Poğaça çocuktan kaldı çöpe gitmesin dedim:)soğan halkası yemiş olabilir misiiinnngeri kalanı iyi ama cnm
sabah kahvaltısı poğaça tereyağ ve ballı ekmek hiç diyet gibi gelmedi banaaradaki diyet sütlaç tatlandırıcılı mı cnm bugün tatlandırıcı ile ilgili taylan kümelinin bi yazısını okudum tatlandırıcı metobolizmayı bozuyormuş yapıla bir deneyde farelerin bir kısmına şeker bir kısmına tatlandırıcı verilmiş tatlandırıcı verilen fareler diğerlerine göre çok daha fazla miktarda yemek yemişler tatlandırıcı şekerden bile tehlikeli yani sonra şeftali suyu nescafe yerine de az yağlı sütle türk kahvesi şekersiz tabikiiii
Abla kuşum sık sık tartılma evet şuan kilo veriyorsun herşey gayet yolunda ama 1 gün artı çıktğını gördüğünde emin ol moralin bozulacak ve bütün gün nerde hata yaptığının sorgulayacaksın ve sonra bu kısır bir döngü halini alacak, bak beni dinle sen tartılma.
Canım ben indriyorum ama baya boyutu yüksek, haftaya başlıycam inş, bakalım ne kadar dayanabileceğim
Evet baskül al ama günde 5 defa tartılmak için değil, cumaları için. Gerçekten bir zaman sonra insanın psikolojisi bozuluyor.
Evet yine dolu dolu bir Makbule menüsüHiç salata tüketmediğinin farkında mısın kuzum
Su böreğide nazar boncuğu olsun, yine süpersin ablam
İşte budur ablacım, ama suyu artırmalısın ki zaten biliyorsun
Canım akşama salata ve yogurt eklemelisin onun dışında gayet güzel
Kuzum tartılma Cumaya kadar, psikolojik olarak etkilemesin. Zaten geçen hafta verdiğin kadar bu hafta veremezsin ki bu gayet doğal. Asıl diyet şimdi başlıyor
Hoşgeldin, seni montiden biliyorum. Bize katıl ve hiç gitme
İlk gün için süper, gerçi sende sürekli diyet halindesin ahh birde şu başlayıp, bırakmalarımız olmasa
Olmamış valla, Öğlen hem yogurt hem süt fazla ki kek ve sigara böreği hiç olmamış. Akşam hele makarna oda cıkss
Yayla çorbasının içinde pirinç var mıydı ki acabaYoksa gayet iyi varsa 2 dlm ekmek yerine 1 dlm daha iyi olabilirdi
Öğlen karbon patlması olmuş bence, bulgur yerine salata ve yogurt çok daha güzel olurdu ama genel olarak güzel
Akşam makarna olmasaymış mı ki, ablam tavsiyem şudur ki akşamı çok karbonlu yemekler ile kapatma. Tabiki makarna da yiyeceğiz ama öğlen daha çok tercih edilebilir bence
Sabah neden orda poğaça var yabirde yağlı ballı ekmek Akşam ama çok güzel
Ben çalışıyorum ve şirket yemeklerine göre kendimi ayarlıyorum. Aylık menü geliyor. Ama eğer hazırlıksız gittiysem ve ana yemekler uygun değilse ya çorba yogurt salata ile kurtarmaya çalışıyorum.
Öbür türlü diyet yapan biri için, dışardan gelen yemekler ya çok yağlı, ya da karbon bombası oluyor. Hiç bizi düşünen yok yaBende diyorum seni nerden tanıyorum,hb canım gitmeye niyetim yok inşallah.
Benimde yemek çıkıyor günlük yapılıyor birgün önceden öğrenip ayarliyorum
Grup arkadaşım diye korumuş olmayayim ama iki öğünde salata tüketmiş, yazarken virgül kullanmayinca gözünden kaçmış sanırımEvet yine dolu dolu bir Makbule menüsüHiç salata tüketmediğinin farkında mısın kuzum
cnm aslında öğlende de akşamda da salata var ama sabah da bolca dereotu roka falan yemiştim bugünAbla kuşum sık sık tartılma evet şuan kilo veriyorsun herşey gayet yolunda ama 1 gün artı çıktğını gördüğünde emin ol moralin bozulacak ve bütün gün nerde hata yaptığının sorgulayacaksın ve sonra bu kısır bir döngü halini alacak, bak beni dinle sen tartılma.
Canım ben indriyorum ama baya boyutu yüksek, haftaya başlıycam inş, bakalım ne kadar dayanabileceğim
Evet baskül al ama günde 5 defa tartılmak için değil, cumaları için. Gerçekten bir zaman sonra insanın psikolojisi bozuluyor.
Evet yine dolu dolu bir Makbule menüsüHiç salata tüketmediğinin farkında mısın kuzum
Su böreğide nazar boncuğu olsun, yine süpersin ablam
İşte budur ablacım, ama suyu artırmalısın ki zaten biliyorsun
Canım akşama salata ve yogurt eklemelisin onun dışında gayet güzel
Kuzum tartılma Cumaya kadar, psikolojik olarak etkilemesin. Zaten geçen hafta verdiğin kadar bu hafta veremezsin ki bu gayet doğal. Asıl diyet şimdi başlıyor
Hoşgeldin, seni montiden biliyorum. Bize katıl ve hiç gitme
İlk gün için süper, gerçi sende sürekli diyet halindesin ahh birde şu başlayıp, bırakmalarımız olmasa
Olmamış valla, Öğlen hem yogurt hem süt fazla ki kek ve sigara böreği hiç olmamış. Akşam hele makarna oda cıkss
Yayla çorbasının içinde pirinç var mıydı ki acabaYoksa gayet iyi varsa 2 dlm ekmek yerine 1 dlm daha iyi olabilirdi
Öğlen karbon patlması olmuş bence, bulgur yerine salata ve yogurt çok daha güzel olurdu ama genel olarak güzel
Akşam makarna olmasaymış mı ki, ablam tavsiyem şudur ki akşamı çok karbonlu yemekler ile kapatma. Tabiki makarna da yiyeceğiz ama öğlen daha çok tercih edilebilir bence
Sabah neden orda poğaça var yabirde yağlı ballı ekmek Akşam ama çok güzel
Ben çalışıyorum ve şirket yemeklerine göre kendimi ayarlıyorum. Aylık menü geliyor. Ama eğer hazırlıksız gittiysem ve ana yemekler uygun değilse ya çorba yogurt salata ile kurtarmaya çalışıyorum.
hımm tabi şekerli bi tatlıya göre bal çok çok çok masumPoğaça çocuktan kaldı çöpe gitmesin dedim:)
Tereyağı ve bal doğal kararınca yendiğinde sıkıntı yok
Sütlaç az şekerli cnm tatlandırıcı kullanmiyorum bu konuyla ilgili yazı bende okudum. Çikolata duskunuyum de onu atlatabilmek için yaptım az şeker ve az pirinç li
Nescafe olayını bende bugün düşündüm . yarın öyle yaparim inşaallah haklisin.
Yorumun için teşekürler cnm.
Gıda mühendisliğinde okurken prof um eğer canınız tatlı çekerse 1 tatlı kaşığı bal yiyin demisti. Çünkü bal saf glikoz kompleks şeker değil diye
güzel sankiBende menümü yazayım.
Sabah: 1 parça peynir ( geç kaldım ve çok açtım)
Kahvaltı: 1 brk süt+4 ymk kaşıgı nesfit mısır gevreği
Öğlen: 1 tane beykos kebabı tavuklu ( patlıcanın içine tavuk, üstüne kaşar vardı)+1 küçük kase yogurt+2 ymk kaşıgı kadar ıspanak kavurma+salata
Akşam: 1 kase mercimek çorbası (unsuz)+salata+1 kase yogurt+1 kk kadar karnıyarık
Su: 3 lt bulurum
Sporaha yapmadım, yapınca yazarım
Ablamİyi akşamlar hanımlar ...
O kadar yogunumki hergün bişi çıkıyo , eve bile zor yetişiyorum , hatta şimdi banyoyu temizledim
Diyetde uçtu gitti ipin ucu kaçtı iyce..
Nare83 Canım hoşgeldin . Selin'le tanışıksınız zaten firuzeylede
Kaynaşacagıma eminim
Hepinizi öpüyorum bu hafta yogunluğum devam edecek gelmek mümkün olmuyor akşamda hem işlere hem derslere bakmam lazım
Yeni arkadaşlarla takıma yeni kan yeni can geldi böyle devam inşallah . Bu hafta 3. Olmuşsunuz . İnşallah 1. Lige.
Aaa evet baktım tekrar gözümden kaçmış menü dolu oluncaGrup arkadaşım diye korumuş olmayayim ama iki öğünde salata tüketmiş, yazarken virgül kullanmayinca gözünden kaçmış sanırım
Yaa evet afedersin tatlım, salatalarını farketmemişimcnm aslında öğlende de akşamda da salata var ama sabah da bolca dereotu roka falan yemiştim bugün
güzel sanki
Canım şahsen doktorun dediğinden şaşma derimslm kızlar ben geldim doktora boşu boşuna gitmişim bütün değerlerim normal doktor bazı kadınlar doğumdan sonra hiç adet omaz bazıları ise böyle çok olur dedi gayet normal falan dedi 1 .1.5 sene sürebilirmiş valla bende o zaman düzenlemeyecekse doğum kontrol ilacını kullanmayayım diyorum sonuçta kortizon içeriyor aaz da olsa ama kafam karışık bilemedim şu an adet oldum benim ilacım kesintisiz kullanııyor ama 21. günden sonra olmam gerekirken ben 16. günde oldum bırakcam bu ilacı
Öğle akşam birleşmiş sanırım ama güzel olmuş menünsabah
kahvalti 11. bucukta yaptim: 1 yumurta haşlanmış 2 kibrit kutusu kdr peynir 3 zeytin 1 t.k az açılı ezme 1 fincan yeşil cay
Öğle: yok (kahvaltiyi çok geç yaptım)
Ara:yarım ayva 1 küçük elma
Akşam: 3 parça karnibahar haslanmis üzerine yoğurt ve nane.2 ymk kaşığı bamya .küçük bir kepçe tarhana corbasi
Ara maden suyu .bide süt olabilir . ( 2 bardak soğan suyu öğle ve akşam )
su 2.5 litre uyuyana kdr 3 olur
Spor: ebru şallı kol karın kâlca plates 45 dk suruyo 50 ip atladim
merhaba güzeller
uyanınca: 3 kuru kayısı 2 ceviz suya ısladım
sabah: 1 kk örgü peynir 1 haşlanmış yumurta 1 tk tahin pekmez roka dereotu domates turp 3 dilim tt ekmek
ara: yok
öğlen: 4 yk kabak yemeği 1 kase yoğurt 2 dilim ekmek salata
ara: 10 antep fıstığı
akşam: 6 yk kabak yemeği 2 köfte kadar tavuk göğsü 2 dilim tt ekmek 2 bardak ayran salata
ara: 20 gr kuru üzüm 1 portakal 1 bardak süt
spor: ebru şallı ile 21 günde yağlarımızdan kurtuluyoruz
su: 3 lt
fatmanurkaya(128.3 /127.3 /1/%0.78) yeni üye Başlangıç tarihi 25 Haziran, başlangıç kilo: 134.4,hedef kilo: 73
perigunlugu canım sen listedeki başlangıç kilomu değiştirde biraz daha sevineyim burda buldum başlangıç kilomu
kızlar meni kınamayın görmemiş bir kilo vermiş gibioldum ama ne yapayım bu konuda çok mutluyum
herkese hayırlı akşamlar menümü veriyorum
SABAH
2 dlm tam buğ ekmek
yumurta
peynir
5 zeytin
domates
ARA
5 Fındık
1 elma
ÖĞLE
Ton balıklı salata
ayran 1 küçüçük su böreği
AKŞAM
Közlenmiş patlıcanla yapılan bir yemek söğürme
ayran salata
2.5 lt civarı su 40 dk civarı yürüyüş hayırlı akşamlar
Su biraz fazla olsa iyi olur biliyosun zatenIyi akşamlar kızlar
Bugünkü menüm de fena sayılmaz
Sabah
Yumurta
Beyaz peynir
Marul
Havuç
Ara
2 mandalina
Öğle
2 dilim ekmek
Peynir
Zeytin
Yoğurt
Ara
Fıstık
Akşam
Ispanak
Yoğurt
1 lt su içebildim ancak 100 ip atladım 500 e tamamlarim. Hafta içi düzen bozuluyo su icmiyorum yaa.
Ben de menümü yazayım
SABAH 2 tavada yumurta 2 dilim suzme peynir 3 zeytin
ARA 1 fincan yeşil çay
ÖĞLE 1 kase yeşil mercimek çorbası 4 5 kaşık et yemeği ayran
ARA 4 5 tane ceviz
AKŞAM 4 5 tane tavuk köftesi
SU 3 gecer
SPOR ebru Şallı hüsran la sonuçlandı yarım saat kondisyon bisiklet i ne biniyorum şimdi.
Selam kızlar. Ben de araniza katılmak istiyorum yeniden yeniden diyorum çünkü eskiden de bir dönem yarismistim burada aeben ablam ile de yıllardır monti topiginde yazisiyoruz
Deneme haftasından sonra listeye girebilirum inşallah
Öncelikle hoşgeldin canımİlk günden yazayim menumu
Sabah
1 mandalina
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Peynir zeytin
Domates
3 ceviz
Öğlen
İki kase mantar çorba
Salata
Akşam
Haşlanmış k.bahar
Yogurt
Menüm
Sabah kalkınca 2 yk yoğurt.
Sabah 30 dakika tempolu yürüyüş.
Sabah; 1 haşlanmış yumurta, 2 dlm beyaz peynir, 2 ceviz, 2 dlm tb ekmeği ve yeşil çay.
Ara; ½ muz ve 1 çay bardağı süt.
Öğlen; 1 tane közlenmiş patlıcan, 4 yk yoğurt, 1 dlm tb ekmeği.
Ara; ½ muz, 6 fındık ve sade kahve.
Akşam; 1 kepçe mercimek çorbası, 3 parça ızgara tavuk, yeşil salata, 1 dlm tb ekmeği.
Ara; 2 yk yoğurt.
Su; 2.5 lt.
Aaaa makarna kek sigara böreeğiiimenümü yaziyorum
sabah:
1 yumurta, 2 dilim peynir, 2dilim ekmek, 3 zeytin
ara:
6 badem
öğlen :
yemek yoktu bende 1 bardak süt, 1 kase yogurt(tarcinli), 2dilim ekmek, komsuda gün vardi yarim kekbir sigara böreği
akşam :
yarim tabak makarna ve 1 kase yogurt, turp yarim ayva
3litre su, birazdan spor yapicam ve ihlamur icecem
Susamlı kraker olmuş mu hiç bu güzel menüyeEveett. Bende yazayım menümü .
Kalkınca bir elma
Sabah; 2 yumurtayla peynirli omlet, bîr su bardağı vişne suyu( şekersiz, ev yapımı), 2 dilim tt ekmek
Ara; 1 mandalina, 3 çubuk susamlı kraker
Öğlen yok, kahvaltıyı geç yapmıştım
Akşam; 2 kepçe yayla çorbası, 2 dilim ekmek, salata
Su; 1,5 l. Yatana kadar 2 olur
Spor; 30 dk. Basit egzersiz
Bu hafta çok önemli senin için canım biliyorsuunfatmanurcummmm burdayızz :))
bende menümü veriyorum:)
sabah : 1 dilim ekmek, 1 yumurta, 2 dilim peynir, 5 zeytin, yeşillik
öğle: 6 yemek kaşığı nohut, 4 yemek kaşığı bulgur
akşam : 1 kase çorba, 8 yemek kaşığı mantar sote
ara: 3 adet mısır patlağı ve 1 portakal, kuşburnu çayı
40 dakika yürüyüş ve 2 lt su
makarna ve soğan halkası mıSabah
Haslanmis yumurta
Peynir 3zeytin
Domates
Salatalik
2 dilim kepek ekmek
Ara mandalina
Ögle
Karnabahar haşlamasi yogurtlan
Ara 2 sogan halkasi yemiş olabilirim
Akşam
Makarna 5 kaşik üzerine yogurt
3 lt su
Yarim saat lesie
Bugünden yemekten çok ara öğünlük şeyler olmuşMerhaba sevgili takımım
Bugünkü menumden önce
Akşam karnim çok açıktı bir orta boy muz yedim. Gece çocuk uymayınca 2 gibi de 1 ceviz 2 badem yedim
Bugüne gelince
Sabah
Ilık suya limon 1 sb
Yarım poğaça
1 dilim kızarmış ekmek tereyağ ve balli
5 çeri domates
Biraz peynir
Ara diyet sütlaç
Öğle yok çünkü geç kalktiniz
Akşam
2 kepçe çorba
Yarım dilim ekmek
Balık
Salata
1 çy bardağı şeftali suyu
1 sb nescafe
1 porsiyon meyve
2 sb lahanasuyu
2saat sonra 1 ceviz 2badem yiyicem
Aaaa selin spor yapmamışşşşBende menümü yazayım.
Sabah: 1 parça peynir ( geç kaldım ve çok açtım)
Kahvaltı: 1 brk süt+4 ymk kaşıgı nesfit mısır gevreği
Öğlen: 1 tane beykos kebabı tavuklu ( patlıcanın içine tavuk, üstüne kaşar vardı)+1 küçük kase yogurt+2 ymk kaşıgı kadar ıspanak kavurma+salata
Akşam: 1 kase mercimek çorbası (unsuz)+salata+1 kase yogurt+1 kk kadar karnıyarık
Su: 3 lt bulurum
Sporaha yapmadım, yapınca yazarım
Aaaa birileri pes mi ettiiiiİyi akşamlar hanımlar ...
O kadar yogunumki hergün bişi çıkıyo , eve bile zor yetişiyorum , hatta şimdi banyoyu temizledim
Diyetde uçtu gitti ipin ucu kaçtı iyce..
Nare83 Canım hoşgeldin . Selin'le tanışıksınız zaten firuzeylede
Kaynaşacagıma eminim
Hepinizi öpüyorum bu hafta yogunluğum devam edecek gelmek mümkün olmuyor akşamda hem işlere hem derslere bakmam lazım
Yeni arkadaşlarla takıma yeni kan yeni can geldi böyle devam inşallah . Bu hafta 3. Olmuşsunuz . İnşallah 1. Lige.
Evet yemeğe dair pek birşey yok aslındaKızlar menüm sacma
Kızım gece uyumadı gece kuruyemiş ve 2si 1 arada
Sabaha doğru uyudu ama 7de uyandı,
Kahvaltı yapmadım 1 kase kuruyemiş ve kahve
Arkasından 1 muz
Öğlen tavada 2,5 yumurta 1 elma
Akşam da sütlü kahve
Geceyş saymazsak gün içinde 1450 kcal filan oluyor
Su 2lt civarı
Spor 50 dakika dans
Gün geçtikçe en sevdiğim kız tipi gibi gorunuyorsun gözümeAaa evet baktım tekrar gözümden kaçmış menü dolu oluncaSen zaten hep muhalefetsin
Günü güzel bitirmişsin menü olarakKızlar, bu akşam moral olarak biraz kotuyum mesai kaliyorum diye nisanlimla tartistik o yuzden sizinde tadinizi kacirmiyim, bu aksamlik beni affedin yarin toparlarim ins biraz.
Menum,
Sabah,
Bi dilim tam bugday ekmek,
Peynir ve zeytin
Ara ogun,
Leblebi yarim avuc
Ogle,
Domates corbasi,
Zyagli kereviz, cacik, bi kasik bulgur
Ara ogun,
Iki mandalina
Aksam,
Moralce kotuyum bisey yiyemedim.
Su iki litre, spor yarim saatte kaldi, aksam yurumedim, ama cezami unutmadim tabi ki
Kendinize iyi bakın, iyi aksamlar guzeller
İyi akşamlar hanımlar bugün sizlere yazma fırsatını hiç bulamadım sabah erkenden annemlere gidip abimin asker mevlüdü için dip köşe temizlik yaptım ve şuan bitik durumdayım menümü veriyim
Sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
2 dilim peynir
4 zeytin
Domates salatalık maydonoz
Ara
Yarım portakal
Öğlen
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
Akşam
2 kaşık zeytin yağlı pırasa
1 kaşık patlıcan yemeği
1 kase yoğurt
Salata
3,5 litre su
Yürüyüş yapamadım ama temizlik için fazlasıyla enerji sarf ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?