yok kiyaslamiyorum zaten cnmBaşkasıyla kıyaslama kendini. Her koyun kendi bacağından asılır canısı. Zaten hiç iyi menulerle kıyaslama kendini,
Oyyuummmm sanaaa
Canımmmm sen yanlış yerdesin kilo almak isteyenler topiği değil burasıseni bu gidişle seneye alıcam listeye ahahahahah bu nee kızzz aayyy bide kendini biliyo yaaa
Canım tabiiki olacak ama kendimize hedefler koyacağız o hedefe ulaşınca olacakwalla çok utandım bu menüyü sizlerle paylaştığım için. ama yazmasam daha beter değil miydi? emin olun her lokmamda aklıma siz geldiniz ama nefsim ağır bastı iştee üzgünüm
yaw bizim diyette hiç tatlı olmayacak mı peki
menünü yaziyorum arkadaslar
sabah:
1mandalina. 2dilim peynir. 1dilim ekmek. 1 duble çay
oglen:
bir kase mercimek corbasi. bir dilim ekmek
ara öğun:
10 tane badem 1 mandalina
aksam:
bir tabagin yarisina bulgur pilavi yarisina da taze fasulye koydum. 1kase de yogurt. ihlamur ve biraz kabak cekirdegi 2 lt su
15 dakika spor
Aynen öyle halk arasında söylenen şeyleri ezberlemiş söyleyip duruyobenim oğlan yemiyor canım aç geziyor oyüzdende insülin direnci tavan yapıyor bedeni direnç gösteriyor halk arasında varya ekmeği kes pilavı kes verirsin boğazını tut verirsin aslında yanlış olan bu herşeyi ye ama kararınca benim sloganım az ve sık beslentabi sloganıma katılmayan olacaktır ama metobolik hastalıkları olanlara tavsiyem bu.
Bebek doğsun sen gel de nasıl veriyoruz o kilolarıAa hadi size de hayırlı olsun . Buraya giremiyorum pek . Hani sizi cok özledim ama yediklerime kiloma çok dikkat edemedigimden. Spor falan yapamadigimdan. Aranıza dönecem ama . Yine tempolu ağır kalori yakıcı sporlar yapiciiimbebisim sağlıkla gelsin de
. Sonrasi kolay inşallah. Hele ki sen ve perim le ben den korksun kilolar . Eskisi gibi etipuf da yemiomsizlere kolay gelsin . Herşey Gönlünüzce olsun
Bende şaka varsayıyorum, yarın bomba gibi dön emi kuzucanselinim sen ne tatlısın . gelir seni yerimşaka şaka bu şaka menüydü. gerçeğini yarın akşam göreceksiniz
kelebeğim bu şaka menüydü. beni kendine örnek alma. Selinanya 'ın dediği gibi her koyun kendi bacağından asılır. ben bi asılıcam kalcam öyleeee
walla çok utandım şimdi yaww :S
Yeni gelenler için kendimi tanittim mi bilemedim, ben Fatma konyadayim mühendisim 4 ay aradan sonra iki hafta önce ise başladım. Ve bir süre izne ayrıldımhep bu gestapo peri yüzünden kızlar kaçın kurtarın kendinizi ya sopa ile kovalıyor ya lama gönderiyor duvariniza şaka yapıyorum kızlar izinli de olsanız ne olursa olsun buraya giriş var çıkış yok ama iyiki var burası ve buradaki arkadaşlar özledim valla
ayy olmus mu :)))
Hatun biz senle yaşıt değil miydik?Bu arada kızlar ben sigarayı da bıraktım, normalde haftada 2-3 paket bitirirdim, 4 gün oldu hiç içmedim.
Veee bugün kendime çok beğendiğim ama almaya cesaretimin olmadığı ince ve uzun bir hırka var onu aldım, onu bir daha ki ay çok rahat giyebilirim
Harikaaa birşey yapmışsın canımBu arada kızlar ben sigarayı da bıraktım, normalde haftada 2-3 paket bitirirdim, 4 gün oldu hiç içmedim.
Veee bugün kendime çok beğendiğim ama almaya cesaretimin olmadığı ince ve uzun bir hırka var onu aldım, onu bir daha ki ay çok rahat giyebilirim
Olmuşş olmuşş canımmayy olmus mu :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?