Saol cnm. Bende böyle dudunucem kolay gelsin.normalde yediğimiz ekmek karbonhidrat gözüküyor ama yediğimiz çorbanın bir kepçesi 1 dilim ekmek
pilav 2 kaşık 1 dilim ekmek
kurubaklağiller 4 yemekkaşığı 1 dilim ekmek oluyor.ben yağ olmadığı için karbon hidratı zorda kalmadıkça ekmek olarak tüketiyorum.
sabah 1.5 ekmek+yarım dilim kek 1 dilim ekmek( şekeri var içinde glisemik indeksi çok yüksek kan şekerin hızla yükselip bir anda düşecek sen daha çok acıkacaksın.)2 kase çorba 2 dilim ekmek+4 yk pilav 1 dilim ekmek+10 yk nohut 2.5 dilim ekmek+yarım dilim ekmek:9 dilim ekmeğe eşdeğer
diyeceksin melike sende ekmek yiyorsun.ben karbon hidrat tüketirken sadece ekmek tercih etmeye çalışıyorum.ayça kaya içinde yağ olmadığı için karbonhidrat olarak en iyisi ekmek demişti tabi beyaz ekmek değil.kurubaklagiller protein açısından zengin ve düşük glisemik indeksli karbonhidrattır.ve bağırsak dostudur.sporlarımız aynıymış:) umarım istediğimiz kilolara kavuşuruz
Cuma günü döndüm ablacım annemlerle beraber geldik pazar günü döndü onlarElifiiimmm hoşgeldinnnnn ..
Döndünmü canım ?
Merhaba fatma abla iyiyim şükür sen nasılsıncanım şimdi takımlar arası yani grup olarak yarıştayız nanaya takılmayı seviyorum diğer arkadaşları daha yeni yeni tanıyorum ama demiştin çok haklısın @Ahu060812 in aynısı sanki @kvrck nekadar benziyorlar espirileri açık sözlülülkleri
merhaba canım nasılsın
Merhaba fatma abla iyiyim şükür sen nasılsın
ben donuyorumCanolarım nasılsınız? Bizim buraya hâlâ tam kış gelmedi, hava güzel.
ankara çok soğukCanolarım nasılsınız? Bizim buraya hâlâ tam kış gelmedi, hava güzel.
Ya bu psikolojik heralde. Herkesin motive olma şekli farklı. Ben de diyorum ki evet şimdi sıkı bi diyette sin. Çok istediğin bazı şeyleri yiyemiyosun (normalde hep abur cubur la beslenen bi insandim) ama biraz sık dişini. Şu kilolardan kurulunca gene abartmadan yiyebilieceksin istediklerini diyorum.oyle rahatlatiyorum kendimi.cikolata bana ben cikolataya bakısiyoruz yani.bu arada herkese gunaydiin. bilio musunuz ben ilk defa yiyeceklerime dikkat ederken mutsuz olmuyorum. tam anlamiyla diyetteyim diyemiyorum ama sonucta cok cok dikkat etmeye basladim. ve eskiden vok agresif olurdum. simdi mutluyum. sayenizde. sizi seviyorum
İç anadolunun sanırım hepsi öyle. Ben Eskisehirdeyken yazin geceleri bile soğuk olurdu. Ankara ve Eskişehir hep kuru soğuktu. Hiç alışamamıştım.ankara çok soğuk
Bi bana birşey olmuyor sanırım. Yağlarım sıcacık tutuyorben donuyorum
yağ bendede çok işe hiç yaramıyor ki en çok ben üşüyorumBi bana birşey olmuyor sanırım. Yağlarım sıcacık tutuyor
bence yağla alakası yok benimde sıcak olmam gerekirdi o zamanBi bana birşey olmuyor sanırım. Yağlarım sıcacık tutuyor
Demekki sendeki yağlar faydalı yağlar değil, bendekiler faydalı yağlar, battaniye gibi sıcacıkyağ bendede çok işe hiç yaramıyor ki en çok ben üşüyorum
sorma bende guya diyetisyenle cok kati bir diyet yapmistim. ama 1 ayda Türkiye'nin kilo vermistim. birde öyle agresif olmustum ki kocamla bosanacaktik nerdeyse:)Ah kuzum ayni dert bende de vardi sinir stres yorgunluk hepsi bi arada
Ama ben kendimi aç birakarak zayiflamaya çalısıyordum o da haliyle geri tepiyordu
Burada dietten cok saglikli beslenmeyi öğreniyoruz
hakkaten incirde sut yapar tavsiyelerine uyacam tsk ederim:))günaydın ablacım ,
elife merhaba nacizane bir yorumda bulunmak istiyorum
bende ikizleri 2,5 yaşına kadar emzirdim hemde diyet yaptım cnm
neden sütün kesilsin az yemeyeceksin saglıklı şeyler yiyceksin
sabah kahvaltında dereotu tüket bolca,
ara ögün olarak, 2 incir bri bardak süt içmeselaçok güzel bir ara ögün hemde süt yapar
taze sogan çok güzel süt yapar, dut kurusu yiyebilirisn bir avuç süt ile birlikte mükemmel süt yapar
yani diyet ypınca sütün keislcek diye brişey yok , biz atıyorum 4 ögün yiyorsak sen 6 ögün yersin
yinede diyetini yaparsın
günaydınnnn
ya okulun en yağlı ogretmeni bendim. adama derse kabanla giriyordum yaa. herkeste yaglarin aslinda isitmaliydi diyordu.yağ bendede çok işe hiç yaramıyor ki en çok ben üşüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?