Yanlış bir yönlendirme yapmayım diye dedim sonuçta Dr değilim fatmam Dr bile olsam herşeyden anlamissin ama bu hasimato yüzünden tüm endokrin hastalıklarını ezberledim nerdeyseAblaaaaaammmm başlama yine ozurlere yaaa. Burada herkes biliyor senin ne kadar bilgili ve yardımsever olduğunu. Yeni gelen arkadaşlar da iki güne fark eder zaten. Bak kizacagim ama haksızlık etme benim ablama
Yeşil yazılarını özlemişim bacımmmYanlış bir yönlendirme yapmayım diye dedim sonuçta Dr değilim fatmam Dr bile olsam herşeyden anlamissin ama bu hasimato yüzünden tüm endokrin hastalıklarını ezberledim nerdeyse
Hasimato zor bir rahatsizlik rabbim yar ve yardimcin olsunYanlış bir yönlendirme yapmayım diye dedim sonuçta Dr değilim fatmam Dr bile olsam herşeyden anlamissin ama bu hasimato yüzünden tüm endokrin hastalıklarını ezberledim nerdeyse
Yazayım aebenim okulHadi yediklerini yaz desem diyet menüsü çıkarırsın yasemin
Hallolur bacım
Ay fatma bu kadar zamandır hiç kendimi bu kadar çaresiz hissetmedim nedir anlamadım. İnşallah kendimi dizginleyebilirim.
Yook ben ilk eylulde buraya geldim.1 ay falan takıldım. Sonra gene bosladim.denemedeydim gep listeye girmedim.sonra çok yoğunluğum oldu gelmedim. Tabi kilo da veremedim.hatta aldim.burasi çok güzel motive ediyor insanı. Ve sohbeti arkadaşlığı çok keyifli. Yani işte artık işleri biraz yoluna koydum müsaade ederseniz yeniden denemeye başlamak istiyorum.Hoşgeldin irem .. 9. takımdan bize gelmiştin dimi yanlış hatırlıyor olabilirim ...
kıvırcığım dr . Kilo vermek istediğini biliyormu ?1 kilo meyve ne demek !Anladim canim sag ol ben endokrin doktoruna gitmiyorum kadin dogum uzmanim sag olsun beni takip ediyor
Hayvansal gida olarak gün için de bir yumurta ya da peynir
bir bardak yogurt yada süt ve
bir köfte büyüklügün de et yeme hakkim var
Bol yeşillik ve günde bir kiloya yakin meyve
Ya o zaman kalsin ben yavaş yavaş diyet yapayim
Estağfirullah müsade ne demek yeterki sizin kilo verme isteğiniz olsunYook ben ilk eylulde buraya geldim.1 ay falan takıldım. Sonra gene bosladim.denemedeydim gep listeye girmedim.sonra çok yoğunluğum oldu gelmedim. Tabi kilo da veremedim.hatta aldim.burasi çok güzel motive ediyor insanı. Ve sohbeti arkadaşlığı çok keyifli. Yani işte artık işleri biraz yoluna koydum müsaade ederseniz yeniden denemeye başlamak istiyorum.
Aynen dediğim gibi yaseminin tozutmasıda ancak bu kadar olurYazayım aebenim okul
Da diyet menüsümu taktir senin
Sabah
1 yumurta kk peynir 2 zeytin yarım dilim tb ekmeği
Ara
Kk kaşar ve kel simit
Öğlen yok
Akşam 4.5 gibi
Pırasa yemeği 2 kaşık makarna bir kase yoğurt 1 dilim ekmek tb küçük parça helva
6 gibi bir avuç leblebi
2 lt su 1 saat yuruyus
Abla ya bu mu fena halin ilahiYazayım aebenim okul
Da diyet menüsümu taktir senin
Sabah
1 yumurta kk peynir 2 zeytin yarım dilim tb ekmeği
Ara
Kk kaşar ve kel simit
Öğlen yok
Akşam 4.5 gibi
Pırasa yemeği 2 kaşık makarna bir kase yoğurt 1 dilim ekmek tb küçük parça helva
6 gibi bir avuç leblebi
2 lt su 1 saat yuruyus
iyi akşamlar sevgili takımım menümü veriyorum
SABAH
2 dlm civarı k ekmek
peynir
dom
6 7 zeytin
5 fındık
ÖĞLE
et salata yoğurtlu lahana salatası
AKŞAM
musakka
ayran salata
ARA
3 badem
2 lt civarı su 40 dk civarı yürüyüş hayırlı akşamlar
Allah en kısa zamanda hayırlı iş kapıları açar inşallah. Gayet başarılı ama Döner ekmeksizdi di miİyi akşamlar hanımlar bugün hiç yazamadım size çok yoğundum saçlarımı eski haline döndürdüm iş aramaya devam ettim hemen menümü veriyim
Sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
2 dilim peynir
4 zeytin
Öğlen
Yarım porsiyon döner
Ayran
Akşam
Fırınlanmış patates 1 tane
2 köfte
Salata
3 litre su 2 saat yürüyüş
Aramıza Hoşgeldin, ilk sayfada kurallarımız ve formumuz var. Kabul edersen formu hem buraya hemde kaptanımızselam kızlar bol kilo verdiren günlerimiz diyetlerimiz olsun inşAllah :) aranızda yeniyim inş hepimiz istediğimiz kilolara tez zamanda sağlıklı bir şekilde ulaşırız
İnşaaallaaaahh canımmm :)yok canım mende erkenciyimdir okudun yazmamışım demekki nasılsın
hoş geldin canım
canım mende bu kilolarımla acaba çoçuklarımın büyüdüğünü göremeyecekmiyim diye korkardım
çoçuklarımla uzun zaman geçirmek istediğini yazınca aklıma geldi
canım tekrar geçmiş olsun
yaa o yeme canavarı çıkıyor zaman zaman bildiğin gibi sonrasında dizginlemek önemli
canım listemiş çok güzel olmuş ellerine sağlıkm en yakın zamanda kendi adınıda eklemeni dilerim
canım geçmiş olsun acil şifalar dilerim
şekersiz ama karbonlu olmuşselam hanımlar bende menümü vereyim. bugün hiççç kaçamak yapmadım. şekersiz 2 .günüm. bunu 21 güne tamamlayacağım. hadi bakalım insallah :))
uyanınca: 2 bardak su ve 1 yemek kaşığı dut
sabh: 1 yumurta, 1 elma, 1o zeytin, 1 dilim ekmek, domates, salatalık
öğle: 2 tavuk baget, 1 adet haşlanmış patates, 1 su bardağı ayran
ara: 1 adet armut,
akşam : 6 yemek kaşığı etli kurufasulye, 1,5 dilim ekmek, 1 kase yoğurt
ara: 1 yemek kaşığı dut, domates, salatalık
su : 2lt ve 10 dk denise ile fat burning
Canım henüz daha yeni diyete başladın hiiiç tavsiye etmem önce biraz diyetle devam et ileride olurda kilo vermen durursa ona göre yaparsınYa kızlar ben hani şu iki ya da üç günlük uygulanan detokslar var ya onlardan yapmak istiyorum denediniz mi hiç
Tabiiki verebilirsin canımMerhaba arkadaşlar. Nasılsıniz çooook uzun zamandır giremedim siteye ama uzaktan takip ediyorum yazdıklarınızı bakıyorum arada.aynura ise başlamış peri kaptan olmuş yeni üyeler katılmış.Ve maşallah ne güzel kilolar vermişsin iz .gurur duydum ve yeniden gaza geldim.ben de tekrar menü verebilir miyim yeni kaptanim
iyi akşamlar sevgili takımım menümü veriyorum
SABAH
2 dlm civarı k ekmek
peynir
dom
6 7 zeytin
5 fındık
ÖĞLE
et salata yoğurtlu lahana salatası
AKŞAM
musakka
ayran salata
ARA
3 badem
2 lt civarı su 40 dk civarı yürüyüş hayırlı akşamlar
patates yerine akşam köfte miktarı artsaymış daha iyi olurmuş sankiİyi akşamlar hanımlar bugün hiç yazamadım size çok yoğundum saçlarımı eski haline döndürdüm iş aramaya devam ettim hemen menümü veriyim
Sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
2 dilim peynir
4 zeytin
Öğlen
Yarım porsiyon döner
Ayran
Akşam
Fırınlanmış patates 1 tane
2 köfte
Salata
3 litre su 2 saat yürüyüş
Hoşgeldin canım aramızaaaselam kızlar bol kilo verdiren günlerimiz diyetlerimiz olsun inşAllah :) aranızda yeniyim inş hepimiz istediğimiz kilolara tez zamanda sağlıklı bir şekilde ulaşırız
Keşke bir endokrin uzmanına gitseniz daha doğru olurdu her hastalığın bir uzmanı var k doğum uzmanı bu konuda yeterli olmayabilir. Mesela sizin hastalığınizda şeker çok önemli 1 kilo meyve cokAnladim canim sag ol ben endokrin doktoruna gitmiyorum kadin dogum uzmanim sag olsun beni takip ediyor
Hayvansal gida olarak gün için de bir yumurta ya da peynir
bir bardak yogurt yada süt ve
bir köfte büyüklügün de et yeme hakkim var
Bol yeşillik ve günde bir kiloya yakin meyve
Ya o zaman kalsin ben yavaş yavaş diyet yapayim
Teşekkür ederim öldürmüyor guldurmuyordaHasimato zor bir rahatsizlik rabbim yar ve yardimcin olsun
Ayy çok teşekkür ederim. O zaman hemen menü vereyim.ozledim bu heyecanıEstağfirullah müsade ne demek yeterki sizin kilo verme isteğiniz olsun
Takım konusunda Perim yardımcı olacaktır sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?