Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

menünü yaziyorum arkadaslar
sabah:
1mandalina. 2dilim peynir. 1dilim ekmek. 1 duble çay

oglen:
bir kase mercimek corbasi. bir dilim ekmek

ara öğun:
10 tane badem 1 mandalina

aksam:
bir tabagin yarisina bulgur pilavi yarisina da taze fasulye koydum. 1kase de yogurt. ihlamur ve biraz kabak cekirdegi 2 lt su

15 dakika spor

Oyyuummmm sanaaa

Canımmmm sen yanlış yerdesin kilo almak isteyenler topiği değil burası seni bu gidişle seneye alıcam listeye ahahahahah bu nee kızzz aayyy bide kendini biliyo yaaa

walla çok utandım bu menüyü sizlerle paylaştığım için. ama yazmasam daha beter değil miydi? emin olun her lokmamda aklıma siz geldiniz ama nefsim ağır bastı iştee üzgünüm

yaw bizim diyette hiç tatlı olmayacak mı peki

Canım tabiiki olacak ama kendimize hedefler koyacağız o hedefe ulaşınca olacak mesela şuan 68 kiloyum ya 65 kilo olunca kendime bir öğün izin vericem cumartesi günü, ve o hafta eriticem hemen

Ayrıca tabiiki ne olursa olsun paylaş ki bizde sana yol gösterebilelim

Son düzenleme:

Aynen öyle halk arasında söylenen şeyleri ezberlemiş söyleyip duruyo

Bebek doğsun sen gel de nasıl veriyoruz o kiloları Sen, bebeğin iyi ol yeter biz nasıl olsa buralardayız
selinim sen ne tatlısın . gelir seni yerim şaka şaka bu şaka menüydü. gerçeğini yarın akşam göreceksiniz
Bende şaka varsayıyorum, yarın bomba gibi dön emi kuzucan
kelebeğim bu şaka menüydü. beni kendine örnek alma. Selinanya 'ın dediği gibi her koyun kendi bacağından asılır. ben bi asılıcam kalcam öyleeee

walla çok utandım şimdi yaww :S

Kız onu ben değil, N Nana söyledi ama doğru bir söz. Evet Deniz bugün kırmızı bölgede, cezalı , spor yapmış mıydın?

Memnun oldum fatma Melek bende

Hatun biz senle yaşıt değil miydik?

Harikaaa birşey yapmışsın canım hedefine ulaşıp o hırkayı giyince aynanın karşısından ayrılamayacaksın
ayy olmus mu :)))
Olmuşş olmuşş canımm

Arkadaşlar yarın nöbet günüm sabah erken gidecgm yanim da meyve goturuyorum ama öğün icinnme goturebilirim sizce gerci sabah yetsrmem zor olacak ama 1 buçuk saattr yol gidiyorum hastanede pek diyete uygun ymk olmuyor inşallah çorba olur en azından hepinize iyi geceler seviliyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…