Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Poğaça çocuktan kaldı çöpe gitmesin dedim:)
Tereyağı ve bal doğal kararınca yendiğinde sıkıntı yok
Sütlaç az şekerli cnm tatlandırıcı kullanmiyorum bu konuyla ilgili yazı bende okudum. Çikolata duskunuyum de onu atlatabilmek için yaptım az şeker ve az pirinç li
Nescafe olayını bende bugün düşündüm . yarın öyle yaparim inşaallah haklisin.
Yorumun için teşekürler cnm.

Gıda mühendisliğinde okurken prof um eğer canınız tatlı çekerse 1 tatlı kaşığı bal yiyin demisti. Çünkü bal saf glikoz kompleks şeker değil diye

Bende diyorum seni nerden tanıyorum,hb canım gitmeye niyetim yok inşallah.

Benimde yemek çıkıyor günlük yapılıyor birgün önceden öğrenip ayarliyorum

Kızlar gerçekten bunu söyleme ihtiyacı hissettim. Lütfen her gün tartılmayın ya da günde 5 defa tartılmayın. Cuma zaten tartı günümüz ne gerek var diğer günlere. Çünkü her gün gördüğünüz eksi, bir gün sabit ya da artı çıktığında o günkü moraliniz direk çöküyor. Elbette hergün eksi çıkamayız, ama gel de bunu beyne anlat. Ben öyle yaptım her sabah tartıldım, evde olduğumda günde 3 posta çıkıyordum tepesine. Sonrası malum kilo vermem durduğunda inanın sabah ne kadar iyi uyanırsam uyanayım, ağlıycak, sinirden tartıyı kıracak duruma geldim. Ve bu takıntı haline geldi, artık sabah uyandığımda göbeğimden anlıyorum eksi mi, artı mı diye. Lütfen yapmayın bunu kendinize. Öncelikle vucut cm olarak ölçü alın, evet kilo vermek, hedefe ulaşmak amacımız ama tartı yanıltır insanı ne kadar inceldiğinizi takip edin, bazen kilo veremesekte incelebiliyoruz ki bu çok daha güzel birşey. Ayy ne çok konuştum

Bende diyorum seni nerden tanıyorum,hb canım gitmeye niyetim yok inşallah.

Benimde yemek çıkıyor günlük yapılıyor birgün önceden öğrenip ayarliyorum
Öbür türlü diyet yapan biri için, dışardan gelen yemekler ya çok yağlı, ya da karbon bombası oluyor. Hiç bizi düşünen yok ya

Bende menümü yazayım.

Sabah: 1 parça peynir ( geç kaldım ve çok açtım)

Kahvaltı: 1 brk süt+4 ymk kaşıgı nesfit mısır gevreği

Öğlen: 1 tane beykos kebabı tavuklu ( patlıcanın içine tavuk, üstüne kaşar vardı)+1 küçük kase yogurt+2 ymk kaşıgı kadar ıspanak kavurma+salata

Akşam: 1 kase mercimek çorbası (unsuz)+salata+1 kase yogurt+1 kk kadar karnıyarık

Su: 3 lt bulurum
Sporaha yapmadım, yapınca yazarım

İyi akşamlar hanımlar ...

O kadar yogunumki hergün bişi çıkıyo , eve bile zor yetişiyorum , hatta şimdi banyoyu temizledim
Diyetde uçtu gitti ipin ucu kaçtı iyce ..

Nare83 Canım hoşgeldin . Selin'le tanışıksınız zaten firuzeylede
Kaynaşacagıma eminim

Hepinizi öpüyorum bu hafta yogunluğum devam edecek gelmek mümkün olmuyor akşamda hem işlere hem derslere bakmam lazım

Yeni arkadaşlarla takıma yeni kan yeni can geldi böyle devam inşallah . Bu hafta 3. Olmuşsunuz . İnşallah 1. Lige .

cnm aslında öğlende de akşamda da salata var ama sabah da bolca dereotu roka falan yemiştim bugün
hımm tabi şekerli bi tatlıya göre bal çok çok çok masum

güzel sanki

Ablam perigunlugu Gizem çok sevinecek diyetinin ipinin ucunun kaçtığına, kaçırma ya Allah kolaylık versin ablam ve bu hafta ki hedef 1. inşallah

Grup arkadaşım diye korumuş olmayayim ama iki öğünde salata tüketmiş, yazarken virgül kullanmayinca gözünden kaçmış sanırım
Aaa evet baktım tekrar gözümden kaçmış menü dolu olunca Sen zaten hep muhalefetsin

Kızlar menüm sacma
Kızım gece uyumadı gece kuruyemiş ve 2si 1 arada
Sabaha doğru uyudu ama 7de uyandı,
Kahvaltı yapmadım 1 kase kuruyemiş ve kahve
Arkasından 1 muz
Öğlen tavada 2,5 yumurta 1 elma
Akşam da sütlü kahve
Geceyş saymazsak gün içinde 1450 kcal filan oluyor
Su 2lt civarı
Spor 50 dakika dans

Canım şahsen doktorun dediğinden şaşma derim sonuçta emziriyorsun ve ilacın etkisi bebişe geçebilme ihtimali vardır diye düşünüyorum. Tabii bu konuda tecrübeli değilim ama az çok düşündüğüm kadarıyla böyle olabilir gibi geliyor
Öğle akşam birleşmiş sanırım ama güzel olmuş menün

fatmanurkaya(128.3 /127.3 /1/%0.78) yeni üye Başlangıç tarihi 25 Haziran, başlangıç kilo: 134.4,hedef kilo: 73

Çok iyi yapmışsın ablacım tabiiki söylemek en çok senin hakkın küçücük su böreğini de görmedim sanma

Su biraz fazla olsa iyi olur biliyosun zaten ekmek normal mi peki ?

İlk günden yazayim menumu
Sabah
1 mandalina

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Peynir zeytin
Domates
3 ceviz

Öğlen
İki kase mantar çorba
Salata

Akşam
Haşlanmış k.bahar
Yogurt
Öncelikle hoşgeldin canım normalde şuan denemedeki arkadaşlar baya dolu takımımız sıralamaya göre seni denemeden hemen sonra alamayabiliriz eğer sıkıntı değil beklerim dersen seve seve takımımızda yer var liste dışı takılanda bi sürü arkadaşımız var ilk sayfada kurallarımız var onları da kabul edersen formumuzu doldurup hem buraya hemde bana atarsan süper olur

Aaaa makarna kek sigara böreeğiii
Susamlı kraker olmuş mu hiç bu güzel menüye
Bu hafta çok önemli senin için canım biliyorsuun
Sabah
Haslanmis yumurta
Peynir 3zeytin
Domates
Salatalik
2 dilim kepek ekmek

Ara mandalina

Ögle
Karnabahar haşlamasi yogurtlan

Ara 2 sogan halkasi yemiş olabilirim

Akşam
Makarna 5 kaşik üzerine yogurt

3 lt su
Yarim saat lesie
makarna ve soğan halkası mı sen kilo almaya karar verdin herhalde
Bugünden yemekten çok ara öğünlük şeyler olmuş hala sabah poğaça falan hiç olmamış

Aaaa selin spor yapmamışşşş
Aaaa birileri pes mi ettiiii
Evet yemeğe dair pek birşey yok aslında

Bende yazıyorum menümü ve ardından tüm takım arkadaşlarıma birşeyler söylemek istiyorum dikkatimi çeken ama önceee menü

Sabah:
1 dilim tb ekmeği
2 haşlanmış yumurta (pulbiberli)
ufak parça peynir

Öğle:
1 bardak tavuk çorbası (evet gerçekten bardakta)
ufak paket tonbalığı

ara:
1 mandalina

akşam:
1 dilim tb ekmeği
bir parça peynir
menemen (yine yumurta günü gibi oldu ama misafir vardı bana kala kala bu kaldı)
domates salatalık

ara:
1 mandalina yarım elma

2 lt su içtim. 1 saat yürüyüş. kış çayımı da içtim. arada birde sabah içemediğim içinde gecede kayısı olan suyu içip kayısıyı yedim

Kızlar, bu akşam moral olarak biraz kotuyum mesai kaliyorum diye nisanlimla tartistik o yuzden sizinde tadinizi kacirmiyim, bu aksamlik beni affedin yarin toparlarim ins biraz.
Menum,
Sabah,
Bi dilim tam bugday ekmek,
Peynir ve zeytin
Ara ogun,
Leblebi yarim avuc
Ogle,
Domates corbasi,
Zyagli kereviz, cacik, bi kasik bulgur
Ara ogun,
Iki mandalina
Aksam,
Moralce kotuyum bisey yiyemedim.
Su iki litre, spor yarim saatte kaldi, aksam yurumedim, ama cezami unutmadim tabi ki
Kendinize iyi bakın, iyi aksamlar guzeller

İyi akşamlar hanımlar bugün sizlere yazma fırsatını hiç bulamadım sabah erkenden annemlere gidip abimin asker mevlüdü için dip köşe temizlik yaptım ve şuan bitik durumdayım menümü veriyim

Sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
2 dilim peynir
4 zeytin
Domates salatalık maydonoz

Ara
Yarım portakal

Öğlen
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt

Akşam
2 kaşık zeytin yağlı pırasa
1 kaşık patlıcan yemeği
1 kase yoğurt
Salata

3,5 litre su
Yürüyüş yapamadım ama temizlik için fazlasıyla enerji sarf ettim

7. takımın fıstııkklarrr

1-) Menü yorumları konusunda lütfen bildiğiniz kadarıyla tüm arkadaşlarınıza yorum yapın, her zaman birbirimizden öğreneceğimiz çok şey var.
2-) Lütfen takıma daha sık gelmeye çalışalım biliyorsunuz ki yeri geliyor o an ne yiyeceğimize karar veremediğimizde bile buraya yazıp bir çok fikir alıp günü en ucuz sıyrıklarla atlatabiliyoruz (sık gelenler sözüm size değil asla)
3-) Takımımızda şuan epey kalabalığız, listeye girmeyi bekleyen bir çok arkadaşımız var. Gerek izinli, gerekse deneme süresindeki. Duruma göre (mezuniyete yakınlık, deneme süresinde aktif katılım ve kilo veriş vb.) kimin listeye alınması gerektiğine cuma günleri Selinanya ile istişare yapıp karar vereceğiz. Hani olurda o hafta almamız gereken birisi vardır ve bazı sebeplerle alamamışızdır (katılım azlığı vb.) lütfen bunu yanlış algılamayın, listede olsakta olmasakta herkes bu takımın birer parçası Mesela ben bile bir süre listeye girmeden devam edeceğim şahsen önceliğim sizlersiniz her zaman
4-) Özellikle yeni gelen arkadaşlar birşeyler yazmaktan çekinmeyin asla

Günü güzel bitirmişsin menü olarak Rabbim ağız tadınızı bozmasıın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…