Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sabah dukan krebi yapıcaktım vazgeçtim omlet yapıcam

canım kolay gelsin ailen ne zaman dönüyor

canım neden gün boyu uğramadın R reyhan 2004 sen ve men grubuz bu hafta başarılar dilerim
akşam eti form olmasaydı sanki daha güzel olurdu gibi geldi bana

bende diyetisyene gittiğimde bana resmen ekmeği her öğün tüket dedi, akşam bile... ama ben yemiyorum akşam çünkü ben ekmeğe çok düşkünüm şu an kendimi tutabilecek durumda değilim henüz
beyaz ekmeğe dayanamıyorum ama tam buğday olursa 1 dilim çoğu zaman yetiyor. beyaz ekmek kullanma bence

Anladım cnm
Umarım cumaya cok iyi kilo verirsin

• 4-5 yemek kaşığı yağsız yoğurt
  • 1 çay kaşığı toz tarçın
  • 1 çay kaşığı zeytinyağı
  • 1 çay kaşığı zerdeçal tozu
  • 1 çay kaşığı zencefil tozu
  • bu kürü deneyen varmı
  • çok iddalı bir kürmüş yeni rastladım.

Offf cok iyi kilo vermişsiniz

Abla düzenli squat takvimine başlasan nasıl olur kii :) Squat hem popoya hem bacaklara etki ediyo çünkü

Abla düzenli squat takvimine başlasan nasıl olur kii :) Squat hem popoya hem bacaklara etki ediyo çünkü
Ahh ahh şimdiye kadar kaç defa başlayıp bıraktım bir bilsen Şu p90x e baktım indiriyorum torrenten azcık da onunla takılayım bakayım, baya fena gibi ama denemekte yarar var

Evet kondisyon bisiklet i.hem de oturma odamda açıyorum dizimi çıkıyorum tepesine. Kızım fırsat verdikçe çeviriyor pedallari Miss. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…