Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Fatmacim geçmiş olsun 20 gündür adetsin ve doktora gitmedinmi aşkolsun hemen doktora lutfen

canım menimde aklıma geldi annemde 38 yaşında girmişti hafta içi birgün gideceğim inşallah
İhmal etme abla kanaman oldukça kansızlık artar oda çok sıkıntı çok yasadigm icin bilirim . kadın doğum hastanesinde olduğum için bizede kemi dansitometriye mamografiye geliyor hastalar menopoz başlangıcı olanların belirtileri arasında ve ortalama yaşlar bu yaslar

Menü zamanı ;
Sahur; yarım haşlanmış yumurta, menemen , bir dilim ekmek

İftar ; 2 kepçe yoğurtlu tarhana çorbası, 3-4 tane kabak çiçeği dolması, salata

Ara; bir avuç leblebi, yarım muz, yarım portakal, 3-4 bardak çay

Su; 1 litre ( biliyorum çok az ama misafirlerim var, su içmeyi unuttum hep, yarın telafi edicem, oruçlu olmucam çünkü)
Spor;

bende tüm sezonlarını izledim 5teyim yeni bölüm bekliyorum

ayrıca geçmiş olsun tatlım doktora git bir an önce ihmal etme

Selinanya kuzum napiyosun bu haftaki çiçek grublarimiz ne zaman yapılacak acaba bide ben denemedekiler grubundamiyim yoksa nerdeyim ? Dünkü yoğun nobetten sonra hala kendime gelemedim bide yatılı misafirim var Kusura bakma bu ne sorumsuzluk deme

Menüm;
Sabah kalkınca 2 yk yoğurt.
Kahvaltı; 2 dlm tb ekmeği arasında 2 dlm peynir, tere ve domatesle yapılmış sandviç, 2 ceviz ve yeşil çay.
Ara; 2 yk yoğurt, 1 portakal.
Öğlen; 6 yk sebzeli bulgur pilavı, 1 kase cacık.
Ara; 3 yk yoğurt, 1 mandalina ve sade kahve.
Akşam(greyfurt + 1 maden suyu); 1 tane fırında levrek ( oh limon soslu), salata ve 1 dlm tb ekmeği.
Ara; 1 sb süt.
Su; 2.5 lt.
30 dakika tempolu yürüyüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…