Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Pko dan dolayı banada tedavi gormen gerekir denildi 2. Ayda hamule kaldım ikiz

İkizlerden sonra tekrar hamile kaldım
Kalbi durdu onunda ama hamile kalabildim şuan ise heray korku ile bekliyorum regliyi

Geçen ay olmadı soğan kabuğu ile sokturdum

menün güzel olmuş bence cnm

seninde benim gibi olmuş bende doğumdan beridir herhalde olmadığım kadar çok regl oldum 2 haftada bir 1 haftada 1

fatmadan yine süper bir menü :)) eferimm walla:)

Menüdeki meyveler fazla geldi bana

Birazda Dr yanıtlıyor insanı ,panik ve korku oluyor insanda
hiç sorma cnm en az iki sene çocuk düşünmüyorum derken korkudan hamile kaldım ama iyi ki de kalmışım diyorum şimdi gerçi çocuk dünyanın en güzel şeyi allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim

Aminnn cnm valla bende öyle hızlandırılmış. Gebelik çalışmaları uyguladim

Cutemom007 canim zayiflayinca hamile kaldin demi doğru anladım bide soğan suyunu bu ay yaptım eğer adet olursam yine devam edeceğim bjde bnm.esimdede problem var biraz onada bitkisel kurler kullanıyoruz ama bakalım yaza kdr deneyecegiz böyle yoksa tüp inşallah gerek kalmaz

güzel menü sümbül kardeşim kutlarım

Menüm;
Sabah; 2 tb ekmeği ile peynirli tost, 3 zeytin ve yeşil çay.
Ara; 1 sade filtre kahve.
Ara; 1 portakal, 2 yk yoğurt.
Öğlen; 6 yk pırasa yemeği, 4 yk yoğurt, 1 dlm tb ekmeği ve salata.
Ara; 2 ceviz, 2 yk yoğurt.
Akşam; 1 kepçe tarhana çorbası, 6 yk pırasa, 1 dlm tb ekmeği ve salata.
Ara; 2 yk yoğurt.
Su; 2.5 lt.
30 dakika tempolu yürüyüş.

İyi akşamlar kızlar, bugün mesai sabah 10 akşam 10 olduğu için geç gelebildim, çok da yorgunum her tarafım ağrıyor.
Evde ailevi sorunlarda var biraz maalesef, moralman iyi değilim ama kendimi güçlü hissediyorum...

menümü yazayım geçmişe bakayım biraz ^^

Sabah :
tam buğday ekmeğine beyaz peynir tost ( hazır tost ekmeğindn)
6 zeytin, 2 domates

Öğlen:
tavuk külbastı ( ızgara )
salata
çok az makarna

Akşam:
yorgunluktan ve skıntıdan olsa gerek normal de ayıcık gibi yerdim ama iştahım kapalı...
Türk kahvesi - 1 tane havuç - 2 kupa çay içtim hala da içiyorum , (şekersiz)

Su : 2 lt

Evet kuzu biraz daha kas yapmak isteyenler için. Bana uyar var mı bir fikrin hangisni başlayalım?

Evet canım bugün 2 portakal fazla olmuş. Öğlen ki erişteyide akşamı sağlıklı beslenerek dengemişsin

Yine bir Naile menüsü, afiyet olsun kuzum

Kuzum inşallah çabucak sorunların çözülür. Ama akşam yemezsen olmaz bak. Daha yolumuz uzun ara öğünlü bir beslenme izlemeni tavsiye ederim

Çok az yiyorsun sanki bilemedim ama sen biliyosundur illaki
selam canlar uzun bir aradan sonra gelebildim cok sukur neler olmus takim degismis perim kaptan olmus hayirli olsun canim aynura nerelerde?

Merhaba kızlar , nasılsınız ?

Hoşgeldiniz kızlar neler yapıyorsunuz ? uzun zamandır göremedim sizleri. ayrıca teşekkür ederim mirjam

öğle patates pek olmamış sanki.
gevreek miii oyy izmiri özledim ben yaaa

kek, pilav,ekmek hepsi bir arada baya baya olmamış bugün yarın daahaa dahaa iyi menü ve spor ile bekliyorum

Canım erişte olmamış pek

Menüler genel anlamda güzel arada bir kaç cıslar olmasına rağmen, özellikle bu hafta listeye girme şansı olan arkadaşlar daha daha çok dikkat etmeniz gerekiyor. Cıssslarla gelirseniz olmaz ki Bu şartlar altında deneme süreniz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…