Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aaaaa bi öğretmeeen dahaaaaaa :)))) canım bana özel mesajla da atabilir misin formunu

Evet selin.sanirim öyle oldu.

bu halimle hiç fit değilim ama : fit olmak için elimden gelenin fazlasını yapacam inş selincim. kendim için yeni bir başlangıç için bunu yapmam lazım
İşte fitt olucaz birlikte. Başlangıç için çok doğru bir karar vermişsin, hiç korkma yeri gelicek hızlı yeri gelicek yavaş gidecek ama gidecek hepsi. Takımca birbirimize destek için hep burdayız, istediğin herşeyi sorabilir, gününü anlatabilirdin, üzüntünü sevincini paylaşbilirsin. Gerçi tanıyınca anlıycaksın demek istediğimi

Herkese iyi geceler. Çok yorgunun, menümü yazıp kaçıyorum;

Uyanınca ; bir elma

Sabah ; yumurtalı menemen ( çokça) , bir kk peynir, 2-3 lokma ekmek

Ara; bir Trabzon hurması, bir mandalina, 3 ceviz, 6-7 fındık
( kahvaltıyı geç yaptığım için , 10.30 gibi, öğlen yemeği yemedim)

Akşam; bir kepçe nohut yemeği, 2 kaşık bulgur pilavı , turşu ( bir kornişon, az lahana)

Ara ; bir portakal

Su; 2 litre spor , Selin'in paylaştığı videolardan 35 dk çalıştım.

Afiyet olsun gene olarak güzel, akşam azcık karbon olmuş ama miktarları az en azından. Bu arada faydalı olduğuma çok sevindim

bende özel eğitim öğretmeniyim. selincim artık zayıflamak istiyorum bunun içinde çok desteğe ihtiyacım var açıkcası :)
Yarın diyette ilk günün mü, yoksa başladın mı zaten. Öncelikle kendini rahatlat inan hedefine ulaşacaksın. Seni bu konuda en iyi anlayacak olan Antepia27 ablamdır oda aylardır bizimle ve ilk başladığında kilosu senin gibiydi. Aldığı iltifatları gelince kendi yazar ve seni nasıl motive edeceğini o çok daha iyi bilir. Merak etme hepsi gidecek

Merhaba ben de kendimi tanitayim yeni gelen arkadaşlar için tabi eskilerde unutmasın beni gözden irak gönülden irak olmayalım

İsmim fatma 30 yaşında mühendisim 4 ay aradan sonra geçen hafta ise başladım ve izne ayrıldım. Mayıs ortasından bu yana 80.2 sen 54.9 a düştüm 15 kilo yani. Evliyim

Benim dkab.fatmanurkaya ablayi biliyorum sinifci.seninki ne kaptanım.
Bende bilgisayar öğretmeniiyim :)
Olmuşş olmuşş :))
bende özel eğitim öğretmeniyim. selincim artık zayıflamak istiyorum bunun içinde çok desteğe ihtiyacım var açıkcası :)
Taaam doğru yerdesin o zaman canım :)
Memnun oldum

Kız abla 64.9 olmasın o ayy bir an şok oldum dedim nasıl ya ne ara düştün o kadar

canım hoş geldin inşallah sen gitmezssin 100 kilo üzeri gelen arkadaşlar diyet konusumda istikrarli davranamıyorlar
mende 17 haziranda 137 kiloydum şimdi 108 civarıyım çok şükür takımımın destei motivasyonunu ve heyecanımı canlı tuttu
gerçekten istiyorsan başarabiliriz üstelik sen bana göre çok gençsin men 43 yaşındayım senin yasindayken mende belki o kilolara yaındım ama doğunlar stres beslenme bozukluğu 147 kadar çıktım hergün menülerni düzenli ver canım uyarılara kırılmadan kabul et ve hayatına geçir pişman olmassın 30 kilo civarında veren bir ablan olarak tavsiye ederim yolun açık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…