Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Geçmiş olsun Reyhancım,
Börek biraz fazla olmuş gibi sanki.

kızlar misafirim var ama çok koyu bir sohbet ve büyük eğlence kaçırıyormuşum gibi geliyor.arada bir girip bakmasam olmuyor.

Bi tanecik çikolatali gofret yesem olmaz mi
Çok masum küçücük
ye ondan sonra o masum şey içinde bir canavara dönüşsün.karaciğerin için bir öcü o eyvah diyor şuan karaciğerin yeme onu muzun üzerine kakao serp tarçınlı süt iç ama yeme.çöp tenekesimi senin miden o iğrenç yapış yapış gofreti istiyor.çocuk gibi olmadı bu istek

Nasilsiniz arkadaşlar bugün esimle biraz sıkıntımız var tartıştık fln yemk yemeyeckmis akşama bnde ne yiyecgimi bilmiyorum şuan komsumdaydim onu halledirim bi şekilde ama esimle bakalım napicaz

Canim Meryem im nasılsın hoşgeldin canım ay çok merak ettim seni ne yaptın anlat bakayım.
sagol canim ablam Allah razi olsun elhamdulillah cok iyiyim eyluldeki tedavim saglik sarunlarim yuzunden kasimin sonuna ertelendi, biliyonya pis troid yine sorun cikardi piskolojimide bozdu 15 kasimda basladim tedavime ve bugun transferimin 4. gunundeyim gorelim mevla neyler neylerse guzel eyler
sen nasilsin ablam? cok ozledim sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…