Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

masallah yaa ne güzel vermissin. ben de yaklaşık senin şimdiki başlangıç kılondayım.hedefim senin gibi olmak.idolüm sensin fatmacimmm...

maşallah ablam. darısı bana artık . bunu o kadar çok istiyorum ki yine güçsüz kalıp vazgeçmekten korkuyorum ama vazgeçmemeye çalışcam. inşallah güzel bi yolla başarırız bunu

masallah yaa ne güzel vermissin. ben de yaklaşık senin şimdiki başlangıç kılondayım.hedefim senin gibi olmak.idolüm sensin fatmacimmm...
İrem cim benden idol falan olmaz kiloyu yanlış yazmışım zaten şimdi 64.9 utandım kendimden. Sen yasom ablayı ya da aeben ablayı örnek al bence peri ile selini de örnek alma onlarin biri saman alevi diğeri ölüm orucu

He beni örnek almasin kimse 4 aydır kilo veremiyorum burda örnek alınacak okadar insan var fatmanurun nananais aeben sarayca vs gibi idoaller varken ben çürük elma

allah iyiliğini versin nerden bulursun bu lafları , saman alevi ve ölüm oruçlu he

Aahhaha

Kız daha spor yapıcam, duş alıcam çıkamadım sayfadan
Git uyu yaa boşver
Aaaaa bana saman alevi diyeeneee baaaak kandırıyosun insanalrı 54,9 olmuş
Kooosskocaaaa 15 kilo verdim bende neden görülmüyor bu nedeeeen nedeeeeen sorarım sana aeben

kıvırcığım dr . Kilo vermek istediğini biliyormu ?1 kilo meyve ne demek !
Hayvansal gıdaya sınırlama koyuyorsa sebzeye yönel baklagile değil
Ben 4 sene ugrastim cocuk icin 9 dusuk 1 dış gebelik geçirdim gitmedigim doktor harcamadigim para kalmadi bebekler 1 bucuk aylik olunca vücut kendiliginden parcalayip disari atiyordu bebegi tedavisini bulamadi kimse sebebini de
Amerikaya bile gönderdim tahlillerimi sonuç yok
Bu doktor buldu homosistein olayini onun her dedigini uygulayarak hem kilo verdim hem bu vesileyle evlat sahibi oldum
Hakikaten başka kimseye asla güvenemem düsündügün icin cok sag ol

Ewet ya ben de farkettim yanlis oldugunu arkadaslarda bahsetti sag ol
Keşke bir endokrin uzmanına gitseniz daha doğru olurdu her hastalığın bir uzmanı var k doğum uzmanı bu konuda yeterli olmayabilir. Mesela sizin hastalığınizda şeker çok önemli 1 kilo meyve cok

Teşekkür ederim öldürmüyor guldurmuyorda
Olsun yaradan dermani olmayan dert vermesin
Hastalik vücudun sadakasidir buna da şükür

He ablam ya haklısın valla yorgunluktan gözler de görmüyor artık ya da kendimi öyle zannediyorum
Ablam öyle zannet ve öyle ol, zannetmek yetmez bize

Kahkahalar attım odanın içinde. Ölüm orucu ben miyim Ama bak ölmedim jillop gibiyim

Valla helal olsun
Ben uyudum uyuycam elimi kaldirmaya halim yok
Masaallah diyelim

Hoşgeldin :) iyi ki geldin :) benim daha ilk günüm olmasına rağmen çok güzel bir gün geçirdim darısı başına :)

Eki Görüntüle 1711572

Bu listemizi ilk sayfamıza da ekledim aktif olarak katılım sağlamayan denemedeki arkadaşlarımızı eklemedim. Ama olur ya gözümden kaçan birşey varsa söylemeye çekinmeyin

Muhteşem olmuşş ayrıca listedeki arkadaşlarım tebrik ederim darısı başıma :)

takım canlanmış hareketlenmiş . yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

Teşekkür ederizzz :)

Menüm:

Sabah:
Tam Buğday ekmeği
1 dilim yağsız kaşar
1 dilim yağsız jambon
Salatalık
Domates
Marul ile yapılmış sandviç

Ara:
1 kutu light süt
4 Adet kepekli etiform

Öğlen :
Yağsız bol mevsim salata
Tavuk sote

İkindi:
Elma

Akşam
Sebzeli salata

Su. 2,5 lt
Spor: Yarım saat zumba ve 7000 adım atmışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…