Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ablaaaaaammmm başlama yine ozurlere yaaa. Burada herkes biliyor senin ne kadar bilgili ve yardımsever olduğunu. Yeni gelen arkadaşlar da iki güne fark eder zaten. Bak kizacagim ama haksızlık etme benim ablama
Yanlış bir yönlendirme yapmayım diye dedim sonuçta Dr değilim fatmam Dr bile olsam herşeyden anlamissin ama bu hasimato yüzünden tüm endokrin hastalıklarını ezberledim nerdeyse

Hadi yediklerini yaz desem diyet menüsü çıkarırsın yasemin
Hallolur bacım
Yazayım aebenim okul
Da diyet menüsümu taktir senin
Sabah
1 yumurta kk peynir 2 zeytin yarım dilim tb ekmeği
Ara
Kk kaşar ve kel simit
Öğlen yok
Akşam 4.5 gibi
Pırasa yemeği 2 kaşık makarna bir kase yoğurt 1 dilim ekmek tb küçük parça helva

6 gibi bir avuç leblebi
2 lt su 1 saat yuruyus

Hoşgeldin irem .. 9. takımdan bize gelmiştin dimi yanlış hatırlıyor olabilirim ...
Yook ben ilk eylulde buraya geldim.1 ay falan takıldım. Sonra gene bosladim.denemedeydim gep listeye girmedim.sonra çok yoğunluğum oldu gelmedim. Tabi kilo da veremedim.hatta aldim.burasi çok güzel motive ediyor insanı. Ve sohbeti arkadaşlığı çok keyifli. Yani işte artık işleri biraz yoluna koydum müsaade ederseniz yeniden denemeye başlamak istiyorum.

kıvırcığım dr . Kilo vermek istediğini biliyormu ?1 kilo meyve ne demek !
Hayvansal gıdaya sınırlama koyuyorsa sebzeye yönel baklagile değil

Estağfirullah müsade ne demek yeterki sizin kilo verme isteğiniz olsun
Takım konusunda Perim yardımcı olacaktır sana

Aynen dediğim gibi yaseminin tozutmasıda ancak bu kadar olur
Bişi yok bu menüde

iyi akşamlar sevgili takımım menümü veriyorum
SABAH
2 dlm civarı k ekmek
peynir
dom
6 7 zeytin
5 fındık
ÖĞLE
et salata yoğurtlu lahana salatası
AKŞAM
musakka
ayran salata
ARA
3 badem
2 lt civarı su 40 dk civarı yürüyüş hayırlı akşamlar

İyi akşamlar hanımlar bugün hiç yazamadım size çok yoğundum saçlarımı eski haline döndürdüm iş aramaya devam ettim hemen menümü veriyim
Sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
2 dilim peynir
4 zeytin

Öğlen
Yarım porsiyon döner
Ayran

Akşam
Fırınlanmış patates 1 tane
2 köfte
Salata

3 litre su 2 saat yürüyüş

Abla ya bu mu fena halin ilahi vucudunun şaşırmaya ihtiyacı vardı iyi gelecektir.

Yine süpersin ablacanım

Allah en kısa zamanda hayırlı iş kapıları açar inşallah. Gayet başarılı ama Döner ekmeksizdi di mi

selam kızlar bol kilo verdiren günlerimiz diyetlerimiz olsun inşAllah :) aranızda yeniyim inş hepimiz istediğimiz kilolara tez zamanda sağlıklı bir şekilde ulaşırız
Aramıza Hoşgeldin, ilk sayfada kurallarımız ve formumuz var. Kabul edersen formu hem buraya hemde kaptanımız perigunlugu mesaj olarak atar mısın? Seni tanıyalım sonra da sohbet edelim

İnşaaallaaaahh canımmm :)
şekersiz ama karbonlu olmuş
Ya kızlar ben hani şu iki ya da üç günlük uygulanan detokslar var ya onlardan yapmak istiyorum denediniz mi hiç
Canım henüz daha yeni diyete başladın hiiiç tavsiye etmem önce biraz diyetle devam et ileride olurda kilo vermen durursa ona göre yaparsın
Tabiiki verebilirsin canım ilk sayfamızdaki kuralları oku istersen biraz değişiklik var çünkü yada hatırlayamayabilirsin eğer tamam dersen formuda doldur bütün arkadaşlarda tanısın seni hemde yeniden sıfırdan başlamış olursun birde formu banada gönderirsen sevinirim

patates yerine akşam köfte miktarı artsaymış daha iyi olurmuş sanki

selam kızlar bol kilo verdiren günlerimiz diyetlerimiz olsun inşAllah :) aranızda yeniyim inş hepimiz istediğimiz kilolara tez zamanda sağlıklı bir şekilde ulaşırız
Hoşgeldin canım aramızaaa ilk sayfada kurallarımız var onları oku istersen ve formu doldurup hem bana hem buraya gönderirseeen deneme süren başladıı demektiirrr

Keşke bir endokrin uzmanına gitseniz daha doğru olurdu her hastalığın bir uzmanı var k doğum uzmanı bu konuda yeterli olmayabilir. Mesela sizin hastalığınizda şeker çok önemli 1 kilo meyve cok

Estağfirullah müsade ne demek yeterki sizin kilo verme isteğiniz olsun
Takım konusunda Perim yardımcı olacaktır sana
Ayy çok teşekkür ederim. O zaman hemen menü vereyim.ozledim bu heyecanı
SABAH 1 kase karnabahar kavurma
ÖĞLE 1 tabak pırasa yemeği salata
ARA 2 küçük trabzon hurması
AKŞAM 6 7 tane tavuk köftesi ayran
SU 3 litre yi geçti
SPOR yarım saat kondisyon bisiklet i yarım saat yürüyüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…