Sanada iyi geceler, kaptan.. Ayrıca Sınavları'nda da başarılar...Herkese iyi geceleeer tatlı rüyalaaargeçmişten kaçırdıklarım varsa affola
Ben daha deneyimli olan callan olur diye düşünüyordum, şaşırdım açıkçası.
Ben tahmin etmiştim. Biliyordum Kivircigim kısa sürede iyi yerlere geleceğini. Aferin kız
Ay cnm cok sağol
Antepia27 ablam kanaman kesinlikle normal değil miyom kist menapoz olabilir smear testi mutlaka yaptır rahim ağzı yumurtalık hepsine bakarlar zaten ama bi kanda baktır Nasıl dayandın o kadar kanamaya depoların boşalmıştır halsizliğin ondan sen 4 oğlan anası bi öğretmen olarak kendine çok dikkat etmen lazım lütfen en yakın zamanda git ve bizi Bilgilendir lütfen sen kıymetlimsin biliyon
Aynen fatmamya perşembe bildirim olunca haftaya cuma da yapılacak
yoksa cuma yapılmayıp haftaya 2 haftalık bildirim yapılacak doğrumu anlamışım
Aynen fatmam
Bu arada 7. takımın sevgili fıstıkları, girip okuyabilme fırsatınız hiç oldu mu bilemiyorum ama paylaşım alanında önümüzdeki haftaki bildirimlerle alakalı bir oylama mevcut. İki seçenek var
1) Bildirim perşembe yapılsın +4
2) Etaplar birleştirilsin.
Sizler ne düşünüyorsunuzherkes yanına 1+ ekleyerek istediği cevabı yazabilir mi hatta son cevap veren arkadaştan alıntılayıp yaparsanız çoğunluk ne düşünüyorsa ona göre karar veririz diye düşünüyorum en son yarın akşam 20:00'a kadar cevap verebilen arkadaşların cevabına göre bende oylamada seçimi yapacaüım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?