Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydınlar efenim az kalorili günler dilerim herkeslere

Ya alıntı yapmaya çalıstim ama sonra silindi hepicigi beceremedim bi turlu
Tek tek cevap yazamiyorum o yuzden affola

Bana hoşgeldin diyen arkadaşlarim hosbulduk sag olasiniz

İlahiyat okuyan arkadasim super bölum rabbim yar ve yardimcin olsun ben de benim sıpa büyüyünce kaldigim yerden devam dedim kpssye hazirlaniyorum

Ya birkaç kisiyi daha alinti yapmistim ama unuttum neyse ögrenicez isimleri insaallah

Bu arada ben regl olmuşum bugün sıkı tutun beni aman deyim tek dayanamadigim şey fistikli baklava lop lop 1 kilo yerim ha offffff of

Muhteşem olmuşş ayrıca listedeki arkadaşlarım tebrik ederim darısı başıma :)

Teşekkür ederizzz :)[/QUOTE]

Yav benim kızlar kullanıyo ikiside 50 kilo , kilo aldıcmıyor didimya sakalmı bırakak
Hadi firüzem yetiş bana peri cadısı duymasın yok ama duyyysun ben 67 li kilolardayımmm
Aaa masallah canım yaaa
Işte insanın inandığını degistirmek çok zor hep öyle biliyodum ve bu yüzden senelerce kullanmadım ya ilacımi bu hafta yaşayarak ogrendim kilo almıyorum diye

Biraz zor yetişirim sana 71 kg yum ama dikkat edicem artık

Ben seni biliyom istedinmi yetişirsin

Arkadaşlar hepinize günaydın... Yeni gelen arkadaşlar da hoşgelmişsiniz.
Umarım eskilerde yenilerde hepimiz fazla kilolarımızı verip, süper fit hanımlar olarak yolumuza devam ederiz
Aaayneeenn öyleeee :)
Hadi bana yardim edin melemen var bugun kahvaltida
Melemene neler eşlik etsin
Tabiikii peynir zeytin domates salatalık seviyorsan maydanoz dereotuda olabilir baaaaak :))
Cnm ekmek 7 dilim dermişim tam buğday ekmekli sandviç ekmeği avuç içi kadar

Günaydın arkadaşlar bn bugün 4 günlü k şok biyere basliyorum ama şuan.hastanede olduğum.için kahvaltı yapamiycm yumurta f ln yok ve evine anck 11 de gidecgm dayanabiliram bugün direk ogleden basliycam burda kahvaltiya yiyeck bağ yok malesef

Aslında şok diyeti kilon yavaşladığında ya da durduğunda tercih etseydin, porsiyonları küçülterek, sebze,protein ağırlıklı beslenerek şok diyete gerek kalmayacaktı. Ama sen kendini daha iyi bilirsin tabi

Menümü yazıyorum ve hemen kaçıyorum. Netim kesilmeden... Çok uykum var kızlar ya öyle böyle değil.. Nasıl olacak bu uykusuzluk tıp buna bir çare bulsuunnn

sabah:
1 kepekli beyaz peynirli sandwich - artık fix oldu kahvaltı bulamadım mı buna sarıyorum

ara: 2 kuru üzün-o kocaman siyah çekirdekli olanlardan.. hiç de sevmem ama ikram edildi mecbur yedim. hayır bunada yok deyince bozuluyo insnalar diyet işte neden yemiyosun siye

öğle: 1 tabak ıspanak, 1 kase ezogelin çorba- valla hastayken nasıl güzel gidiyor var ya size anlatamam- yarım dilim kepek ekmeği, 2 kaşık yoğurt

ara: 6 tuzlu badem, 1 susamlı çubuk

akşam:
2 yumurtalı peynirli omlet, 2 dilim ekmek

su: 1.5 litre
spor: yok
uyku: 4.5 saat

canımmm hoşgeldinnn :)) şipşak verirsin kilolarınııı inşallah :))

canım zaten hiç meyve yememişsin meyve yerine geçmiş. iyi olmuş :)

O zaman 5 zeytin kibritkutusundan küçuk peynir domadomadomatesleeeeeer salatalik
Üzerine zeytinyag limon dereotu bayilirim
Ama zeytinyag yok okey
Gelsinnn domatessleeeerrr domateeessleeeeeerrr
Canım şok diyet yapma bence şuan yeni başladın diyete hiçte sağlıklı değil en azından 1 ay kadar normal bir diyet var kilo verişini görünce emin ol gerek olmadığını anlayacaksın burada kilo veren herkeste eminimki aynı şeyi düşünüyordur bak kaç aydır diyet yapan insanlar var
Menü güzel güzeeel olmasına daaa suyun az bide spor yok

perigunlugu canm bn yeni başladım zaten bi 4 5 aydr diyetteydim ama sadece su 1 ayda tedavimden dolayı aldım ve surekli yatmam gerektiğinden spor yapamadim normalde bi düzenin diyetim.var zaten bunuda denemek istiyorum

firuzeew aeben nin dediği gibi yakında sakallarımız yere uzanacak buraya geldiğimden beri dedim sonra video ekledim hiçbiriniz tenezzül edip izlemediniz nedeyim allah yolunu açık etsin çarçabuk tedavi ol ve kilo vermen de kolay olsunseni seviyorumcanım arkadaşım kardesim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…