masallah yaa ne güzel vermissin. ben de yaklaşık senin şimdiki başlangıç kılondayım.hedefim senin gibi olmak.idolüm sensin fatmacimmmMerhaba ben de kendimi tanitayim yeni gelen arkadaşlar için tabi eskilerde unutmasın beni gözden irak gönülden irak olmayalım
İsmim fatma 30 yaşında mühendisim 4 ay aradan sonra geçen hafta ise başladım ve izne ayrıldım. Mayıs ortasından bu yana 80.2 sen 54.9 a düştüm 15 kilo yani. Evliyim
maşallah ablam. darısı bana artık . bunu o kadar çok istiyorum ki yine güçsüz kalıp vazgeçmekten korkuyorum ama vazgeçmemeye çalışcam. inşallah güzel bi yolla başarırız bunucanım hoş geldin inşallah sen gitmezssin 100 kilo üzeri gelen arkadaşlar diyet konusumda istikrarli davranamıyorlar
mende 17 haziranda 137 kiloydum şimdi 108 civarıyım çok şükür takımımın destei motivasyonunu ve heyecanımı canlı tuttu
gerçekten istiyorsan başarabiliriz üstelik sen bana göre çok gençsin men 43 yaşındayım senin yasindayken mende belki o kilolara yaındım ama doğunlar stres beslenme bozukluğu 147 kadar çıktım hergün menülerni düzenli ver canım uyarılara kırılmadan kabul et ve hayatına geçir pişman olmassın 30 kilo civarında veren bir ablan olarak tavsiye ederim yolun açık olsun
İrem cim benden idol falan olmaz kiloyu yanlış yazmışım zaten şimdi 64.9 utandım kendimden. Sen yasom ablayı ya da aeben ablayı örnek al bencemasallah yaa ne güzel vermissin. ben de yaklaşık senin şimdiki başlangıç kılondayım.hedefim senin gibi olmak.idolüm sensin fatmacimmm...
Öhö öhö fatma 54 oldun haHe ablam ya haklısın valla yorgunluktan gözler de görmüyor artık ya da kendimi öyle zannediyorum
İrem cim benden idol falan olmaz kiloyu yanlış yazmışım zaten şimdi 64.9 utandım kendimden. Sen yasom ablayı ya da aeben ablayı örnek al benceperi ile selini de örnek alma onlarin biri saman alevi diğeri ölüm orucu
He 20 kilo vermiş çürük elmaHe beni örnek almasin kimse 4 aydır kilo veremiyorum burda örnek alınacak okadar insan var fatmanurun nananais aeben sarayca vs gibi idoaller varken ben çürük elma
Yazık kız zati utandıÖhö öhö fatma 54 oldun ha
Git uyu yaa boşverAahhaha
Kız daha spor yapıcam, duş alıcam çıkamadım sayfadan
Aaaaa bana saman alevi diyeeneee baaaakİrem cim benden idol falan olmaz kiloyu yanlış yazmışım zaten şimdi 64.9 utandım kendimden. Sen yasom ablayı ya da aeben ablayı örnek al benceperi ile selini de örnek alma onlarin biri saman alevi diğeri ölüm orucu
Üstünden aylarrrrr geçtiği içindir gizemmmmmGit uyu yaa boşver
Aaaaa bana saman alevi diyeeneee baaaakkandırıyosun insanalrı 54,9 olmuş
Kooosskocaaaa 15 kilo verdim bende neden görülmüyor bu nedeeeen nedeeeeen sorarım sanaaeben
Ben 4 sene ugrastim cocuk icin 9 dusuk 1 dış gebelik geçirdim gitmedigim doktor harcamadigim para kalmadi bebekler 1 bucuk aylik olunca vücut kendiliginden parcalayip disari atiyordu bebegi tedavisini bulamadi kimse sebebini dekıvırcığım dr . Kilo vermek istediğini biliyormu ?1 kilo meyve ne demek !
Hayvansal gıdaya sınırlama koyuyorsa sebzeye yönel baklagile değil
Ewet ya ben de farkettim yanlis oldugunu arkadaslarda bahsetti sag olİnşaaallaaaahh canımmm :)
şekersiz ama karbonlu olmuş
Canım henüz daha yeni diyete başladın hiiiç tavsiye etmem önce biraz diyetle devam et ileride olurda kilo vermen durursa ona göre yaparsın
Tabiiki verebilirsin canımilk sayfamızdaki kuralları oku istersen biraz değişiklik var çünkü yada hatırlayamayabilirsin eğer tamam dersen formuda doldur bütün arkadaşlarda tanısın seni hemde yeniden sıfırdan başlamış olursun birde formu banada gönderirsen sevinirim
patates yerine akşam köfte miktarı artsaymış daha iyi olurmuş sanki
Keşke bir endokrin uzmanına gitseniz daha doğru olurdu her hastalığın bir uzmanı var k doğum uzmanı bu konuda yeterli olmayabilir. Mesela sizin hastalığınizda şeker çok önemli 1 kilo meyve cok
Olsun yaradan dermani olmayan dert vermesinTeşekkür ederim öldürmüyor guldurmuyorda
Ne sorusu cozuyorsun sinavlara mi hazirlaniyorsunBen yatıyom gözlerim ağrıdı soru çözmekten , hayırlı geceler
Ablam öyle zannet ve öyle ol, zannetmek yetmez bizeHe ablam ya haklısın valla yorgunluktan gözler de görmüyor artık ya da kendimi öyle zannediyorum
İrem cim benden idol falan olmaz kiloyu yanlış yazmışım zaten şimdi 64.9 utandım kendimden. Sen yasom ablayı ya da aeben ablayı örnek al benceperi ile selini de örnek alma onlarin biri saman alevi diğeri ölüm orucu
Kız insan kankasına git yat der mi kaldır totoyu hemen derGit uyu yaa boşver
Valla helal olsunKız insan kankasına git yat der mi kaldır totoyu hemen derAma neyse ki seni dinlemedim
30 dk cardiyo yapıldı, kalp ritmi hızlandırıldı, nabız yükseldi, ter atıldı ve relaxx.. Günün stresi uçtu gitti
Selam
Yaş 31 boyum 1.70
Kendimi bildim bileli balık etliyim yani kilom75 ile 80 arasinda degisir
25 yaşinda diyete basladim ve yaklaşik 1.5 senede 58 kiloya düstüm
Uzun zaman korudum kilomu
Evlendim ve evliligin rahatligiyla ben tekrar 80lere yukseldim bebek istedik ama benim trambofili ve homosistein sorunum varmiş 9 düşük yaptım
Doktor acil kilo ver dedi
1 senenin sonun da 60a düştüm
Sükür bir oglum oldu
Hamileyken cok fazla kortizon kullandim ve şuan şiştikçe şiştim 89 a kadar geldim
Başlıycam şimdi kilolara dedim yeter da
Şuan 86 kiloyum ama durdum olmuyo bebek istiyorum yine doktorum zayiflamadan yine olmaz dedi
Ölümüne diyete hazırım
Eki Görüntüle 1711572
Bu listemizi ilk sayfamıza da ekledimaktif olarak katılım sağlamayan denemedeki arkadaşlarımızı eklemedim. Ama olur ya gözümden kaçan birşey varsa söylemeye çekinmeyin
takım canlanmış hareketlenmiş . yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?