- 12 Nisan 2015
- 600
- 1.312
- 6
- 35
selamlar :)) bende bugünkü menümü vereyim
sabah:2 yumurtalı omlet,1 dilim tam buğday ekmeği, yeşillik, 1 dilim peynir, kuşburnu çayı
öğle: 2 dilim ekmek, 2 köfte kadar, yeşillik
Ara : 1elma, 1 mandalina
akşam :2 dilim ekmek, 2 köfte kadar , yeşillik, 1 su bardağı ayran
ara: 2 eti form, 2 ceviz, kuşburnu çayı
su: 2 lt ve 1 saat yürüyüş
Slm hayırlı akşamlar kızlar bugün yoğun bir gündü daha yeni totom yer gördühala uyumadım çok yorgun ve hastayım sabah eve geldim kahvaltı hazırladım oğlanın eşyalarını hazırladım poğaça yaptım ortalığı toplayıp toplantıya gittim 4.5 da eve geldim bizimkiler aç hemen yemek hazırladım ortalığı toplayıp çay demledim meyvelerini getirdim aha şimdi oturdum nerdeyse düşecem .umarım herkes iyidir yeni guruplar olusturmussunuz çok beğendim bende kendimize bir grup yaptım yaseminler
Tek başına kilo veremeyen gurup olarak sizle yarisayim
selamlar :)) bende bugünkü menümü vereyim
sabah:2 yumurtalı omlet,1 dilim tam buğday ekmeği, yeşillik, 1 dilim peynir, kuşburnu çayı
öğle: 2 dilim ekmek, 2 köfte kadar, yeşillik
Ara : 1elma, 1 mandalina
akşam :2 dilim ekmek, 2 köfte kadar , yeşillik, 1 su bardağı ayran
ara: 2 eti form, 2 ceviz, kuşburnu çayı
su: 2 lt ve 1 saat yürüyüş
beyaz ekmeğe dayanamıyorum ama tam buğday olursa 1 dilim çoğu zaman yetiyor. beyaz ekmek kullanma bencebende diyetisyene gittiğimde bana resmen ekmeği her öğün tüket dedi, akşam bile... ama ben yemiyorum akşam çünkü ben ekmeğe çok düşkünüm şu an kendimi tutabilecek durumda değilim henüz
Anladım cnmsenin gibi aç kalarak çok kilo verdim ben canım fazlasını ala ala akıllandım.diyetisyenin verdiği listeye uysam 9 dilim ekmek hakkım var kilom 94 bence senin de benim eski halim gibi kafan karışmış.artımı olur eksimi cuma herkes görür öptüm canım
En kısa zamanda 55i göreceğine inanıyorumHaklısın ablam çok haklısın ama bir kere kaçırdım ne yazık kiAma artık böyle olmuycak
Offf cok iyi kilo vermişsiniz7. TAKIM HAFTANIN EN İYİLERİ
BİRİNCİ............................ @kelebek19 .................. 3 KG
İKİNCİ......................... I Iremoz02 ............................2,5 KG
ÜÇÜNCÜ..........kvrck ................1,9 KG
Başarılarınızdan dolayı tebrik ediyorum..
Yeni başlayinca veriliyor bukadar kilo daOfff cok iyi kilo vermişsiniz
Olsun yine de cok iyiYeni başlayinca veriliyor bukadar kilo da
Daha sonra duracak nerdeee surekli kilo vercen
Abla düzenli squat takvimine başlasan nasıl olur kii :) Squat hem popoya hem bacaklara etki ediyo çünküEvet kuzum spor hep gerekli ama bende basenlerden şikayetçiyim ki aylardır ısrarla incelmemekte karalılar
Öyle canım ama inan yetmiyor, annemde çalışınca Pazar günümüymüş tatilmiymiş anlamıyorum
Evet tatlım 3lü gruplar halinde kendi içimizde de yarışıyoruz bakalım bu haftanın 1.si hangi çiçek olacak
Yaa ablaa sen @perigunlugu bakmaYeme öyle şeyler olmaz cıkss cısss
Ooo kondisyon bisikleti mi süperSiz olmasanız benden çıksa çıksa 500 gr çıkar oda bir ihtimal
Vayyy vayyy vayyy, Kasımpatılarımın 2side derecedeymiş vallaha 4 ayak üstüne düştümKızlar bu haftada böyle olursanız kesin 1. ciyiz I Iremoz02 ve kvrck
SüpersiiinTabiikiii tatlımmyarın bu işle ilgilenicem hemen
Bende aynı durumdan sikayetciyum bu squat takvimi nedir acabaAbla düzenli squat takvimine başlasan nasıl olur kii :) Squat hem popoya hem bacaklara etki ediyo çünkü
Umarım ablacııımEn kısa zamanda 55i göreceğine inanıyorum
Hadi bakalım görelim seni :)))
30 günlük bir takvim canıım her gün belirli bir squat sayısı ve rest günleri varBende aynı durumdan sikayetciyum bu squat takvimi nedir acaba
Ahh ahh şimdiye kadar kaç defa başlayıp bıraktım bir bilsenAbla düzenli squat takvimine başlasan nasıl olur kii :) Squat hem popoya hem bacaklara etki ediyo çünkü
Evet kondisyon bisiklet i.hem de oturma odamda açıyorum dizimi çıkıyorum tepesine. Kızım fırsat verdikçe çeviriyor pedallari Miss. ..Evet kuzum spor hep gerekli ama bende basenlerden şikayetçiyim ki aylardır ısrarla incelmemekte karalılar
Öyle canım ama inan yetmiyor, annemde çalışınca Pazar günümüymüş tatilmiymiş anlamıyorum
Evet tatlım 3lü gruplar halinde kendi içimizde de yarışıyoruz bakalım bu haftanın 1.si hangi çiçek olacak
Yaa ablaa sen @perigunlugu bakmaYeme öyle şeyler olmaz cıkss cısss
Ooo kondisyon bisikleti mi süperSiz olmasanız benden çıksa çıksa 500 gr çıkar oda bir ihtimal
Vayyy vayyy vayyy, Kasımpatılarımın 2side derecedeymiş vallaha 4 ayak üstüne düştümKızlar bu haftada böyle olursanız kesin 1. ciyiz I Iremoz02 ve kvrck
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?