- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.314
- 798
- 44
tüm gün temizlik yaptım canım perşembeden sonra düzelecek inşallahKuzu gerçek fiyatlar üstünden %50 miBütün ürünler dahilse gidip bakılabilir
Menünde birşey yok ki bütün öğünlerini ekmekle kapatmışsın resmen. Akşam güzel ama sabah ve öğle boş geldi bana.
O zaman Pazartesiden itibaren Jillian 30 days shred başlayalım mı? Haftasonu evde olmayacağım daBende seninle istikrar sağlamış olurum
bisey sorabilir miuim. magazalar %50 indirim yapio ya etihet fiyatini attirip o diyat uzerinden mi yapio. cunku ben birkac magazada tajip ettigim urunler %50 indirimde yine ayni fiyat
Kotonu da pek bi severim müdere hanimulen menülerinizi okurken acıktım
o kadar yorgunum ki bende birazdan yatarım herhalde...
@CallanPinckney canikom 30 günün için tebrik ediyorum seni ...
kvrck seninde solganını yerim sıpaaa
Menülerimiz yine iyi gibi kızlar ya, ben aranıza gireli, 6 gün oldu benim için çabuk geçti, iyi ki varsınız kızlar, yarın 6 da çıkıcam işten..
Bu arada benden size bir kıyak koton perşembe günü %50 indirime giriyor
Sabah erkenden indirim basacağız, yakınınızda varsa kaçırmayın derim, eşe dosta da haber vercem daha sonra çok bozuluyolar
Bunun ülkemizde de el altindan yapildigini duymuştum kuzucan yani hem etik degil hem günah beKızlar site reklamlarında kıbrısta tüp bebek tedavisi çıktı, cinsiyet seçebiliyorsunuz diyor, böyle bir şey olabilir mi, hiç etik değil, çok sinirlendim
Acaba sikayet edebileceğimiz bir yer var mı
Türkiyede bu iş yasak, olması gerektiği gibi
Kuzey kıbrıs ne kontrolsuz bir ülke
Angara mı özledimGünaydın kızlar
Soğuk bir ankara sabahından hava buz gibi
yaa keske oldugum yerde olsa dicem gerci koton ürünlerine siğmam kiYok canim o kurumsal markalarda olmaz, zaten bizde etikette hem eski fiyati hem yeni fiyati yazar tatlisim
bende menümü vereyim kızlar
sabah: 3 dilim tt ekmek 1 kk örgü peyniri 1 tk tahin pekmez 5 zeytin domates roka dereotu
ara: 3 kuru kayısı 1 fincan fitomilk
öğlen: 4 yk brokoli yemeği(havuçlu) 2 dilim tt ekmek 1 kase yoğurt
ara: 10 antep fıstığı 1 çb süt
akşam: 1 közlenmiş biber 1 közlenmiş patlıcan 2 köfte kadar tavuk göğsü bol salata 1 kepçe yeşil mercimek çorbası 1 dilim tt ekmek
ara: 1 bardak süt 1 kivi
spor başım çok ağrıyor reglden dolayı
su: 3 lt
Menüm;
Sabah; 2 tb ekmeği ile peynirli tost, 3 zeytin ve yeşil çay.
Ara; 1 sade filtre kahve.
Ara; 1 portakal, 2 yk yoğurt.
Öğlen; 6 yk pırasa yemeği, 4 yk yoğurt, 1 dlm tb ekmeği ve salata.
Ara; 2 ceviz, 2 yk yoğurt.
Akşam; 1 kepçe tarhana çorbası, 6 yk pırasa, 1 dlm tb ekmeği ve salata.
Ara; 2 yk yoğurt.
Su; 2.5 lt.
30 dakika tempolu yürüyüş.
Günaydiiiiinnnn
Sabahbaktim sular var yedim kayisilari
Yumurtalari ocaga koydum
Fokurduyorlar bunlara da bagirsaklarimin gurultusu eşlik ediyor ayyyy spor yapasım geldi
göbek gidecek bebek gelecek
Kotonu da pek bi severim müdere hanim
Thank you very much teperim geri kaç
Ayyy igrenç miyim neyim
Bunun ülkemizde de el altindan yapildigini duymuştum kuzucan yani hem etik degil hem günah be
Angara mı özledim
bu arada herkese gunaydiin. bilio musunuz ben ilk defa yiyeceklerime dikkat ederken mutsuz olmuyorum. tam anlamiyla diyetteyim diyemiyorum ama sonucta cok cok dikkat etmeye basladim. ve eskiden vok agresif olurdum. simdi mutluyum. sayenizde. sizi seviyorumdun ki menum
sabah:
1yumurta , büyük dilim peynir,10 zeytin
ara: bir avuç badem, mandalina
öglen:
tarhana corbasi, yarim tabak makarna, 1 kase yoğurt
ara: badem mandalina
aksam:
1kase tarhana corbasi yarim tabak etli nohut, yarim tabak sehriyeli bulgur pilavi, orta sekerli kahve ,leblebi ,sekersiz cay
2.5 litre su gezmeye gittiğim icin spor yapamadim.
Ayyy kotona bayılırıımmmm bi bakayım bendeeeulen menülerinizi okurken acıktım
o kadar yorgunum ki bende birazdan yatarım herhalde...
@CallanPinckney canikom 30 günün için tebrik ediyorum seni ...
kvrck seninde solganını yerim sıpaaa
Menülerimiz yine iyi gibi kızlar ya, ben aranıza gireli, 6 gün oldu benim için çabuk geçti, iyi ki varsınız kızlar, yarın 6 da çıkıcam işten..
Bu arada benden size bir kıyak koton perşembe günü %50 indirime giriyor
Sabah erkenden indirim basacağız, yakınınızda varsa kaçırmayın derim, eşe dosta da haber vercem daha sonra çok bozuluyolar
İyi geceler hanımlar oldukça moralsiz ve yorucu bi günün sonunda telefonu elime alıp yazabildim size geç kalktım ondan öğlen ve kahvaltı birlikte oldu menümü veriyim
Öğlen
2 dilim buğday ekmeği
Peynir
Domates havuç marul
3 bardak çay
Ara
3 kestane
2 bardak çay
Akşam
1 tabak ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
Salata
3 litre su 1,5 saat yürüyüş
Full ekmek günü gibi olmuşdün çok yoruldum menümü akşam yazamadım
sabah:3 dilim ekmek+peynir şekersiz çay
öğle:4 kaşık yoğurt 2 dilim ekmek
akşam:6 kaşık tavuk sote 2 dilim ekmek
spor yapamadım çünkü temizlik yaptım yoruldum.
Artık her sabah kontrol et su var ye kayısıları yoksa yemeGünaydiiiiinnnn
Sabahbaktim sular var yedim kayisilari
Yumurtalari ocaga koydum
Fokurduyorlar bunlara da bagirsaklarimin gurultusu eşlik ediyor ayyyy spor yapasım geldi
göbek gidecek bebek gelecek
Kotonu da pek bi severim müdere hanim
Thank you very much teperim geri kaç
Ayyy igrenç miyim neyim
Bunun ülkemizde de el altindan yapildigini duymuştum kuzucan yani hem etik degil hem günah be
Angara mı özledim
2,5 - 3 lt ideal ama daha fazlası da zarar olurSüpersin kuzucum, bi de fitomilk nedir ben bilmiyorum onu
Nanacım senin menün de bi o kadar güzel, bu hafta 1. lik için gün sayıyoruz, bi de benim reglim olmasaydı iyiydi, her yerim şişti, o kadar dikkat etmeme rağmen tuz yememeye yüzükler yine dar geliyo. Yarın en iyisi lapa detoksu yapayım bi ümit işe yarar inş.
Ben de dünkü menümü yazayım,
Sabah,
2 dilim tam buğday ekmeği,
1 kk peynir, 4-5 yeşil zeytin,
Domates,biber,salatalık
Ara,
Leplebi bi avuç
Öğle,
1 kase ezogelin çorba,
3 köfte (yemeğini yemeden köftelerini yedim)
Salata
Ara,
1 kırmızı elma
Akşam,
1 kase mercimek çorba,
1 tabak sebze yemeği,
Ayran
Su,3 litre (acaba çok mu içiyorum ki vücudum su tutuyo diye düşünüyorum) Spor 40 dakika yürüyüş, yine geç çıktım işten, bugün cezam olan+30 dakikayı tamamlıycam erken çıkıp ama dün bide ev egzersizlerine başladım
Henüz tam anlamıyla olmamış menü ama olacak inşallahdun ki menum
sabah:
1yumurta , büyük dilim peynir,10 zeytin
ara: bir avuç badem, mandalina
öglen:
tarhana corbasi, yarim tabak makarna, 1 kase yoğurt
ara: badem mandalina
aksam:
1kase tarhana corbasi yarim tabak etli nohut, yarim tabak sehriyeli bulgur pilavi, orta sekerli kahve ,leblebi ,sekersiz cay
2.5 litre su gezmeye gittiğim icin spor yapamadim.
eksiklerim ne pericimm. bide emzirdigim icin korkuyorum cok sıkı bisey yapmaya. herkes korkutuo beni. sütun keslir diyeHenüz tam anlamıyla olmamış menü ama olacak inşallah
Ah kuzum ayni dert bende de vardi sinir stres yorgunluk hepsi bi aradabu arada herkese gunaydiin. bilio musunuz ben ilk defa yiyeceklerime dikkat ederken mutsuz olmuyorum. tam anlamiyla diyetteyim diyemiyorum ama sonucta cok cok dikkat etmeye basladim. ve eskiden vok agresif olurdum. simdi mutluyum. sayenizde. sizi seviyorum
Emzirdiğin için bence @Makbule007 sana daha çok yardımcı olabilecektir. Çünkü bu durumda yorumlarımda biraz değişir çünkü senin daha sık beslenmek gereklieksiklerim ne pericimm. bide emzirdigim icin korkuyorum cok sıkı bisey yapmaya. herkes korkutuo beni. sütun keslir diye
Sen say yerinde bekle beniHerkese günaydınlarbugün önce geçmişe yorum yaparak başladım anca günaydın diyebildim :) tartıda henüz eksi göremedim ama çok şükür eli kulağında regl olucam
Hayırlı sabahlar ...
eksiklerim ne pericimm. bide emzirdigim icin korkuyorum cok sıkı bisey yapmaya. herkes korkutuo beni. sütun keslir diye
Herkese günaydınlarbugün önce geçmişe yorum yaparak başladım anca günaydın diyebildim :) tartıda henüz eksi göremedim ama çok şükür eli kulağında regl olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?