Hoş geldin tatlım, pes etmez devam edersen yaza kadar en kısa zamanda verirsin istediğin kiloyu
Ablacım kilo vermek isteme nedenin çok güzel. bende senin gibiydim başladığımda. Şimdi her sabah ayna karşısına geçip kendime bakıyorum. Biliyorum kısa süre sonra sende benim gibi olacaksın
Seni daha öncedende görmüştüm sanki, hoşgeldin canım. En kısa sürede kilolarından kurtulursun burada inşallah. Yanlış anlamazsan birşey söylemek istiyorum; şuanki hedef kilona ulaştığın an, lütfen 5 kilo vermeyi daha göze alarak 60 ı hedefle.
Bütün biz fazlaca kilosu olanlarda var sanırım bu asosyallikÖnünüzde uzun bir süre var, ve sizin için bu sayfamızda çok güzel örnek olabilecek fatma ablamız var. Yaşınız çok genç ve beslenmenizi düzene soktuğunuzun haftası hızla kilo vereceğinize inanıyorum. Ama biz kilolu insanların en başta düştüğü "az yiyeyim çok kilo veririm" yanılgısına kapılmayın. Sağlıklı beslendiğiniz an vücudunuz fazlalıkları kendisi atacak zaten. birde bakmışsınız seneye değil 75 ler 65 lerde görürüz sizi.
size önerim; 85 lere inmeden sakın ha yürüyüş dışında spor yapmayın. Ben bunun yanılgısına kapılıp yapmıştım. Ve lütfen kendiniz için sakın pes etmeyin. Zayıflayın ve yaşamanın tadını çıkarın.
Bende sizlere kısaca kendimi tanıtayım. Adım Naile, 24 yaşındayım. boyum 168, gruba 2 ay önce 98 ile başladım ve 87 lere indim burada. Hedefim 58 kiloya inmek Allahın izniyle.
Allah razı olsun doktorundanrabbım kapıyı onun vesilesinde aralamış sana .şifa bul ,
Yaptığınız beslenmeyi açıklayınci bizlerde ona göre yorum yapalım
Dışardan ilahiyat okuyorum , bu hafta sonu sınavlarım var ...
Aaa masallah canım yaaaYav benim kızlar kullanıyo ikiside 50 kilo , kilo aldıcmıyor didimya sakalmı bırakak
Hadi firüzem yetiş bana peri cadısı duymasın yok ama duyyysun ben 67 li kilolardayımmm
Ben seni biliyom istedinmi yetişirsinAaa masallah canım yaaa
Işte insanın inandığını degistirmek çok zor hep öyle biliyodum ve bu yüzden senelerce kullanmadım ya ilacımi bu hafta yaşayarak ogrendim kilo almıyorum diye
Biraz zor yetişirim sana 71 kg yum ama dikkat edicem artık
Eğer kankası fitse der tabi hahahahah
İnşallaaaahh canım
Sabahki ekmek kaç dilim canm ? Menün gayeet güzel
Aaayneeenn öyleeee :)Arkadaşlar hepinize günaydın... Yeni gelen arkadaşlar da hoşgelmişsiniz.
Umarım eskilerde yenilerde hepimiz fazla kilolarımızı verip, süper fit hanımlar olarak yolumuza devam ederiz
Tabiikii peynir zeytin domates salatalık seviyorsan maydanoz dereotuda olabilir baaaaak :))Hadi bana yardim edin melemen var bugun kahvaltida
Melemene neler eşlik etsin
Cnm ekmek 7 dilim dermişimtam buğday ekmekli sandviç ekmeği avuç içi kadar
Hadi bana yardim edin melemen var bugun kahvaltida
O zaman 5 zeytin kibritkutusundan küçuk peynir domadomadomatesleeeeeer salatalikAaayneeenn öyleeee :)
Tabiikii peynir zeytin domates salatalık seviyorsan maydanoz dereotuda olabilir baaaaak :))
Ah kiyamam kayserideysen gel beraber yiyelimBen acıbiber ve bol roka ile yerdim heralde..Hatta canım çekmiş olabilir
Köfteeee ulu orta söyleme bari ayıpEğer kankası fitse der tabi hahahahah
Günaydın arkadaşlar bn bugün 4 günlü k şok biyere basliyorum ama şuan.hastanede olduğum.için kahvaltı yapamiycm yumurta f ln yok ve evine anck 11 de gidecgm dayanabiliram bugün direk ogleden basliycam burda kahvaltiya yiyeck bağ yok malesef
Peynir 3 zeytin 1-2 dl ekmek, yeşillikHadi bana yardim edin melemen var bugun kahvaltida
canımmm hoşgeldinnn :)) şipşak verirsin kilolarınııı inşallah :))ADINIZ: FATMA
YAŞINIZ: 28
BOYUNUZ: 175 CM
KİLONUZ: 125
HEDEF KİLONUZ: 75
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Düzensiz beslenme ve yemek yerine abur cubur tüketme
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlıklı ve eski güzel günlerime kavuşmak için
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: 28 yaşındayım istanbulda öğretmenlik yapıyorum birazcık asosyal biriyim okul ev arasında mekik dokuyorum.
Menümü yazıyorum ve hemen kaçıyorum. Netim kesilmeden... Çok uykum var kızlar ya öyle böyle değil.. Nasıl olacak bu uykusuzluk tıp buna bir çare bulsuunnn
sabah:
1 kepekli beyaz peynirli sandwich - artık fix oldu kahvaltı bulamadım mı buna sarıyorum
ara: 2 kuru üzün-o kocaman siyah çekirdekli olanlardan.. hiç de sevmem ama ikram edildi mecbur yedim. hayır bunada yok deyince bozuluyo insnalar diyet işte neden yemiyosun siye
öğle: 1 tabak ıspanak, 1 kase ezogelin çorba- valla hastayken nasıl güzel gidiyor var ya size anlatamam- yarım dilim kepek ekmeği, 2 kaşık yoğurt
ara: 6 tuzlu badem, 1 susamlı çubuk
akşam:
2 yumurtalı peynirli omlet, 2 dilim ekmek
su: 1.5 litre
spor: yok
uyku: 4.5 saat
Gelsinnn domatessleeeerrr domateeessleeeeeerrrO zaman 5 zeytin kibritkutusundan küçuk peynir domadomadomatesleeeeeer salatalik
Üzerine zeytinyag limon dereotu bayilirim
Ama zeytinyag yok okey
Canım şok diyet yapma bence şuan yeni başladın diyete hiçte sağlıklı değilGünaydın arkadaşlar bn bugün 4 günlü k şok biyere basliyorum ama şuan.hastanede olduğum.için kahvaltı yapamiycm yumurta f ln yok ve evine anck 11 de gidecgm dayanabiliram bugün direk ogleden basliycam burda kahvaltiya yiyeck bağ yok malesef
Menü güzel güzeeel olmasına daaa suyun az bide spor yokMenümü yazıyorum ve hemen kaçıyorum. Netim kesilmeden... Çok uykum var kızlar ya öyle böyle değil.. Nasıl olacak bu uykusuzluk tıp buna bir çare bulsuunnn
sabah:
1 kepekli beyaz peynirli sandwich - artık fix oldu kahvaltı bulamadım mı buna sarıyorum
ara: 2 kuru üzün-o kocaman siyah çekirdekli olanlardan.. hiç de sevmem ama ikram edildi mecbur yedim. hayır bunada yok deyince bozuluyo insnalar diyet işte neden yemiyosun siye
öğle: 1 tabak ıspanak, 1 kase ezogelin çorba- valla hastayken nasıl güzel gidiyor var ya size anlatamam- yarım dilim kepek ekmeği, 2 kaşık yoğurt
ara: 6 tuzlu badem, 1 susamlı çubuk
akşam:
2 yumurtalı peynirli omlet, 2 dilim ekmek
su: 1.5 litre
spor: yok
uyku: 4.5 saat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?