Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ADINIZ: FATMA

YAŞINIZ: 28

BOYUNUZ: 175 CM

KİLONUZ: 125

HEDEF KİLONUZ: 75

KİLO ALMA NEDENİNİZ: Düzensiz beslenme ve yemek yerine abur cubur tüketme

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlıklı ve eski güzel günlerime kavuşmak için

BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: 28 yaşındayım istanbulda öğretmenlik yapıyorum birazcık asosyal biriyim okul ev arasında mekik dokuyorum.

İrem hocam hoşgeldin nerdesiniz sen

Aaaaa meslektaşıızz :))) bende bilgisayar öğretmeniyim tekrar hoşgeldin canım

Oooo harikaa bir başlangııççç

Buyur canımın içi Acer kaptanim

nasılsın bakalıımm deminden beri burdayız ama konuşamadık ya bi laf atayım dedim

Ohh gelsin fit hatunlar Alışınca hiç yabancılık çekmezsin, Fatma'larımız 3 oldu Motivasyonunu kaybetmeden yolumuza devam ediyoruz, ne zaman ki pes edip bırakmak istersen hep beraber ellerinden tutup kaldırıyoruz. Hedefe ulaşmadan da göndermiyoruz Bu arada Ben Selin 24 yaşındayım

Hoşbuldum yasemin ablacim teşekkür ederim.nasilsin iyisindir inşallah. Sorma cook yoğunluklar atlattim şimdi iyiyim şükür. Yeniden başlamaya karar verdim.
Hoşgeldin tekrar, sanırım senin geldiğin dönemde ben ara vermiştim. Hatırlayamadım ama döndüğün iyi oldu burdan ayrılmak iyi gelmiyor. Bu defa pes etmek yok

Ekmeksiz porsiyon olarak
Dünden sonra bugünki menü mükemmel

Ilk sayfayi okudum kaptanim. Bütün kuralları kabul ediyorum.formu da doldurayim.
ADIM Irem
YAŞ IM 28
KİLO 82.5
BOY 158
HEDEF KİLO 65
KİLO ALMA NEDENI şimdiye kadar da çok zayıf bir insan değildim zaten.ama riskli bir hamilelik gecirdim hep yattim.doğumda çok aldım ve veremedim.
KENDİMİ ANLATAYIM 28 yaşındayım. Öğretmenim. Fazla kilolar imkan oldukça muzdaribim. 3 buçuk yaşında bi kızım var.gunum çok koşuşturmayı geçiyor. Her sabah erken kalkiyorum onu krese bırakıyorum. Kahvaltı bazen ayakta atıştırmalık olarak geciyor bazen de hiç yapamıyorum. Öyle yogun bi hayatım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…