Sabir ya hu sabir en çıtırı sen olucan amaya okulun en yağlı ogretmeni bendim. adama derse kabanla giriyordum yaa. herkeste yaglarin aslinda isitmaliydi diyordu.
Eferin kiz sana domdom kediKizlar su an ogle yemegindeyim bi tek ben saglikli yemek yiyom ehehueh
Herkese merhaba. Dün üzerimde biraz kırgınlık vardı( bu günde öyle). O yüzden fazla giremedim siteye. Hemen dünkü menümü vermek istiyorum.
Sabah; menemen, limonlu ılık su, kk peynir, iki dilim tt ekmek
Ara ; bir mandalina
Öğlen; iki küçük dilim, ıspanak böreği, ayran
Akşam; bir kase yoğurt, bir dilim tt ekmek, bir dilim pastırma , limonlu çay
Su; 2 litre
Spor; yok
Bi tanecik çikolatali gofret yesem olmaz mi
Çok masum küçücük
ayy oyle mi dersin. kulaga ne hos geliyorSabir ya hu sabir en çıtırı sen olucan ama
Eferin kiz sana domdom kedi
kizlar bu leslie de 1 mill 2 mill yazio onlar ne anlama gelio. birde faydasini goren oldu mu
Kizlar su an ogle yemegindeyim bi tek ben saglikli yemek yiyom ehehueh
ooo super. zumbadan daha kolay sanki1 mil yürümüş oluyorsun o hareketi yapınca
çok faydalı ben en çok 3 mil yaptım ve faydasını gördüm keşke zamanım olsada yeniden yapsam
Demekki sendeki yağlar faydalı yağlar değil, bendekiler faydalı yağlar, battaniye gibi sıcacık
@perigunlugu demekki senin içinde geçerli bu
aynenya okulun en yağlı ogretmeni bendim. adama derse kabanla giriyordum yaa. herkeste yaglarin aslinda isitmaliydi diyordu.
ye ondan sonra o masum şey içinde bir canavara dönüşsün.karaciğerin için bir öcü o eyvah diyor şuan karaciğerin yeme onu muzun üzerine kakao serp tarçınlı süt iç ama yeme.çöp tenekesimi senin miden o iğrenç yapış yapış gofreti istiyor.çocuk gibi olmadı bu istekBi tanecik çikolatali gofret yesem olmaz mi
Çok masum küçücük
1 mil yaklaşık 5.6 km demek oluyor devam edersen kasların artar daha kolay kilo verirsin.hemde şekle girersin.kizlar bu leslie de 1 mill 2 mill yazio onlar ne anlama gelio. birde faydasini goren oldu mu
ama 1 saat zumba kilona göre yaklaşık 800 kalori yaktırıyor ve dans etmek çok güzelbravo valla
ooo super. zumbadan daha kolay sanki
sagol canim ablam Allah razi olsunCanim Meryem im nasılsın hoşgeldin canım ay çok merak ettim seni ne yaptın anlat bakayım.
hosbuldum ablam cok sagolMeryemim hoşgeldin canım . Nasılsın ?
Aynuram işe başladı takımı perime devretti ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?