Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

tüm gün temizlik yaptım canım perşembeden sonra düzelecek inşallah

bisey sorabilir miuim. magazalar %50 indirim yapio ya etihet fiyatini attirip o diyat uzerinden mi yapio. cunku ben birkac magazada tajip ettigim urunler %50 indirimde yine ayni fiyat

Yok canim o kurumsal markalarda olmaz, zaten bizde etikette hem eski fiyati hem yeni fiyati yazar tatlisim

Günaydiiiiinnnn
Sabahbaktim sular var yedim kayisilari
Yumurtalari ocaga koydum
Fokurduyorlar bunlara da bagirsaklarimin gurultusu eşlik ediyor ayyyy spor yapasım geldi
göbek gidecek bebek gelecek

Kotonu da pek bi severim müdere hanim
Thank you very much teperim geri kaç
Ayyy igrenç miyim neyim

Bunun ülkemizde de el altindan yapildigini duymuştum kuzucan yani hem etik degil hem günah be

Günaydın kızlar
Soğuk bir ankara sabahından hava buz gibi
Angara mı özledim

Kızçeler dün açtım lesie ablamizi 3 mil dedim hedef amanin birden içeri odadan müzik sesleri geliyor bi baktim
Benim oğluşla kociş giymişler atletleri spor yapiyorlar
Haydaaa dedim nerden çıkti (benim kociş göbekten oturamaz bile habire yatış pozisyonu)
Kociş=allah allah ya sen yapinca oluyo da ben yapinca mi olmuyo ben de zayifliycam işte
Amanııınnn adam beni kıskanmış gııı

Süpersin kuzucum, bi de fitomilk nedir ben bilmiyorum onu

Nanacım senin menün de bi o kadar güzel, bu hafta 1. lik için gün sayıyoruz, bi de benim reglim olmasaydı iyiydi, her yerim şişti, o kadar dikkat etmeme rağmen tuz yememeye yüzükler yine dar geliyo. Yarın en iyisi lapa detoksu yapayım bi ümit işe yarar inş.

Ben de dünkü menümü yazayım,
Sabah,
2 dilim tam buğday ekmeği,
1 kk peynir, 4-5 yeşil zeytin,
Domates,biber,salatalık
Ara,
Leplebi bi avuç
Öğle,
1 kase ezogelin çorba,
3 köfte (yemeğini yemeden köftelerini yedim)
Salata
Ara,
1 kırmızı elma
Akşam,
1 kase mercimek çorba,
1 tabak sebze yemeği,
Ayran
Su,3 litre (acaba çok mu içiyorum ki vücudum su tutuyo diye düşünüyorum) Spor 40 dakika yürüyüş, yine geç çıktım işten, bugün cezam olan+30 dakikayı tamamlıycam erken çıkıp ama dün bide ev egzersizlerine başladım

valla soguk olsada bende çok seviyorum ankarayıııı

dun ki menum
sabah:
1yumurta , büyük dilim peynir,10 zeytin

ara: bir avuç badem, mandalina

öglen:
tarhana corbasi, yarim tabak makarna, 1 kase yoğurt

ara: badem mandalina

aksam:
1kase tarhana corbasi yarim tabak etli nohut, yarim tabak sehriyeli bulgur pilavi, orta sekerli kahve ,leblebi ,sekersiz cay

2.5 litre su gezmeye gittiğim icin spor yapamadim.

bu arada herkese gunaydiin. bilio musunuz ben ilk defa yiyeceklerime dikkat ederken mutsuz olmuyorum. tam anlamiyla diyetteyim diyemiyorum ama sonucta cok cok dikkat etmeye basladim. ve eskiden vok agresif olurdum. simdi mutluyum. sayenizde. sizi seviyorum

Ayyy kotona bayılırıımmmm bi bakayım bendeee

Full ekmek günü gibi olmuş
Artık her sabah kontrol et su var ye kayısıları yoksa yeme
2,5 - 3 lt ideal ama daha fazlası da zarar olur

Henüz tam anlamıyla olmamış menü ama olacak inşallah

Ah kuzum ayni dert bende de vardi sinir stres yorgunluk hepsi bi arada
Ama ben kendimi aç birakarak zayiflamaya çalısıyordum o da haliyle geri tepiyordu
Burada dietten cok saglikli beslenmeyi öğreniyoruz

eksiklerim ne pericimm. bide emzirdigim icin korkuyorum cok sıkı bisey yapmaya. herkes korkutuo beni. sütun keslir diye
Emzirdiğin için bence @Makbule007 sana daha çok yardımcı olabilecektir. Çünkü bu durumda yorumlarımda biraz değişir çünkü senin daha sık beslenmek gerekli

Hayırlı sabahlar ...

günaydın ablacım ,

eksiklerim ne pericimm. bide emzirdigim icin korkuyorum cok sıkı bisey yapmaya. herkes korkutuo beni. sütun keslir diye

elife merhaba nacizane bir yorumda bulunmak istiyorum
bende ikizleri 2,5 yaşına kadar emzirdim hemde diyet yaptım cnm
neden sütün kesilsin az yemeyeceksin saglıklı şeyler yiyceksin
sabah kahvaltında dereotu tüket bolca,

ara ögün olarak, 2 incir bri bardak süt içmeselaçok güzel bir ara ögün hemde süt yapar
taze sogan çok güzel süt yapar, dut kurusu yiyebilirisn bir avuç süt ile birlikte mükemmel süt yapar
yani diyet ypınca sütün keislcek diye brişey yok , biz atıyorum 4 ögün yiyorsak sen 6 ögün yersin
yinede diyetini yaparsın

Herkese günaydınlar bugün önce geçmişe yorum yaparak başladım anca günaydın diyebildim :) tartıda henüz eksi göremedim ama çok şükür eli kulağında regl olucam

günaydınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…