Heeeeh şöyyleeeeeGünaydın kızlar, evet dün akşam düşündüm düşündüm hopp tüm sıkıntılarımı uçurdum, kendimi ferahlattım. Ederi kadar değer en güzeli. Geçmiş geçmiş de kalmalı, iyisi de kötüsü de doğrusu da yanlışı da benim seçimimdi. Ve seçimlerimden pişman olmamalıyım. Yaşamadığım için pişman olmaktansa yaşadıklarım için mutlu olmayı tercih ediyorum. Bende böyleyim sonuna kadar gitmeden peşini bırakmıyorum işte.
Kesinlikle her daim zayıflık sağlıklı olmak demek değildirKizlar yeni bir kavram var,biliyorsunuzdur mutlaka TOFI
"Thin On The Outside, Fat Inside", "Dışarıdan Zayıf İçeriden Şişman”
Yani o cok ozendigimiz hamburger menuleri tatlilari mideye indiren ama kilolu gozukmeyen arkadaslar iceriden obez olabilir!!!
Bunlarin hastalik riski obezlerle ayniymis
Yani sagliksiz beslenip zatif kalanlara belki de uzulmeliyiz
Evet fıstıklar bu hafta ki eşleşmelerde böyle olduBakalım bu hafta hangi grup 1. olacak
Sümbüller :Antepia27 - @Makbule007 - shadelima
Menekşeler: @Nisaca - @Melininannesi15 - @reyhan 2004
Papatyalar: N Nana - @koza16 - I Iremoz02
Leylaklar: @obur kedi -Selinanya - @mutlu91
Karanfiller: @melike06 -perigunlugu - @tozpembefil
Laleler: @elifea - C CallanPinckney - @denizkizi_88
Kasımpatılar:kvrck - kelebek19 - kuzularinannesi
Listeye eklenmek isteyen ya da listeden çıkarılmak isteyen varsa söylesin lütfen@Naz ve @grgn_p listeden çıkardım aktif olamadıkları için ki Nazın aktif olamama sebebini biliyorum da Pelin gitti gelmedi bir daha.
Menü süperSahur
2 haslanmis yumurta
2 dilim tb ekmegi
Domates
Salatalik
Peynir zeytin
Akşam
Ortaboy 2 baget firinda
Karnabahar haslamasi
Ayran
Salata
Bugun yatana kadar en az 1.5 lt olur su
Geç saatlere dogru leslie 3mil
Seni pişici senisahur.2 kaşık közlenmiş patlıcan 2 tatlı kaşığı tulum peyniri 2 t.k tahin pekmez 3 zeytin yarim dilim tm bugdy ekmegi 2 fincay çay
aksam(iftar): 1 kepce çorba 2 kaşık bulgur pilavı üzerine 2 kaşık nohut suzuz 3 ymk kaşığı karnibahar haşlaması üzerine 2 kaşık.yoğurt küçük bir kase vişne komposto şekersiz 2 kaşık salata
bide ciss bsy var Komşum pişi getirmişti (küçük hamur kızartması) bitane yedim bu aksam doymadim Kusura bakmayın takım arkadaslarim
Spor: 1 mil lesli 50 ip atlama birazdan platesimi de yapacağım
Su 2 litre olur
Cnm kilo vermek istiyorsan erken yatip erken kalkacaksin
Bir arastirma dinlemistim, kilolularin cogu gece uyumayan insanlarmis
Bir de saglik icin de iyi degil, growth hormon, melatonin bu hormonlari sasirtiyorsun,uykuda saligilanmalari gerekiyor, gece uyumamak hastalik nedeni
nanacım foto na baktım, gayet fark edilir derecede vermişsin kilonu, özellikle üst bölgen kiloluymuş ve o bölgen baya incelmiş, boyun kaç bilmiyorum ama bi 15 kg daha verirsen fıstık kız olursunHep sağlıklı beslenme sonucu bunlar, ağır spor yapmadımteşekkürler
Veririz veririzkoyda gorsunler nasıl çıtır olduğunu
Evet canım, ust bölgem daha kilolunanacım foto na baktım, gayet fark edilir derecede vermişsin kilonu, özellikle üst bölgen kiloluymuş ve o bölgen baya incelmiş, boyun kaç bilmiyorum ama bi 15 kg daha verirsen fıstık kız olursun
Resmine baktım şimdi ben de gözle görülür ciddi bir fark var. Ama tabi durmak yok yola devamEvet canım, ust bölgem daha kiloluboyum 168, en az gene 22 kilo vermen gerek ki normal kategorisine gireyim.
Hadiyaaaaeben senin gelin yuvadan uctu :)))))))
Cnm kilo vermek istiyorsan erken yatip erken kalkacaksin
Bir arastirma dinlemistim, kilolularin cogu gece uyumayan insanlarmis
Bir de saglik icin de iyi degil, growth hormon, melatonin bu hormonlari sasirtiyorsun,uykuda saligilanmalari gerekiyor, gece uyumamak hastalik nedeni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?