- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
Sabit yada artı çıkarsan listeye girişini bir sonraki haftaya ertelerizayayayayya perimmmm üzülerek söylüyorum benim kilom sabit ya da 300-400 gr fazla çıkacak gibi. regl öncesi durumda şiş şiş geziyorum. gözümün çnenünde çikolatalar bir bir geçiyor. bende onlara el sallıyorum :))
çok çok heyecanlıyım yarın için :)
ne güzel canım hedefin belliYeni üyelerin katılım formu.
ADINIZ: Melek ^^
YAŞINIZ: 25
BOYUNUZ: 1,70
KİLONUZ: 90
HEDEF KİLONUZ: 60
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Hiç zayıf olmadım ki
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: E artık bende zayıf olayım yeter bu kadar şişkoculuk... Bıktım
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: Ankara da yaşıyorum . Ben mağaza müdür yardımcısıyım. İşim yoğun ama buraya vakit ayırabilirim. Daha önce de forumlarda yazardım ama hiç bu konuda olmadı. Bekarım , sevdiceğim var 2 senedir birlikteyiz, ailemle yaşıyorum, hayatı seviyorum ama kilolu olmak artık beni çok mutsuz ediyor, 28 mayıs da doğum günüm, o gün tartıya çıktığımda 60 kiloyu görmek istiyorum.
Bu bir hayal değil hedef ^^
Hoşgeldin canımcım, öncelikle asla pes etme, hedefin ulaşılamayacak birşey değil. Yediklerimize ictiklerimize dikkat ettik mi başka birşey yapmamiza gerek kalmıyor zaten. Yaza çok rahat kilo vererek gireceksin, buna inanıyorum. Yaşın genç, artık sana 'şişmansın' bakislarindan kurtulma vakti. Burası sana bunu sağlayacak platform. Buradan vazgeçme ve hırsını koru, sevdicegine zayiflayinca gözüne sokarsinYeni üyelerin katılım formu.
ADINIZ: Melek ^^
YAŞINIZ: 25
BOYUNUZ: 1,70
KİLONUZ: 90
HEDEF KİLONUZ: 60
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Hiç zayıf olmadım ki
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: E artık bende zayıf olayım yeter bu kadar şişkoculuk... Bıktım
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: Ankara da yaşıyorum . Ben mağaza müdür yardımcısıyım. İşim yoğun ama buraya vakit ayırabilirim. Daha önce de forumlarda yazardım ama hiç bu konuda olmadı. Bekarım , sevdiceğim var 2 senedir birlikteyiz, ailemle yaşıyorum, hayatı seviyorum ama kilolu olmak artık beni çok mutsuz ediyor, 28 mayıs da doğum günüm, o gün tartıya çıktığımda 60 kiloyu görmek istiyorum.
Bu bir hayal değil hedef ^^
canım profil resminde neden pasta varPeriliçe
Beni listeye almadigina pişman olucaksin verdigim kilolari görünce
ne güzel canım hedefin belli
azimle yürüyeceğin şimdiden anlaşılıyor
hoşgeldin :)
Ben hep bir tatli gorunce derim kicanım profil resminde neden pasta var
Hoşgeldin canımcım, öncelikle asla pes etme, hedefin ulaşılamayacak birşey değil. Yediklerimize ictiklerimize dikkat ettik mi başka birşey yapmamiza gerek kalmıyor zaten. Yaza çok rahat kilo vererek gireceksin, buna inanıyorum. Yaşın genç, artık sana 'şişmansın' bakislarindan kurtulma vakti. Burası sana bunu sağlayacak platform. Buradan vazgeçme ve hırsını koru, sevdicegine zayiflayinca gözüne sokarsin
Bende Naile, 24 yaşında, 168 boyundayim. Bekarim98 kiloyla başlayıp, 86 lara indim. Hedefim 58 kiloya ulaşmak.
yeni gelen arkadaşlar ben de evli bir cocuk annesiyim
28 yasındayım
163 boyum var
60-61 kgım ama bu kiloyu hiç sevmiyorum
hedefim 55 kg
eğer daha fazla vermem bana yakışırsa 52,daha da ötesi yok
bu arada hayatım boyunca 52-53 o rakamları hiç görmedim
çünkü ortaokulda bile 70 kilo civarlarıydım
Bu sabah tartıldığıma göre listeye girme sansim var gibi gözüküyoListedeki arkadaşlar;
@fatmanurkaya
@Naz
N Nana
@shadelima
@tozpembefil
Yarın listeye girebilecek olanlaarr
@mutlu91
M Melininannesi15
@denizkizi_88
Size şuan çooook büyük bir iş düşüyooorryarın harikaaaaa bildirimler bekliyorumm amaaaan bugüne dikkaatttt
İnşallahHoşbuldum canım.. Ne güzel yaşlardayız bak ikimiz de kilo olarak yakınız hemde yazın ikimizde 38-36 bedenleri giyebiliriz...
Bende aslında bu yaz 98 kiloydum 90 a düştüm çok şükür ama sonra yine bi kaybettim kendimi. Bir verdim bi aldım, sabah baktım 90.4 , siteyi sadece okumaktan vazgeçip dahil olmaya karar verdim ve çok mutluyum
perişko pro olmuşsun, çok yakışmış sanaBu sabah tartıldın mı peki bugünde bildirim yapabilirsin
Tatlısı bi gelemedin yahu, menüleri mi sakliyon yoksa, gelde az eleştirekslm kızlar, yeni gelen bir çok arkadaşımız olmuş, hoşgeldiniz diyeyim, inşallah pazartesi tüm enerjimi toplayarak aranızda olacağım, sevgiler
ben ünide 52-55 kg arasıydım, ah o zamanlarımı çok özlüyorum ama hala kendimi kilolu hissederdim, o zamanlar 160 boyundaydım şimdi 158yeni gelen arkadaşlar ben de evli bir cocuk annesiyim
28 yasındayım
163 boyum var
60-61 kgım ama bu kiloyu hiç sevmiyorum
hedefim 55 kg
eğer daha fazla vermem bana yakışırsa 52,daha da ötesi yok
bu arada hayatım boyunca 52-53 o rakamları hiç görmedim
çünkü ortaokulda bile 70 kilo civarlarıydım
gelcem gelcem haftasonu bi ayran detoksu ile kendime geleyim, pazartesi sağlıklı beslenmeye kaldığım yerden devam, belli olmaz belki periden önce girerim listeyeTatlısı bi gelemedin yahu, menüleri mi sakliyon yoksa, gelde az eleştirek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?