- 8 Aralık 2015
- 22
- 43
- 3
hoş geldin meslektaşımKaptanım öğretmenler +1 oldu.beni de say...
Ilk sayfayi okudum kaptanim. Bütün kuralları kabul ediyorum.formu da doldurayim.
ADIM Irem
YAŞ IM 28
KİLO 82.5
BOY 158
HEDEF KİLO 65
KİLO ALMA NEDENI şimdiye kadar da çok zayıf bir insan değildim zaten.ama riskli bir hamilelik gecirdim hep yattim.doğumda çok aldım ve veremedim.
KENDİMİ ANLATAYIM 28 yaşındayım. Öğretmenim. Fazla kilolar imkan oldukça muzdaribim. 3 buçuk yaşında bi kızım var.gunum çok koşuşturmayı geçiyor. Her sabah erken kalkiyorum onu krese bırakıyorum. Kahvaltı bazen ayakta atıştırmalık olarak geciyor bazen de hiç yapamıyorum. Öyle yogun bi hayatım var.
Dün disarda kahvaltı yaptık Menemen ler mıhlama lar demedimyok yok sende o öküz olamaz imkaansıızzzzz
Kaptanım öğretmenler +1 oldu.beni de say...
Oo gittikçe artıyoruzzz :)))hoş geldin meslektaşım
Evet selin.sanirim öyle oldu.Ohh gelsin fit hatunlarAlışınca hiç yabancılık çekmezsin, Fatma'larımız 3 oldu Motivasyonunu kaybetmeden yolumuza devam ediyoruz, ne zaman ki pes edip bırakmak istersen hep beraber ellerinden tutup kaldırıyoruz. Hedefe ulaşmadan da göndermiyoruz Bu arada Ben Selin 24 yaşındayım
Hoşgeldin tekrar, sanırım senin geldiğin dönemde ben ara vermiştim. Hatırlayamadım ama döndüğün iyi oldu burdan ayrılmak iyi gelmiyor. Bu defa pes etmek yok
Dünden sonra bugünki menü mükemmel
Sen bence hemen halledersin hiiiç sorun değilDün disarda kahvaltı yaptık Menemen ler mıhlama lar demedimmidem 2 gündür berbat Periskom hemen toparlanmak lazım sonum iyi degil
İşte fitt olucaz birlikte. Başlangıç için çok doğru bir karar vermişsin, hiç korkma yeri gelicek hızlı yeri gelicek yavaş gidecek ama gidecek hepsi. Takımca birbirimize destek için hep burdayız, istediğin herşeyi sorabilir, gününü anlatabilirdin, üzüntünü sevincini paylaşbilirsin. Gerçi tanıyınca anlıycaksın demek istediğimibu halimle hiç fit değilim ama :fit olmak için elimden gelenin fazlasını yapacam inş selincim. kendim için yeni bir başlangıç için bunu yapmam lazım
Benim dkab.fatmanurkaya ablayi biliyorum sinifci.seninki ne kaptanım.
Hoşbuldum meslektaşım. Inşallah hep birlikte başarıriz hedef lerimiz ulaşırız.desteklerinizi bekliyorum.hoş geldin meslektaşım
Herkese iyi geceler. Çok yorgunun, menümü yazıp kaçıyorum;
Uyanınca ; bir elma
Sabah ; yumurtalı menemen ( çokça) , bir kk peynir, 2-3 lokma ekmek
Ara; bir Trabzon hurması, bir mandalina, 3 ceviz, 6-7 fındık
( kahvaltıyı geç yaptığım için , 10.30 gibi, öğlen yemeği yemedim)
Akşam; bir kepçe nohut yemeği, 2 kaşık bulgur pilavı , turşu ( bir kornişon, az lahana)
Ara ; bir portakal
Su; 2 litre spor , Selin'in paylaştığı videolardan 35 dk çalıştım.
Yarın diyette ilk günün mü, yoksa başladın mı zaten. Öncelikle kendini rahatlat inan hedefine ulaşacaksın. Seni bu konuda en iyi anlayacak olanbende özel eğitim öğretmeniyim. selincim artık zayıflamak istiyorum bunun içinde çok desteğe ihtiyacım var açıkcası :)
Bende bilgisayar öğretmeniiyim :)Benim dkab.fatmanurkaya ablayi biliyorum sinifci.seninki ne kaptanım.
Olmuşş olmuşş :))Herkese iyi geceler. Çok yorgunun, menümü yazıp kaçıyorum;
Uyanınca ; bir elma
Sabah ; yumurtalı menemen ( çokça) , bir kk peynir, 2-3 lokma ekmek
Ara; bir Trabzon hurması, bir mandalina, 3 ceviz, 6-7 fındık
( kahvaltıyı geç yaptığım için , 10.30 gibi, öğlen yemeği yemedim)
Akşam; bir kepçe nohut yemeği, 2 kaşık bulgur pilavı , turşu ( bir kornişon, az lahana)
Ara ; bir portakal
Su; 2 litre spor , Selin'in paylaştığı videolardan 35 dk çalıştım.
Taaam doğru yerdesin o zaman canım :)bende özel eğitim öğretmeniyim. selincim artık zayıflamak istiyorum bunun içinde çok desteğe ihtiyacım var açıkcası :)
Memnun oldumMerhaba ben de kendimi tanitayim yeni gelen arkadaşlar için tabi eskilerde unutmasın beni gözden irak gönülden irak olmayalım
İsmim fatma 30 yaşında mühendisim 4 ay aradan sonra geçen hafta ise başladım ve izne ayrıldım. Mayıs ortasından bu yana 80.2 sen 54.9 a düştüm 15 kilo yani. Evliyim
Merhaba ben de kendimi tanitayim yeni gelen arkadaşlar için tabi eskilerde unutmasın beni gözden irak gönülden irak olmayalım
İsmim fatma 30 yaşında mühendisim 4 ay aradan sonra geçen hafta ise başladım ve izne ayrıldım. Mayıs ortasından bu yana 80.2 sen 54.9 a düştüm 15 kilo yani. Evliyim
AahhahaMemnun oldum
He ablam ya haklısın valla yorgunluktan gözler de görmüyor artık ya da kendimi öyle zannediyorumKız abla 64.9 olmasın oayy bir an şok oldum dedim nasıl ya ne ara düştün o kadar
ADINIZ: FATMA
YAŞINIZ: 28
BOYUNUZ: 175 CM
KİLONUZ: 125
HEDEF KİLONUZ: 75
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Düzensiz beslenme ve yemek yerine abur cubur tüketme
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlıklı ve eski güzel günlerime kavuşmak için
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: 28 yaşındayım istanbulda öğretmenlik yapıyorum birazcık asosyal biriyim okul ev arasında mekik dokuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?