Memleket manisa tatlım KV dem sarma annem keşkek yapacağını söyledi. Benimde yemek istediğim masum şeyler var. Kilo almadan hatta vererek donerim inşaallahHastaneden geldim simdi bebişim annemde yemek yapmadım annemde yicez bugün midemde sorun olduğu için Nasıl yemem gerektiğini doktor söyledi diyetisyene yollamadı suanda güzel gidiyo diyetim cuma güZel sonuç alırım inşallah doktorun dediğine göre 3 saatte bir çok az az yicekmişim diyetimede uyuyo rahatladım bunu duyunca yarın başlıycam bakalım Demir eksikliği için ilaç verdi kilo aldırmaz inşallah hayırlı yolculuklar bu arada memleketiniz neresi bilmiyorum ama insanın memleketinin güzel yemeklerine dayanabilmesi zor oluyor kilo almazsın inşallah
İnşallah gönlüne göre olur kilo verir dönersinMemleket manisa tatlım KV dem sarma annem keşkek yapacağını söyledi. Benimde yemek istediğim masum şeyler var. Kilo almadan hatta vererek donerim inşaallah
Hadi bakalım doktorda güzel şeyler söylemiş . bebisin ne kadar lık. Adı ne
Masaallah anlamı ne. Bnm oglum 3 yasında olucak martta inşallah. Adı efe. Annenin çocukla ilgileniyor olması harika. Eşim yokken bnm de ailem çok destekçiydi sağ olsunlarİnşallah gönlüne göre olur kilo verir dönersin
Adı melin 7 buçuk aylık
Benim ailem her zaman çok şükür yanımda kızımda onlara çok bağlı bana ananesinden gelmediği oluyo anlamı Nilüfer çiçeğinin diğer adı diye geçiyoMasaallah anlamı ne. Bnm oglum 3 yasında olucak martta inşallah. Adı efe. Annenin çocukla ilgileniyor olması harika. Eşim yokken bnm de ailem çok destekçiydi sağ olsunlar
Canım sağol iyiyim şükür . Bu hafta çok kilo veremeyecek gibiyim . Bu gün oruçtum. Oruç tuttuğum zaman çok kilo veremiyorum. Sen nasılsın?Ayyy kızlar süpersiniz. Ne çok şey paylasmissiniz.
M Melininannesi15 R reyhan 2004 sevgili menekşeler takımım neler yapıyorsunuz. Kendinizi nasıl hissediyorsunuz bakayım.
Bende akşama hazırım. Yemekler hazır kocami bekliyorum. Epey aciktim :)
İnşaallah cumaya güzel kilo vermiş çıkarır.
Ve haftaya memlekette kilo almam. :) bu cuma gece yolcuyuz . çok özledim çok herkesi. Kayinvalidemi bile :)
İnşaallah sevgili kaptanim:)
cnm menün güzel tabi şu aradaki meve salatasının miktarı hepsi 1 meyve kadarsaMenüm
Sabah 1 dl tam buğday ekm. Domates salatalık lor zeytin peynir çay 1 kaşık reçel
Ara park sonrası meyve tabağı yaptık çocuklarla ( yeşil elma kivi muz mandalina portakal havuç)
Öğle 1 kase şehriye çorbası tonbalıklı salata 1 dl peynir
Akşam karnıbahar köftesi ve sarımsaklı yoğurt, 1 çatal ayva tatlısı
Su 1,5 lt. Sporda ancak parka gidip gelme ve 2 saatlik noter için dışarı çıktığımız vakitteki yürüyüş
Hepsi 1 meyve ama 3ümüz birlikte yedikcnm menün güzel tabi şu aradaki meve salatasının miktarı hepsi 1 meyve kadarsa
benim hep uykum var yaa hiç geçmiyor bu uyku hali çalışan anne olmak çok zorAyy bugün neden bu saatte uykum geldi yahalbuki yapılacak bi sürü şey var
eminim dikkat etmişsindir sen porsiyonunaHepsi 1 meyve ama 3ümüz birlikte yedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?