Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bu arada perigunlugu Ablam bildirimi hiç aksatmadan hep sabah yapardım ama bu sabah annemin şarjı bitmiş alarm çalmadı geç uyandım kahvaltı bile yapamadım O yüzden böyle oldu kusura bakma
Farkettim zaten canım sen hafta içi sık gelemesende muhakkak bildirim yapardın
Banane küstüm işte ben hamile yim benim herşeye hakkım var ya çok özlüyorum sizi tuhaf bir duygusal oldum iyice
Vaaay anasını yaa ne güzel hakmış öyle
Ayyy fatmam bana niye küstün kuzumm ?
Gel-gitli bu abla ya daha nazdan kapristen geçilmez he

Bu arada 7. takımın sevgili fıstıkları, girip okuyabilme fırsatınız hiç oldu mu bilemiyorum ama paylaşım alanında önümüzdeki haftaki bildirimlerle alakalı bir oylama mevcut. İki seçenek var
1) Bildirim perşembe yapılsın
2) Etaplar birleştirilsin.

Sizler ne düşünüyorsunuz herkes yanına 1+ ekleyerek istediği cevabı yazabilir mi hatta son cevap veren arkadaştan alıntılayıp yaparsanız çoğunluk ne düşünüyorsa ona göre karar veririz diye düşünüyorum en son yarın akşam 20:00'a kadar cevap verebilen arkadaşların cevabına göre bende oylamada seçimi yapacaüım

Birde şu son haftadan beri özellikle eskiye nazaran biraz daha az geliyorum farkındayım bunun iki sebebi var.
Birincisi geçen cumartesi pcmi tamire verdim diğeri ise 02-03 ocakta final sınavlarım var ve gerçekten bu sınavlar benim için hayat memat meselesi resmen. çünkü 8 dersim var ve hepsinden geçmek zorundayım. 1 sene okulum uzadı daha fazla uzamasını istemiyorum bu sene mezun olmalıyım

Kuzum iyiyim diziye daldım, tek kiralık aşkı izliyorum da Sen nasıl oldun yorgun olduğunu bildiğimden birşey demiyorum yarın halledicem çiçek gruplarımızı da, bu arada sen hala denemedekilerdesin fıstığım, bu hafta biraz az kilo verince alamadık listeye Ama zaten çok kaldı hedefine listeye girmeden mezun yapıcaz seni

Eveeeeeett diğer yardımcıyı açıklıyorummmmmmmmmmmmmm :)
kvrck

Gümbüürrr gümbüürrrr geliyoruzzzzzz

Evettt

Etaplar birleştirilsin derken canm anlayamadım
Yani hani önümüzdeki cuma 1 ocak yılbaşı tatili ya, diyorlarki o gün tatil diye perşembe günü bildirimleri yapalım yada bir sonraki cuma günü bildirim yapalım 2 haftalık liste oluşturalım (2 etap birleşmiş oluyor)

Ömerin gözlerini devirerek bakışına bitiyorum ya

Aaaaaa unutmadan söyleyeyimmmmmm bu hafta 2. olduk, bu hepimizin başarısı herkesi canı gönülden tebrik ediyorum. Muhteşem kilolar verilmiş. İnşallah haftaya hedefimiz birincilik

Ama lütfen özellikle az gelen arkadaşlar için söylüyorum buradan ne kadar uzak durursanız emin olun diyette kopar gider bir yerden sonra lütfen daha daha çok bekliyorum sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…