
Öyleninde patat yerine salata olmalıydı
Akşamda salata
Zamanla daha süper olacak inşallah
Hoşgeldin irem .. 9. takımdan bize gelmiştin dimi yanlış hatırlıyor olabilirim ...Merhaba arkadaşlar. Nasılsıniz çooook uzun zamandır giremedim siteye ama uzaktan takip ediyorum yazdıklarınızı bakıyorum arada.aynura ise başlamış peri kaptan olmuş yeni üyeler katılmış.Ve maşallah ne güzel kilolar vermişsin iz .gurur duydum ve yeniden gaza geldim.ben de tekrar menü verebilir miyim yeni kaptanim
Aebenim yazmış kesinlikle diyete ilk başladığınızda böyle şeyler yapmayın lütfen.Ya kızlar ben hani şu iki ya da üç günlük uygulanan detokslar var ya onlardan yapmak istiyorum denediniz mi hiç
Anladim canim sag ol ben endokrin doktoruna gitmiyorum kadin dogum uzmanim sag olsun beni takip ediyorAnladim geçmiş olsun ama sıfır proteın değildir diye biliyorum ama sonuçta sizi takip eden bir endokrin uzmanıniz vardır ve sizi yönlendiriyordur. Benimde hasimato olduğu için endokrin hastalıklarını çok araştırıp okumusumdur ve sağlıklıciyım o yüzden böyle bir öneride bulundum benim bildiklerim bunlar yada hatirladiklarim diyim .kusura bakmayın olurmu ukalalık olarak düşünmeyin sadece kıçı kırık bir anestezı tekn yim
Ya o zaman kalsin ben yavaş yavaş diyet yapayimDiyete yeni başladıysanız hiç önermem
Uzun süre diyet yaparsınız yada yogun kaçamak sonrası yeni alınmış kilolar için yaparsınız o zaman olur .
OkeytoAebenim yazmış kesinlikle diyete ilk başladığınızda böyle şeyler yapmayın lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?