Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bu arada ben ilk defa yarışmaya katılıyorum. :) Bugün öğlen ve akşamı dışarıda yemek zorunda kaldığım için yoğurdumu falan yiyemedim. Ayrıca anca akşamları yazabiliyorum yoğunluktan.. Yoksa aklım sizde hep :) Herkese iyi geceler...

Son düzenleme:
ADINIZ:kvrck

YAŞINIZ:31

BOYUNUZ:170

KİLONUZ:86

HEDEF KİLONUZ:66

KİLO ALMA NEDENİNİZ:tatlı ve kortizon

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:fıstık gibi olmak istiyorum tabi bi de göbüşte bebek
Hoş geldin tatlım, pes etmez devam edersen yaza kadar en kısa zamanda verirsin istediğin kiloyu

Ablacım kilo vermek isteme nedenin çok güzel. bende senin gibiydim başladığımda. Şimdi her sabah ayna karşısına geçip kendime bakıyorum. Biliyorum kısa süre sonra sende benim gibi olacaksın

Seni daha öncedende görmüştüm sanki, hoşgeldin canım. En kısa sürede kilolarından kurtulursun burada inşallah. Yanlış anlamazsan birşey söylemek istiyorum; şuanki hedef kilona ulaştığın an, lütfen 5 kilo vermeyi daha göze alarak 60 ı hedefle.

Bütün biz fazlaca kilosu olanlarda var sanırım bu asosyallik Önünüzde uzun bir süre var, ve sizin için bu sayfamızda çok güzel örnek olabilecek fatma ablamız var. Yaşınız çok genç ve beslenmenizi düzene soktuğunuzun haftası hızla kilo vereceğinize inanıyorum. Ama biz kilolu insanların en başta düştüğü "az yiyeyim çok kilo veririm" yanılgısına kapılmayın. Sağlıklı beslendiğiniz an vücudunuz fazlalıkları kendisi atacak zaten. birde bakmışsınız seneye değil 75 ler 65 lerde görürüz sizi.
size önerim; 85 lere inmeden sakın ha yürüyüş dışında spor yapmayın. Ben bunun yanılgısına kapılıp yapmıştım. Ve lütfen kendiniz için sakın pes etmeyin. Zayıflayın ve yaşamanın tadını çıkarın.

Bende sizlere kısaca kendimi tanıtayım. Adım Naile, 24 yaşındayım. boyum 168, gruba 2 ay önce 98 ile başladım ve 87 lere indim burada. Hedefim 58 kiloya inmek Allahın izniyle.

yok canım mende erkenciyimdir okudun yazmamışım demekki nasılsın
İyim ablam, sen nasılsın? Moralin nasıl cumaya az kaldı?
Ablam lahanayı kavurup mu yoğurtlayıp yiyorsun?
Menün

He beni örnek almasin kimse 4 aydır kilo veremiyorum burda örnek alınacak okadar insan var fatmanurun nananais aeben sarayca vs gibi idoaller varken ben çürük elma
Ablam ben seni örnek alıyorum, keşke sonuna kadar senin kadar iradeli olup gidebilsem. Ki sen herkesin kolayca yapamadığı şeyi yapıp kilonu koruyorsun.

Valla helal olsun
Ben uyudum uyuycam elimi kaldirmaya halim yok
Masaallah diyelim
Bende ne yaparsam kardır diye saate aldanmadan yaptım, ama yapmak lazım. Bıraksam benimde hiç hlim olmayacak ama kendimi hadi kalk diye gaza getiriyorum
Menü gayet güzel sadece sabah ki aradaki 4 form bisküvü fazla geldi 2 tane daha iyi olurdu bence. Ayrıca dışarda olmana ragmen çok güzel atlatmışsın

Pelin'cim ne kadar çok takıma gelirsen o kadar çok kaynaşır, motive olursun. Vakit bulduğun her an 2 kelime de olsa yaz. Zaten bir süre sonra bağımlılık yapıyor, kızlar ne alemdeler diye merak ediyor insan

Menüm;
Sabah kalkınca 2 yk yoğurt (keten tohumu ile)
45 dakika tempolu yürüyüş.
Sabah; 1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, 2 dlm beyaz peynir, 2dlm tb ekmeği ve yeşil çay.
Ara; sade kahve, 1 mandalina.
Öğlen; 3 tane közlenmiş biber, 4 yk yoğurt, 1 dlm tb ekmeği ve salata.
Ara; 2 ceviz, 1 mandalina ve 2 yk yoğurt.
Akşam; 2 tane tavuk şiş (3 parça et, 1 domates ve 1 biberli), 2 yk yoğurt, 1 dilim tb ekmeği ve salata.
Ara; 1 mandalina ve 1 fincan yeşil çay.
2,5 lt su.

İyigeceler hatunlar
Şu okullar açıldı koptum perigunlugu
Hiç gelemiyorum benim evin işide bitmiyor bi düzen oturtsaydım tadilat yapmadan eve girince her an her yerden bi iş çıkabiliyor artı bu ara bide bahçe temizliği yapıyorum kış bastırmadan haliyle hiç gelemiyorum
Düştük bi alamete gidiyoz kıyamete

Kız ahu akıllı ol bahçeli ev istiyorsa esin baksın bahçeye de temizliğine de şaka bir yana özledik kuzum habine de soyle toplanıp gelin artık

Eğer kankası fitse der tabi hahahahah
İnşallaaaahh canım
Sabahki ekmek kaç dilim canm ? Menün gayeet güzel
Eee yine süpeeer :)
Amaaa olmuyokiii böyleeeee
Çook geçmiş olsun canım akşama harika bir liste bekliyorum sendeenn
Günaydın arkadaşlar. Ben ise gider muhtemelen akşama kadar olamam
Hiçte özlemedim

İyim ablam, sen nasılsın? Moralin nasıl cumaya az kaldı?

Ablam lahanayı kavurup mu yoğurtlayıp yiyorsun?
Menün

canım dün velime gitmiştim o hazırlamıştı çiğden beyaz lahana ve yoğurttu yanılmıyorsam ama hoşuma
asılsın rakibem regli oldum baskül aldı başını gitti ama cumaya güzel bir düşüş olur inşallah

Allah razı olsun doktorundan rabbım kapıyı onun vesilesinde aralamış sana .şifa bul ,
Yaptığınız beslenmeyi açıklayınci bizlerde ona göre yorum yapalım

Dışardan ilahiyat okuyorum , bu hafta sonu sınavlarım var ...

Günaydın canlarım
Burdan ayrı kalamiyorum
Yine yolda yazıyorum yaa.
Tuvalette de denedim ama aebenim tlf tuvalette cekmiyo

Geçen haftadan beri 400 kez günlük ip atliyorum bu hafta 500 yapıcam
1 hafta geçti ilacı kullanali hala kilo almadım kendime güvenim geldi demek ki kan ilacı kilo aldırmıyor yaşayarak ogrendim

Yav benim kızlar kullanıyo ikiside 50 kilo , kilo aldıcmıyor didimya sakalmı bırakak
Hadi firüzem yetiş bana peri cadısı duymasın yok ama duyyysun ben 67 li kilolardayımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…