Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım haklısın mende kuru zm falan yesem iyi olacak şu cumayı bi geçirelim başlayacağim yemeye
nasıl gidiyor grup arkadaşım cumaya mitlimisin bizim grup 1. olurmu sence

nasılsın grup arkadaşım nasıl gidiyor cumaya mitlimisin

Resmine baktım şimdi ben de gözle görülür ciddi bir fark var. Ama tabi durmak yok yola devam
evet, sonuna kadar

Nanam maşallah kuzum 15 değil 25 kilo vermiş gibi fark var fotalar arasında
Bende her aynaya baktığımda sıfır beden gibi hissediyorum kendimi ablacım daha önce hiç kendimi böyle gitmeyince banada öyle geliyor

canım yapıcaksın ediceksin demekle olmuyor benim uyku düzenim normaldi, bu aralar canım çok sıkkın ve uykum gelmiyor, yapabilecğeim hiçbirşey yok şu an
Akşam yemeğinden 2-2.5 saat sonra süt ürünü tüket (süt \ yoğurt) bak bakalım ayakta 2 saat kalabiliyor musun

Valla birinci olur mu BİLİNMEz yeni başlayan arkadaşlar daha hızlı veriyorlar biliyorsun ama kendi adıma çok daha iyi beslenip çok daha aktif kalmaya dikkat ediyorum

Vallahi bu hafta regly haftamdı pek spor yapamadım ne çıkarsa bahtıma pek bilemedim

Bende belyanur canım valla bnde iki gndr niyetliydim akşamları flnnspor yapincada baya halsizlestim unuttm seni Kusura bakma bende 24 yasindayim cumaya çok.az kaldı dikkat etmemiz lazım buhafta banada veremedim gibi geliyor ama bakalım ne olacak

Çok teşekkür ederim Kıvırcık. Ya benimki hickusmazdi hep ateş olurdu.simdi ikisi de var. Ondan korktum çok sağol. Vahşi inşallah atlatırız. Bugün eşim evde yarın da bana toplantı koymuşlar. Inşallah rapor alabilirim.

Bugün hava çok güzel ama ben niyeyse çok sıkılıyorum ablam ile 1 saattir dışarı çıktık yine de yok anam sıkıntım geçmiyor.

Ayyy kızlar süpersiniz. Ne çok şey paylasmissiniz.

M Melininannesi15 R reyhan 2004 sevgili menekşeler takımım neler yapıyorsunuz. Kendinizi nasıl hissediyorsunuz bakayım.

Bende akşama hazırım. Yemekler hazır kocami bekliyorum. Epey aciktim :)

İnşaallah cumaya güzel kilo vermiş çıkarır.

Ve haftaya memlekette kilo almam. :) bu cuma gece yolcuyuz . çok özledim çok herkesi. Kayinvalidemi bile :)

Hastaneden geldim simdi bebişim annemde yemek yapmadım annemde yicez bugün midemde sorun olduğu için Nasıl yemem gerektiğini doktor söyledi diyetisyene yollamadı suanda güzel gidiyo diyetim cuma güZel sonuç alırım inşallah doktorun dediğine göre 3 saatte bir çok az az yicekmişim diyetimede uyuyo rahatladım bunu duyunca yarın başlıycam bakalım Demir eksikliği için ilaç verdi kilo aldırmaz inşallah hayırlı yolculuklar bu arada memleketiniz neresi bilmiyorum ama insanın memleketinin güzel yemeklerine dayanabilmesi zor oluyor kilo almazsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…