Hosgeldiniz ailemizeformun bütün kurallarını sonuna kadar kabul ediyorum çünkü hedef kiloma ulaşmak için artık ölmek var dönmek yok bu zamana kadar hep boş verdim ama kendim için sağlığım için zayıflamak istiyorum
İrem hocam hoşgeldin nerdesiniz senAyy çok teşekkür ederim. O zaman hemen menü vereyim.ozledim bu heyecanı
SABAH 1 kase karnabahar kavurma
ÖĞLE 1 tabak pırasa yemeği salata
ARA 2 küçük trabzon hurması
AKŞAM 6 7 tane tavuk köftesi ayran
SU 3 litre yi geçti
SPOR yarım saat kondisyon bisiklet i yarım saat yürüyüş.
Aaaaa meslektaşıızz :))) bende bilgisayar öğretmeniyimADINIZ: FATMA
YAŞINIZ: 28
BOYUNUZ: 175 CM
KİLONUZ: 125
HEDEF KİLONUZ: 75
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Düzensiz beslenme ve yemek yerine abur cubur tüketme
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlıklı ve eski güzel günlerime kavuşmak için
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: 28 yaşındayım istanbulda öğretmenlik yapıyorum birazcık asosyal biriyim okul ev arasında mekik dokuyorum.
Buyur canımın içi Acer kaptanim
Hoşbuldum yasemin ablacim teşekkür ederim.nasilsin iyisindir inşallah. Sorma cook yoğunluklar atlattim şimdi iyiyim şükür. Yeniden başlamaya karar verdim.İrem hocam hoşgeldin nerdesiniz sen
hoşbulduk canım meslekdaşım :)))Aaaaa meslektaşıızz :))) bende bilgisayar öğretmeniyimtekrar hoşgeldin canım
İyiyim canım çok sevindim geri donmeneHoşbuldum yasemin ablacim teşekkür ederim.nasilsin iyisindir inşallah. Sorma cook yoğunluklar atlattim şimdi iyiyim şükür. Yeniden başlamaya karar verdim.
Ekmeksiz porsiyon olarakAbla ya bu mu fena halin ilahivucudunun şaşırmaya ihtiyacı vardı iyi gelecektir.
Yine süpersin ablacanım
Allah en kısa zamanda hayırlı iş kapıları açar inşallah. Gayet başarılı ama Döner ekmeksizdi di mi
Oooo harikaa bir başlangııçççAyy çok teşekkür ederim. O zaman hemen menü vereyim.ozledim bu heyecanı
SABAH 1 kase karnabahar kavurma
ÖĞLE 1 tabak pırasa yemeği salata
ARA 2 küçük trabzon hurması
AKŞAM 6 7 tane tavuk köftesi ayran
SU 3 litre yi geçti
SPOR yarım saat kondisyon bisiklet i yarım saat yürüyüş.
Buyur canımın içi Acer kaptanim
Ohh gelsin fit hatunlarADINIZ: FATMA
YAŞINIZ: 28
BOYUNUZ: 175 CM
KİLONUZ: 125
HEDEF KİLONUZ: 75
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Düzensiz beslenme ve yemek yerine abur cubur tüketme
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlıklı ve eski güzel günlerime kavuşmak için
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: 28 yaşındayım istanbulda öğretmenlik yapıyorum birazcık asosyal biriyim okul ev arasında mekik dokuyorum.
Hoşgeldin tekrar, sanırım senin geldiğin dönemde ben ara vermiştim. Hatırlayamadım ama döndüğün iyi oldu burdan ayrılmak iyi gelmiyor. Bu defa pes etmek yokHoşbuldum yasemin ablacim teşekkür ederim.nasilsin iyisindir inşallah. Sorma cook yoğunluklar atlattim şimdi iyiyim şükür. Yeniden başlamaya karar verdim.
Ekmeksiz porsiyon olarak
Yüzum yok kaptan midemde bir öküz oturuyor o öküzü kesip yesek takimcaOooo harikaa bir başlangııççç
nasılsın bakalıımm deminden beri burdayız ama konuşamadık ya bi laf atayım dedim
Hımm anladım canımperigunlugu yemek konusunda çok seçiciyim herşeyi yiyemiyorum kırmızı etide kıyma halindeyken çok sevmiyorum ondan öyle oldu bir sürü şeyi yemiyorum
Ohh gelsin fit hatunlarAlışınca hiç yabancılık çekmezsin, Fatma'larımız 3 oldu Motivasyonunu kaybetmeden yolumuza devam ediyoruz, ne zaman ki pes edip bırakmak istersen hep beraber ellerinden tutup kaldırıyoruz. Hedefe ulaşmadan da göndermiyoruz Bu arada Ben Selin 24 yaşındayım
bu halimle hiç fit değilim ama :fit olmak için elimden gelenin fazlasını yapacam inş selincim. kendim için yeni bir başlangıç için bunu yapmam lazım
Yüzum yok kaptan midemde bir öküz oturuyor o öküzü kesip yesek takimca
Kaptanım öğretmenler +1 oldu.beni de say...Aaaaa meslektaşıızz :))) bende bilgisayar öğretmeniyimtekrar hoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?