Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ne

ne oldu canim yaa. neydi deni bu kadar üzen

Demek ki istedigin sey senin icin hayirli degilmis kuzucan
Bence rabbim zamani geldiginde daha iyisini nasip edecektir

Insaallah öyle olur
Benim mide bulantim en son dogumda ameliyat masasinda bitti

Destekleriniiz için hepinize çok teşekkürler ablalarım Evet parti çok güzeldi hiç oturmadık eğlendik orda sorun yok Ama günlerdir habire düşündüğüm birşey vardı, fazla gaza gelip çok umutlanmışım Olmayınca çok kırıldım ve hayal kırıklığına uğradım Zaten duygusal bir insanım haliyle ağladım azıcık Ama hayırlısı buymuş demek kii, daha güzel şeyler olur inşallah

Hiç merak etme azmedersen verirsin bende evlenmeden önce 100 kiloyu geciktim sonra hırs yaptım 53 kiloya indim 1 senede sonra hamile kalınca tekrar bu kilolara çıktım insan isterse herşeyi yapar
vayyy süper gercekten 100 den 53 ındın yanı tebrık edıyorum canım nasıl vermıstıın canım ozamn özel bırsey yaptın mı ekstra

ayy canım benim çok sağol, yok buraya gelmeden önce ki ben olsam hem ağalr hem de yerdim şimdi yapmam , onu ilişkim bittiğinde gofret yiyince bile o kadar pişman oldum ki ...

ayy zaten takmadım bugün hiç işime gücüme baktım canım..

Ellerine sağlık ablacım Ooo papatya olmuşuuuzzz @nananais Canım perşembeye kadar yokmuşsun ciddi birşey yoktur inşallah I Iremoz01 Ablaam bu hafta 1. biz olalıım inşallah

kuzum bende müdür yardımcısıyım ama deneme sürecindeyim , fakat deneme sürecindeyim diye kimse beni takmıyor, bi havalar bi havalar ben iyi davrandıkça suyu çıktı bi görsen..
amaaan neyse kızlar...
ama tolgişimi çok özlüyorum be

vayyy süper gercekten 100 den 53 ındın yanı tebrık edıyorum canım nasıl vermıstıın canım ozamn özel bırsey yaptın mı ekstra
Günde 3 4 saat yürüyüş yapıyordum bide çocuk koca ev işi derdi yok her öğün saati saatine oluyordu yani sadece hayatımı diyete odaklamıştım ondan çok güzel kilo vermiştim

Günde 3 4 saat yürüyüş yapıyordum bide çocuk koca ev işi derdi yok her öğün saati saatine oluyordu yani sadece hayatımı diyete odaklamıştım ondan çok güzel kilo vermiştim
anşladım canım burda bı cok kerede okudum en ıyı spor etkılı yurüyüş hıc bsy yapamıyosanız onu yapın fln dıye pekı yuruys yapıyordun ya vucudunda herhangı bı sarkma yada alt taraf verıp ust taraf kılo vermedgn oldumu ? yoksa cok faydalımı gercekten

kızlar bugün az mı muhabbet olmuş bana mı öyle geldi
nerdesiniz yaa aaa
aynen canm nöbetteyım bılgısayr başında beklıyorum bırsı bşy yazsın dıye sabhtan berı cok sıkıldım bı sabah olaydı yarında bı suru işim eve gtmem akşamı bulacak

O biraz kişiye göre değişiyor sanırım yani benim vücudum sarkmadı ve bütün vücudumdan verdim arkadaşlarım var benimle yürüyüşe gelen bazılarının baseni kaldı göbeği kaldı insandan insana yediklerine kadar değiştiriyor kilo verisini suanda kilo veriyorum ama basenlerden veremiyorum mesela kızımın bana bıraktığı hediyeler gitmiyorlar

anladım canım çok sagol yani platese edevam :) yanında ip de atlıyorum cok faydası oluyor şükür .basenlerını de takma bence verırsın inşallah kızımn bana bıraktıgı hedıyeler demışsın ya çok etkıledı bnı bnmde olsada onun için aldıgım kıloları vermeye cabalasam

perigunlugu canım 25 ine kdr ne olursa listye gırebılıyorum ben gerci ben böylede mutluyum ama merak ettım
Şuan telefondan girdiğim için detaylı bakamıyorum özel mesajlarıma ama takıma geldiğin günden itibaren 3. Cuma girebiliyorsun tabiiki katılımın kilo verişin menülerinde önemli
Perigunluğu 58 olursam beni takıma alacak mısın sevgili kaptanım :)))
Sen 58e gel bide üstüne mezun ol takımın tapusunu veririm
ayy annem 13 kase sütlaç yapmış, yok bu kadın beni delirtecek
Hadi sütlaç yapmışta gidip saydın mı bde
Hoşgeldinnn canım tekrarda ilk sayfaya bi bak istersen değişiklik yapmıştım birde formu yeniden doldurup göndermen lazım hem buraya hem bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…